دسته‌ها
اخبار

سینه مرغ شکم پر – WellPlated.com


سینه مرغ یک لحظه دارد و آن لحظه است سینه مرغ شکم پر. سینه مرغ بدون چربی با فیله اسفناج خامه ای، پنیری و گیاهی که داخل آن قرار گرفته است، به طرز شگفت انگیزی آسان است و بلافاصله شب شما را ارتقا می دهد.

یک سینه مرغ پر از اسفناج که از وسط نصف شده است

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست یک قطعه گوشت جذاب است زیرا سالم است و حتی توسط افراد حساس هم مورد تایید قرار گرفته است (مخصوصا اگر سینه مرغ بسته بندی شده با بیکن یا مرغ ،د شده اسپند باشد).

همچنین می تواند خشک و یک جشن چرت زدن کامل باشد.

سه روش برای پختن یک سینه مرغ آبدار که خشک نیست عبارتند از: آب‌، (مانند سینه مرغ پخته شده)، ترشی ، (مانند این ماریناد مرغ) و پر ، (اهم، این دستور خوشمزه همینجا!).

من به خصوص پر ، سینه مرغ را دوست دارم.

(من از همین ترفند در فیله گوشت خوک شکم پر، ماهی قزل آلا شکم پر و گوشت خوک شکم پر استفاده می کنم.)

  • پر ،، برش نسبتاً ملایم گوشت را عایق و طعم می دهد.
  • این به شما بسیاری از امکانات خوشمزه برای شام شب هفته شما می دهد.
چهار سینه مرغ پر شده با اسفناج در یک تابه

بهترین سینه مرغ شکم پر

می‌تو،د سینه‌های مرغ بدون پوست را با هر ،یبی از پنیر، سبزیجات سرخ‌شده (کلم بروکلی، اسفناج و گوجه‌فرنگی)، سبزی‌ها و حتی گوشت پر کنید.

این دستور غذای فتا، اسفناج و پارمزان یون، با ایتالیایی ساده است، طعم تازه ای دارد و بهترین سینه مرغ شکم پری است که تا به حال خورده ام.

علاوه بر این که فوق العاده خوشمزه است، ایده یک فیل پنیری که در داخل هر تکه منتظر است، آن را به هدیه ای در بشقاب شما تبدیل می کند (درست مانند ژامبون و پنیر چدار سفید پر شده با مرغ پخته شده کوردون بلو!).

چیزی که این دستور غذا را به ویژه خوب می کند این است که سینه های مرغ را قبل از اتمام در فر روی اجاق گاز بپزید.

تفت دادن به مرغ طلایی و کمی ترد و طعم قوی تری می دهد و باعث می شود که پر شدن ذوب شود.

چهار سینه مرغ پر شده با اسفناج در یک تابه

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با پنیر

پر ، سینه مرغ مشکل به نظر می رسد، اما اینطور نیست!

یک جیب کوچک در مرغ را با یک چاقوی تیز برش می دهید (من دوست دارم دستم را روی آن بگذارم تا بتوانم احساس کنم چاقو کجاست)، داخل مرغ را با انگشتان خود یا یک قاشق کوچک فرو کنید، سپس آن را با خلال دندان محکم کنید.

برای این پر ،، من از اسپاناکوپیتا الهام گرفتم و از پنیر فتا استفاده کردم. بافت خامه ای و لمس نمکی آن درست بود.

برای یک گزینه ملایم تر، مرغ شکم پر پنیر موزارلا یا یکی از پیشنهادات زیر را امتحان کنید.


مواد تشکیل دهنده

  • سینه مرغ. تایید شده توسط بزرگسالان و کودکان به طور ی،ان. این یک بوم خالی پر از پروتئین و لطیف است که برای ،یب با طیف گسترده ای از طعم ها (مانند طعم های داخل چاشنی) ایده آل است.
  • اسفناج کوچک. اسفناج تازه سرشار از فیبر، کلسیم و ویتامین است و یک افزودنی فوق العاده مغذی برای چاشنی است. طعم ملایم آن باعث می شود بچه پسند باشد. اسفناج بیشتری دوست دارید و می خواهید؟ اسفناج سرخ شده من را ببینید.
  • موسیر. پسر عموی ملایم‌تر پیاز، پایه پرکننده معطری ایجاد می‌کند.
  • ادویه ها. مریم گلی خشک، پونه کوهی خشک، فلفل و جوز هندی طعم را در چاشنی ما افزایش می دهند و به آن عمق می دهند. اگر سبزیجات تازه ای مانند جعفری، رزماری یا آویشن دارید، می تو،د آنها را نیز اضافه کنید.
  • فتا. شور، تند، پنیری خوب که به زیبایی با طعم های دیگر در چاشنی جفت می شود.

تعویض فتا

  • به جای فتا، می تو،د کرامبل را جایگزین کنید پنیر بز یا سعی کنید با اسفناج و مرغ شکم پر موزارلا درست کنید موزارلای ،د شده و/یا پنیر پروولون رنده شده.
  • اگر دلتان روی اسفناج است پنیر خامه ای سینه مرغ شکم پر، فکر می کنم اینجا هم می تو،د با پنیر خامه ای بازی کنید.
  • پنیر پارمزان. یکی دیگر از اجزای پنیری خوشایند که در چاشنی ما وجود دارد.
  • گردو. گردو یک آجیل فوق‌العاده به آن اضافه می‌کند که طعم لذیذی به پرکننده می‌دهد و برای پختن به خودتان افتخار می‌کنید.
  • کره. کمک می کند تا بر روی سینه مرغ لذیذی لذیذ ایجاد شود و طعمی غنی به آن اضافه می کند.
  • لیمو. درخشندگی و اسیدیته فوق العاده ای به مرغ می دهد.

یادداشت رژیمی

برای یک سینه مرغ شکم پر بدون لبنیات، پنیر را حذف کنید و 3 تا 4 قاشق غذاخوری مخمر مغذی اضافه کنید. به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.

جهت

تکه ای از گوشت که روی تخته برش بریده می شود
  1. سینه های مرغ را برش دهید. مرغ را خشک کنید و روی آن نمک بپاشید.
موسیر که در ماهیتابه سرخ می شود
  1. موسیر را روی اجاق گاز تفت دهید.
سبزی سرخ شده در ماهیتابه
  1. اسفناج را هم بزنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
پنیر و گردو و اسفناج در ماهیتابه
  1. گردو و پنیرها را اضافه کنید (نیازی به ریختن آنها در ظرف جداگانه نیست).
مرغ در حال پر شدن با اسفناج
  1. از انگشتان یا قاشق کوچک خود برای قرار دادن مخلوط قیمه در جیب سینه مرغ استفاده کنید.
بسته شدن گوشت با خلال دندان
  1. دهانه ها را با خلال دندان ببندید.
سینه مرغ پر شده با اسفناج در تابه
  1. مرغ را با کره در ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا تفت دهید. سینه مرغ شکم پر شده را به مدت 12 تا 15 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید. مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید و بگذارید استراحت کند (دمای داخلی ضخیم ترین ،مت مرغ باید 165 درجه فارنهایت باشد). با آب لیمو به پایان برس،د و لذت ببرید!

جفت ، شراب

مرغ شکم پر اسفناج را با سوویگنون بلان، شاردونی یا پینو نوآر سرو کنید.

سینه مرغ پر شده با اسفناج در بشقاب

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. مرغ را دوباره در ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • یخ زدن. سینه مرغ شکم پر را می توان تا 3 ماه در یک ظرف نگهداری از فریزر دربسته منجمد کرد. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته برنامه غذایی

می تو،د سینه مرغ شکم پر را از قبل آماده کنید! مواد قیمه را بپزید و جیب مرغ را تا 1 روز قبل آماده کنید. همچنین می تو،د مرغ را کاملا پر کنید، سپس آن را تا 6 ساعت در یخچال بگذارید. کمی قبل از سرو بپزید و بپزید.

یک سینه مرغ پر از اسفناج که از وسط نصف شده است

بهترین غذاها برای سرو با سینه مرغ شکم پر

مشاهده همه دستور العمل ها

بهترین ماهیتابه چدنی

این ماهیتابه چدنی ایمن در فر، کیفیت فوق العاده بالایی دارد و تضمین شده است که مادام العمر کار می کند. از این ماهیتابه در تکرار استفاده خواهید کرد!

یک سینه مرغ پر از اسفناج که از وسط نصف شده است

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

این سینه مرغ شکم پر پخته کمی جادوی زمان غذا است.

اگر آن را امتحان کردید، دوست دارم نظر شما را در نظرات زیر بشنوم!

سوالات متداول

چگونه بفهمم سینه مرغ شکم پر شده است؟

زم، که دماسنج گوشت خوان فوری که در ضخیم ترین ،مت آن قرار داده شود، 165 درجه فارنهایت را ثبت کند، مرغ برای خوردن آن بی خطر در نظر گرفته می شود. همانطور که گفته شد، دمای داخلی مرغ در حالت استراحت افزایش می یابد. برای جلوگیری از خشک شدن آن، مرغم را بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ درجه فارنهایت جدا می‌کنم، سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت می‌دهم. کاملاً کار می کند.

آیا می توانم سینه مرغ شکم پر را در سرخ کن هوا بپزم؟

بله، می تو،د سینه مرغ شکم پر را در سرخ کن بادی بپزید، اگرچه اگر بیشتر از دو عدد سینه می پزید، فر معمولی راحت تر است، زیرا در یک سبد معمولی سرخ کن بادی بیشتر از 2 سینه مرغ نمی گنجد. اگر دوست دارید این مرغ شکم پر را در سرخ کن با هوا آزمایش کنید، به جای اینکه ماهیتابه را به اجاق گاز منتقل کنید، سینه ها را در یک سبد سرخ کن قرار دهید و در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 12 دقیقه سرخ کنید و یک بار ورق بزنید تا نیمه راه. . برای راهنمایی های بیشتر برای سرخ ، مرغ، سینه مرغ سرخ کن من را ببینید.

چگونه سینه مرغ پر شده را کنار هم نگه دارم؟

یک خلال دندان را به سمت پایین بکشید و سپس از ،مت بریده شده مرغ به عقب برگردید تا دهانه بسته شده را فشار دهید. اشکالی ندارد اگر مقداری از مواد پر شده به بیرون نگاه کند. برای هر سینه به 2 خلال دندان نیاز دارید. قبل از سرو حتما خلال دندان را بردارید.

چگونه سینه مرغ را پر می کنیم بدون اینکه تراوش کند؟

جیب خود را با چند خلال دندان محکم کنید و مطمئن شوید که سینه مرغ را زیاد پر نکنید تا نشتی نداشته باشد. با پر ، پنیری، احتمال بیشتری وجود دارد که با ذوب شدن پنیر، مقداری از آن فرار کند، بنابراین حتما مرغ خود را روی سطحی بپزید که مشکلی در آن نباشد، مانند تابه ضد فر پیشنهاد شده در این دستور غذا.

چگونه مرغ شکم پر را بدون خلال دندان کنار هم نگه دارم؟

می تو،د به جای خلال دندان از اسپاگتی خام استفاده کنید یا از سیخ کوکتل استفاده کنید.

فیلم سینه مرغ شکم پر

اگر از این ویدیو لذت می برید لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).

ویدیوی یوتیوب

  • 4 6 تا 8 اونس سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست حدود 1/2 تا 2 پوند
  • 1 1/4 قاشق چای خوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 5 اونس اسفناج کوچک
  • 1 موسیر متوسط ریز ،د شده
  • 1/2 قاشق چایخوری مریم گلی مالیده خشک شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • نیشگون گرفتن جوز هندی آسیاب شده
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 2 قاشق چایخوری)
  • 2/3 فنجان پنیر فتا ،د شده
  • 2 قاشق غذاخوری گردوی ریز ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 لیمو برش به ،

  • یک توری در وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • جیب های سینه مرغ را برش دهید: یک تخته برش را روی پیشخوان قرار دهید، مطمئن شوید که در جای خود ثابت است و نمی لغزد (اگر لیز می خورد، یک حوله کاغذی مرطوب زیر آن قرار دهید). یک سینه را روی تخته برش قرار دهید و دست خود را روی آن فشار دهید تا در جای خود ثابت شود. نوک یک چاقوی تیز آشپز را در مرکز ضخیم ترین ،مت سینه قرار دهید. ابتدا شکافی به عرض 4 اینچ در ضخیم ترین ،مت ببرید (انتهای نازک را بدون برش رها کنید). سپس، با استفاده از چاقو، دهانه را عمیق‌تر کنید و 3/4 از سینه را به سمت دیگر ببرید. تمام راه را قطع نکنید. با بقیه سینه ها تکرار کنید. با دستمال کاغذی، مرغ را خشک کنید، سپس ،مت بیرونی آن را با 3/4 نمک کوشر بپاشید.

  • در یک تابه بزرگ و ن،ب، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. موسیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بپزید تا نرم شود. حرارت را به میزان لازم تنظیم کنید تا موسیر نرم شود اما نسوزد.

  • مریم گلی، پونه کوهی، فلفل، جوز هندی، 1/2 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را با هم مخلوط کرده و سیر را در آ، اضافه کنید. 30 ث،ه تا 1 دقیقه، مدام هم بزنید تا معطر شود.

  • اسفناج را هر بار چند مشت اضافه کنید و هم بزنید تا پژمرده شود. از روی حرارت بردارید.

  • فتا، گردو و پارمزان را با هم مخلوط کنید.

  • داخل سینه را پر کنید و به طور مساوی بین هر کدام ت،یم کنید.

  • دهانه را با خلال دندان محکم کنید، خلال دندان ها را به گونه ای نخ کنید که موازی با پیشخوان باشند (شما به 1 یا 2 خلال دندان برای هر سینه نیاز دارید).

  • با دستمال کاغذی، ماهیتابه را با دقت پاک کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. کره را اضافه کنید.

  • پس از ذوب شدن کره، مرغ را اضافه کنید (مراقب باشید آن را دور از خود در تابه قرار دهید) و هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی روشن شود.

  • ماهیتابه را به فر منتقل کنید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید تا مرغ با دماسنج خواندن فوری دمای 165 درجه فارنهایت را ثبت کند. در بشقاب بریزید و روی آن را بپوش،د و 5 دقیقه قبل از سرو بگذارید استراحت کند. با فشار دادن لیموی تازه روی آن لذت ببرید.

ویدیوی یوتیوب

  • برای ذخیره ،: مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: مرغ را دوباره در ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • یخ زدن: باقیمانده غذاها را در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 4)کا،ی: 434کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 7gپروتئین: 43gچربی: 26gچربی های اشباع شده: 10gچربی ترانس: 1gکلسترول: 147میلی گرمپتاسیم: 937میلی گرمفیبر: 2gقند: 3gویتامین A: 3678IUویتامین سی: 27میلی گرمکلسیم: 205میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های بیشتر سینه مرغ

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/spinach-stuffed-chicken-،/