دسته‌ها
اخبار

کارپاچیو ماهی تن • طرز تهیه آسان ماهی تن {ویدئو} • دو عدد انجیر بنفش


Carpaccio تن یکی از دستور العمل های ماهی تن مورد علاقه ما است که به زودی مال شما نیز خواهد شد! ماهی تن ،و ورقه‌ای نازک پوشیده شده با کیپر لیموترش و وینگرت روغن زیتون، روی آن پیاز قرمز و با سبزیجات و نان باگت ترد سرو می‌شود – خیلی خوب است!

یک بشقاب گرد از کارپاچیو تن با رویه ای از آروگولا و نان باگت ،د شده، قاچ های لیموترش، و پر از کپر، لیموترش، پیازچه و روغن زیتون وینگرت

خوب، بنابراین می د،د که ما فقط ماهی تن را در اینجا دوست داریم! مثل اینکه احتمالاً دستور تهیه تارتار ماهی تن یا استیک ماهی تن یا دستور تهیه سالاد تن ماهی ما با سس روغن زیتون را درست کرده اید. همه آنها بسیار خوشمزه، مغذی و آسان هستند! بنابراین کارپاچیوی تن ماهی امروزی یکی دیگر از دستور العمل های ماهی تن است که باید آن را امتحان کنید که بسیار ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است!

کارپاچیو چیست؟

کارپاچیو یک غذای لذیذ ایتالیایی است که در آن نوعی پروتئین/گوشت به‌قدری نازک برش داده می‌شود و خام خورده می‌شود، اما با سس خوش طعمی می‌نوشند. کارپاچیو در ابتدا با گوشت ، شروع شد و بعداً شامل هر نوع پروتئین تازه شد.

بنابراین این ماهی تن کارپاچیو به سادگی ماهی تن ،وی تازه و باکیفیت است که کاغذ نازک برش داده شده و با وینگرت کپر لیمویی آغشته شده است. این غذا عمدتا به ،وان پیش غذا یا سالاد سرو می شود.

همانطور که می تو،د بگویید، این دستور العمل بسیار ساده، ساده و بدون آشپزی است، بنابراین درست ، آن به م،ای واقعی کلمه یک نسیم است!

مواد لازم برای کارپاچیو ماهی تن

یک تکه ماهی تن ،وی تازه در بشقاب برای تهیه کارپاچیو

حالا بیایید وارد این غذای ساده و روشن پیش غذا/ناهار شویم.

کارپاچیو ماهی تن درست کنید

  1. برای این کار باید از یک چاقوی بسیار تیز مانند SUPER تیز استفاده کنید زیرا به برش های بسیار نازک نیاز دارید. همچنین می تو،د از دستگاه برش دهنده برقی استفاده کنید. یا به نکات زیر توجه کنید تا با استفاده از ماهی نیمه منجمد، برش های بسیار نازک ماهی تن دریافت کنید.دستی که یک چاقوی فوق العاده تیز در دست گرفته و آماده برش ماهی تن است
  2. از آنجایی که ما از Saku Tuna استفاده می‌کنیم و همانطور که در بالا می‌بینید به شکل بلوک در می‌آید، برش‌هایی را در سمت کوچک‌تر بلوک برش می‌دهیم تا برش‌های کاغذی نازک ماهی ایجاد کنیم. زیر را ببینید.دستی که یک برش فوق العاده نازک از ماهی تن برش داده شده را در دست گرفته است تا نشان دهد برای درست ، کارپاچیو چقدر باید نازک باشد.
  3. در این مرحله شما به برش دادن تمام ماهی تن ادامه می دهید تا زم، که کارتان تمام شود. من امروز از دو بلوک برای پذیرایی از چهار نفر به ،وان وعده ناهار استفاده کردم و 6 نفر را به ،وان پیش غذا سرو کردم. از آنجایی که ماهی تن واقعاً نازک برش داده شده است، از دیدن این که هر بوک تعداد زیادی برش به دست می‌آورد شگفت‌زده خواهید شد!تمام بلوک های ماهی تن ،و با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز بر روی یک تخته چوبی برش داده شده اند.
  4. اکنون آماده هستید تا ماهی تن را در بشقاب بچینید. هر طور که می خواهید خلاق باشید! ما دوست داریم برش های ماهی تن را به صورت لایه ای روی هم در دو سوم بشقاب بچینیم و یک سوم باقیمانده را برای سبزی ها بگذاریم.تمام ماهی های ماهی تن که به صورت نازک برش خورده اند به طور مرتب روی بشقاب سرو چیده شده اند تا جایی برای مقداری سبزی باقی بماند.
  5. در این مرحله، شما آماده اضافه ، سبزی و نان باگت هستید یا البته می تو،د آن را به همان شکلی که هست بگذارید.
  6. حالا بیایید کارپاچیوی تن ماهی را بپوش،م. با پاشیدن پیازهای ریز ،د شده، سپس کیپر، هالاپینیوهای ،د شده (اختیاری)، کمی لیموترش خوب، مقدار زیادی روغن زیتون با کیفیت، نمک و فلفل شروع کنید. و همین! به همان سادگی که می شود! نیازی به وینیگرت فانتزی نیست!دستی که کارپاچیوی ماهی تن را در دست گرفته است که روی نان ترد مانند کراستینی سرو می شود
  7. می تو،د آن را به ،وان سالاد، ناهار یا پیش غذا میل کنید. علاوه بر این، می تو،د آن را با نان ترد مانند کراستینی سرو کنید – که مورد علاقه ماست! بافت ها به خوبی جفت می شوند و نان حس دل،ب خوبی به ماهی تن سبک می دهد.

نکات و سوالات متداول Carpaccio ماهی تن

  1. این دستور العمل بدون آشپزی است، بنابراین استفاده از ماهی تن باکیفیت تازه کلیدی برای طعم خوب کارپاچیوی تن ماهی است! من از ،و بلوک یا تونا ،و استفاده کردم.
  2. اگر ماهی خود را منجمد می‌،ید، آن را کاملاً یخ‌زدایی نکنید، به این ترتیب برش دادن آن آسان‌تر است.
  3. از یک چاقوی بسیار تیز استفاده کنید تا آن برش های کاغذی نازک ماهی تن را برای کارپاچیو تهیه کنید، اگر در مورد چاقو شک دارید، به سادگی ماهی تن را در حالی که نیمه یخ زده است برش دهید. این ساده ترین راه برای به دست آوردن برش های فوق العاده نازک است.
  4. حتما قبل از سرو، آب لیموترش را روی ماهی اضافه کنید، زیرا هر چقدر ماهی تن بیشتر در اسید بماند، رنگ و بافت آن تغییر می‌کند. به همین دلیل است که ما فشار آهک را به ماهی تن ترجیح می دهیم در حالی که مواد باقی مانده را به جای سس اضافه می کنیم.
  5. اگر طعم ماهی خام را دوست ندارید و همچنان می خواهید از این غذا لذت ببرید، در اینجا زم، است که باید ماهی تن را قبل از سرو 30 دقیقه تا 1 ساعت در آب لیموترش بگذارید.
  6. از تاپینگ های مورد علاقه خود در اینجا استفاده کنید: پیاز قرمز ملایم و ترد است، بنابراین ما آن ها را انتخاب کردیم، کپر از مینا بسیار تند و تازه است. Jalapeños یا فلفل دلمه ای ادویه ای را اضافه می کنند که ما دوست داریم، اما آنها کاملا اختیاری هستند!
  7. نمک و فلفل تنها چاشنی است که برای درخشش ماهی تن استفاده می کنیم.
  8. کارپاچیو ماهی تن زم، بهترین است که در همان روز تهیه شود و بلافاصله سرو شود تا طعم تازه ای از ماهی تن حفظ شود.
  9. برای تهیه از قبل: ماهی تن را یک روز قبل برش دهید و بشقاب را جمع کنید. پیاز، کیپر، چاشنی، روغن زیتون را تا 3 ساعت قبل اضافه کنید، اما همیشه آب لیموترش را درست قبل از سرو بریزید.
  10. باقیمانده روز بعد یک سالاد عالی درست کنید یا آنها را به یک کاسه سوشی با مقدار زیادی مایو تند اضافه کنید!

ماهی تن ،و چیست؟

این با کیفیت ترین تکه فیله ماهی تن است، شبیه فیله مینیون یا فیله گوشت ،. بلوک ماهی تن آهی ،و صید شده وحشی از ،مت مرکزی کمر ماهی تن می آید و یک بلوک برش یکنواخت است که پوست، چربی و استخوان ندارد. برای سوشی، ساشیمی و غذاهای با ماهی تن خام مانند امروزی ایده آل است.

آیا ماهی تن کارپاچیو خام است؟

آره! ماهی تن باکیفیت تازه به صورت نازک برش خورده و با روغن زیتون مرغوب، آب لیموترش و طعم دهنده های مورد علاقه شما یک غذای خام سالم و مغذی درست می کند.

تفاوت بین تارتار ماهی تن و کارپاچیو ماهی تن چیست؟

تارتار تن ماهی یک غذای خام ماهی تن است که در آن ماهی تن به مکعب یا تکه بریده می‌شود، در حالی که کارپاچیو ماهی تن به‌خاطر برش‌های نازک ماهی تن تازه معروف است.

کارپاچیو کوک کنید

Carpaccio تن یکی از دستور العمل های ماهی تن مورد علاقه ما است که به زودی مال شما نیز خواهد شد! ماهی تن ،و نازک برش خورده با کیپر لیموترش و وینگرت روغن زیتون، روی آن پیاز قرمز و با سبزیجات و نان باگت ترد سرو می شود – خیلی خوب است!

،اصر

  • 2
    استیک آهی تن
    ماهی تن ،و، تا حدی منجمد شده است
  • 1/3
    فنجان
    پیاز قرمز
    ،د شده
  • 1
    فلفل هالوپینو
    چرخ کرده (اختیاری)
  • 1/2
    فنجان
    روغن زیتون
    زیتون با کیفیتی مثل مینا
  • 1
    اهک
    برش به ،
  • 1/4
    فنجان
    کپر
    کپر مینا کیفیت خوبی دارد
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    نمک و فلفل
    یا به سلیقه
  • 6
    برش های باگت
    برشته شده، برای سرو (اختیاری)
  • 1
    فنجان
    آرگولا
    یا هر سبزی (اختیاری)

دستورالعمل ها

  1. مطمئن شوید که ماهی تن آهی تازه و با کیفیت ،یداری می کنید، ماهی تن ،و بهترین است.

  2. از یک چاقوی بسیار تیز استفاده کنید و بهتر است مطمئن شوید که ماهی تن تا حدی یخ زده است تا بتو،د به راحتی آن را برش دهید.

  3. ماهی تن را به ورقه های نازک کاغذی، تا جایی که می تو،د نازک برش دهید. از ،مت کوچکتر بلوک شروع کنید و برش بزنید.

  4. پس از برش تمام ماهی تن، شروع به چیدن آن در یک بشقاب کنید. یک سوم بشقاب را خالی بگذارید تا بتو،د سبزی و باگت را اضافه کنید.

  5. شروع به اضافه ، مواد روی ماهی تن کنید: پیاز، هالاپینو، کپر، روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو.

  6. کارپاچوی تن ماهی آماده است! آن را همانطور که با چنگال یا روی نان ،د شده سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

نکات و سوالات متداول Carpaccio ماهی تن

  1. این دستور العمل بدون آشپزی است، بنابراین استفاده از ماهی تن باکیفیت تازه کلیدی برای طعم خوب کارپاچیوی تن ماهی است! من از ،و بلوک یا تونا ،و استفاده کردم.
  2. اگر ماهی خود را منجمد می‌،ید، آن را کاملاً یخ‌زدایی نکنید، به این ترتیب برش دادن آن آسان‌تر است.
  3. از یک چاقوی بسیار تیز استفاده کنید تا آن برش های کاغذی نازک ماهی تن را برای کارپاچیو تهیه کنید، اگر در مورد چاقو شک دارید، به سادگی ماهی تن را در حالی که نیمه یخ زده است برش دهید. این ساده ترین راه برای به دست آوردن برش های فوق العاده نازک است.
  4. حتما قبل از سرو، آب لیموترش را روی ماهی اضافه کنید، زیرا هر چقدر ماهی تن بیشتر در اسید بماند، رنگ و بافت آن تغییر می‌کند. به همین دلیل است که ما فشار آهک را به ماهی تن ترجیح می دهیم در حالی که مواد باقی مانده را به جای سس اضافه می کنیم.
  5. اگر طعم ماهی خام را دوست ندارید و همچنان می خواهید از این غذا لذت ببرید، در اینجا زم، است که باید ماهی تن را قبل از سرو 30 دقیقه تا 1 ساعت در آب لیموترش بگذارید.
  6. از تاپینگ های مورد علاقه خود در اینجا استفاده کنید: پیاز قرمز ملایم و ترد است، بنابراین ما آن ها را انتخاب کردیم، کپر از مینا بسیار تند و تازه است. Jalapeños یا فلفل دلمه ای ادویه ای را اضافه می کنند که ما دوست داریم، اما آنها کاملا اختیاری هستند!
  7. نمک و فلفل تنها چاشنی است که برای درخشش ماهی تن استفاده می کنیم.
  8. کارپاچیو ماهی تن زم، بهترین است که در همان روز تهیه شود و بلافاصله سرو شود تا طعم تازه ای از ماهی تن حفظ شود.
  9. برای تهیه از قبل: ماهی تن را یک روز قبل برش دهید و بشقاب را جمع کنید. پیاز، کیپر، چاشنی، روغن زیتون را تا 3 ساعت قبل اضافه کنید، اما همیشه آب لیموترش را درست قبل از سرو بریزید.
  10. باقیمانده روز بعد یک سالاد عالی درست کنید یا آنها را به یک کاسه سوشی با مقدار زیادی مایو تند اضافه کنید!

ماهی تن ،و چیست؟

این با کیفیت ترین تکه فیله ماهی تن است، شبیه فیله مینیون یا فیله گوشت ،. بلوک ماهی تن آهی ،و صید شده وحشی از ،مت مرکزی کمر ماهی تن می آید و یک بلوک برش یکنواخت است که پوست، چربی و استخوان ندارد. برای سوشی، ساشیمی و غذاهای با ماهی تن خام مانند امروزی ایده آل است.

آیا ماهی تن کارپاچیو خام است؟

آره! ماهی تن باکیفیت تازه به صورت نازک برش خورده و با روغن زیتون مرغوب، آب لیموترش و طعم دهنده های مورد علاقه شما یک غذای خام سالم و مغذی درست می کند.

تفاوت بین تارتار ماهی تن و کارپاچیو ماهی تن چیست؟

تارتار تن ماهی یک غذای خام ماهی تن است که در آن ماهی تن به مکعب یا تکه بریده می‌شود، در حالی که کارپاچیو ماهی تن به‌خاطر برش‌های نازک ماهی تن تازه معروف است.

ارزش غذایی

کارپاچیو کوک کنید

مقدار در هر خدمت

کا،ی 260
کا،ی از چربی 180

٪ ارزش روزانه*

چربی 20 گرم31%

چربی اشباع 1 گرم6%

چربی اشباع نشده 4 گرم

چربی تک غیراشباع 21 گرم

کلسترول 32 میلی گرم11%

سدیم 540 میلی گرم23%

پتاسیم 283 میلی گرم8%

کربوهیدرات ها 5 گرم2%

فیبر 2 گرم8%

شکر 2 گرم2%

پروتئین 22 گرم44%

ویتامین A 2036IU41%

ویتامین سی 11 میلی گرم13%

کلسیم 29 میلی گرم3%

اهن 1 میلی گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/tuna-carpaccio/