دسته‌ها
اخبار

لوبیا پخته آهسته پز وگان


تا آنجا که غذاهای گیاهی ارزان و مغذی هستند، حبوبات به سختی ش،ت می خورند! آنها در این دستور العمل لوبیاهای پخته آهسته پز وگان عالی هستند. این غذا مقرون به صرفه است، به راحتی درست می شود و از نظر تغذیه ای بسیار عالی است.

لوبیا پخته شده وگان آهسته در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید کامل شده است

این دستور پخت لوبیا پخته وگان آرام پز دل،ب و خوشمزه برای شب های هفته عالی است! آنها را به تنهایی سرو کنید یا از آنها به ،وان پیش غذا استفاده کنید جک فروت bbq، بال های گل کلم bbq، یا مورد علاقه شما برگر وگان!

اگر از آشپزی در آرام پز خود لذت می برید، این را دوست خواهید داشت کاری قرمز آرام پز با توفو و کارنیتاهای جک فروت آهسته پز.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • پخت و پز با لوبیا خشک یک راه عالی برای غذا خوردن است گیاهی بر اساس بودجه!
  • لوبیا پخته وگان یک ظرف غذای راحتی تمام خانواده دوست خواهند داشت!
  • پخت و پز در آرام پز است تقریباً به طور کامل دست بردار.

آنچه در این دستور غذا می گنجد

برای پختن لوبیا در آهسته پز از مواد ساده، آسان و مفید استفاده می شود. در اینجا نکات برجسته وجود دارد و لیست کامل و مقادیر هر کدام را در کارت دستور غذا خواهید یافت.

مواد تشکیل دهنده لوبیاهای پخته شده وگان آهسته پز با سطح سفید اندازه گیری شده است
  • لوبیا سفید خشک: من استفاده از لوبیا کانلینی را دوست دارم زیرا آنها خامه ای پخته می شوند در حالی که شکل خود را حفظ می کنند، اما می تو،د این دستور را با هر لوبیای سفیدی که ترجیح می دهید درست کنید.
  • پیاز: به لوبیاهای پخته شده وگان طعم می بخشد.
  • آب سبزیجات: به لوبیاها طعم بیشتری نسبت به پختن آنها در آب می دهد.
  • قند: فقط یک لمس شکر قهوه ای یا سفید برای متعادل ، طعم اسیدی تمر هندی.
  • کنسانتره تمرهندی: می تو،د این ماده را از بازار محلی آسیایی خود تهیه کنید. یک قوطی کنسانتره فقط چند دلار قیمت دارد و مدت زیادی دوام می آورد. به جای سرکه سیب، اسیدیته دلپذیری به لوبیاهای پخته شده اضافه می کند.
  • دود مایع: طعم دودی به لوبیا می دهد.
  • نشاسته ذرت: یک ماده اختیاری در این دستور غذاست، اما به سس موجود در لوبیا کمک می کند پس از پخت غلیظ شود.

تعویض ها

  • سرکه سیب: در حالی که من به شدت تمر هندی را توصیه می کنم، اگر نمی تو،د آن را تهیه کنید، به جای آن از سرکه سیب استفاده کنید. با اضافه ، یک قاشق غذاخوری شروع کنید و سپس به دلخواه تنظیم کنید.
  • دود مایع: دو جایگزین مورد علاقه من برای دود مایع پاپریکا دودی و فلفل چیپوتل هستند. نقطه ضعف چیپوتل ها این است که قطعا تندی به لوبیا می دهند اما طعم دودی غلیظ و شدیدی دارند که بسیار خوشمزه است. از پاپریکا شیرین دودی به ،وان جایگزین غیر تند استفاده کنید. نصف قاشق چایخوری و سپس مقدار بیشتری برای طعم دادن اضافه کنید.
  • آب سبزیجات: به جای آن آن را با قورمه سبزی و آب عوض کنید.

طرز تهیه لوبیا پخته وگان آهسته پز

در اینجا مراحل مربوط به تهیه این دستور لوبیا پخته آهسته پز وجود دارد. برای دستورالعمل های دقیق، کارت دستور غذا را در پایین صفحه مشاهده کنید.

  • 1) لوبیاها را آماده کنید. آنها را در یک آبکش بشویید و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. با آب بپوش،د و یک شب خیس کنید. صبح آنها را آبکش کرده و آبکشی کنید.
ع، خیساندن لوبیا را در یک کاسه روی سطح سفید پردازش کنید
پس از خیس ، لوبیا در یک کاسه روی سطح سفید، شات را انجام دهید
ع، فرآیند آبکش ، لوبیا
  • 2) لوبیاها را با هم ،یب کنید، پیاز، آب سبزیجات، شکر، کنسانتره تمر هندی و دود مایع در آرام پز. به مدت 10 الی 12 ساعت روی حرارت کم بپزید.
شات فرآیندی از مواد تشکیل دهنده لوبیا پخته شده وگان آهسته پز به قابلمه فوری اضافه شده است
  • 3) وقتی لوبیاها نرم شدندچاشنی را بررسی کنید و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
  • 4) اگر سس غلیظ تری می خواهیدیک دوغاب از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یکی دو قاشق غذاخوری آب درست کنید. به لوبیاها اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و لوبیاها را بجوش،د تا سس غلیظ شود.

نکات تخصصی

  • خیساندن لوبیا یک مرحله ضروری است هنگام استفاده از آرام پز برای تهیه لوبیا خشک.
  • لوبیا کانلینی خامه‌تر می‌پزد نسبت به سایر انواع لوبیا سفید
  • باقی مانده ها را ذخیره کنید. تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در یخچال قرار دهید. آنها را دوباره در قابلمه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

سوالات متداول

چگونه می توانم این دستور را بدون آرام پز درست کنم؟

اگر آرام پز ندارید، این دستور پخت را می توان با فر سازگار کرد. لوبیاهای خیس شده را با همان مواد ،یب کنید و در ظرف درب دار در فر با دمای 250 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 8 ساعت بپزید. هر از گاهی هم بزنید.

آیا می تو،د لوبیا خام را در آرام پز بریزید؟

لوبیای خشک زم، که ابتدا خیس می شوند در آرام پز بهتر می پزند. درجه حرارت به اندازه کافی بالا نیست که مواد موجود در لوبیا را که ممکن است باعث ناراحتی معده شود، از بین ببرد یا تجزیه کند. خیساندن آنها به فرآیند هضم آسان لوبیا کمک می کند و هنگام طبخ آنها در اجاق گاز آهسته ضروری است.

چگونه وگان ها طعم لوبیا را بهتر می کنند؟

موادی مانند پاپریکا دودی، دود مایع، سس سویا و میسو همگی به افزودن طعم خوش طعم به لوبیا کمک می کنند. سرکه، ،دل، شکر قهوه‌ای و سایر چاشنی‌ها نیز به افزودن طعم‌های پیچیده‌تر کمک می‌کند تا طعم بهتری به آن‌ها بدهد.

لوبیا پخته شده وگان آهسته در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید کامل شده است

تغییرات

  • تند: فلفل هالاپینو ،د شده، فلفل دلمه ای، یا حتی فلفل چیپوتل را اضافه کنید تا طعم دودی بیشتری داشته باشید.
  • لوبیا پخته شیرین تر: برای افزودن شیرینی بیشتر، شربت افرا یا م، را اضافه کنید.
  • سبزیجات بیشتر: مقداری فلفل دلمه ای، کرفس یا هویج را ،د کنید و با پیاز بپزید.

دستور العمل های بیشتر باقلا گیاهی

ع، ها توسط آلفونسو رویا

لوبیا پخته شده وگان آهسته در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید کامل شده است
لوبیا پخته شده وگان آهسته در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید کامل شده است

لوبیا پخته آهسته پز وگان

افتخار و احترام

تا آنجا که غذاهای گیاهی ارزان و مغذی هستند، حبوبات به سختی ش،ت می خورند! آنها در این دستور العمل لوبیاهای پخته آهسته پز وگان عالی هستند. این غذا مقرون به صرفه است، به راحتی درست می شود و از نظر تغذیه ای بسیار عالی است.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 4 ساعت

زمان کل 4 ساعت 10 دقیقه

دوره شام نهار

غذا آمریکایی

خدمات 5 وعده های غذایی

کا،ی 431 کیلو کا،ی

  • لوبیاها را در آبکش بشویید و سپس به یک کاسه متوسط ​​منتقل کنید. با آب بپوش،د و یک شب خیس کنید.

  • صبح لوبیاها را آبکش کرده و آبکشی کنید. لوبیا، پیاز، آب سبزیجات، شکر، کنسانتره تمر هندی و دود مایع را در آرام پز مخلوط کنید.

  • لوبیاها را به مدت 10 تا 12 ساعت با کم کم بپزید.

  • وقتی لوبیا نرم شد، چاشنی آن را بررسی کنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید.

  • اگر سس غلیظ‌تری می‌خواهید، دوغابی از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و چند قاشق غذاخوری آب درست کنید. به حبوبات اضافه کنید، خوب هم بزنید و لوبیاها را بجوش،د تا سس غلیظ شود.

برای درست ، بدون اجاق گاز آرام: اگر آرام پز ندارید، این دستور پخت را می توان با فر سازگار کرد. لوبیاهای خیس شده را با همان مواد ،یب کنید و در ظرف درب دار در فر با دمای 250 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 8 ساعت بپزید. هر از گاهی هم بزنید.

  • خیساندن لوبیا یک مرحله ضروری است هنگام استفاده از آرام پز برای تهیه لوبیا خشک.
  • لوبیا کانلینی خامه‌تر می‌پزد نسبت به سایر انواع لوبیا سفید
  • باقی مانده ها را ذخیره کنید. تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر بگذارید. آنها را دوباره در قابلمه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

کا،ی: 431کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 88gپروتئین: 22gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 0.2gچربی های چند غیر اشباع: 0.3gچربی اشباع شده: 0.1gسدیم: 595میلی گرمپتاسیم: 1676میلی گرمفیبر: 14gقند: 33gویتامین A: 301IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 226میلی گرماهن: 10میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/slow-cooker-tamarind-baked-beans/