دسته‌ها
اخبار

سوپ اورزو مرغ لیمو – لیمو کاسه®


این سوپ اورزو مرغ لیمویی که برگرفته از سوپ سنتی یون، تخم‌مرغ است، در کمتر از 20 دقیقه ،یب می‌شود و برای آماده‌سازی پیشاپیش عالی است. باقیمانده ها یک ناهار عالی می سازند!

تزیین سوپ اورزو مرغ لیمو.

فصل سوپ در تمام سال در خانه من طول می کشد. فرقی نمی‌کند در وسط زمستان بیرون یخبندان باشد یا در گرمای تابستان، سوپ در فهرست غذاست. و هیچ چیز آرامش بخش تر از یک کاسه سوپ مرغ نیست. آبگوشت گرم و خامه ای که باعث می شود احساس سیری کنید، اما نفخ نکنید. مواد ساده ای که به سرعت به یک غذای خوشمزه تبدیل می شوند. این چیزی است که سوپ اورزو مرغ لیمویی من در مورد آن است.

،اصر

  • سوپ مرغ: آب مرغ کم سدیم هنوز هم فوق العاده خوش طعم است و برای هر سوپی آبگوشتی عالی است.
  • اورزو: این ماکارونی که به نام ریسونی نیز شناخته می شود، نوعی پاستا کوتاه است که شبیه دانه برنج است.
  • نشاسته ذرت: خیلی بی مزه است، به غلیظ شدن سوپ و همچنین کمک می کند تا تخم مرغ ها بدون دلمه شدن مخلوط شوند.
  • آب لیمو: طعم دلپذیر و روشن که طراوت را به کاسه شما می آورد.
  • تخم مرغ: آبگوشت را غلیظ می کند و یک قوام خامه ای و پروتئین اضافه می کند.
  • سینه مرغ: مرغ کم چرب و پروتئین بالا در این سوپ راحت، مقرون به صرفه، مرطوب و خوشمزه است. می تو،د از ران مرغ نیز استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ اورزو مرغ لیمو

اورزو را به آب مرغ در حال جوش اضافه کنید

سوپ خود را با جوشاندن آب مرغ شروع کنید. حدود 1 فنجان آبگوشت داغ را بردارید و کنار بگذارید. اورزو را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید 15 دقیقه بجوشد تا پاستا نرم شود.

ایجاد دوغاب نشاسته ذرت.

در حالی که پاستا می جوشد، دوغاب نشاسته ذرت را شروع کنید. نشاسته ذرت را به آرامی به آبگوشت داغی که کنار گذاشته اید اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا جا بیفتد.

در یک کاسه آب لیمو را هم بزنید

در مرحله بعد، آب لیمو را به آرامی با همزن بریزید تا دوغاب شود.

هم زدن تخم مرغ در یک کاسه

دوغاب را با هم زدن آهسته تخم مرغ ها در مخلوط آبگوشت داغ به پایان برس،د، اجازه دهید تخم مرغ ها به آرامی دما را بالا ببرند تا به هم نخورند یا دلمه نشوند.

مخلوط تخم مرغ و آبگوشت را در قابلمه بریزید

مخلوط تخم مرغ/آبگوشت خود را به آرامی به یک قابلمه بزرگ با ارزو برگرد،د و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

مرغ را به قابلمه اضافه کنید

مرغ ،د شده یا مکعبی را به قابلمه اضافه کنید. برای اینکه این غذا راحت تر شود، من از مرغ جوجه گردان استفاده می کنم!

همه چیز را با هم مخلوط کنید و چاشنی بزنید

هم بزنید تا مرغ گرم شود و در صورت نیاز با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید.

سوپ اورزو مرغ لیمو

گرم سرو کنید و با پیاز سبز یا جعفری تزئین کنید و از سوپ ارزو مرغ لیمو لذت ببرید!

تعویض های آسان

  • آن را فاقد گلوتن کنید. برای اینکه سوپ فاقد گلوتن شود، اورزو را برای برنج خارج کنید.
  • سبزیجات بیشتری اضافه کنید. می تو،د کرفس، هویج، پیاز یا سیب زمینی را به این سوپ اضافه کنید.
  • آن را گیاهخوار کنید. در حالی که با برداشتن تخم مرغ و وگان ، این غذا طعم آن را به شدت تغییر می دهد، می تو،د مرغ را با توفو یا سیتان عوض کنید.

سوالات متداول:

افزودن لیمو به سوپ چه می کند؟

لیمو به هر چیزی که به آن اضافه شود روشن می کند و همچنین طعم های شور را متعادل می کند!

آیا اورزو سالم تر از برنج است؟

پاستا Orzo معمولاً پروتئین و کربوهیدرات بیشتری نسبت به برنج دارد، بنابراین بسته به چیزی که به دنبال آن هستید، می تواند باشد!

این چه تفاوتی با سوپ سنتی یون، تخم مرغ و لیمو دارد؟

دستور غذای من ساده است و از مواد کمتر و تخم مرغ کمتر استفاده می کند.

سوپ اورزو مرغ لیمو.

سوپ های بیشتر برای دوست داشتن

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال لذت بردن از سوپ اورزو مرغ لیمو.

چه به یک شام ساده با زمان آماده سازی کمی نیاز داشته باشید، چه به یک ناهار خوشمزه از قبل تهیه شده باشد، این سوپ اورزو مرغ لیمو عالی است.

قاشق شما منتظر است.

سوپ اورزو مرغ لیمو

سوپ اورزو مرغ لیمو

این سوپ اورزو مرغ لیمویی که برگرفته از سوپ سنتی یون، تخم‌مرغ است، در کمتر از 20 دقیقه ،یب می‌شود و برای آماده‌سازی پیشاپیش عالی است. باقیمانده ها یک ناهار عالی می سازند!

آماده سازی: 5 دقیقه

پختن: 15 دقیقه

جمع: 20 دقیقه

سنجاق

خدمات: 4

  • در یک قابلمه بزرگ سوپ، آب مرغ را به جوش بیاورید. ارزو، نمک و فلفل را اضافه کنید و بجوش،د تا پاستا نرم شود، حدود 15 دقیقه.

  • یک فنجان از آبگوشت را از قابلمه خارج کرده و در یک کاسه متوسط ​​بریزید. نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. آب لیمو را در آن بریزید و یک بار دیگر هم بزنید.

  • برای نرم ، تخم مرغ ها، تخم مرغ های هم زده را به آرامی به مخلوط آبگوشت/نشاسته ذرت/آب لیمو اضافه کنید. مرتب هم می زنیم تا تخم مرغ ها کم کم به درجه حرارت برسند. این کار را تا زم، ادامه دهید که تمام تخم مرغ ها کاملا مخلوط شوند.

  • مخلوط تخم مرغ/آبگوشت گرم شده را دوباره در قابلمه بزرگ سوپ بریزید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند. سینه های مرغ ،د شده را اضافه کنید و بپزید تا کاملا داغ شوند. چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن تنظیم کنید. گرم سرو کنید.


خدمت: 2فنجان هاکا،ی: 337کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 35gپروتئین: 29gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 136میلی گرمسدیم: 478میلی گرمپتاسیم: 570میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 160IUویتامین سی: 6میلی گرمکلسیم: 45میلی گرماهن: 2میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/lemon-chicken-orzo-soup/