دسته‌ها
اخبار

کوفته عدس وگان – بر اساس یک بودجه گیاهی


اینها کوفته عدس تهیه شده با عدس پخته شده، جو، قارچ، سبزی و ادویه جات، یک کوفته گیاهی دل،ب درست می کند که برای افزودن به سس مارینارا و سرو با یک کاسه اسپاگتی عالی است. آنها طعم فوق العاده ای دارند و به راحتی با هم می آیند!

کوفته عدس وگان کامل شده و روی یک سطح سفید پراکنده شده است

عدس هنگام برنامه ریزی وعده های غذایی وگان، یک منبع پروتئین عالی و مقرون به صرفه بسازید. برای ارزان ترین گزینه، از عدس خشک استفاده کنید. به علاوه آنها یک لوح خالی هستند که به این م،ی است که می تو،د طعم هایی را به آنها اضافه کنید تا نتایج مورد نظر خود را در دستور العمل ها بدست آورید.

راه های زیادی برای تهیه کوفته های گیاهی مانند این وجود دارد کوفته عدس قرمز و کوفته لوبیا سیاه. من از طرفداران پر و پا قرص این دستور تهیه کوفته وگان هستم، زیرا کوفته ای را می سازد که برای استفاده در انواع آماده سازی های مختلف برای وعده های غذایی قابل انعطاف است.

اگر مقداری عدس دارید، این را امتحان کنید خورش عدس سبزی ریشه یا الف سالاد نخود عدس برای استفاده از آنها

چرا این دستور العمل کار می کند

  • ساخته شده با مواد ساده و سالم که بانک را ،اب نمی کند
  • آسان برای تهیه غذا قبل از زمان برای استفاده در وعده های غذایی در طول هفته!
  • یک راه عالی برای لذت بردن کوفته و اسپاگتی وگان.
  • یک پروتئین گیاهی انعطاف پذیر سازگار با انواع دستور العمل ها

آنچه در این دستور غذا می گنجد

بیایید نگاهی به مواد اصلی این دستور کوفته عدس بیندازیم! بیشتر آنها را می تو،د در فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید. برای لیست کامل و مقادیر، کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده کوفته عدس وگان با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • عدس قهوه ای: یک عدس گران قیمت و به راحتی یافت می شود که برای تهیه کوفته های گیاهی من، است. می تو،د از عدس سبز نیز استفاده کنید. اگر می خواهید بیشتر بد،د، در اینجا راهنمای عدس است.
  • آب سبزیجات: پختن آب سبزیجات عدس باعث خوش طعم شدن آن ها می شود.
  • قارچ: وقتی ریز ،د شد، قارچ ها بافت و طعم لطیفی به کوفته عدس می دهند.
  • جوهای قدیمی: یک ،صر ضروری که به ،وان ،بنده ای عمل می کند که همه چیز را کنار هم نگه می دارد.
  • جعفری: جعفری با برگ صاف بهترین است.
  • گیاهان خشک و ادویه جات ترشی جات: عدس را با برگ بو می پزند تا مقداری چاشنی اضافه شود. همچنین از پونه کوهی خشک، تکه های فلفل قرمز، آویشن خشک و ترخون خشک برای مزه دار ، مخلوط کوفته استفاده خواهید کرد.
  • روغن زیتون: برای تفت دادن کار می کند سبزیجات به راحتی با هر روغن گیاهی تعویض کنید.
  • معطر: پیاز و حبه های سیر تازه به کوفته ها طعم می بخشد.
  • من بید هستم: طعم اومامی بیشتری به کوفته عدس اضافه می کند.

طرز تهیه کوفته وگان با عدس

  • 1) عدس را بیاور، برگ بو و 2 فنجان آب سبزیجات در یک قابلمه متوسط ​​بجوشد. بعد از اینکه جوش آمدند، حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بجوش،د. عدس ها را از روی حرارت بردارید و خوب آبکش کنید. برگ بو را بردارید و اجازه دهید عدس چند دقیقه خنک شود.
فرآیند افزودن عدس به گلدان
فرآیند اضافه ، آب سبزیجات به قابلمه
فرآیند افزودن برگ بو به گلدان

نکته مهم: اگر به نظر نمی رسد نگران نباشید، می خواهید عدس ها کمی نپخته باشند.

  • 2) ،یب کنید قارچ، جو، عدس، جعفری و ادویه جات ترشی جات در غذاساز. آنقدر بپزید تا مخلوط به خوبی ،د شود، اما نرم نشود.
شات فرآیند از مواد اضافه شده به غذاساز برای کوفته عدس وگان
  • 3) پیازها را در روغن زیتون بپزید برای حدود 5 دقیقه سیر را اضافه کرده و حدود 30 ث،ه با هم زدن تفت دهید. مخلوط عدس و قارچ را هم بزنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید.
فرآیند اضافه ، پیاز به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، نمک به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، سیر به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، مواد فرآوری شده به ماهیتابه
  • 4) یک چهارم فنجان اضافه کنید آب سبزیجات و سس سویا را در ماهیتابه بگذارید. به پختن ادامه دهید و مدام هم بزنید تا مایع جذب شود.
فرآیند اضافه ، آب سبزیجات به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، سس سویا به ماهیتابه
فرآیند مخلوط ، مخلوط کوفته عدس در تابه
  • 5) مخلوط کن را برداریدe از روی حرارت بریزید و به ظرفی منتقل کنید تا خنک شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید مخلوط خنک شود تا زم، که در دست گرفتن راحت شود.
  • 6) برای شکل دادن به کوفته هااز دستان خود استفاده کنید تا هر بار یک مشت کوچک از مخلوط را بردارید و آن را به شکل توپی به اندازه یک توپ گلف (قطر حدود 1 ½ اینچ) در آورید.
فرآیند ساخت توپ از مخلوط کوفته عدس
  • 7) هر “کوفته” را قرار دهید روی ورقه پخت قرار دهید و در اطراف هر کدام یک اینچ فضا بگذارید (در نهایت باید 15 کوفته یا بیشتر داشته باشید). به مدت 35 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود بپزید.
ارسال شات فرآیند اضافه ، کوفته عدس به سینی پخت قبل از پخت

نکات تخصصی

  • کوفته ها را به اندازه مساوی درست کنید. می تو،د از یک قاشق غذاخوری یا اسکوپ کوکی کوچک برای ت،یم راحت تر استفاده کنید.
  • حتما عدس ها را کمی کم بپزید. این کار باعث می شود کوفته ها خیلی نرم نشوند و به هر حال پختن آنها در فر ادامه خواهد داشت.
  • بین این دو فاصله بگذارید کوفته های گیاهی هنگام پختن به طوری که از همه طرف قهوه ای شوند و کمی ترد شوند. اگر بیش از حد شلوغ باشند می توانند کمی مرطوب و نرم بیرون بیایند.

سوالات متداول

آیا می توانم به جای آن از عدس قرمز یا زرد استفاده کنم؟

من آن را در این دستور غذا توصیه نمی کنم. این نوع عدس ها هنگام پختن به راحتی ش،ته می شوند و به کوفته ها بافتی لطیف می دهند که فکر نمی کنم خوب عمل کند.

آیا کوفته عدس برای آماده سازی غذا مفید است؟

آره! گاهی اوقات حتی یک دسته دوتایی درست می کنم تا بعداً مقداری برای وعده های غذایی دارم! یخ می زنند و دوباره گرم می شوند. حتی بهتر از آن، راه‌های مختلفی برای سرو ، آن‌ها وجود دارد، آنها یک راه عالی برای جالب نگه داشتن وعده‌های غذایی هستند.

کوفته عدس وگان کامل شده و روی یک سطح سفید پراکنده شده است

نحوه ذخیره سازی

  • باقیمانده یا درست ،: اجازه دهید کوفته ها کاملا خنک شوند و سپس آن ها را در ظرف در بسته منتقل کنید. آنها را تا پنج روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
  • گرم ، مجدد: برای بهترین نتیجه، کوفته ها را یک شب در یخچال قرار دهید و قبل از سرو در فر گرم کنید.

نحوه خدمت

بیایید به چند روش مورد علاقه من برای سرو این کوفته عدس نگاه کنیم!

  • اسپاگتی و کوفته بدون گوشت سنتی با رشته فرنگی ک،یک یا کدو اسپاگتی برشته.
  • آنها را به یک رول اضافه کنید با سس مارینارا برای یک قهرمان ایتالیایی وگان!
  • یک سس خامه ای وگان اضافه کنید برای تهیه کوفته های گیاهی سوئدی.
  • مقداری اضافه کنید گروی قارچ برای برخی از غذاهای راحت وگان!
  • به تنهایی با یک سس خوش طعم مانند bbq یا سس بوفالو.

دستور العمل های بیشتر عدس

ع، ها توسط آلفونسو رویا

کوفته عدس وگان کامل شده و روی یک سطح سفید پراکنده شده است

کوفته عدس وگان

میراندا ریورا

اینها کوفته عدس تهیه شده با عدس پخته شده، جو، قارچ، سبزی و ادویه جات، یک کوفته گیاهی دل،ب درست می کند که برای افزودن به سس مارینارا و سرو با یک کاسه اسپاگتی عالی است. آنها طعم فوق العاده ای دارند و به راحتی با هم می آیند!

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت 20 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 35 دقیقه

دوره شام

غذا ایتالیایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 335 کیلو کا،ی

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با مات سیلی، یا کاغذ روغنی بپوش،د.

  • عدس، برگ بو و 2 فنجان آب سبزیجات را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بجوش،د. (نگران نباشید، می خواهید عدس ها کمی نپخته باشند.) از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. برگ بو را دور بریزید.

  • در غذاساز، قارچ ها، جو دو سر، عدس، جعفری و ادویه ها (پونه کوهی، فلفل قرمز، آویشن و ترخون) را با هم ،یب کنید. نبض/مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً پودر شود اما خمیر نشود.

  • در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون را گرم کنید، سپس پیاز ،د شده و کمی نمک را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با هم زدن مرتب بپزید تا پیازها شفاف شوند و در لبه های آن طلایی شوند. سیر را اضافه کرده و حدود 30 ث،ه با هم زدن تفت دهید. مخلوط عدس و قارچ را هم بزنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید.

  • ¼ فنجان آب سبزیجات و سس سویا را به ماهیتابه اضافه کنید. به پختن ادامه دهید و مدام هم بزنید تا مایع جذب شود. آن را از روی حرارت بردارید و اگر از تابه ای استفاده می کنید که حرارت را مانند چدن حفظ می کند، مخلوط را به یک کاسه ایمن منتقل کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید مخلوط خنک شود تا زم، که در دست گرفتن راحت شود.

  • از دستان خود برای برداشتن یک مشت کوچک از مخلوط در یک زمان استفاده کنید و آن را به شکل یک توپ به اندازه یک توپ گلف (قطر حدود 1 ½ اینچ) در آورید. هر “کوفته” را روی ورقه پخت قرار دهید، و در اطراف هر یک اینچ فاصله بگذارید (باید 15 یا بیشتر کوفته داشته باشید). به مدت 35 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود بپزید.

روی اسپاگتی و سس عالی می شود!

  • کوفته ها را به اندازه مساوی درست کنید. می تو،د از یک قاشق غذاخوری یا قاشق کوچک شیرینی استفاده کنید تا راحت تر ت،یم شود.
  • حتما عدس ها را کمی کم بپزید. این کار باعث می شود کوفته ها خیلی نرم نشوند و به هر حال پختن آنها در فر ادامه خواهد داشت.
  • بین کوفته های گیاهی هنگام پخت فاصله بگذارید تا از همه طرف قهوه ای شوند و کمی ترد شوند. اگر بیش از حد شلوغ باشند می توانند کمی مرطوب و نرم بیرون بیایند.

کا،ی: 335کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 45gپروتئین: 18gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gکلسترول: 3میلی گرمسدیم: 1206میلی گرمپتاسیم: 690میلی گرمفیبر: 17gقند: 4gویتامین A: 1039IUویتامین سی: 16میلی گرمکلسیم: 70میلی گرماهن: 6میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.




منبع: https://plantbasedonabudget.com/،memade-meatless-meat،/