دسته‌ها
اخبار

ساندویچ مرغ تند – WellPlated.com


دندان های خود را در این تازه و آبدار فرو ببرید ساندویچ مرغ تند. از اینکه چقدر راحت درست می‌شد شگفت‌زده شوید، سپس خودتان را با انتخاب این غذای خانگی به جای ساندویچ مرغ (فرق‌تر) در خیابان انتخاب کنید.

بهترین ساندویچ مرغ تند پخته شده

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

سینه‌های مرغ را در ماریناد دوغ تند حمام کرده، با آرد سوخاری پانکو چاشنی‌شده پوشانده شده، سپس به حالت ترد پخته شده و در نان مورد علاقه‌تان با سس خامه‌ای سریراچا قرار داده شده است.

یک ساندویچ مرغ کبابی خوشمزه است، اما وقتی هوس کرانچ می کنید، غریزه شما ممکن است شما را به سمت زنجیره های فست فود برای ساندویچ مرغ ترد مورد علاقه تان راهنمایی کند.

همین جا بایست!

اصرار دارم به جای آن ساندویچ مرغ تند خانگی بدهید.

دستور پخت ساندویچ مرغ تند در بشقاب

ساندویچ مرغ تند در خانه

درست ، ساندویچ مرغ تند خودتان به طرز تکان دهنده ای ساده است!

  • نیازی به سرخ ، نیست (برای آشفتگی کمتر و بدون کره یا روغن گیاهی).
  • سینه های این ساندویچ های مرغ تند هستند پخته شده.
  • بدون چند مرحله لایروبی یا مخلوط آرد. فقط مرغ را خوابانده و سپس در پنکو بپوش،د.

مرغ در این ساندویچ مانند مرغ سرخ شده و سینه مرغ سرخ شده با هوا، طعم سرخ شده دارد اما به طرز شگفت انگیزی پخته می شود.

سینه های مرغ در داخل فوق العاده آبدار هستند (مرغ خشک مجاز نیست!)، در حالی که بیرون ترد است.

خفه ، مرغ تند ما یک سس ساده است که یک نسخه سالم از مایونز تند است: ،یبی از ماست یون، بدون چربی و سریراچا.

ساندویچ مرغ تند سریع و آسان روی نان و بشقاب

طرز تهیه ساندویچ مرغ تند

کلید این ساندویچ مرغ تند، طرز پخت است.

با قرار دادن مرغ روی توری خنک کننده سیمی روی یک ورقه پخت لبه دار، می تواند از همه طرف ترد شود.

نکته ای برای مرغ لطیف

برای مرغ نرم و یکنواخت، ابتدا آن را بکوبید. این کار باعث نرم شدن گوشت و همچنین ضخامت یکنواخت سینه می شود. برای نرم ، بدون آشفتگی، مرغ را در یک کیسه زیپ دار قرار دهید و سپس بکوبید.


مواد تشکیل دهنده

  • اب دوغ. مرینیت ، مرغ در دوغ چاشنی شده آن را بسیار لطیف و آبدار می کند.
  • ادویه ها. ماریناد و آرد سوخاری به سادگی اما به شدت با نمک، پودر پیاز و فلفل کاین چاشنی می شوند. این طعم کاملاً تند است.
  • پودرهای سوخاری. از پانکو روی آرد سوخاری معمولی استفاده کنید زیرا بافت بزرگتر آن باعث ایجاد پوشش ترد می شود.
  • سریراچا. برای اینکه ساندویچ مرغ تند را به خانه برس،د، آن را با سیریراچا ترشی می کنند و با سس ماست سریراچا سرو می کنند. به ساندویچ لقمه عالی می دهد.
  • یون، ماست. ماست یون، بدون چربی مخلوط با سریراچا، سس خامه‌ای و سالم‌تری را ایجاد می‌کند.
  • نان. مرغ تند پخته شده خود را روی نان همبرگر مورد علاقه خود سرو کنید. به نظر من نان های بریوش الهی هستند.

جهت

پتک گوشت و مرغ برای ساندویچ مرغ تند
  1. سینه های مرغ را به ضخامت یک چهارم اینچ بکوبید.
دوغ برای ساندویچ مرغ تند سالم
  1. دوغ، سیریراچا، نمک و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
مرغ در ادویه جات و دوغ برای ساندویچ مرغ تند
  1. مرغ را مرینیت کنید.
نان مرغ برای ساندویچ مرغ تند پخته شده سالم
  1. مرغ را در مخلوط پانکو چاشنی شده آبکشی کنید.
مرغ سوخاری روی ورقه پخت برای ساندویچ مرغ تند پخته شده
  1. مرغ آماده را روی یک توری سیمی مخصوص فر در بالای ورقه پخت لبه دار قرار دهید، سپس مرغ را با اسپری ن،ب آغشته کنید.
مرغ تند پخته شده در فر برای ساندویچ مرغ تند
  1. مرغ تند را در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا دمای مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد و لبه های آن ترد شود.
سس ساندویچ مرغ تند در یک کاسه
  1. سس را درست کنید: ماست، سیریراچا و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مرغ تند را روی نان سوخاری همراه با سس و رویه سرو کنید. لذت ببرید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده مرغ را به طور جداگانه (به جای ساندویچ های مونتاژ شده) در یک ظرف در بسته در یخچال به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کنید. سس در ظرف دربسته در یخچال به مدت 3 تا 4 روز ماندگاری دارد.
  • برای گرم ،. مرغ تند را در سرخ کن با هوا، توستر یا در دمای 350 درجه فارنهایت در فر گرم کنید تا مرغ دوباره ترد شود.
  • یخ زدن. بافت مرغ تند منجمد ذوب شده و دوباره گرم شده آنقدر ترد نخواهد بود، اما می تو،د مرغ باقیمانده را تا 3 ماه در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید.

ایده های باقی مانده

بعد از سرو ساندویچ هایتان از خوردن فیله مرغ اضافی هیجان زده خواهید شد. باقیمانده غذای خود را برش بزنید و روز بعد برای ناهار در سالاد سرو کنید، یا شام را به تنهایی در کنار لوبیا سبز و نان میل کنید.

چه چیزی را با یک ساندویچ مرغ تند سرو کنید

بهترین ساندویچ مرغ تند پخته شده

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

ساندویچ مرغ تند با سس تند در بشقاب

داغ ترد. مناقصه. آبدار.

بله، این ساندویچ مرغ روشن است.

سوالات متداول

آیا می توانم با ران مرغ ساندویچ مرغ درست کنم؟

این ساندویچ با ران مرغ یا سینه مرغ به همان اندازه عالی خواهد بود. یک مزیت استفاده از ران مرغ این است که به دلیل اندازه کوچکتر می توانند به خوبی روی نان قرار بگیرند.

اگر دوغ نداشته باشم چه؟

اگر دوغ ندارید، می تو،د خودتان را با مخلوط ، 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید با 1 فنجان شیر درست کنید.

چگونه می توانم ساندویچ مرغ تند بدون گلوتن درست کنم؟

برای تهیه ساندویچ مرغ تند و ترد بدون گلوتن، کافی است مرغ را با پودر سوخاری بدون گلوتن بپوش،د و آن را بدون نان یا روی نان بدون گلوتن سرو کنید.

بهترین تاپینگ برای ساندویچ مرغ تند چیست؟

رای من ترشی های ورقه شده به سبک ساندویچ اضافی و مقدار زیادی سس است! کاهو یک افزودنی ترد خوب به همراه گوجه فرنگی برای یک عامل خنک کننده اضافه می کند.

برای ساندویچ مرغ تند

  • 4 6 اونس سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان (در مجموع 1.5 پوند)
  • 1 فنجان اب دوغ*
  • 1 قاشق سوپخوری سریراچا یا سس تند دلخواه
  • 2 قاشق چای خوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 2 فنجان ها آرد سوخاری پانکو
  • 1 قاشق چایخوری فلفل هندی

برای خدمت

  • 4 نان های همبرگری
  • ترشیجات
  • گوجه فرنگی
  • کاهو

برای سس

  • 1/2 فنجان ماست یون، ساده بدون چربی
  • 2 قاشق چای خوری سریراچا
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر

  • دو تکه از مرغ را در یک کیسه زیپی به اندازه گالن قرار دهید. با وردنه یا سمت صاف یک پتک گوشت مرغ را به ضخامت یک و نیم اینچ بکوبید. با مرغ باقیمانده این کار را تکرار کنید.

  • در یک کاسه یا ظرف، دوغ، سیریراچا، 1 قاشق چایخوری نمک و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید، در ماریناد بپوش،د، روی آن را بپوش،د و در یخچال بگذارید تا حداقل 1 ساعت و تا یک شب تا صبح ماریناد شود.

  • بعد از آماده شدن برای درست ، ساندویچ ها، سینی فر را در وسط فر قرار دهید و با دمای 425 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک توری سیمی مخصوص فر را روی ورقه پخت لبه دار قرار دهید. روی قفسه را با اسپری ن،ب بپوش،د.

  • در یک ظرف کم عمق، پانکو، 1 قاشق چایخوری نمک باقیمانده و کاین را با هم مخلوط کنید. یکی یکی کار کنید، یک تکه مرغ را از ماریناد بردارید، اضافی آن را تکان دهید و آن را از هر دو طرف در مخلوط پانکو فرو کنید و در صورت نیاز فشار دهید تا پوشش داده شود. مرغ روکش شده را روی توری سیمی آماده شده قرار دهید. مرغ را با اسپری ن،ب آغشته کنید.

  • مرغ تند را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زم، که مرغ به دمای 165 درجه سانتیگراد بر روی یک دماسنج قابل خواندن فوری برسد.

  • در حین پختن مرغ، سس را درست کنید: در یک کاسه کوچک، ماست، سیریراچا و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • برای سرو، نان ها را برشته کنید (در صورت تمایل – این کار در فر به راحتی انجام می شود) و سس را در بالا و پایین ،ید. کاهو را به نان پایینی اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و مرغ را اضافه کنید. روی آن را با خیار شور قرار دهید.

  • به جای دوغ می تو،د از 1 فنجان شیر کامل یا کم چرب مخلوط با 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید استفاده کنید.

  • زمان پخت به اندازه سینه های مرغ بستگی دارد، بهتر است به دنبال سینه های کوچکتر باشید (همچنین راحت تر در ساندویچ جا می شوند)

  • می تو،د ران های مرغ را عوض کنید (اندازه آن حتی بهتر عمل می کند)

  • برای ذخیره ،: باقیمانده مرغ را جداگانه در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کنید. سس در ظرف دربسته در یخچال به مدت 3 تا 4 روز ماندگاری دارد.
  • برای گرم ،: مرغ تند را در سرخ کن با هوا، توستر یا در دمای 350 درجه فارنهایت در فر گرم کنید تا مرغ دوباره ترد شود.
  • یخ زدن: بافت مرغ تند منجمد ذوب شده و دوباره گرم شده آنقدر ترد نخواهد بود، اما می تو،د مرغ باقیمانده را تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید.

خدمت: 1 ساندویچ (با نان و سس)کا،ی: 552کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 61gچربی: 11gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.03gکلسترول: 152میلی گرمپتاسیم: 1084میلی گرمفیبر: 2gقند: 9gویتامین A: 385IUویتامین سی: 8میلی گرمکلسیم: 228میلی گرماهن: 4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

ساندویچ مرغ بیشتر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/،y-chicken-sandwich/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*