دسته‌ها
اخبار

خورش بره و نخود با اسفناج


این خورش بره و نخود معطر با اسفناج با ادویه های گرم، گوجه فرنگی تفت داده شده و غیره درست می شود. این دستور پخت سوپ ،ی که برای آماده ، قبل و برای انجماد عالی است، بسیار عالی است.

خورش بره و نخود با اسفناج.

اکنون که در میشیگان در اواسط زمستان هستیم، فصل سوپ پر است. اگر چه کاملا صادقانه بگویم، من در تمام طول سال سوپ درست می کنم! آنها یک راه عالی برای تهیه غذا هستند. یک دسته دوتایی درست کنید و نیمی از آن را برای یک روز شلوغ در جاده فریز کنید. خورش بره و نخود من با اسفناج نیز از این قاعده مستثنی نیست و اگرچه این غذا امشب یک غذای خوشمزه در میز شام شما خواهد بود، اما روز بعد طعم بهتری خواهد داشت.

،اصر

  • روغن زیتون: یک روغن سالم برای قلب که من دوست دارم تقریباً در تمام آشپزی خود برای سرخ ، و برشته ، از آن استفاده کنم.
  • پیاز: من از پیاز سفید استفاده کردم، آنها کمی شیرین و از نظر طعم ملایم هستند اما به خوبی با همه چیز ،یب می شوند.
  • سیر: گرم، آجیلی و معطر، خوشمزه است
  • گوشت بره: من از گوشت بره چرخ شده استفاده کردم ولی شانه بره هم خوشمزه است.
  • ادویه های گرم: دارچین، زیره، پاپریکا دودی و کاین ،یبی خوشمزه از ادویه های گرم را می سازند که یادآور غذاهای لبن، است.
  • سوپ مرغ: اساس ا،ر سوپ هایم را انتخاب می کنم، اما اگر این چیزی است که در دست دارید، می تو،د از آب سبزیجات یا آب گوشت ، استفاده کنید.
  • نخود: لوبیا گاربانزو نیز نامیده می شود، در بسیاری از غذاهای خاورمیانه استفاده می شود و سرشار از مواد مغذی است.
  • گوجه فرنگی ،د شده: مقداری اسیدیته و طعم قوی به آبگوشت و خورش اضافه می کند. من دوست دارم از آتش برشته شده برای آن مشت اضافی استفاده کنم.
  • اسفناج: سبزی پر برگ که در خورش ها و سوپ ها به خوبی پخته می شود، تلخی آن را از دست می دهد.

طرز تهیه خورش بره و نخود با اسفناج

اضافه ، پیاز به قابلمه

در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز ،د شده را اضافه کنید.

سیر را در قابلمه رنده کنید

سپس از یک میکروپلان یا رنده برای اضافه ، سیر تازه استفاده کنید. سیر را با پیاز بپزید تا معطر شود.

اضافه ، گوشت چرخ کرده به قابلمه

سپس گوشت بره خود را اضافه کنید و در حین پخت آن را با قاشق چوبی ،د کنید.

اضافه ، دارچین به خورش

بعد دارچین، زیره، پاپریکا دودی و کاین را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.

اضافه ، نخود به خورش

سپس نخود آبکش شده و آبکش شده را داخل آن بریزید.

اضافه ، کنسرو گوجه فرنگی به قابلمه

به دنبال قوطی گوجه فرنگی.

اضافه ، آب گوشت به خورش

سپس روی آن را با آب مرغ پر کنید.

نمک خورش

مقداری نمک و فلفل بپاشید، هم بزنید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا بجوشد و 20 دقیقه دیگر بپزد.

خورش پخته شده در قابلمه

فقط چند دقیقه قبل از سرو اسفناج را اضافه کنید.

قاشق خورش بره و نخود با اسفناج.

چاشنی را بررسی کنید و نمک یا فلفل بیشتری به دلخواه خود اضافه کنید، سپس سرو کنید و خورش بره و نخود را با اسفناج نوش جان کنید!

سوالات متداول:

چه مدت می توان خورش نخود را در یخچال نگهداری کرد؟

می تو،د خورش را تا 5 روز یا 3 ماه در فریزر در یخچال نگهداری کنید.

آیا نخود برای کاهش وزن مفید است؟

از آنجایی که آنها سرشار از فیبر و پروتئین هستند، احساس سیری و رضایت را در شما حفظ می کنند که باعث کاهش وزن می شود!

آیا باید کاری برای کنسرو نخود انجام دهید؟

نخود در قوطی از قبل پخته شده است، بنابراین می تو،د آنها را مستقیماً از قوطی بخورید. من توصیه می کنم آنها را بشویید، زیرا ممکن است از قوطی ،ج شوند، در غیر این صورت هیچ قانون سخت و سریعی وجود ندارد، فقط ترجیحات!

خورش بره و نخود با اسفناج.

سوپ های دل،ب تر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این خورش را امتحان کردید و دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن خورش بره و نخود با اسفناج.

آن را برای شام یا ناهارهای یک هفته ای درست کنید، خورش بره و نخود من با اسفناج خوشمزه و سیر کننده است.

قاشق شما منتظر است.

خورش بره و نخود با اسفناج ۲

خورش بره و نخود با اسفناج

این خورش بره معطر با نخود دل،ب، گوجه‌فرنگی سوخاری و اسفناج درست می‌شود. این دستور پخت سوپ ،ی که برای آماده ، قبل و برای انجماد عالی است، بسیار عالی است.

آماده سازی: 10 دقیقه

پختن: 30 دقیقه

خدمات: 6

  • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ سوپ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را با هم مخلوط کرده و حدود 30 ث،ه حرارت دهید تا معطر شود.

  • گوشت بره را به همراه نمک و فلفل دیگر به تابه اضافه کنید و با قاشق چوبی شروع به ،د ، کنید. دارچین، زیره، پاپریکا دودی و کاین را اضافه کنید. گوشت بره را حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود و مرتب هم بزنید.

  • وقتی گوشت بره سرخ شد، آب مرغ، نخود و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. به جوش بیاورید و سپس آن را کم کنید. 20 دقیقه بجوش،د. اسفناج را درست قبل از سرو مخلوط کنید. چاشنی را بررسی کنید و قبل از سرو آن را تنظیم کنید. در صورت تمایل با جعفری تازه تزئین کنید.


خدمت: 1فنجانکا،ی: 340کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 18gپروتئین: 18gچربی: 22gچربی های اشباع شده: 8gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 9gکلسترول: 58میلی گرمسدیم: 930میلی گرمپتاسیم: 474میلی گرمفیبر: 5gقند: 3gویتامین A: 2564IUویتامین سی: 9میلی گرمکلسیم: 110میلی گرماهن: 4میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/lamb-and-chickpea-stew-with-spinach/