دسته‌ها
اخبار

پاستا پنیر پنیر | آشپزی


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این پاستا پنیر کاواتاپی یک غذای غنی و خوشمزه است که شما آن را دوست خواهید داشت. همه کاره و آسان برای تهیه، این دستور ساده برای شام های شلوغ هفته عالی است.

ماکارونی چوب پنبه ای روی یک قاشق

این دستور پخت ماکارونی کاواتاپی، خامه ای، پنیری و غنی، واقعاً برای مردم لذت بخش است. سخت است که این غذای رضایت بخش را با ماکارونی آل دنته، دو پنیر و چاشنی های ساده دوست نداشته باشید. پنیر چدار طعمی تند دارد و پارمزان نمکی و مغزی است که یک سس پنیر واقعاً خوش طعم را به دست می‌آورد. مطمئناً خانواده شما این غذا را دوست دارند.

چیزی که این دستور غذا را بسیار عالی می کند این است که همانطور که هست خوشمزه است، اما می تو،د به راحتی مواد را اضافه کرده و جایگزین کنید تا مطابق با ذائقه هر،ی عمل کند. طعم آن به اندازه ای ملایم است که به خوبی با گوشت، سبزیجات و سایر چاشنی ها مطابقت داشته باشد. شما عاشق این خواهید شد که چقدر این دستور العمل همه کاره و ساده است! بیایید به موادی که استفاده می کنید نگاه کنیم.

آموزش تصویری

لیست مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای پاستا کاواتاپی
  • پاستا چوب پنبه ای.
  • خامه غلیظ. یا نصف و نیمه.
  • پنیر چدار.
  • پنیر پارمسان.
  • نمک.
  • فلفل سیاه.

طرز تهیه پاستا کاواتاپی

1. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و آن را با سخاوت با نمک مزه دار کنید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید. (کاواتاپی معمولاً در 9 دقیقه طبخ می کند).

پختن ماکارونی در آب

2. در حالی که پاستا در حال پختن است، خامه غلیظ را در یک تابه بزرگ بریزید. چدار، پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را به آرامی بجوش،د. آن را روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا پاستا پخته شود.

درست ، سس پنیری

3. پاستا را آبکش کنید و مقداری از آب پاستا را ذخیره کنید. پاستا را به سس پنیری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. از آب پاستا برای رقیق ، سس استفاده کنید (من حدود ¼ فنجان آب استفاده می کنم). سرو کنید و لذت ببرید!

مخلوط ، پاستا با سس
ع، نزدیک از پاستا کاواتاپی

نکاتی برای بهترین پاستا پنیر کاواتاپی

  • پاستا را آل دنته بپزید. پاستا را تا آل دنته بپزید تا وقتی به سس پنیر گرم اضافه می شود زیاد نپزد و حالت خمیری به خود بگیرد.
  • مقداری آب پاستا رزرو کنید. این آب با نشاسته پاستا دم کرده و وقتی به سس پنیر اضافه می شود تا رقیق شود بسیار بهتر از آب معمولی است.
  • از ، پرچرب استفاده کنید. چربی موجود در خامه غلیظ باعث می شود که برای سس پنیر من، تر از شیر کم چرب باشد زیرا با پنیرها امولسیون می شود و سس خامه ای غلیظی به دست می آید.
  • پنیر بلوکی را ،د کنید. پنیر از قبل رنده شده در نشاسته ریخته می شود تا در کیسه به هم ن،بد که مانع از ذوب شدن آن می شود. پنیر ،دکن بهترین پنیر را برای تهیه سس به شما می دهد.

تغییرات این دستور غذا

  • پروتئین اضافه کنید. این پاستا کاواتاپی پنیری را با کمی مرغ کبابی ،د شده، کوفته، تکه های بیکن یا میگو پرتر کنید.
  • ماکارونی دیگر را جایگزین کنید. این ماکارونی را می تو،د با انواع ماکارونی کوچکتر مانند ریگاتونی، فارفاله، پوسته و روتینی درست کنید. می تو،د از ماکارونی بدون گلوتن نیز استفاده کنید.
  • آن را تند درست کنید. با افزودن چند تکه فلفل قرمز به سس پنیر، به این پاستا پنیری ضربه بزنید.
  • سبزیجات را اضافه کنید. این غذا را با برخی سبزیجات مانند نخود فرنگی، کدو سبز، مارچوبه، کلم بروکلی، کدو زرد یا فلفل قرمز سرخ شده امتحان کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این پاستا کاواتاپی پنیری را پس از خنک شدن در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. می توان آن را در یخچال نگهداری کرد تا 5 روز. آن را روی اجاق گاز یا مایکروویو دوباره گرم کنید تا کاملا گرم شود. ممکن است لازم باشد کمی خامه غلیظ برای آبرس، مجدد سس به آن اضافه کنید زیرا در حین نشستن جذب پاستا می شود.

این را با چه چیزی سرو کنیم

  • پروتئین ها این غذای پاستا را با آن ست کنید سینه مرغ شکم پر فلفل سوخاری، مرغ شکم پر اسفناج، ماهی قزل آلا پر شده اسفناج، یا سرخ ،ی هوای گوشت خوک.
  • سبزیجات. آن را در کنار سبزیجات مورد علاقه خود مانند این سرو کنید مارچوبه بخارپز، سبزی کولارد گیاهی، کلم بروکلی بخارپز، یا سبزیجات فاجیتا.
  • سالاد. با این پاستا پنیر کاواتاپی از یک سالاد لذت ببرید. این را امتحان کن سالاد مخلوط بهار، سالاد خیار با طراوت، سالاد کلم پیچ با کینوا، یا سالاد فتا گوجه فرنگی خیار.
  • نان. مقداری نان را در این سس پنیری آغشته کنید تا تمام خوبی ها را از بین ببرید. شما این را دوست خواهید داشت نان سیر سرخ کن هوا یا نان تخت سیب زمینی.
پاستا کاواتاپی در بشقاب

امیدوارم شما هم مثل ما این پاستا پنیر کاواتاپی را دوست داشته باشید. این طعم دهنده، غنی و خوشمزه است. این دستور غذای همه کاره برای پخت و پز سریع در شب عالی است و به راحتی قابل تغییر است تا با ذائقه همه مطابقت داشته باشد. این یکی از غذاهایی است که از داشتن آن در کارنامه خود خوشحال خواهید شد. لذت ببرید!

دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر:

پاستا پنیر کاواتاپی

ت،ا شف

این پاستا پنیر کاواتاپی یک غذای غنی و خوشمزه است که شما آن را دوست خواهید داشت. همه کاره و آسان برای تهیه، این دستور ساده برای شام های شلوغ هفته عالی است.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 25 دقایق

دوره ناهار، دوره اصلی

غذا آمریکایی، ایتالیایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 382 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="22363" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="22363" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="22363" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 8 اونس چوب پنبه پاستا
  • ¾ فنجان خامه غلیظ
  • ¾ فنجان چدار ملایم ،د شده
  • ¼ فنجان پارمزان رنده شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • پروتئین اضافه کنید. این پاستا کاواتاپی پنیری را با کمی مرغ کبابی ،د شده، کوفته، تکه های بیکن یا میگو پرتر کنید.
  • ماکارونی دیگر را جایگزین کنید. این ماکارونی را می تو،د با انواع ماکارونی کوچکتر مانند ریگاتونی، فارفاله، پوسته و روتینی درست کنید. می تو،د از ماکارونی بدون گلوتن نیز استفاده کنید.
  • آن را تند درست کنید. با افزودن چند تکه فلفل قرمز به سس پنیر، به این پاستا پنیری ضربه بزنید.
  • سبزیجات را اضافه کنید. این غذا را با برخی سبزیجات مانند نخود فرنگی، کدو سبز، مارچوبه، کلم بروکلی، کدو زرد یا فلفل قرمز سرخ شده امتحان کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این پاستا کاواتاپی پنیری را پس از خنک شدن در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. می توان آن را در یخچال نگهداری کرد تا 5 روز. آن را روی اجاق گاز یا مایکروویو دوباره گرم کنید تا کاملا گرم شود. ممکن است لازم باشد کمی خامه غلیظ برای آبرس، مجدد سس به آن اضافه کنید زیرا در حین نشستن جذب پاستا می شود.

تغذیه

کا،ی: 382کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 45gپروتئین: 16gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 8gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 4gکلسترول: 41میلی گرمسدیم: 509میلی گرمپتاسیم: 213میلی گرمفیبر: 2gقند: 4gویتامین A: 423IUویتامین سی: 0.4میلی گرمکلسیم: 286میلی گرماهن: 1میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/cheesy-cavatappi-pasta/