دسته‌ها
اخبار

Latkes سنتی سیب زمینی – لیمو کاسه®


تصویر پین لات، سیب زمینی

لاتکه سیب زمینی سنتی پاپا لئو، غذای من،ی برای سرو برای هانوکا یا هر روز از سال است!

لاتک های سنتی سیب زمینی.

هنگامی که هانوکا هر سال در سراسر جهان می پیچد، برای من سخت است که از دستور العمل سنتی لاتکه سیب زمینی که از پاپا لئو من منتقل شده است دور شوم. پنکیک سیب زمینی ترد، شور و خوش طعم در تمام شکوه خود – برای یک غذای جانبی یا اصلی بهتر از این نمی شود! روی آنها را به سادگی با کمی خامه ترش، جعفری تازه و سس سیب تزیین می کنیم. و این تمام چیزی است که نیاز دارید! اگر تا به حال در مورد لاتک ها کنجکاو بوده اید، این نشانه شماست تا آنها را امتحان کنید!

نکات مفید

  • با استفاده از a غذاساز با ضمیمه رنده برای ،د ، سیب زمینی و پیاز در وقت شما صرفه جویی می کند و از ضربه زدن انگشتان شما جلوگیری می کند.
  • تا حد امکان از سیب زمینی های رنده شده آب بگیرید. دستمال کاغذی یا برج آشپزخانه واقعا خوب کار می کند. به فشار دادن ادامه دهید تا زم، که دیگر نتو،د فشار دهید. توجه: اگر از غذاساز استفاده می کنید، سیب زمینی ها را جدا از پیازها انجام دهید تا بتو،د آنها را فشار دهید. آب پیاز = طعم. آب سیب زمینی = غم خیس.
  • بیشتر از چیزی که فکر می کنید نیاز دارید بسازید! به احتمال زیاد، شما فقط یک بار در سال اینها را درست خواهید کرد. دیوانه شو و دوتایی درست کن، تمام هفته از خودت تشکر خواهی کرد.

طرز تهیه لات، سیب زمینی سنتی

اضافه ، سیب زمینی به غذاساز

لاتک های سیب زمینی خود را با استفاده از غذاساز یا رنده برای رنده ، سیب زمینی و پیاز خود شروع کنید.

فشار دادن آب اضافی

وقتی سیب‌زمینی‌ها را رنده کردید، آن‌ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و از یک دستمال کاغذی استفاده کنید تا آب اضافی را تا جایی که می‌تو،د فشار دهید. سپس پیاز رنده شده را اضافه کنید.

اضافه ، تخم مرغ به

در کاسه سیب زمینی و پیاز، تخم مرغ ها را بشکنید.

اضافه ، غذای ماتزو به کاسه

سپس غذای ماتزو را هم بزنید.

اضافه ، نمک به لاتکه

در آ، مقداری نمک برای طعم دادن به آن بپاشید.

هم زدن لاتکه سیب زمینی

خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ،یب شوند.

مخلوط لاتکه را داخل روغن بریزید

سپس در یک تابه یا ماهیتابه چدنی بزرگ، چند اینچ روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، از یک قاشق بزرگ یا قاشق بستنی استفاده کنید تا خمیر خود را داخل روغن بریزید.

صاف ، لات، در روغن

مواظب باشید تابه را بیش از حد شلوغ نکنید و از یک کاردک برای صاف ، لات ها استفاده کنید. بعد از چند دقیقه لاتکه را برگرد،د تا از هر دو طرف پخته شود.

خنک کننده لات، به پایان رسید

پس از اینکه لاتک ها به طور یکنواخت قهوه ای شدند، آن را از روغن خارج کرده و روی یک تابه یا بشقاب که با دستمال کاغذی پوشانده شده است بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

چاقو زدن لاتکه سیب زمینی سنتی با چنگال.

کار را به صورت دسته ای ادامه دهید تا تمام مخلوط سیب زمینی شما از بین برود، سپس لاتک های سنتی سیب زمینی خود را با خامه ترش و سس سیب سرو کنید و لذت ببرید!

سوالات متداول:

لاتک های اصلی از چه ساخته شده بودند؟

قبل از سیب زمینی، به احتمال زیاد با دانه هایی مانند گندم سیاه یا چاودار درست می شد.

به طور سنتی با لاتکه سیب زمینی چه سرو می شود؟

خامه ترش و سس سیب، رویه سنتی است! با این حال بسیاری آنها را با سس ترب نیز میل می کنند.

آیا لاتک ها فقط برای هانوکا هستند؟

در حالی که لاتکه به طور سنتی در حنوکا یا اطراف آن سرو می شود، می تو،د در هر زم، از سال از آنها لذت ببرید!

لاتک های سنتی سیب زمینی.

موارد دلخواه تعطیلات بیشتر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را درست کردید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال لذت بردن از لاتک های سنتی سیب زمینی.

فرقی نمی کند هانوکا را جشن بگیرید یا نه، لات، سنتی سیب زمینی خانواده من یک غذای خوشمزه است که ارزش امتحان ، را دارد.

چنگال شما منتظر است.

لاتک های سنتی سیب زمینی 2

لات، سیب زمینی سنتی

لاتک سیب زمینی سنتی پاپا لئو (پنکیک) غذای من،ی برای سرو برای هانوکا یا هر روز از سال است!

آماده سازی: 20 دقیقه

پختن: 20 دقیقه

جمع: 40 دقیقه

صرفه جویی

خدمات: 4

  • با استفاده از غذاساز یا رنده پنیر، سیب زمینی ها را رنده کرده و با دستمال کاغذی در ظرفی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پیاز را با سیب زمینی رنده کنید.

  • تخم مرغ، نمک و پودر ماتزو را به مخلوط سیب زمینی/پیاز اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. اگر مخلوط خیلی آبکی به نظر می رسد، پودر ماتزو بیشتری اضافه کنید.

  • ۲ تا ۳ اینچ روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا در یک تابه عمیق یا تابه چدنی گرم کنید. یک قطره از مخلوط سیب زمینی را اضافه کنید تا حرارت روغن را تست کنید. اگر حباب زد، آماده است!

  • با استفاده از یک قاشق بستنی یا قاشق بزرگ، مخلوط سیب زمینی را داخل روغن بیندازید و مراقب باشید که تابه بیش از حد شلوغ نشود. پنکیک ها را با کفگیر ف،ی صاف کنید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

  • بعد از 3 الی 4 دقیقه رنگ را بررسی کنید و یک طرف آن را برگرد،د. دوباره با کفگیر صاف کنید و بپزید تا دو طرف آن قهوه ای شود.

  • لاتک های پخته شده را روی بشقاب یا ورقه پخت که با دستمال کاغذی پوشانده اید قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.

  • کار را به صورت دسته ای ادامه دهید تا تمام مخلوط سیب زمینی از بین برود. با خامه ترش، ترب ، یا سس سیب سرو کنید.

لاتک سیب زمینی را در فر گرم شده تا گرم نگه دارید تا تا زمان سرو شام گرم بماند.


کا،ی: 720کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 47.8gپروتئین: 7.1gچربی: 57.2gچربی های اشباع شده: 4.2gچربی های چند غیر اشباع: 53gچربی ترانس: 0gکلسترول: 45میلی گرمسدیم: 610میلی گرمفیبر: 3.8gقند: 2.8g





منبع: https://thelemonbowl.com/traditional-،ato-latkes/