پس از پخت عدس و سیبزمینی و جذب آب، مواد را از روی حرارت بردارید و در غذاساز بریزید تا بهصورت پوره دربیایند. در ادامه سه عدد تخممرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید. در آخر در وسط تابه سبزیجات، یک جای گرد باز کنید و یک عدد تخممرغ باقیمانده را در آن […]
نویسنده: غذای رژیمی
ترشه تره از غذاهای گیلان است که به علت سبزیهای معطری که در پخت آن استفاده میشود، عطر و طعم بی نظیری دارد. مرغها را به سس اضافه کرده و یک لیوان آب انار تازه را اضافه کنید. در تابه را گذاشته و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا مرغ به آرامی بپزد. ماهی […]
مرغها را به نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه آغشته کنید و آنها را برای چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند. در این حین، پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا بوی زردچوبه دربیاید. شما […]
برای گرفتن شوری اشپل در هنگام سرو، باید آن را روی بخار آب قرار دهید و به روش بن ماری، پس از ۲۰ دقیقه بردارید. در برخی از طرز تهیهها از کمی نعنای خشک یا نعنای تازه خرد شده نیز در تهیه این بورانی استفاده میشود. بورانی اسفناج، یک پیش غذا و چاشنی فوقالعاده خوشمزه […]
لپهها را از شب قبل خیس کنید و آنها را بهصورت جداگانه بپزید؛ البته تا حدی که له نشوند. یک عدد پیاز خلالی خرد شده را نیز در کمی روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس برگ سیر ریز خرد شده را به پیازها بیفزایید و آنها را خوب سرخ کنید تا طلایی شوند. در […]
برای خواندن مراحلطرز تهیه آش ترش شمالی یا گیلانی یا ترشه آش روی لینک مطلب کلیک کنید. خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را می توانید با برنج، ترب سفید، انواع ترشی، سالاد و زیتون سرو کنید. برای مطالعه مراحل طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی روی لینک مطلب کلیک کنید. البته اگر میخواهید به […]
اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید. این غذا را با نام «غورابیج مازندرانی» هم می شناسند، اما غورابیج اصالتا گیلانی است. برای خواندن مراحل طرز تهیه کولی غورابیج روی لینک مطلب کلیک کنید. اگر تصمیم گرفتهاید به شمال سرسبز ایران سفر کنید، به […]
در آخر، نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا بیفزایید و خوب هم بزنید. ترش تره یک غذای اصیل گیلانی است که از ترکیب برنج، سبزیجات و تخممرغ تهیه میشود. در ظرفی جداگانه سیر له شده را تفت داده و سبزیجات خردشده را به آن اضافه میکنند. مرغ را در قابلمه گذاشته، یک لیوان آب […]
سیر انار را با گوشت اردک یا مرغ میتوان تهیه کرد و با برنج در وعدههای اصلی میل کرد. سبزیهای محلی مانند خالواش، چوچاق، جعفری، گشنیز و نعناع در کنار گوشت چرخکرده، مغز گردو و رب انار مواد اصلی این غذای لذیذ را تشکیل میدهند. گمج کباب به کباب ترش گیلانی و اناربیج شباهت بسیاری […]
غذاهای شمالی با ماهی
مالابیج یکی از آن غذاهای دریایی است که در گیلان و مازندران رواج دارد و آن را با ماهی سفید، گیاهان معطر، گردو و انار می پزند و آن را روی آتش یا ذغال درست می کنند. این غذای شمالی اصیلی است زیرا در مناطقی که دریا به شهر چسبیده و یا فاصله کمی دارد، […]