اگه میخواهید در خانه یه شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کنید حتما مقاله اموزش پخت شیرینی دانمارکی رو مطالعه کنید. فرقی نمیکند قصد پخت چه نوع دلمه ای دارید، دلمه برگ مو یا بادمجان و … مهم ترفندی است که طعم و عطر غذای شما را برای میهمانان به یاد ماندنی می سازد. پودیم شباهت زیادی به فلن (دسر خوشمزهای که شبیه کرم کارامل و کسترد است) دارد؛ اما پودیم برزیلیها، کمی نرمتر است. این دسر خوشمزه را میتوان در هر رستوران، کافه و خانهای در برزیل پیدا کرد. کونفه یا کادایف پنیری خوشمزه یک دسر ترکیه ای هست که برای عصرونه حتما باید درست کنید و از خوردنش…
- فو درواقع نوعی سوپ است که با رشته فرنگی و گوشت خام آماده میشود.
- موساکا در کشورهای خاورمیانه، شام، یونان و کشورهای حوزه بالکان از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
- خمیر این نان در حین پخت پف کرده و بهشکلهای مختلفی درمیآید.
- کوتو از جمله غذاهایی است که دیدن طبخ آن نیز لذت دارد.
غالبا از این غذا برای پذیرایی در جشن سال (عید پاک) استفاده می شود. می توان گفت خوراک قارچ با تخم مرغ و فلفل دلمه ساده ترین و سریع ترین غذا با قارچ است. طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی اصل برای 6 نفرامیدواریم مقاله غذاهای ایتالیایی برای شما مفید و جذاب بوده باشد. اگر به دنبال یک میان وعده جذاب هستید ما به شما بیسکویت فندق ایتالیایی را پیشنهاد می دهیم. مواد لازم برای تهیه این کوکی خوشمزه شامل آرد، شکر، بیکینگ پودر، تخم مرغ، ماءالشعیر، عصاره وانیل، عصاره مغز بادام و فندق می باشد. پیتزا ناپولی یا پیتزا ناپل یکی از پیتزا های معروف و مشهور ایتالیاست.
اهمیت نان خاچاپوری به عنوان یک غذای ملی بسیار بالا است. به طوری که هزینه تهیه این غذا با عنوان «شاخص خاچاپوری»، معیار تعیین تورم در شهرهای مختلف گرجستان است. حمص، یک غذای پرطرفدار خاورمیانه ای و مدیترانهای عربی است.
طرز تهیه آش شوربای عروس (ترکیه)
کلهپاچه معمولاً بهصورت دستنخورده و گاهی با مغز سرو میشود (به خاطر ضرر مصرفش کمتر خورده میشود). البته این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاها و صبحانهها در میان ما ایرانیان هم هست که در کوچه و بازار یافت میشود. پتارمیگان یک پرنده زیبای سفید است که از گیاه بید و توس تغذیه میکند.
طرز تهیه راتاتویی (فرانسه)
این پاستا اولین بار در دهه 1920 در یک رستوران در شهر رم سرو شده است. وقتی در سایت آموزش آشپزی واژه ایتالیایی رو در قسمت بخش آموزش رایگان جستجو کنید متوجه می شوید که چقدر غذاهای ایتالیایی زیبا هستند. وقتی از آشپزی ایتالیایی صحبت به میان می آید یکی از اصلی ترین آنها پیتزا و انواع شیرینی جات است. بوراتا که زادگاهش پولیا می باشد از کره ی پنیر با کیفیت عالی موزارلا و خامه تازه درست می شود. آن با هر چیزی از سالاد گرفته تا پاستا و ساندویچ ها به خوبی مزه می دهد و اما محبوب ترین نوع آن زمانی می باشد که بر روی یک تکه نان خشک کشیده شده باشد.
سوشی ژاپنی یک غذا در دستهی غذاهای خام است و هشتپای خام زنده هم غذایی بسیار رایج است که اکثراً بچهی آن را سرو میکنند. تکههای در حال تکان خوردن اجزای بدن هشتپا، پاهای مکنده و بادکش مانند آن و … اجزای بدن این جانور نرم، جویدنی و بیمزه است و بسیاری از ماجراجویان غذایی گزارش دادهاند که پاهای مکندهاش در گلو گیر میکند. این غذا قسمتی از غذاهای باارزش کرهایها در طی قرون مختلف بوده است و یک مادهی انرژیزا و مفید نیز به شمار میرود. آوگولمونو در زبان یونانی بهمعنای “تخممرغ-لیمو” است. این سوپ جایگاهی ویژه در میان غذاهای عید پاک یونانیان دارد.
1395© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت کارآفرینان غذای سلامت می باشد و هرگونه کپی از آن شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. سیاست اصلی سایت، ارائه اطلاعات کامل و صحیح و بدون جهت گیری و جانب داری و بدون واسطه میباشد. همچنین اشتراک گذاری تجارب مسافران در بخشهای مختلف از ویژگیهای بارز و خاص سایت محسوب میشود و با استقبال بسیار زیاد کاربران نیز مواجه شده است. تکه های خمیر را در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید. خمیر را به دلخواه خود به ۷ یا ۸ قسمت تقسیم کنید و در سینی قرار دهید .
یکی دیگر از غذاهای جذاب ایتالیایی پیتزا سبزیجات است. این پیتزا انتخاب مناسبی برای کسانی است که رژیم گیاه خواری دارند و علاقه چندانی به مصرف گوشت ندارند. مواد اصلی پیتزا سبزیجات عبارتند از خمیر پیتزا ، پنیر خامه ای ، فلفل دلمه و انواع سبزی. پاستا فارفاله یا پاستای ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است. تاریخچه فارفاله به قرن 16 میلادی و مصرف آن در شهرهای شمالی ایتالیا برمی گردد.