دسته‌ها
اخبار

سالاد جنیفر آنیستون | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این را امتحان کن سالاد جنیفر آنیستون و متوجه شوید که همه تبلیغات در مورد چیست. این غذای خوش طعم یک حس ویروسی است و با یک لقمه می تو،د دلیل آن را متوجه شوید.

سالاد جنیفر آنیستون در بشقاب

داستان از این قرار است که جنیفر آنیستون و همچنین لیزا کودرو و کورتنی کا، هر روز از فیلمبرداری سریال این سالاد را با هم می خوردند. دوستان برای 10 سال! این به شما می گوید که چقدر این سالاد خوشمزه است که بعد از این مدت هرگز حوصله شان سر نرفت. و من باید موافق باشم. این غذا رضایت بخش و بسیار خوشمزه است، با طعم های طراوت و لذیذ فراوان.

با آجیل، غلات، لوبیا، و سبزیجات، همه با سس لیمو و سبزی تازه، جای تعجب نیست که این سالاد در ذهن همه باشد. درست ، آن آسان است، برای تهیه غذا من، است و با سایر غذاها به ،وان سالاد جانبی یا به ،وان غذای اصلی به خوبی می آید. حتی می‌تو،د آن را برای سازگاری با افرادی که به مواد غذایی آ،ژی دارند یا مطابق با ترجیحات فردی تغییر دهید. این دستور غذا ارزش امتحان ، را دارد. بیایید نگاهی به مواد لازم برای تهیه این سالاد شگفت انگیز جنیفر آنیستون بیندازیم.

آموزش تصویری

لیست مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای سالاد جنیفر آنیستون
  • بلغور. بلغور گندم ، خورده آب پز است. من اغلب می بینم که مردم آن را با ،، اشتباه می گیرند، اما آنها ی،ان نیستند (،، ماکارونی کوچکی است). بلغور دانه متوسط ​​برای این سالاد بهترین است، بنابراین توصیه می کنم از آن استفاده کنید. در صورت تمایل می توان به جای بلغور از کینوا استفاده کرد.
  • پنیر فتا. برای بهترین نتیجه از فتا با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • خیارها. من از خیار ایر، استفاده کردم. اگر می‌خواهید از خیار ،یسی استفاده کنید، توصیه می‌کنم بذر آن را پاک کنید.
  • پسته. اینها طعم و مزه خوبی به سالاد می دهند، بنابراین از این موارد غافل نشوید.
  • پیاز. پیاز قرمز یا نوع دیگری. اگر طرفدار آن نیستید از پیاز صرف نظر کنید.
  • نخود. آنها را خودتان بپزید یا از کنسروهای استفاده کنید.
  • ن،اع. طعم و عطر بسیار خاصی می بخشد.
  • جعفری.
  • تزئین. روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل.

طرز تهیه سالاد جنیفر آنیستون

1. بلغور را طبق دستور بسته بپزید. (بلغور ریز باید دم بکشد و درشت به مدت 10 دقیقه پخته شود). اجازه دهید بلغور خنک شود و کنار بگذارید.

پختن بلغور

2. در یک کاسه متوسط، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید.

درست ، پانسمان

3. در همان کاسه بلغور سرد شده، خیار، نخود، فتا، پیاز، پسته، جعفری و ن،ا را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کرده و سرو کنید.

بقیه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم
سالاد جنیفر آنیستون روی قاشق

نکاتی برای بهترین سالاد جنیفر آنیستون

  • اجازه دهید بلغور خنک شود. بلغور را در دمای اتاق خنک کنید یا با قرار دادن آن در یخچال سرعت آن را افزایش دهید. اگر خیلی گرم باشد سبزی ها را پژمرده و فتا را آب می کند.
  • از مواد تازه استفاده کنید. آب لیموی تازه واقعاً بهترین طعم مرکبات را اضافه می کند، بسیار بهتر از کنسانتره. و ن،اع و جعفری وقتی تازه هستند بسیار معطر هستند.
  • یک پنیر فتا با کیفیت خوب انتخاب کنید. پنیر فتا که در یک بلوک آغشته به آب نمک می آید و خودتان آن را ،د می کنید، معمولا بهترین طعم را ارائه می دهد.
  • خیارها را دانه دانه کنید. اگر از انواع خیار استفاده می کنید که دانه دارد، آنها را بردارید. اینها می توانند طعم تلخی به جا بگذارند که با سالاد شما خوب نمی شود.

تغییرات این دستور غذا

  • بلغور را جایگزین کنید. برای تهیه این دستور بدون گلوتن به جای بلغور از کینوآ به جای آن استفاده کنید.
  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. می تو،د سبزیجات دیگری مانند فلفل قرمز، گوجه فرنگی، هویج، کرفس، قارچ یا کلم بروکلی را اضافه کنید.
  • از یک پانسمان دیگر استفاده کنید. این را با پانسمان های دیگر مانند این درست کنید سس سالاد یون،، سس سالاد با،امیک بدون روغن، یا سس وینگرت تمشک.
  • پروتئین اضافه کنید. با اضافه ، سینه مرغ کبابی، میگو یا استیک، این را رضایت بخش تر کنید.

نحوه ذخیره سازی

این سالاد جنیفر آنیستون را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 3 روز. اگر سس جدا از سالاد نگهداری شود، ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

این را با چه چیزی سرو کنیم

  • پروتئین ها این سالاد را در کنار آن سرو کنید سینه مرغ پر شده با اسفناج، ماهی قزل آلا در سس خامه ای، استیک ماهی تن، یا کاسه برنج مرغ.
  • پاستا. آن را با ماکارونی مورد علاقه خود به این شکل جفت کنید پاستا رادیاتوره در سس خامه ای، پاستا قارچ اسفناج، پاستا مو فرشته آسان، یا اسپاگتی با روغن زیتون و سیر.
  • سوپ. این سالاد خوشمزه را با یک کاسه میل کنید سوپ قارچ دل،ب، سوپ عدس و کلم پیچ، سوپ کلم ،یه، سوپ سبزیجات خامه ای، یا سوپ رشته نخود.
سالاد جنیفر آنیستون در بشقاب با سبزیجات در پس زمینه

شما این سالاد جنیفر آنیستون را دوست خواهید داشت. خوش طعم، آسان است و با غذاهای دیگر یا به تنهایی طعم بسیار خوبی دارد. لذت ببرید!

دستور العمل های بیشتر سالاد خوشمزه:

سالاد جنیفر آنیستون

ت،ا شف

این را امتحان کن سالاد جنیفر آنیستون و متوجه شوید که همه تبلیغات در مورد چیست. این غذای خوش طعم یک حس ویروسی است و با یک لقمه می تو،د دلیل آن را متوجه شوید.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 25 دقایق

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 425 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="22358" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="22358" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="22358" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • ½ فنجان بلغور نپخته
  • 1 می توان (14 اونس) کنسرو نخود، شسته شده
  • 1 فنجان خیارهای مکعبی
  • فنجان فتا ،د می شود
  • ½ فنجان پسته ،د شده
  • ¼ متوسط پیاز قرمز ،د شده
  • فنجان ن،ا ،د شده
  • فنجان جعفری ،د شده

برای پانسمان

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل

دستورالعمل ها

  • بلغور را طبق دستور بسته بپزید. (بلغور ریز باید دم بکشد و درشت به مدت 10 دقیقه پخته شود). اجازه دهید بلغور خنک شود و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه متوسط، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید.

  • در همان کاسه بلغور سرد شده، خیار، نخود، فتا، پیاز، پسته، جعفری و ن،ا را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کرده و سرو کنید.

یادداشت

نحوه ذخیره سازی

این سالاد جنیفر آنیستون را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا 3 روز. اگر سس جدا از سالاد نگهداری شود، ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

تغذیه

کا،ی: 425کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 37gپروتئین: 15gچربی: 26gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 13gکلسترول: 22میلی گرمسدیم: 847میلی گرمپتاسیم: 528میلی گرمفیبر: 11gقند: 2gویتامین A: 795IUویتامین سی: 15میلی گرمکلسیم: 210میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/jennifer-aniston-salad/