دسته‌ها
اخبار

کاسرول آناناس {بهترین دستور غذا} – WellPlated.com


مخلوطی شیرین و خوش طعم از تکه های آناناس آبدار و پنیر تیز با رویه کره ای و ترد، کاسرول آناناس عجیب به نظر می رسد اما کاملاً است خوشمزه – لذیذمخصوصا با بوقلمون و ژامبون!

یک ظرف پخت با بهترین کاسر آناناس تا کنون

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

اولین باری که یک نفر از من کاسرول آناناس رد کرد، اولین تعطیلاتی بود که با همسرم گذراندم.

من وحشت کردم.

پنیر و آناناس گرم؟! این چه زشتی بود؟

از قبل احساس دلتنگی برای دستور العمل های سنتی تعطیلات خانواده مان، مانند سیب زمینی شیرین لعاب دار و پوره سیب زمینی شیرین، اکنون مجبور بودم وانمود کنم که این غذای مز،ف را دوست دارم.

من یک لقمه کوچک به اندازه کودک نوپا گرفتم و…ای بهشت ​​من، کاسه آناناس فوق العاده است.

کاسرول آناناس سالم با کراکر ریتز و آرد سوخاری در یک ظرف پخت

بررسی 5 ستاره

ما این را برای عید پاک درست کردیم و موفقیت بزرگی بود!! ما همچنین داستان ویدیویی شما را خیلی دوست داشتیم !!این دستور غذا بسیار خوشمزه است!

– لوری –

بعداً فهمیدم که کاسه آناناس یک غذای سنتی در ج، است (مانند کاسرول کدو

من فکر می‌کردم ،یب آناناس و پنیر خیلی عجیب به نظر می‌رسد که درست نباشد، اما این فقط کار نمی‌کند، بلکه پیروز می‌شود.

آناناس و پنیر گرم یک جفت شگفت‌انگیز خوشمزه ایجاد می‌کنند که به طرز باورن،ی با گوشت سازگار است. (ژامبون لعاب دار آناناس، پیتزای هاوایی یا ،یب سیب با پنیر را در نظر بگیرید).

کاسرول ساده آناناس برای ژامبون در یک ظرف پخت

این غذای آناناس که روی آن ،ده های کراکر کره ای است، طعمی غنی، کمی شیرین و خوش طعم و آرامش بخش دارد.

به عبارت دیگر، برای شکرگزاری، کریسمس، عید پاک و هر تعطیلاتی که به شما دلیلی برای سرو ، آن می دهد (شاید با کاسه لوبیا سبز سالم مورد علاقه شما؟) عالی است.

این کاسرول ساده آناناسی نیز بسیار آسان است.

  • مواد را در یک کاسه، رویه را در ظرفی دیگر هم بزنید، سپس ،یب کنید و بپزید.
  • این ظرف حدود 15 دقیقه می تواند در فر شما باشد!
یک ظرف پخت با بهترین کاسرول آناناس با رویه کراکر

طرز تهیه کاسرول آناناس

دستور العمل های سنتی نیاز به مقدار زیادی شکر دارند، به طوری که ممکن است شما را متعجب کند که آیا کاسرول آناناس یک دسر است یا یک غذای جانبی.

من ترجیح می دهم که این یک کاسرول آناناس سالم (یا سالم) درست کنم، به دلیل شیرینی طبیعی و مقدار متوسطی عسل، آناناس له شده را ترجیح می دهم.


مواد تشکیل دهنده

  • تکه های آناناس. آناناس شیرین و با طراوت است و تکه های آن به این کاسرول بافت می بخشد. با ویتامین C و آنتی ا،یدان ها، ستاره این کاسرول آناناس سالم است.
  • آناناس له شده. نسخه های کوچکتر و آبدارتر از تکه های آناناس باعث شادابی و ایجاد بافت می شود (مانند توپ پنیر آناناس).

نکته تعویض

می تو،د کاسرول آناناس را با آناناس تازه درست کنید. برای انجام این تعویض، آناناس تازه را برش دهید تا هم از تکه های آناناس کنسرو شده (نه ،ده های آناناس) و هم از آناناس له شده تقلید کند.

شخصاً، من فکر نمی‌کنم که ارزش استفاده از تازه را داشته باشد (آناناس تازه خود را برای کاباب میگوی آناناسی ذخیره کنید)، اما اگر احساس جاه‌طلبی می‌کنید یا تعداد زیادی آناناس دارید، راحت به سراغ آن بروید.

  • عسل. کاسرول را به طور طبیعی همراه با آناناس شیرین می کند.
  • ارد. به غلیظ شدن فیلینگ کمک می کند.
  • پنیر چدار تیز. به نظر من چدار تیز بهترین پنیر برای کاسرول آناناس است. طعم و مزه فراو، برای تضاد با شیرینی آناناس ارائه می دهد. به علاوه، مثل یک رویا آب می شود.
  • کراکر رویه آرد سوخاری. کراکرهای گرد کره ای (مانند کراکر ریتز) و آرد سوخاری پانکو با کره ذوب شده و آب آناناس مخلوط می شوند تا رویه ای شیرین، کره ای و ترد داشته باشند.

نکته تعویض

برای کاسرول آناناس بدون کراکر ریتز، کراکرها را حذف کنید و از پانکو اضافی استفاده کنید. اگر رویه ترد و درشت را ترجیح می دهید، سعی کنید به جای آن، قوری آناناس را با حبه های نان کوچک و نسبتاً خشک درست کنید (من کره و آب آناناس را نیز کمی افزایش می دهم، زیرا نان رطوبت بیشتری جذب می کند).

جهت

آناناس له شده و ،د شده در یک کاسه
  1. تکه های آناناس آبکش شده، آناناس له شده و عسل را با هم مخلوط کنید.
پنیر را با آرد و آناناس در یک کاسه هم می زنیم
  1. آرد و ،متی از پنیر را به کاسه بزرگ اضافه کنید.
مکعب های میوه آناناس و پنیر در یک کاسه
  1. مخلوط آناناس را هم بزنید.
پنیر را روی یک قابلمه در یک ظرف پخت قرار دهید
  1. فیلینگ را به یک ظرف پخت منتقل کنید و پنیر باقی مانده را روی آن قرار دهید.
رویه کرامبل کراکر در حال هم زدن در یک کاسه
  1. مواد رویه ،ده نان را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی فیلینگ بپاشید.
ظرف کناری ساده آناناس در ظرف پخت
  1. کاسر آناناس را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه بپزید. لذت ببرید!

نکاتی پیش رو

  • برای ذخیره ،. کاسه آناناس پخته شده را در ظرفی دربسته تا 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقی مانده کاسرول آناناس را در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.

نکته آماده سازی غذا

  • تا 1 هفته قبلکراکرها را ،د کرده و در یک ظرف نگهداری هوا یا کیسه زیپ دار نگهداری کنید.
  • تا 1 روز قبل، مایه قابلمه را آماده کرده و به ظرف پخت منتقل کنید. محکم با پ،تیک بپوش،د و در یخچال بگذارید. وقتی آماده شدید دستور پخت را تمام کنید، ظرف پخت را از یخچال خارج کنید، مخلوط رویه را اضافه کنید و طبق دستور بپزید.
  • شما همچنین می تو،د این دستور را یک روز قبل به طور کامل بپزید. در یخچال قرار دهید، سپس در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
قابلمه آناناس پنیر چدار با آناناس کنسرو شده و رویه کراکر در ظرف پخت

چه چیزی را با کاسرول آناناس سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین ظرف پخت

یک ظرف پخت زیبا و باکیفیت به شما کمک می کند تا کاسرول یا دسرهای خوشمزه درست کنید. یک عمر ماندگار خواهد بود!

یک ظرف پخت با کاسه آناناس

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

من اخیراً یک کاسه آناناس ج،ی درست کردم تا در یک مهم، همراه با Crock، Ribs باشم. دوستان من مشکوک بودند، سپس وقتی آن را امتحان ،د خوشحال شدند.

یک لقمه بخور، کاسه آناناس هم از تو مؤمن می سازد!

سوالات متداول

آیا می توانم پنیر خامه ای اضافه کنم؟

در حالی که من خودم آن را امتحان نکرده‌ام، می‌تو،د آن را با 4 اونس پنیر خامه‌ای در یک قوطی آناناسی درست کنید. پنیر خامه ای را به قطعات کوچک ،د کنید و با آناناس مخلوط کنید. فقط از نیمی از چدار استفاده کنید.

چگونه می توانم این دستور غذا را بدون گلوتن درست کنم؟

برای کاسرول آناناس بدون گلوتن، از کراکرهای بدون گلوتن، پودر سوخاری و یک آرد پخت بدون گلوتن 1:1 به جای آرد همه منظوره

کاسرول آناناس از کجا منشا گرفت؟

در حالی که هیچ‌، دقیقاً نمی‌داند چه ،ی اولین کاسرول آناناس را درست کرده است، این ظرف احتمالاً برای اولین بار در ج، ایالات متحده پیدا شد، جایی که امروزه محبوب‌ترین آن باقی مانده است. ایجاد این ظرف احتمالاً به دلیل در دسترس بودن جدید و گسترده غذاهای راحت مانند میوه های کنسرو شده، کراکرهای بسته بندی شده و سوپ های کنسرو شده که در دهه 1950 به وجود آمد، تحریک شد.

ویدیوی قوطی آناناس

اگر از این ویدیو لذت می برید لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).

  • 20 اونس تکه های آناناس در آب آناناس 100٪ آبکش شده (2 قاشق غذاخوری آب میوه را برای رویه نگه دارید)
  • 20 اونس آناناس له شده در آب آناناس 100 درصد تخلیه شده
  • 1/4 فنجان عسل
  • 1/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 6 اونس پنیر چدار تیز رنده شده تازه رنده شده حدود 1 1/2 فنجان ت،یم شده است

برای تاپینگ:

  • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده
  • 20 کراکر گرد کره ای له شده، مانند ریتز (حدود 3/4 فنجان)
  • 1/4 فنجان آرد سوخاری پانکو یا کراکرهای ،د شده اضافی
  • 2 قاشق غذاخوری آب آناناس رزرو شده از یکی از قوطی های بالا

  • یک توری را در وسط فر قرار دهید و فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 9×9 را با اسپری ن،ب به آرامی بپوش،د (یک ظرف 8×10 یا بشقاب پای عمیق 9 اینچی نیز کار می کند).

  • مایه قوری آناناس را آماده کنید. آناناس را آبکش کنید، سپس در یک کاسه بزرگ، دو آناناس و عسل را به آرامی با هم مخلوط کنید. (حتما 2 قاشق غذاخوری آب میوه را برای رویه رزرو کنید)

  • آرد و دو سوم پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.

  • دوباره به آرامی هم بزنید تا آرد از بین برود و پنیر به طور یکنواخت مخلوط شود.

  • با قاشق داخل ظرف پخت آماده شده بریزید. پنیر باقی مانده را روی آن بپاشید.

  • رویه را آماده کنید: در یک کاسه متوسط، کره ذوب شده، کراکر، آرد سوخاری و 2 قاشق غذاخوری آب ذخیره شده را با یک چنگال هم بزنید تا به طور یکنواخت مرطوب شود. روی قابلمه بپاشید.

  • کاسر آناناس را به مدت 35 دقیقه بپزید تا زم، که قابلمه داغ و حباب دار شود و رویه آن قهوه ای شود. گرم لذت ببرید

  • برای پیشبرد: تا یک هفته قبل، کراکرها را ،د کرده و در یک ظرف نگهداری هوا یا کیسه زیپ دار نگهداری کنید. تا 1 روز قبل، مایه قابلمه را آماده کرده و به ظرف پخت منتقل کنید. محکم با پ،تیک بپوش،د و در یخچال بگذارید. وقتی آماده شدید دستور پخت را تمام کنید، ظرف پخت را از یخچال خارج کنید، مخلوط رویه را اضافه کنید و طبق دستور بپزید.
  • برای ذخیره ،: قابلمه را در ظرف دربسته تا 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذاها را در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: کاسرول را در یک ظرف محفوظ از هوا در فریزر تا حدا،ر 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود. بافت ماهیتابه پس از یخ شدن تغییر می کند، اما همچنان طعم آن خوشمزه خواهد بود.

خدمت: 1(از 10)کا،ی: 275کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 33gپروتئین: 6gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 8gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 1gکلسترول: 36میلی گرمپتاسیم: 182میلی گرمفیبر: 2gقند: 24gویتامین A: 437IUویتامین سی: 11میلی گرمکلسیم: 156میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

طرف های تعطیلات آسان تر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/pineapple-c،erole/