دسته‌ها
اخبار

50 غذای برتر جهان معرفی بهترین و برترین غذاهای جهان به همراه تصویر و محتویات-غذای رژیمی

فیورنتینا را آنقدر خوب مزه دار می کنند که خامی آن آزاردهنده نخواهد بود. جالب اینجاست که پروشوتو در رومانی نیز طرفداران زیادی دارد و در این کشور نیز به بهترین نحو ممکن پخته می شود. غذا در ایتالیا پا را از مرز یک خوراکی ساده فراتر گذاشته است و حالا قسمت اعظمی از فرهنگ و هنر این دیار را تشکیل می دهد. پنیر و ماکارونی به وفور در غذاهای ایتالیایی به چشم می خورند و کمتر کسی یک روز خود را بدون مصرف پنیر به پایان می رساند. تمامی کشور ها بر اساس جغرافیا و سنت های دیرینه شان غذاهای مخصوص به خود دارند که از بین این غذا ها بعضی جهانی شده اند. این غذاها وابسته به محصولات کشاورزی تولیدی آن خطه و البته ذائقه ی غذایی مردم بومی و همچنین سبک زندگی آنها و آب و هوای کشورشان متفاوت است.

پائیا یه تنوع غذایی عالی واسه افرادیه که از خوردن غذاهای درست شده با برنج به شیوه ایرانی خسته شدن. این وعده غذایی خاستگاهش به شرق اسپانیا و شهر والنسیا برمیگرده. ترکیب طعم برنج، مرغ، با لویبا سبز، کنگر، گوجه، سیر و هویج به همراه ادویه مختلف باعث شده تا این غذا یه طعم مخصوص فراموش نشدنی داشته باشه. لیست انواع غذاهای ایتالیایی خوشمزهدر این مطلب بهترین غذاهای ایتالیایی را با یکدیگر بررسی کرده و به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. غذاهای ایرانی جزء محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاها در سراسر دنیا می باشند.

این غذا از پیاز، سیر، پیازچه، رب فلفل قرمز و پروتئین تهیه می‌شود. پوتین، یکی از معروف‌ترین و محبوب ترین غذاهای کانادایی-فرانسوی است. این غذای خیابانی اولین بار در سال ۱۹۵۰ در کبک متولد شد. اکنون پس از گذشت سال ها برخی رستوران‌های کانادایی بیش از ۱۰۰ نوع مختلف پوتین سرو می‌کنند. این غذا شامل سیب‌زمینی سرخ‌شده به‌همراه پنیر و سس عصاره گوشت است. پائیا در فارسی به اشتباه با نام «پائلا» تلفظ می‌شود.

  • سوشی یکی از بهترین غذاهای ژاپنی است که این غذا با ماهی خام و برنج درست میشه و اسمش آوازه جهانی داره.
  • این اتفاق می‌ تواند در مورد زندگی جدید در مورد یک کشور جدید هم صادق باشد .
  • همبرگر و فرانکفورتر نیز کاملاً مشخص است که از آلمان آمده اند.
  • پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیاست که با خامه و ژلاتین درست می شود.

کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از پیش غذا های معروف فرانسوی می باشد که طرفداران زیادی دارد در ادامه طرز تهیه این پیش غذا را بخوانید . پیشنهاد می‌کنیم در سفر خود به کره‌ی جنوبی، این غذای خوشمزه را امتحان کنید. بولگوگی به‌زبان کره‌ای به‌معنای «گوشت آتش» است و طعم شیرین خود را از سس ماریناد شکر و سویا می‌گیرد.

بهترین غذاهای معروف دنیا – لیست 50 تایی

اوگالی یکی از بهترین و پرطرفدار ترین غذاها در کنیا است که با ذرت درست میشه. ماهی و چیپس یکی از غذاهای انگلیسی ها است که این غذا به طور سنتی با نخودفرنگی، نمک و سرکه خورده میشه. مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.

می توان از سس های مختلف نیز برای خوشمزه تر کردن آن استفاده نمود. از دیگر غذاهای معروف و محبوب کشورهای مختلف همچنین میتوان به پای گوشت استرالیا. اشترودل سیب وین ، پودیم برزیل، نان پنیر فنلاند(Leipäjuusto)، اسپاناکوپیتا یونان. گولاش مجارستان، سوپ تام یام تایلند، ماسالا دوسا هند. توفو آسیای جنوب شرقی(عجیب ترین غذای روی زمین با بوی خاص).

کافه و رستورانهای برلیان مال زعفرانیه

این پنیر با هدف تبدیل‌ شدن به زمینه‌ای برای پرورش لانه‌های کرم تهیه می‌شود. این کار ریشه در آشپزی‌های بومی مردم آن منطقه دارد. همانگونه که پیتزا و پاستا هرکسی را به یاد کشور ایتالیا می اندازد. این محبوبیت سبب شده که سوشی جز چهارمین غذای برتر جهان قرار بگیرد. مواد اولیه این غذا شامل سیب زمینی پوره شده، پیاز، کره، نمک و فلفل است.

پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس سیر رنده شده را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس قارچ را کف سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا بپزد. قابلمه ای را روی حرارت گذاشته کمی نمک اضافه کنید و بعد از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن بریزید وسپس آبکش کنید. • حین هم زدن نصف لیوان شیر را اضافه کنید تا از گلوله شدن آرد پیشگیری نمایید. مخلوط که یکدست شد کم کم بقیه شیر را در حین هم زدن اضافه کنید. • 30 گرم کره را در قابلمه ای جدا ریخته و با حرارت ملایم ذوب کنید سپس آرد را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست مخلوط شوند.

پیتزا و پاستا از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی هستند. اما غذاهای دیگری در رستوران‌های این کشور سرو می‌شود که هواداران زیادی دارد. اگر به ایتالیا سفر می‌کنید، حتما زیتون سوخاری را امتحان کنید. این غذا برای اولین بار در یکی از شهرهای جنوبی ایتالیا به‌نام آسکولی پیکنو تهیه شد و سپس به شهرهای شمالی ایتالیا راه پیدا کرد. زیتون سوخاری انواع مختلفی دارد و می‌توان آن را با پروشوتو یا گوشت گاو سفارش داد.