دسته‌ها
اخبار

چرمولا • سس چرمولا 5 دقیقه ای {ویدئو} • دو عدد انجیر بنفش


چرمولا سس مراکشی خوشمزه، آسان، روشن و لذیذ است که طعم بسیار زیادی به وعده های غذایی شما می بخشد! این برای ماهی و غذاهای دریایی عالی است، اما به همان اندازه برای گوشت، ساندویچ، سالاد، ساندویچ و موارد دیگر عالی است! ما کاملا آن را با ساردین دوست داریم – طعم واقعی دریای مدیترانه!

قاشقی که چکیدن سس چرمولا را روی یک کاسه نشان می دهد

این سس خوش طعم چرمولا که امروز درست می کنیم، یک تقویت کننده طعم بدون آشپزی برای هر وعده غذایی شماست! در حالی که من به خصوص آن را با غذاهای دریایی مانند ساردین دوست دارم، اما می تواند به همان اندازه با سایر پروتئین ها، ساندویچ ها، سالادها و غیره سازگار شود!

اگر با دستور غذای آرژانتینی چیمیچوری آشنا هستید، می تو،د آن را چیزی شبیه به آن، فقط با مشخصات ادویه های مختلف در نظر بگیرید. و اگر تا به حال دستور تهیه سس فلفل تند پدربزرگ من را امتحان کرده اید، می تو،د از نظر طعم نیز کمی آنها را با هم مقایسه کنید. در هر صورت، دستور العمل چرمولا چیزی است که نمی تو،د از دست بدهید!

چرمولا چیست؟

نام چرمولا یا چارمولا به صورت sher-moo-lah تلفظ می شود و یک چاشنی محبوب مراکشی است که عمدتاً از گیاهان تازه، سیر، روغن زیتون مراکشی با کیفیت، مقداری ادویه و آب لیمو درست می شود.

اگر به مراکش بروید، خواهید دید که این سس محبوب چرمولا با استفاده از هاون و هاون درست می شود، چیزی شبیه به روش ک،یک ایتالیایی ها پستو ریحان خود را درست می ،د. اما امروزه بسیاری از ما (و احتمالاً آنها نیز) این سس ها را با استفاده از غذاساز درست می کنیم.

چرمولا از چه چیزی ساخته شده است – لیست مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای سس چرمولا شامل: روغن زیتون، آب لیمو، پارسی، گشنیز، فلفل سبز، زیره سبز، نمک، فلفل، فلفل چیلی، سیر، زنجبیل

من مطمئن هستم که شما بیشتر این مواد را در دسترس دارید زیرا این سس روشن و خوش طعم از مواد بسیار ساده و ادویه های آفریقای شمالی ساخته شده است. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • روغن زیتون مراکشی با کیفیت –ما از روغن زیتون مینا استفاده می کنیممنحصرا
  • سیر تازه
  • گشنیز
  • جعفری
  • آب لیمو و پوست لیمو
  • زنجبیل تازه
  • فلفل سبز یا جالاپنو
  • نمک و فلفل کوشر
  • زیره
  • گشنیز زمینی
  • فل، فلفل و پاپریکا (اختیاری)

طرز تهیه سس چرمولا

تنها چیزی که نیاز دارید این است که مواد خود را جمع کنید و به یک غذاساز یا مخلوط کن نیاز دارید. البته ممکن است به روش ک،یک استفاده از هاون و هاون متوسل شوید، اما برای راحتی کار، امروز آن را با استفاده از غذاساز درست می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس چرمولا همه در کاسه غذاساز قرار می گیرند

گیاهان، سیر، زنجبیل، ادویه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک غذاساز ،یب کنید. هنگام استفاده از سبزیجات تازه برای یک سس خوش طعم مانند این، مطمئن شوید که از ساقه ها نیز استفاده کنید زیرا دارای طعم زیادی هستند! و پس از پردازش، سختی بافت ساقه را که اغلب برای غذاهای دیگر نادیده می گیرید، احساس نمی کنید.

سس چرمولا همه در یک کاسه غذاساز مخلوط می شود

با سرعت بالا مخلوط کنید تا به سس چرمولا رنگ سبز زرق و برق دار، روشن و پر جنب و جوش برسید.

سس چرمولا در ظرف سرو درست بعد از غذاساز و آماده سرو است

پس از آماده شدن سس، آن را از غذاساز در ظرف سرو خارج کرده و آماده است!

طرز استفاده از سس چرمولا

زیبایی این سس پر جنب و جوش و خوش طعم این است که می تو،د آن را تقریباً روی همه چیز استفاده کنید! این به طرز زیبایی با دستور العمل های مدیترانه ای جفت می شود، اما به هر چیزی فکر کنید که می تواند از سس مرکباتی استفاده کند و به همان خوبی کار می کند! در اینجا فقط چند روش برای استفاده از سس چرمولا وجود دارد:

  1. ساردین
  2. دستور پخت مرغ
  3. گوش ماهی
  4. ماهی پخته شده مدیترانه ای
  5. دستور تهیه سالاد تن ماهی با سس روغن زیتون
  6. ماهی قزل آلا سرخ کن هوا
  7. طرز تهیه گوشت بره با ادویه مراکشی
  8. کاسه پیتا
  9. سیب زمینی سرخ شده تابه ای
  10. سالاد بادمجان سرخ شده
  11. صدف
  12. کدو حلوایی عسلی یا کدو بلوط بوداده
  13. دستور ژیرو بره
  14. سینه مرغ سرخ کن هوا
  15. ماریناد برای مرغ، گوشت ، و ماهی!

می تو،د سس چرمولا را در یخچال خود نگه دارید و مدام یک قاشق غذاخوری را اینجا و آنجا به وعده های غذایی روزانه خود اضافه کنید و ببینید که چگونه غذاهای شما را بالا می برد!

طرز نگهداری دستور چرمولا

اگر راهنمای ما در مورد ریحان پستو را از دست داده اید، خوب این فرصتی است که آن را مرور کنید. هر آنچه را که باید در مورد ساخت پستو، استفاده، نگهداری، انجماد و یک ویدیوی کوتاه شیرین برای همه آن بد،د، خواهید یافت.

بنابراین، درست مانند پستو ریحان، سس چرمولا را در ظرفی دربسته به مدت 5 روز در یخچال نگهداری می کنیم. می تو،د یک لایه روغن زیتون را روی آن اضافه کنید تا آن را تا 14 روز افزایش دهید، با این حال، طعم تازه و روشن گیاهان را مانند زم، که تازه بود دریافت نمی کنید.

در حالت ایده آل من عاشق یخ زدن سس چرمولا هستم، دقیقاً به همان روشی که پستو ریحان خود را فریز می کنم و به این ترتیب هر زمان که به آن نیاز داشته باشیم آن را در دسترس داریم.

قاشقی که بافت و قوام دستور العمل چرمولای خوشمزه را نشان می دهد

نکات و سوالات متداول سس چرمولا

  1. در اینجا از گیاهان مورد علاقه خود استفاده کنید، اما سس کمرولا به طور ک،یک با جعفری و گشنیز درست می شود. من با جعفری و پونه کوهی و ن،اع درست کردم و برای ،، که گشنیز را زیاد دوست ندارند خوشمزه بود.
  2. در مورد ساقه ها، از آنجایی که سس مخلوط می شود، در افزودن ساقه ها به غذاساز غافل نشوید، زیرا طعم بسیار زیادی دارند!
  3. اگر به دنبال سس سیر هستید، کمی سیر را زیاد کنید، به نظر من این سس به خوبی متعادل است.
  4. به همین ترتیب، با اضافه ، کم و بیش فلفل و فلفل فلفل، حرارت را تنظیم کنید.
  5. اگر ظرف 2 روز از دستور چرمولا استفاده نکردید، بهتر است آن را فریز کنید. در انجماد از همان راهنمای پستو ریحان استفاده کنید.

آیا سس چرمولا سالم است؟

دستی که یک بطری روغن زیتون مراکشی با کیفیت برای استفاده در دستور العمل سس ،ولای مراکشی در دست دارد

آه بله! سس چرمولا بسیار سالم است، مخصوصاً زم، که آن را با روغن زیتون مراکشی مرغوب مانند مینا درست کنید، زیرا این سس تک منبعی است و حاوی پلی فنل های بیشتری نسبت به سایرین است. این سس همچنین فاقد گلوتن، وگان، کتو دوستانه و بدون لبنیات است، بنابراین برای ا،ر رژیم ها من، است.

سس چرمولا چه طعمی دارد؟

اگر دستور غذای Chimichurri ما را امتحان کرده باشید، ممکن است طعم روشن مشابهی از گیاهان و بافت مشابهی پیدا کنید. با این حال، این غذای مراکشی به لطف زیره و گشنیز طعم دودی غنی تری دارد. و همچنین با مقدار بیشتری لیمو درست می شود، بنابراین کمی رنگ تر است.

ماندگاری چرمولا در یخچال چقدر است؟

در حالی که می تو،د این دستور العمل فوق العاده را تا 14 روز در یخچال نگه دارید، من به شدت توصیه می کنم آن را با همان روشی که پستو ریحان را فریز می کنیم، فریز کنید. در حالت ایده آل، من عاشق درست ، و استفاده از دستور العمل ،ولا در عرض 2 روز هستم.

چرمولا

چرمولا سس مراکشی خوشمزه، آسان، روشن و لذیذ است که طعم بسیار زیادی به وعده های غذایی شما می بخشد! این برای ماهی و غذاهای دریایی عالی است، اما به همان اندازه برای گوشت، ساندویچ، سالاد، ساندویچ و موارد دیگر عالی است! ما کاملا آن را با ساردین دوست داریم – طعم واقعی دریای مدیترانه!

،اصر

  • 1
    فنجان
    گشنیز
    شل با ساقه بسته بندی شده است
  • 1
    فنجان
    جعفری
    شل با ساقه بسته بندی شده است
  • 4
    میخک ها
    سیر
    کم و بیش به سلیقه
  • 1/2
    اینچ
    دستگیره زنجبیل
    کم و بیش به سلیقه
  • 1
    قاشق چایخوری
    پوست لیمو
  • 1
    قاشق سوپخوری
    آب لیمو
  • 1
    قاشق چایخوری
    گشنیز
  • 3/4
    قاشق چایخوری
    زیره
  • 1
    فلفل هالوپینو
    یا فلفل سبز
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    دانههای فلفل قرمز
    کم و بیش به سلیقه
  • 2/3
    فنجان
    روغن زیتون
    روغن زیتون مراکشی -Mina. بیشتر برای نعلبکی چرمولا استفاده کنید

دستورالعمل ها

  1. همه مواد را جمع کنید و در ظرف غذاساز بریزید.

  2. فقط با چند تکه سبزی، سس ها را به صورت پوره یا پوره در آورید

  3. سس چرمولا را در قابلمه بریزید و آماده است.

یادداشت های دستور غذا

نکات و سوالات متداول سس چرمولا

  1. در اینجا از گیاهان مورد علاقه خود استفاده کنید، اما سس کمرولا به طور ک،یک با جعفری و گشنیز درست می شود. من با جعفری و پونه کوهی و ن،اع درست کردم و برای ،، که گشنیز را زیاد دوست ندارند خوشمزه بود.
  2. در مورد ساقه ها، از آنجایی که سس مخلوط می شود، در افزودن ساقه ها به غذاساز غافل نشوید، زیرا طعم بسیار زیادی دارند!
  3. اگر به دنبال سس سیر هستید، کمی سیر را زیاد کنید، به نظر من این سس به خوبی متعادل است.
  4. به همین ترتیب، با اضافه ، کم و بیش فلفل و فلفل فلفل، حرارت را تنظیم کنید.
  5. اگر ظرف 2 روز از دستور چرمولا استفاده نکردید، بهتر است آن را فریز کنید. در انجماد از همان راهنمای پستو ریحان استفاده کنید.

آیا سس چرمولا سالم است؟

آه بله! سس چرمولا بسیار سالم است، مخصوصاً زم، که آن را با روغن زیتون مراکشی مرغوب مانند مینا درست کنید، زیرا این سس تک منبعی است و حاوی پلی فنل های بیشتری نسبت به سایرین است. این سس همچنین فاقد گلوتن، وگان، کتو دوستانه و بدون لبنیات است، بنابراین برای ا،ر رژیم ها من، است.

سس چرمولا چه طعمی دارد؟

اگر دستور غذای Chimichurri ما را امتحان کرده باشید، ممکن است طعم روشن مشابهی از گیاهان و بافت مشابهی پیدا کنید. با این حال، این غذای مراکشی به لطف زیره و گشنیز طعم دودی غنی تری دارد. و همچنین با مقدار بیشتری لیمو درست می شود، بنابراین کمی رنگ تر است.

ماندگاری چرمولا در یخچال چقدر است؟

در حالی که می تو،د این دستور العمل فوق العاده را تا 14 روز در یخچال نگه دارید، من به شدت توصیه می کنم آن را با همان روشی که پستو ریحان را فریز می کنیم، فریز کنید. در حالت ایده آل، من عاشق درست ، و استفاده از دستور العمل ،ولا در عرض 2 روز هستم.

ارزش غذایی

چرمولا

مقدار در هر خدمت

کا،ی 111
کا،ی از چربی 108

٪ ارزش روزانه*

چربی 12 گرم18%

چربی اشباع 2 گرم13%

چربی اشباع نشده 1 گرم

چربی تک غیراشباع 9 گرم

سدیم 5 میلی گرم0%

پتاسیم 47 میلی گرم1%

کربوهیدرات ها 1 گرم0%

فیبر 0.3 گرم1%

شکر 0.2 گرم0%

پروتئین 0.3 گرم1%

ویتامین A 551 IU11%

ویتامین سی 9 میلی گرم11%

کلسیم 12 میلی گرم1%

اهن 1 میلی گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/chermoula/