برای تهیه این غذای خوشمزه و خاص نیاز به کلم پیچ متوسط به همراه سبزیجات معطر از جمله سبزی خشک شده ترخان، ریحان، شوید و تره است. غوره مسما از غذاهای گیلانی است و تقریبا به دلیل غوره موجو در آن ترش مزه است. برای طرز تهیه این غذا به سینه مرغ، بادمجان، غوره عسگری و گوجه فرنگی به همراه ادویهجات نیاز داریم.
این کار موجب می شود که خورش قرمه سبزی به اصطلاح جا افتاده تر بوده و طعمی بسیار لذیذتر داشته باشد. معمولاً قورمه سبزی را با برنج زعفرانی یا برنج ساده مصرف می کند. جالب است بدانید که توریست ها نیز از قرمه سبزی به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای خود نام میبرند. چیزی که با اطمینان می توانیم آن را بیان کنیم این است که لیست غذاهای ایرانی نشان می دهد که می توانیم طیف گسترده ای از غذاهای جذاب و خوشمزه را در آن مشاهده کنیم. بدون تردید نوع پخت غذاهای ایرانی به شکلی است که افراد با ذائقه های مختلف به خوبی می توانند اقدام به مصرف غذاهای لذیذ کرده و با طعمی عالی یک غذای بیادماندنی سرو می کنند. جالب است بدانید که برای بسیاری از مهمانان خارجی نیز غذاهای ایرانی جذابیت بالایی داشته و از خوراکی های ایرانی به عنوان بهترین خوراکی ها در سرتاسر دنیا یاد می کنند.
برای طرز تهیه خورشت فسنجان ملس با مرغ بر روی لینک کلیک کنید. همدانیها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا دادهاند. به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته میشود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده میشود. در مورد تهیه این غذا باید بگوییم که باید همه موارد را در قابلمه ریخته و یک غذایی پلویی بپزید.
- آش شله قلمکار یکی از قدیمی ترین آش های ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با نام های متنوعی شناخته می شود، اگر عاشق آش های غلیظ و کشدار هستید، حتما این غذا را امتحان کنید.
- کاشانیها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار میرود.
- همچنین اگر بخواهیم به رستوران یا غذاخوری های سطح شهر برویم، با لیست غذاهای برنجی مواجه می شویم.
- رشته پلو به نوعی غذای شهر بهشهر به شمار میرود اما در تمامی شهرهای ایران آن را میشناسند.
ممكن است در نگاه اول فكر كنید این غذا همان قیمه خودمان است و فرقی با آن ندارد. خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یكی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است كه به دلیل ظاهرش، خیلیها آن را با قیمه اشتباه میگیرند. این غذای سنتی ایران بسیار خوشمزه و البته نسبتاً ترش است و به محض میل كردن آن متوجه طعم متفاوت و جدیدش خواهید شد. به نظر میرسد رستورانها هنوز آنقدر مهارت پیدا نكردهاند كه این غذای خوشمزه را به منوی خود اضافه كنند. پس برای خوردن این غذا آن هم به شكل اصیل و سنتی بهتر است به سراغ خانههای سیستان و بلوچستانی و بانوان باسلیقه این منطقه بروید.
لیست انواع غذای ایرانی
همه این موراد در کنار هم باعث شدند تا غذاهای ایرانی ضمن تأثیر پذیرفتن از دیگر فرهنگ ها، فرهنگ غذایی غنی و منحصر بفردی را بسازند. برای تهیه دلمه باید لپه را از روز قبل خیس کنید و آن را بپزید. پیاز را سرخکرده و گوشت و ادویههای مور نیاز را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت مقداری پخته شد، برنج و سبزی ها را در ماهیتابه ریخته و تفت بدهید. ماهی شکم پر یک غذای خوشمزه و مجلسی است که در شهرهای مختلف ایران هر کسی به یک نوع و با سلیقه خودش آن را درست میکند.
| داستان کباب کوبیده
بر مبنای تقسیم بندی انواع غذاهای برنجی در گروه پلویی می توان غذاهای مختلف همچون آلبالو پلو، عدس پلو، کلم پلو، زرشک پلو، شوید پلو، باقلاپلو، استانبولی پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو و… مرصع پلو را میتوان به ۳ روش كلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست كرد. این غذا یك غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و میتواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد.
تنوع غذایی ایران، مخصوصا غذاهای خوشمزه بسیار زیاد است، البته برای پخت خوشمزهترین غذاهای ایرانی باید با دستور پخت آنها آشنا بود. برای مشاهده دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه ایرانی میتوانید سری به دسته بندی آرسس کوک بزنید و در بخش وعده اصلی غذا این دستور پختها را مشاهده کنید. برای پخت زرشک پلو با مرغ به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی، ابتدا باید مواد اولیه آن را آماده کرد. ران یا سینه مرغ، برنج، زرشک، شکر، کره، پیاز و ادویهجات مواد اولیه اصلی این غذا را تشکیل میدهند. بسته به سلیقه مصرفکننده بعضی افراد در کنار این غذا از سیبزمینی سرخشده نیز استفاده میکنند.
آبگوشت غذای مورد علاقه اکثر ایرانیان است اما کمتر کسی از انواع و اصالت هر کدام اطلاع دارد. آبگوشت قنبید یا آبگوشت قنبیت غذای محلی استان قم بوده که قُمنَبیت به معنای نبات قم است، البته کلمه صحیح آن قُنَبیط است. آبگوشت قنبید یا همان آبگوشت کلم سنگ خواص بسیاری دارد و یکی از مفیدترین آبگوشتها است. این غذا برای بهبود و التیام درد کمر، زانو و استحکام بخشی به استخوان مفاصل و کاهش ورم در دیافراگم و رودهها تاثیر بیبدیل و بینظیر دارد. برخی حبوبات ادویه ها و رب هم از دیگر اجزای این غذای دلچسب است. بین خودمان بماند اما هر نوع آبگوشتی را باید با پیاز خورد تا آنچنان که باید به دل بچسبد.
سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را به وسیله یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید و در داخل قابلمه آب جوش بگذارید. و سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید تا رنگ بگیرد. آلبالو پلو یک غذای ملس و خوشمزه برای فصل تابستان است.