دسته‌ها
اخبار

10 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی

اما باید بدانید این کباب در گذشته با کمی تغییر و نام کباب دیگی مهمان سفره های ما ایرانیان بوده است. لوبیا پلو از جمله محبوب‌ترین پلوهای ایرانی است که همواره در طول تاریخ نه تنها از محبوبیتش کم نشده که با طرز پخت‌های متنوع، لذیذتر و محبوب‌تر هم شده است. گویا لیستینگ با تهیه فهرستی جامع از رستوران‌ها و کیترینگ‌های فعال در کانادا در انرژی و زمان شما صرفه جویی کرده است. در نظر داشته باشید که علاوه بر موارد ذکر شده، انواع دسرها هم قابل سفارش هستند. شما می‌توانید بر اساس نوع مهمانی خود، انواع دسر‌ها را سفارش دهید.

  • حال نوبت آن است که با زرشک و خلال پسته آن را تزیین کنید.
  • کباب کوبیده ایرانی در بین گردشگران بسیار موردپسند بوده و خیلی از افراد ایران را با این غذا می‌­شناسند.
  • در بقایای تخت جمشید، پایتخت باستانی امپراتوری ایران، باستان شناسان کتیبه‌­های سنگی مربوط به 515 قبل از میلاد را یافته‌­اند که حاوی فهرستی از غذاهای ایرانی است.
  • در بیشتر غذاهای سنتی کرمانی، کشک یکی از اجزای اصلی و ثابت است.
  • مجمع به سینی گرد و لب کنگره‌دار از جنس رویی یا استیل گفته می‌شود.
  • البته کباب بختیاری اصیل با گوشت بره و دنبه بره به‌صورت یکی در میان در سیخ درست می‌شود و طعمی منحصربه‌فرد دارد.

این غذای سنتی از ترکیب برنج، ماش، گوشت چرخ کرده، پیاز، زعفران، روغن زیتون و ادویه تهیه می‌شود و خیلی خوشمزه و مقوی است. ارومیه خورش شباهت زیادی به خوراک لوبیا چیتی دارد و در تهیه آن از ترکیب لوبیا چیتی، گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، غوره، نمک، فلفل و ادویه استفاده می‌شود. این غذا با ترکیب موادی همچون ماهی صُبور، سبزی پلویی، سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله)، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، تمبر هندی و رب گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. فرهنگ غذایی مردم در هر کجای دنیا، بخش مهمی از فرهنگ آن منطقه است. آداب و رسوم تهیه غذا، طعم غالب غذاها، موادی که بیشتر استفاده می شوند، شیوه‌ی طبخ و مصرف، غذاهایی که به مناسبت های مختلف پخته می‌شوند و …

غذاهای ایرانی از چه موادی تشکیل می‌شود و آشپزی ایرانی چگونه است؟

در فهرست غذاهای ایرانی، «خورش کنگر» یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اواخر تابستان تا اوایل زمستان می‌توانید با کنگر تازه آن را درست کنید. در طرز تهیه خورش کنگر از سبزی‌هایی مثل جعفری و نعنا هم استفاده می‌شود. «خورش آلو»، از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و اصیل است که با مرغ، گوشت قرمز یا کوفته قلقلی درست می‌شود. در طرز پخت غذای ایرانی خورش آلو، می‌توانید از آلو جنگلی یا خورشی و آلو بخارا استفاده کنید. در منوی غذای ایرانی، نمی‌توان از «کوفته تبریزی» چشم پوشی کرد. در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده می‌شود.

در حال حاضر شما با محبوب‌ترین غذاهای سنتی و محلی کرمان آشنایی پیدا کردید، اما اینکه کجا می‌توانید بهترین نوع از این غذاها را میل کنید، مطلبی است که در ادامه خواهیم گفت. این غذای پرطرفدار انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می‌شود. قورمه سبزی امروز در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و هر شهر بسته به سبزی‌های منطقه خود این خورش را به شیوه‌ای متفاوت درست می‌کند.

اگر به دنبال بهترین لیست غذا های سنتی ایرانی هستید، بدون شک یکی از آن‌ها ته‌چین مرغ است. این غذا به‌خاطر مواد تشکیل‌دهنده آن بسیار مقوی است و در عین حال خیلی هم طرفدار دارد. بعد از ۱۵ دقیقه نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم اضافه کنید. در پایان پس از اینکه آش اماده شد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه پیاز داغ، نعنا و سیر داغ تزیین کنید. رعایت برخی نکات می‌تواند به طبخ بهتر میگو پلو کمک کند. برای مثال بهتر است برای تهیه این غذا به سراغ میگو‌های بزرگ و درشت نروید.

طرز تهیه کتلت شکم پر شام خوشمزه و مجلسی

برای پخت این خورش خوشمزه باید مغز گردو ها را خوب آسیاب کنید و یک نوع گوشت دلخواه را نیز برای پخت آن انتخاب نمایید. بعد از اینکه رنگ گوشت ها کمی تغییر کرد لوبیاهای خیس شده یا نیم پز شده را به ترکیب‌تان اضافه کنید. کمی مواد را در کنار یک دیگر تفت دهید و سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید.

نمی‌شود که شما به گیلان سفر کنید و کباب ترش را که در رب انار و ادویه غلتیده شده است، مزه نکنید. اگر به بادمجان حساسیت نداشته باشید، میرزا قاسمی که عطر بادمجان کباب شده از آن بلند می‌شود، می‌تواند گزینه‌ مناسبی برای پیش غذا باشد. اگر برای ناهار باقلاقاتق را انتخاب کردید، آن را با ترشی و زیتون میل کنید.

به کوشش تیم تحریریه آرسس شف، لیست دسته بندی شده 222 غذای ایرانی جمع آوری شده است و در ادامه برای استفاده شما قرار گرفته است. ترکیب بی‌نظیر برنج، باقالا، شوید و روغن به همراه گوشت یکی از خوشمزه­ترین ترکیبات مجلسی است. از آن زمان تا کنون، باقالاپلو به عنوان یکی از غذاهای ایرانی پرطرفدار، عروسی ها را مزین می کند و یک وعده غذایی مفصل در برنامه غذایی خانواده ها و مهمانی‌ها است. دلمه برگ مو، دلمه گوجه، دلمه بادمجان و دلمه فلفل دلمه از معروف ترین آن‌ها است.

۱۳- آبگوشت به و بادمجان

کباب شیشلیک مشهدشیشلیک یک نوع کباب لذیذ و یکی از گران‌ترین و سنتی ترین غذاهای ایران است که شهرت جهانی هم دارد. آش شولی به‌دلیل طبع سردی که دارد، معمولا در شب یلدا، همراه با آجیل و شیرینی یزدی میل می‌شود تا طبع متعادل‌تری پیدا کند. این آش را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید و از خاصیت آن برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا نهایت استفاده را ببرید. آش شولی از معروف‌ترین آش‌های سنتی یزد به حساب می‌آید که پای ثابت سفره شب یلدای یزدی‌ها است. این آش که قدمتش به ۵۰۰ سال قبل می‌رسد، در فهرست آثار غیرمملوس فرهنگی یزد به ثبت رسیده است.

آش آماج حتی در خود کرمان هم به سبک‌های مختلف طبخ می‌شود، یکی از موادی که سبب ایجاد طعم متفاوتی در این غذا می‌شود قره‌قروت است. از سایر مواد اولیه برای پخت این آش می‌توان به آرد گندم، سرکه و انواع سبزی خشک و معطر اشاره کرد. آبگوشت زیره یکی دیگر از غذاهای متفاوت در کرمان است که حقیقتاً طعم جالبی دارد، شما با خوردن این غذا می‌توانید مزه‌ی گوشت، پیاز، سیر و زیره را به خوبی بچشید. اگر شما هم مثل ما به آشپزی ایرانی علاقمند هستید پیشنهاد می‌کنیم در دوره آنلاین آموزش غذاهای ایرانی در کنار ما باشید و دستور پخت غذاهای ایرانی را به صورت حرفه‌ای بیاموزیم. ماست، آب، خیار خرد شده، کشمش برای متعادل کردن طبع، گردوی خرد شده، گیاهان تازه مانند نعنا و ریحان و در نهایت چاشنی نمک و فلفل، یک آب دوغ خیار بی­‌نهایت خوشمزه را می­‌سازد.