دسته‌ها
اخبار

پاستا کاری خامه ای (وگان) – بر اساس یک بودجه گیاهی


به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این دستور پخت ماکارونی کاری خامه ای یک شام ،یبی 35 دقیقه ای با طعم و مزه است، فوق العاده رضایت بخش است، به راحتی با پروتئین و سبزیجات مختلف شما قابل تنظیم است، و یک غذای عالی برای شب های شلوغ هفته! به علاوه، بدون لبنیات، بدون گلوتن، و در صورت تمایل بدون آجیل است!

ماکارونی ،ی کاری (وگان) تکمیل شده روی یک بشقاب سفید روی سطح سفید آبکاری شده است

پاستا کاری فوق العاده ساده، خامه ای و خوشمزه 30 دقیقه ای

از آنجایی که غذاهای گیاهی با بودجه کم، دستور العمل های ساده و آسان کاری و ماکارونی عملا یکی از مواد اصلی آشپزخانه هستند، بنابراین دستور پخت ماکارونی کاری با ماکارونی در نهایت اتفاق افتاد. این همه طعم خامه ای و تند یک کاری گیاهی ساده را دارد که با راحتی و رضایت خالص ماکارونی برای بهترین های هر دو جهان ،یب شده است!

چرا ماکارونی کاری را دوست خواهید داشت؟

  1. سریع: در 35 دقیقه به ،وان یک وعده غذایی خانوادگی کم حجم برای شب های شلوغ هفته آماده می شود.
  2. ساده: با استفاده از مواد ساده و ارزان آشپزی و فقط دو قابلمه.
  3. سالمبا ،یب بادام هندی با سبزیجات مخلوط و توفو، این ماکارونی کاری گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و چربی های مفید برای قلب و همچنین چندین آنتی ا،یدان و ریز مغذی برای یک وعده غذایی رضایت بخش و سالم است.
  4. رضایت بخش: فوق العاده دنج، آرامش بخش، خامه ای و فوق العاده راضی کننده است.
  5. قابل تنظیم: از ماکارونی دلخواهتان استفاده کنید، بین پودر کاری هندی یا خمیر کاری تایلندی انتخاب کنید، حرارت را تنظیم کنید (معروف به آن را برای کودکان دوستدار کنید)، سس بدون آجیل درست کنید، سبزیجات و پروتئین را عوض کنید (برای پایان دادن به غذا عالی است. هفته «پاک ، یخچال») و غیره
  6. آماده ، غذا دوستانه: من مخصوصاً عاشق شلاق زدن دوتایی هستم.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مواد تشکیل دهنده پاستا کاری خامه ای (وگان) با یک سطح سفید اندازه گیری شده است

توفو و پاستا

  • پاستا: از ماکارونی مورد علاقه خود استفاده کنید. اسپاگتی، لینگوین و سایر رشته های بلند و همچنین پاستاهای کوتاه شکل مانند پنه، ریگاتونی، کمان یا روتینی کار می کنند. در صورت نیاز از ماکارونی بدون گلوتن (یا حتی رشته فرنگی کدو سبز کم کربوهیدرات) استفاده کنید.
  • توفو فوق سفت: از توفوهای فوق سفت یا پر پروتئین (که سفت ترین هستند) استفاده کنید. برای داشتن بهترین بافت بهتر است آن را به مدت 30 دقیقه فشار دهید. روش دیگر، برای یک منبع پروتئین گیاهی بدون سویا، می تو،د نخود/لوبیا را اضافه کنید.
  • گوجه فرنگیها: بهتر است از گوجه گی،ی یا مینی گوجه فرنگی آلویی استفاده کنید که به راحتی در تمام سال قابل ،ید هستند. آنها تمایل دارند طعم بهتری نسبت به گوجه فرنگی های بزرگتر خارج از فصل داشته باشند.
  • اسفناج: اسفناج معمولی یا بچه. کلم نیز کار می کند.
  • روغن: از هر روغن آشپزی خنثی مانند روغن نباتی، روغن آووکادو و غیره استفاده کنید.
  • برای تزئین: جعفری تازه و تکه های فلفل قرمز کاملاً یک کاسه از این رشته فرنگی کاری وگان را تکمیل می کنند.

سس پاستا کاری

  • کاشوبادام هندی: از بادام هندی خام و بدون نمک استفاده کنید. برای نسخه بدون آجیل، می تو،د به جای آن از تخمه آفتابگردان استفاده کنید. ما نسخه‌ای را با دانه‌های شاهدانه نیز امتحان کرده‌ایم، اگرچه طعم آن بسیار خاکی‌تر/مطمئن‌تر است، بنابراین به مذاق همه خوش نخواهد آمد.

برای سس پاستا کاری خامه ای بدون آجیل و دانه، می تو،د استفاده کنید شیر نارگیل کنسرو شده پر چرب در صورت تمایل با مقدار کمی دوغاب نشاسته ذرت غلیظ شود یا با مقداری آب سبزیجات و/یا آب ماکارونی نشاسته ای رقیق/سبک شود.

  • اب: آب با بادام هندی خیس شده ،یب می شود تا یک ، بادام هندی فوق العاده خامه ای برای این سس کاری پاستا بدون لبنیات درست شود. برای افزودن طعم بیشتر، از آب سبزیجات کم سدیم استفاده کنید.
  • ادویه ها: ما یک سس پاستا کاری هندی را فقط با چند چاشنی ساده درست کرده ایم.
    • پودر کاری (سطح ادویه مورد نظر خود را انتخاب کنید – ملایم، متوسط ​​یا داغ) پودر پیاز پودر سیر مخمر مغذی (اختیاری – برای عمق آجیل، پنیر، اومامی)
    • نمک و فلفل سیاه (به سلیقه)

متناوبا، شما می تو،د از پیاز و سیر تازه استفاده کنید، اگرچه نیاز به چرخ ، و تفت دادن دارد، بنابراین زمان و تلاش بیشتری به دستور غذا اضافه می کند.

چه چیز دیگری می توانم به پاستا کاری اضافه کنم؟

  • پودر زنجبیل: این ماده محبوب کاری به عمق (و گرما) می افزاید.
  • پودر کاین / فلفل قرمز: برای افزایش حرارت در صورت تمایل.
  • سبزیجات دیگر: درست مانند کاری سبزیجات، سبزیجات زیادی (تازه یا منجمد) وجود دارد که می تو،د برای افزایش رنگ و مواد مغذی به این دستور پاستا کاری اضافه کنید. ی،ی هویج ریز ،د شده، نخود فرنگی، کلم بروکلی، گل کلم، کدو سبز، فلفل دلمه ای، قارچ، نخود فرنگی، مینی ذرت و غیره.
  • پیچ و تاب تایلندی: پودر کاری را با خمیر کاری قرمز وگان تایلندی (یا خمیر زرد/ ماسامان) عوض کنید. یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و مقدار آن را افزایش دهید تا مزه دار شود.
  • قاچ های لیمو/آهک: برای سرو با نودل کاری توفو برای درخشندگی بیشتر.
  • پوره سبزیجات: برای غلیظ شدن و “پنهان ،” مواد مغذی در این پاستا کاری هندی، یک فنجان (یا بیشتر) پوره سیب زمینی شیرین یا کدو تنبل را به سس پاستا کاری اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی: برای افزودن طعم لطیف و کمی غنی از گوجه فرنگی، مقدار کمی رب گوجه فرنگی (فقط یک قاشق چایخوری برای شروع) اضافه کنید و به طعم آن اضافه کنید.

طرز تهیه پاستا کاری خامه ای

  • 1) برای یک ، بادام هندی فوق العاده صاف، ابتدا بادام هندی خام را یک شب در آب سرد (حداقل به مدت 8 ساعت) یا در آب جوش برای حدود یک ساعت خیس کنید. سپس آنها را آبکش کرده و خوب آبکشی کنید. سپس بادام هندی، آب و همه ادویه ها را در یک مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و ، رنگ شود.
مواد تشکیل دهنده پاستا کاری خامه ای (وگان) با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
فرآیند افزودن مخمر مغذی به غذاساز
فرآیند افزودن بادام هندی به غذاساز
فرآیند شات پس از مخلوط ، مخلوط بادام هندی

م، کنید تا کناره های پارچ مخلوط کن را ،اش دهید در صورت نیاز این ممکن است تا دو دقیقه طول بکشد تا مخلوط شود تا یکدست شود (نه رنده).

  • ۲) سپس پاستا را در آب نمک حدود ۱ تا ۲ دقیقه کمتر از حالت بسته بندی بپزید تا آل دنته شود. سپس آن را آبکش کنید و یک فنجان آب پاستا را کنار بگذارید.
  • 3) اگر حاوی توفو است، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن، توفو را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی و کمی ترد شود. سپس به بشقاب منتقل کنید و کنار بگذارید.

هنگام پختن آن را جابه جا نکنید; در غیر این صورت، شما به آن جستجوی دوست داشتنی نخواهید رسید.

  • 4) در همان ماهیتابه، گوجه فرنگی های گی،ی را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید، سپس خامه بادام هندی و توفو (در صورت استفاده) را هم بزنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که سس بجوشد، بپزید. مدام هم بزنید تا نسوزد.
فرآیند اضافه ، گوجه فرنگی به تابه
فرآیند اضافه ، مخلوط بادام هندی به ماهیتابه
  • 5) سپس سس را از روی حرارت بردارید، اسفناج را هم بزنید و درب آن را به مدت 5 دقیقه اضافه کنید تا اسفناج داخل سس پژمرده شود.
فرآیند اضافه ، اسفناج به ماهیتابه

متناوبا، از سوی دیگر، آن را روی حرارت هم بزنید تا پژمرده شود (1-2 دقیقه).

  • ۶) در آ، پاستا را هم زده و خوب هم بزنید. اگر خیلی غلیظ بود، مقداری از آب ماکارونی ذخیره شده را کم کم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد. سپس گرم سرو کنید و در صورت تمایل با فلفل قرمز ،د شده و جعفری تازه بپاشید. لذت ببرید!
فرآیند اضافه ، پاستا به ماهیتابه

نکات و نکات دستور العمل برتر

  • ماکارونی را آل دنته بپزید: وقتی با سس ،یب شود به پختن ادامه می‌دهد، بنابراین پختن آن به صورت آل دنته باعث می‌شود که به ماس تبدیل نشود.
  • فصل به سلیقه: بعد از مخلوط ، سس خامه بادام هندی، آن را بچشید و هر یک از چاشنی ها (از جمله پودر کاری) را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • مقداری آب پاستا را ذخیره کنید: این به رقیق شدن سس ماکارونی کاری، در صورت نیاز، کمک می کند، اما همچنین به ،بیدن سس به رشته فرنگی کمک می کند.
  • قدرت طعم را تنظیم کنید: با تنظیم مقدار پودر کاری/خمیری که برای طعم ملایم تر در مقابل طعم قوی تر استفاده می کنید.
  • بادام هندی در مقابل شیر نارگیل: خامه بادام هندی به دلیل قوام غلیظ، غلیظ و طعم لطیف مغزی (که در زیر پودر کاری پنهان شده است) پایه خامه ای ماست. با این حال، برای ،، که نمی توانند آجیل بخورند، آنها را دوست ندارند، یا چیزی مقرون به صرفه تر می خواهند، شیر نارگیل کنسرو شده پرچرب، یک زیرشاخه عالی است. با این حال، طعم نارگیلی لطیفی ایجاد می کند و به آن غلیظ یا خامه ای نخواهد بود.
  • برای تهیه سالاد پاستا کاری: پاستا را قبل از ،یب با سس و سبزیجات اضافه شده بپزید و کاملا خنک کنید.
ماکارونی ،ی کاری (وگان) تکمیل شده روی یک بشقاب سفید روی سطح سفید آبکاری شده است

پیشنهادات خدمت

نودل کاری توفو با ،یبی از مواد مغذی درشت و ریز مغذی، یک غذای اصلی خوشمزه و رضایت بخش را ایجاد می کند. با این حال، می تو،د آن را به ،وان یک طرف سرو کنید یا در کنار آن را حتی دل،ب تر کنید:

  • نان سیر
  • فوکاچیا یا نان گرم
  • سالاد سبز برگ
  • سبزیجات پخته بیشتر – مانند لوبیا سبز بخارپز/برشته شده، بروکلی و غیره.

اطلاعات ذخیره سازی

بگذارید باقیمانده ها خنک شوند، سپس آنها را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید تا 5 روز.

در حالی که از نظر فنی فریزر سازگار است، سس خامه بادام هندی ممکن است پس از ذوب شدن کمی ریز شود، بنابراین ترجیح می دهیم آن را جداگانه فریز کنیم. آن را ذخیره کنید به مدت 2-3 ماه و در صورت نیاز دوباره آن را برای چند ث،ه مخلوط کنید و سپس آن را به ماکارونی اضافه کنید.

به دوباره گرم کنید ماکارونی کاری را با سرعت 30 ث،ه از مایکروویو استفاده کنید یا آن را روی حرارت ملایم روی اجاق گاز بگذارید و مرتباً هم بزنید. اگر سس غلیظ شد، مقداری آب یا آب سبزیجات اضافه کنید تا دوباره شل شود.

دستور العمل های ساده تر پاستا وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • بادام هندی را به مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید، آب، پودر کاری، پودر سیر، پودر پیاز، مخمر تغذیه ای (در صورت استفاده)، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا یکدست و ، رنگ شود. اگر خیلی غلیظ بود آب بیشتری اضافه کنید و کنار بگذارید.

  • پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. مهم است که پاستا را زیاد نپزید. 1 فنجان آب پاستا صرفه جویی کنید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. توفو را با دقت اضافه کنید (در صورت استفاده) و به مدت 2 دقیقه از هر طرف یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود بپزید. از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

  • در همان ماهیتابه روی حرارت متوسط، گوجه های گی،ی را به مدت 2 دقیقه بپزید. سپس ، بادام هندی و توفو را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که سس شروع به جوشیدن کند بپزید. مدام هم بزنید تا نسوزد. حرارت را خاموش کنید.

  • اسفناج را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با درب بدون مزاحمت بپوش،د.

  • پاستا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر خیلی غلیظ بود، آب ماکارونی رزرو شده را اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

  • داغ سرو کنید، جعفری و فلفل قرمز ،د شده بپاشید.

  • ماکارونی را آل دنته بپزید: وقتی با سس ،یب شود به پختن ادامه می‌دهد، بنابراین پختن آن به صورت آل دنته باعث می‌شود که به ماس تبدیل نشود.
  • فصل به سلیقه: بعد از مخلوط ، سس خامه بادام هندی، آن را بچشید و هر یک از چاشنی ها (از جمله پودر کاری) را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • مقداری آب پاستا را ذخیره کنید: این به رقیق شدن سس ماکارونی کاری، در صورت نیاز، کمک می کند، اما همچنین به ،بیدن سس به رشته فرنگی کمک می کند.
  • قدرت طعم را تنظیم کنید: با تنظیم مقدار پودر کاری/خمیری که برای طعم ملایم تر در مقابل طعم قوی تر استفاده می کنید.

کا،ی: 913کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 116gپروتئین: 37gچربی: 36gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 7gچربی اشباع شده: 19gسدیم: 125میلی گرمپتاسیم: 1290میلی گرمفیبر: 9gقند: 11gویتامین A: 2331IUویتامین سی: 37میلی گرمکلسیم: 135میلی گرماهن: 9میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: شام

غذا: هندی

روش: صد توپ

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: غذای کامل، دستور العمل های خامه ای، ماکارونی کاری، دستور العمل های کاری، دستور العمل های آسان توفو، بدون گلوتن، دستور العمل های هندی، دستور العمل های پاستا، دستور العمل های سریع، شام وگان، دستور العمل های گیاهی، دستور العمل های گیاهی، دستور العمل های کامل



منبع: https://plantbasedonabudget.com/creamy-curry-pasta-vegan/