دسته‌ها
اخبار

Sopa de Fideo (سوپ رشته فرنگی مکزیکی)


به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این سوپ نودل مکزیکی مورد علاقه خانواده را تنها در 20 دقیقه درست کنید! Sopa de Fideo گرم‌کننده، آرام‌بخش و خوشمزه است—،یب رشته فرنگی فیدیو در یک آبگوشت معطر مبتنی بر گوجه‌فرنگی. به علاوه، بدون لبنیات، به صورت اختیاری بدون روغن، و وگان است!

تکمیل شده 20 دقیقه سوپا د فیدیو (سوپ رشته فرنگی مکزیکی) در یک کاسه روی سطح سفید

ک،یک‌های دوران کودکی تا زمان بزرگسالی برای بسیاری از ما مورد علاقه‌های ثابت باقی می‌مانند، و آنچه مک و پنیر و سوپ گوجه‌فرنگی ک،یک برای آمریکا هستند، سوپا د فیدیو (معروف به سوپ رشته فرنگی مکزیکی) برای مکزیک است. و شما می تو،د این سوپ دنج و آرام بخش فیدیو را تنها در 20 دقیقه روی میز خود داشته باشید!

Sopa de Fideo چیست؟

سوپا د فیدیو (سوپا به م،ی سوپ و ویدئو به م،ی رشته فرنگی در اسپ،ایی) یک غذای اصلی مورد علاقه دوران کودکی در مکزیک است که نسل ها توسط مادران و مادربزرگ ها منتقل شده است. نودل های فیدیو، رشته های نازک گندم دوروم مانند اسپاگتی که به قطعات کوچک بریده شده اند، با سیر و پیاز در یک آبگوشت گوجه فرنگی ساده با چاشنی زیره ،یب می شود.

با این حال، در حالی که دستور العمل های سنتی اغلب از آب مرغ به ،وان پایه آن استفاده می کنند، ما از آب سبزیجات برای دستور پخت سوپ فیدیو استفاده می کنیم که 100٪ گیاهی است. این سوپ نودل مکزیکی نه تنها طعم عالی دارد، بلکه یکی از سریع‌ترین، آسان‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین وعده‌های غذایی راحتی است که می‌تو،د درست کنید – من، برای عصرهای سرد و روزهای بیماری.

به دنبال دستور العمل های سوپ ساده تر هستید؟ این سوپ لوبیا مکزیکی یک برنده است، یا شاید سوپ پاستا، لوبیا و گوجه فرنگی یا سوپ وگان Minestrone.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

ما دوست داریم که این دستور غذای سوپا د فیدیو فقط به 8 ماده ساده و ارزان برای شربت خانه نیاز دارد – به این م،ی که نیازی به سفر به خواربار فروشی نیست!

مواد لازم برای 20 دقیقه سوپا د فیدیو (سوپ رشته فرنگی مکزیکی) با سطح سفید اندازه گیری شده است.
  • ماکارونی فیدیو: شما به یک بسته (7 اونس) نودل فیدیو یا پاستا/ورمیشل موی فرشته به قطعات 1 اینچی نیاز دارید. سایر اسپاگتی های نازک نیز موثر خواهند بود – گندم معمولی یا کامل.
  • معطرها: برای یک پایه سوپ فیدیو ساده و در عین حال معطر به سیر و پیاز سفید یا زرد نیاز دارید.
  • کدو سبز: برای افزودن مقداری مواد مغذی اضافی به سوپ، اگرچه از نظر فنی اختیاری است.
  • زیره: این یک طعم خاکی و لذیذ را اضافه می کند.
  • گوجه فرنگیها: شما به ،یبی از گوجه فرنگی روما و یک قوطی کوچک سس گوجه فرنگی نیاز دارید. اگر گوجه فرنگی در فصل نیست، می تو،د از کنسرو گوجه فرنگی رم استفاده کنید.
  • آب سبزیجات: ما از مکعب های قورمه سبزی با آب استفاده می کنیم، اما می تو،د از هر آبگوشت سبزیجات با کیفیت بالا (معمولی یا کم سدیم) استفاده کنید. آبگوشت مرغ وگان نیز کار خواهد کرد.

شما همچنین می تو،د این سوپ را با چندین تاپینگ مورد علاقه خود میل کنید فتا وگان (برای جایگزینی فرسکو queso) یا پنیر وگان رنده شده، آووکادوی ،د شده، و/یا سس تند.

چه چیز دیگری می توانم به دستور غذای سوپیتا اضافه کنم؟

  • سایر سبزیجات: مواد مغذی و بافت اضافی را با سبزیجاتی مانند ذرت، هویج، فلفل دلمه ای، کرفس، نخود فرنگی، لوبیا سبز یا سیب زمینی به مکعب ها یا برش های کوچک اضافه کنید.
  • لوبیا: با کنسرو لوبیا سیاه، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی یا نخود، پروتئین و دل،بی را تقویت کنید.
  • ادویه: مقداری پودر چیلی، تکه های فلفل یا سس تند اضافه کنید.
  • سیگار کشیدن: مقداری پاپریکا دودی یا پودر چیپوتل بپاشید.
  • پونه کوهی خشک: برای طعم و مزه گیاهی بیشتر.
  • آبلیمو/لیمو: هنگام سرو سوپ پاستا مکزیکی برای روشنایی، عمق و ارتقای سوپ به سطح بعدی اضافه کنید!
  • گشنیز: ریز ،د شده تا با سوپ فیدیو مکزیکی مخلوط یا تزئین شود.

چگونه Sopa de Fideo درست کنیم

برای تهیه این سوپ نودل مکزیکی خوش طعم، خاکی، لذیذ و مقوی، تنها به یک قابلمه و 20 دقیقه زمان نیاز دارید.

مواد لازم برای 20 دقیقه سوپا د فیدیو (سوپ رشته فرنگی مکزیکی) با سطح سفید اندازه گیری شده است.
  • 2) سپس یک چرخش روغن (یا 2 قاشق غذاخوری آب گوشت) را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بعد از داغ شدن پیاز و سیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید سپس کدو سبز و رشته را هم بزنید و مدام هم بزنید تا رشته ها طلایی و قهوه ای شوند (۲ تا ۳ دقیقه).
شات پخت پیاز و سیر را در تابه پردازش کنید
رشته فرنگی و سبزیجات در تابه
  • 3) بقیه مواد (زیره، آبگوشت، گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی) را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید بجوشد.
فرآیند اضافه ، آب گوشت به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، چاشنی ها به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، گوجه فرنگی به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، رب گوجه فرنگی به ماهیتابه

برای دستور پخت سنتی تر سوپا د فیدیو، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و حداقل ۱ فنجان آب گوشت را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. قبل از اینکه آن را با بقیه آب گوشت در تابه صاف کنید.

  • 4) حرارت را کم کنید تا بجوشد و به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که رشته ها نرم شوند بپزید.
تصویری از پخت 20 دقیقه ای سوپا د فیدیو (سوپ رشته مکزیکی) در تابه

در نهایت، سوپا د فیدیو مکزیکی را بچشید و (با نمک و فلفل سیاه) مزه دار کنید – لذت ببرید!

سوالات متداول

آیا می توانم نودل فیدیو را جایگزین کنم؟

بله، می تو،د از اسپاگتی نازک که به قطعات کوچکتر ،د شده استفاده کنید. از طرف دیگر، چرا از پاستا صدفی استفاده نکنید؟ سایر اشکال ماکارونی کوتاه نیز کار خواهند کرد (ی،ی ماکارونی الفبای (letras)، ستاره های کوچک (estrellitas) و غیره).

آیا باید رشته فرنگی را برشته کنم؟

لطفا انجام بدهید! این بهترین بافت و عمق طعم را برای بهترین sopa de fideo فراهم می‌کند (به‌،وان یک «آجیل» را نشان می‌دهد. همچنین از جمع شدن نودل ها نیز جلوگیری می کند.

آیا می توانم sopa de fideo را در قابلمه فوری بپزم؟

بله، مراحل 1 و 2 را با استفاده از عملکرد تفت دادن در قابلمه فوری خود دنبال کنید، سپس مواد باقیمانده را اضافه کنید، درب آن را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی فشار بالا دستی تنظیم کنید. پس از آماده شدن، اجازه دهید فشار به طور طبیعی به مدت 5 دقیقه آزاد شود و سپس شیر را با دقت باز کنید تا فشار باقیمانده به سرعت آزاد شود.

آیا می توانم سوپ فیدیو بدون گلوتن درست کنم؟

بله، اگر از رشته فرنگی جایگزین (برای بهترین بافت) یا سایر اسپاگتی های نازک بدون گلوتن استفاده کنید، سوپ بدون گلوتن خواهد بود. با این حال، ماکارونی بدون گلوتن زمان کمتری برای پختن می‌برد و موش‌تر است (بنابراین برای باقیمانده‌ها عالی نیست).

نکات و نکات دستور العمل برتر

  • بافت را تنظیم کنید: ما بافت ضخیم گوجه فرنگی ،د نشده را کاملا دوست داریم. با این حال، برای دستور پخت سنتی تر سوپیتا، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و 1 فنجان آب گوشت را به صورت پوره مخلوط کنید، سپس آن را با باقی مانده آب گوشت در تابه صاف کنید.
  • تازه در مقابل. کنسرو گوجه فرنگی: استفاده از گوجه فرنگی تازه را در تابستان به شدت توصیه می کنیم. خارج از فصل، کنسرو گوجه فرنگی خوب است.
  • فصل به سلیقه: سوپ را قبل از سرو بچشید و مقدار زیره را تنظیم کنید، به علاوه نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.
  • از آبگوشت خوش طعم استفاده کنید: این پایه سوپ را تشکیل می دهد، بنابراین آبگوشت غنی و خوش طعم کلیدی است.
تکمیل شده 20 دقیقه سوپا د فیدیو (سوپ رشته فرنگی مکزیکی) در یک کاسه روی سطح سفید

توصیه های خدمت

می‌تو،د یک بخش از سوپ نودل مکزیکی را به تنهایی میل کنید یا در صورت تمایل با آووکادوی ،د شده، سس تند یا ترشی جالاپینو، پنیر گیاهی ،د شده و/یا یک لیموترش و پاشیدن گشنیز تزیین کنید.

برای یک وعده غذایی دل،ب، از سوپ سوپیتا در کنار:

دستورالعمل های ذخیره سازی

اجازه دهید سوپ فیدیو خنک شود، سپس باقیمانده آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید یخچال به مدت 4-5 روز (روز بعد طعم بهتری خواهد داشت!) – اگرچه رشته ها نرم می شوند و به مرور زمان آبگوشت بیشتری جذب می کنند، بنابراین بافت آن تغییر می کند.

اگر می خواهید سوپ را منجمد کنید، بهتر است این کار را بدون رشته فرنگی (که پس از آب شدن نرم می شود) انجام دهید. 4 ماه. سپس می تو،د هنگام سرو نودل های پخته شده را هم بزنید.

یک شب در یخچال بگذارید تا آب شود سپس دوباره گرم کنید باقیمانده ها را به آرامی روی اجاق گاز یا مایکروویو (در فاصله 30 ث،ه، در بین هم بزنید) تا زم، که لوله داغ شود. اگر رشته ها بیش از حد خیس شده اند، ممکن است لازم باشد آب گوشت بیشتری اضافه کنید.

دستور العمل های سوپ ساده تر

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • در یک تابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، پیاز و سیر را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. کدو سبز و نودل فیدیو را اضافه کنید و تفت دهید تا نودل ها قهوه ای بسیار روشن شوند (1 تا 2 دقیقه).

  • آبگوشت، زیره، گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

  • بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 10 دقیقه یا تا زم، که رشته ها نرم شوند بجوشانند.

  • بافت را تنظیم کنید: ما بافت ضخیم گوجه فرنگی ،د نشده را کاملا دوست داریم. با این حال، برای دستور پخت سنتی تر سوپیتا، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و 1 فنجان آب گوشت را به صورت پوره مخلوط کنید، سپس آن را با باقی مانده آب گوشت در تابه صاف کنید.
  • تازه در مقابل. کنسرو گوجه فرنگی: استفاده از گوجه فرنگی تازه را در تابستان به شدت توصیه می کنیم. خارج از فصل، کنسرو گوجه فرنگی خوب است.
  • فصل به سلیقه: سوپ را قبل از سرو بچشید و مقدار زیره را تنظیم کنید، به علاوه نمک و فلفل سیاه را به دلخواه اضافه کنید.

کا،ی: 470کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 97gپروتئین: 16gچربی: 3gچربی های اشباع شده: 0.4gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 0.5gسدیم: 2906میلی گرمپتاسیم: 952میلی گرمفیبر: 7gقند: 16gویتامین A: 2403IUویتامین سی: 31میلی گرمکلسیم: 81میلی گرماهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: شام نهار

غذا: مکزیکی

روش: صد توپ

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: اصیل، زیره، فیدیو، مکزیکی، دستور العمل های مکزیکی، سوپ مکزیکی، پیاز، گیاهی، دستور العمل های سریع، دستور پخت، سوپا، دستور العمل های سوپ، گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، وگان، سوپ گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/mexican-fideo/