دسته‌ها
اخبار

شانه گوشت خوک دودی (با اسپریتس سیب!)


شانه گوشت خوک دودی

این دستور پخت شانه خوک دودی ابتدا با یک مالش خشک خوشمزه مالیده می شود و سپس به مدت 7-8 ساعت دود می شود. برای افزایش طعم، ما از آب سیبی استفاده می کنیم که تازه از این دنیا خارج شده است.

شانه خوک تمام شده در سینی پس از استراحت.

بهترین شانه گوشت خوک دودی

این شانه خوک خوشمزه طعم دودی شیرین و خوش طعمی دارد و بعد از اینکه بگذارید استراحت کند و آن را ،د کنید، لطافتی غیر واقعی دارد.

ما عاشق دود ، شانه خوک هستیم زیرا کم و آهسته پخته می شود و برای شما گوشت خوک رنده شده باقی می ماند که می تو،د به روش های مختلف از آن استفاده کنید.

بعلاوه، ما از یک اسپریتز آب سیب خوشمزه استفاده کردیم تا طعم بیشتری را در طول زمان کشیدن سیگار اضافه کنیم!

tipis برای شانه خوک دودی قبل از شروع

قبل از شروع فرآیند ساخت شانه خوک دودی باید به چند نکته فکر کنید.

پیشاپیش با پیشخوان یا قصابی خواربار فروشی محلی خود تماس بگیرید تا ببینید آیا آنها 7 پوندی دارند یا خیر. شانه خوک استخو، به سختی می توان آنها را در محل یافت.

مطمئن شوید که گلوله یا ،ده چوب کافی برای فرد سیگاری دارید. ما از a استفاده می کنیم سیگاری تراگر برای دستور العمل های سیگار کشیدن و معمولا از آنها استفاده کنید ،یب امضا برای گلوله ها اگر از تراشه‌های چوب استفاده می‌کنید، بهترین چوب برای دود ، گوشت خوک معمولاً هیکو است، اما گی، یا بلوط طعم منحصر به فردی به آن می‌دهد.

به سیگاری یا گریل خود زمان بدهید تا گرم شود.

از آنجایی که سیگار خود را روشن کرده اید، به پرتاب ، فکر کنید

مواد مالش خشک برای شانه خوک دودی.

شانه خوک چیست؟

شانه خوک از شانه خوک می آید. معمولا چربی بیشتری نسبت به گوشت خوک دارد که آن را برای کباب ، آهسته یا دود ، عالی می کند.

برای این دستور غذا می توان از شانه خوک و ، خوک استفاده کرد. هر دو برش گوشت از شانه می آید. تفاوت اصلی این است که ، گوشت خوک چربی بیشتری دارد و شانه خوک ماهیچه بیشتری دارد.

در این دستور پخت شانه خوک، ما از 6 تا 7 پوند استفاده می کنیم. شانه خوک استخو،

نام های دیگر شانه خوک

  • ، خوک
  • شانه پیک نیک
  • کباب پیک نیک
  • ، بوستون

آنچه شما نیاز دارید

شانه خوک: این دستور غذا از 7 پوند استخوان استفاده می کند. شانه خوک. توصیه می کنیم برای سیگار کشیدن از شانه استخو، استفاده کنید زیرا طعم و چربی بیشتری را ارائه می دهد.

ماساژ خشک: ادویه های این شانه خوک دودی ،یبی از شیرین، شور و شور است. دقت کنید که نمک را کم نکنید. نمک گوشت را نرم می‌کند و طعم لذیذ گوشت خوک و سایر مواد خشک را تقویت می‌کند. مالش خشک ما را برای گوشت خوک امتحان کنید!

گلوله یا ،ده چوب: اگرچه گلوله‌ها و تراشه‌های چوب جزء مواد تشکیل دهنده نیستند، اما ما آنها را معرفی می‌کنیم زیرا آ،ین کاری که می‌خواهید انجام دهید این است که در طول زمان سیگار کشیدن، گلوله‌های اضافی یا تراشه‌های چوب تمام شود.

شانه خوک با مالش خشک پاشیده شده است.

سوالات متداول

دود ، شانه خوک چقدر طول می کشد؟

یک گوشت خوک 7 پوندی باید حدود 7-8 ساعت برای فرد سیگاری طول بکشد. زمان ممکن است بسته به اندازه شانه خوکی که استفاده می کنید، نوع سیگاری که استفاده می کنید و غیره متفاوت باشد. فقط حتما مراقب دمای داخلی شانه خوک باشید.

شانه خوک دودی در چه دمایی انجام می شود؟

دمای داخلی شانه خوک 195-205 درجه فارنهایت است. گوشت خوک را از دودی خارج کرده و اجازه دهید 20 الی 30 دقیقه قبل از ،د ، آن استراحت کند.

آیا می تو،د بیش از شانه گوشت خوک سیگار بکشید؟

بله، می تو،د بیش از حد یک شانه خوک دود کنید. حتما دمای داخلی شانه خوک را کنترل کنید تا گوشت خوک خشک نشود.

آیا می تو،د شانه خوک دودی را منجمد کنید؟

بله، می تو،د شانه خوک دودی را فریز کنید. شانه خوک دودی را ،د کرده و بگذارید خنک شود. شانه خوک ،د شده را در یک کیسه فریزر قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.

چگونه از شانه خوک دودی استفاده کنم؟

بعد از اینکه شانه خوک را ،د کردید یا برش دادید، می تو،د از گوشت خوک در یک ساندویچ گوشت خوک دودی، یک بسته بندی، در تاکو، روی ناچو یا هر چیزی که فکرش را می کنید استفاده کنید.

شانه خوک تمام شده در سینی پس از استراحت.

طرز تهیه شانه گوشت خوک دودی

  1. دودی را از قبل گرم کرده و آماده کنید. دستگاه دودکننده گلوله، دودکننده تراشه چوب یا کباب پز زغالی خود را آماده کنید. رنده ها را تمیز کرده و دود کن را با دمای 250 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. شانه خوک را خشک مالش دهید. تمام مواد مالش خشک را با هم مخلوط کنید و مالش خشک را روی سرشانه خوک ماساژ دهید. اجازه دهید گوشت خوک به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در مالش خشک بماند. برای طعم و لطافت بیشتر
  3. گوشت خوک را دود کنید. گوشت خوک را روی دستگاه سیگاری قرار دهید و گوشت خوک را به مدت 7-8 ساعت دود کنید. اسپریتس سیب را آماده کنید و شانه خوک را هر یک یا دو ساعت یکبار اسپری کنید تا گوشت خوک نرم و مرطوب بماند.
  4. اجازه دهید گوشت خوک استراحت کند. هنگامی که گوشت خوک به دمای داخلی 190-205 درجه فارنهایت رسید، گوشت خوک را از دستگاه سیگاری خارج کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
  5. لذت ببرید. گوشت خوک را ،د کنید و از آن در یک باربیکیو یا تمام هفته لذت ببرید.

نکات برتر

سعی کنید سیگارکش را زیاد باز نکنید. اگر در طول فرآیند سیگار کشیدن سیگار را بیش از حد باز کنید، گرما خارج می شود و مدت زمان بیشتری طول می کشد تا به درجه حرارت برسد.

گلوله های اضافی در دست داشته باشید. با توجه به تجربه، مطمئن شوید که سطح پلت و سطوح تراشه چوب خود را چندین بار در طول زمان پخت بررسی کرده اید. اگر گلوله ها تمام شود یا تراشه های چوب کم باشد، دما کاهش می یابد.

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

راهنمای گریل زغال چوب

اگر سیگاری ندارید، همچنان می تو،د از کباب پز زغالی برای دود ، این شانه خوک استفاده کنید.

  1. ،ده های چوب خیس شده را در یک تابه فویل قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوش،د. بالای فویل حلبی را سوراخ کنید و ،ده های چوب را زیر رنده های گریل خود در گوشه پشتی قرار دهید.
  2. گریل را روشن کنید و گریل را ببندید.
  3. وقتی دود ظاهر شد، شانه خوک را به گریل اضافه کنید. به افزودن تراشه های چوب خیس شده به تابه آلومینیومی ادامه دهید تا دود شود. گرمای گریل خود را بر اساس دماسنج تنظیم کنید.

ایده های خدمت

شانه خوک رنده شده در یک ظرف.

ذخیره سازی

قبل از قرار دادن گوشت خوک در ظرف در بسته، اجازه دهید کاملا خنک شود و آن را به مدت 5-7 روز در یخچال قرار دهید.

شانه گوشت خوک دودی روی سینی.

شانه گوشت خوک دودی

این دستور پخت شانه خوک دودی با 7 پوند تهیه می شود. شانه خوک، مالش خشک خوشمزه، و دودی برای حدود 7 ساعت. گوشت خوک دودی لطیف و آبدار را برای شما به ارمغان می آورد.

آمادگی:2 ساعت ها

پختن:8 ساعت ها

جمع:10 ساعت ها

چربی 19

کربوهیدرات ها 6

پروتئین 52

،اصر

دیگر

  • ما از گلوله های Signature Traeger استفاده کردیم با خیال راحت از هر گلوله ای که دوست دارید استفاده کنید.

دستورالعمل ها

  • نمک، شکر قهوه ای، پودر سیر، پاپریکا، پودر چیلی، پودر ،دل و فلفل سیاه را در ظرفی اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،یب شوند.

  • نیمی از مالش خشک را روی شانه خوک بپاشید و مالش را روی گوشت ماساژ دهید. گوشت خوک را برگرد،د و بقیه مالش خشک را روی بقیه گوشت خوک بپاشید و مالش خشک را روی گوشت ماساژ دهید. مطمئن شوید که کل شانه خوک پوشیده شده است.

  • شانه گوشت خوک را در پ،تیک بپیچید و آن را به مدت حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

  • دودکش را از قبل با دمای 250 درجه فارنهایت گرم کنید و گلوله های سیگار یا چیپس های سیگار را به سیگاری اضافه کنید. ما از گلوله های Signature Traeger Blend استفاده کردیم. اسپریتز آب سیب را آماده کنید. آب سیب، شربت افرا بوربن و سرکه سیب را در یک بطری اسپری کوچک بریزید و آن را تکان دهید تا ،یب شوند. کنار بگذارید.

  • وقتی دودی از قبل گرم شد، شانه خوک را روی دودی قرار دهید و به مدت 7-8 ساعت بپزید. تمام شانه خوک را با آب سیب هر یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپاشید تا خشک نشود.

  • وقتی شانه خوک به مدت 6 ساعت روی فرد سیگاری بود، دما را تا 200 درجه فارنهایت کاهش دهید.

  • هنگامی که دمای داخلی گوشت خوک به 195 درجه فارنهایت تا 205 درجه فارنهایت رسید، گوشت خوک آماده است.

  • گوشت خوک را از دودی خارج کنید و اجازه دهید گوشت به مدت 20 تا 30 دقیقه قبل از برش یا ،د ، آن استراحت کند.

  • به تنهایی، روی تاکو، روی نان‌ها یا در کاسه بوریتو سرو کنید.

نکات و نکات

  • زمان پخت شانه خوک در افراد سیگاری و بزرگی شانه خوک متفاوت است.
  • به راحتی ادویه های مورد علاقه خود را به مالش خشک این شانه خوک اضافه کنید.
  • شما می تو،د از هر نوع پلت یا تراشه چوبی که می خواهید برای این دستور استفاده کنید.
  • شما حدود 20 پوند نیاز دارید. گلوله برای این دستور غذا

ارزش غذایی

کا،ی: 426کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 6g پروتئین: 52g چربی: 19g فیبر: 1g قند: 5g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/smoked-pork-s،ulder/