دسته‌ها
اخبار

سس شوید خامه ای برای ماهی قزل آلا


سس را در یک کاسه سفید با لیسک
ماهی سالمون با سس dll در بالا با روکش متن
ماهی سالمون با سس dll در بالا با روکش متن
ماهی سالمون با سس dll در بالا با روکش متن

ذائقه شما با این سس شوید روشن و خامه ای برای ماهی قزل آلا در حال تکان خوردن است. هم زدن با هم کمتر از 5 دقیقه طول می کشد و مکمل کاملی برای ماهی سالمون است.

سس شوید خامه ای روی ماهی قزل آلا

چرا این دستور العمل نگهدارنده است

هنگامی که دستور تهیه سس شوید خامه‌ای برای ماهی سالمون را می‌چشید (و یاد می‌گیرید که درست ، آن فقط 5 دقیقه طول می‌کشد)، بلافاصله متوجه خواهید شد که نگهدارنده آن است. و منظور من از نگهدارنده هر زمان که می خواهید ماهی قزل آلا سرخ شده، کیک ماهی قزل آلا، سایر غذاهای دریایی (مانند ماهی تابه ای یا کیک ،چنگ من) و حتی مرغ یا استیک را عروسک کنید، آن را در جیب پشتی خود نگه دارید! کاربردهای متنوعی دارد و جمع ، آن بسیار ساده است!

این سس خامه ای شوید پروتئینی را که به سادگی آماده شده است دریافت می کند و در کمترین زمان آن را به یک تجربه لذیذ با ارزش تبدیل می کند!

مواد تشکیل دهنده کلیدی

ماست گرک لیمو شوید و سایر مواد روی میز سفید با روکش متنی
  • ماست یون، ساده: ماهی قزل آلا و لبنیات یک جفت آشپزی سنتی هستند، اما از آنجایی که ماهی قزل آلا در سمت غنی است، به چربی اضافی زیادی نیاز ندارد. برای سبکتر ، این سس از ماست یون، ساده استفاده کردم. شیر بدون چربی یا کامل هر دو به یک اندازه خوب عمل می کنند.
  • سس مایونز: من 1/4 فنجان سس مایونز را به آن اضافه کردم تا تعادل طعم و غنای من،ی داشته باشد و طعمی ک،یک مانند تارتار به سس بدهد بدون اینکه سنگین یا زیاد شود.
  • آب لیمو: اسیدیته لیمو برای تعادل ماهی ضروری است. همچنین می تو،د از سرکه شراب سفید یا سرکه برنج استفاده کنید (از سرکه برنج چاشنی شده استفاده نکنید زیرا حاوی شکر و نمک نیز می باشد.)
  • شوید تازه: طعم علفی تازه شوید و ماهی قزل آلا کبریت بهشتی است.
  • موسیر: موسیر خود را ریز ،د کنید تا به این سس کمی طعم آلیوم بدهد. اگر موسیر ندارید، می تو،د یک حبه سیر را که روی رنده میکروپلین رنده شده است، بچرخ،د.
  • کپر: اینها اختیاری هستند، اما من طرز تهیه سس شوید را که یادآور سس ریمولد است، دوست دارم. آنها را ریز ،د کنید تا بافتی ظریف و کمتر ایجاد شود.
  • ،دل سبوس دار: ،دل سبوس دار ،دل درشت و روستایی است که دانه های ،دل هنوز کامل یا فقط ، خورده است. می تو،د آن را در بخش ،دل ا،ر سوپرمارکت های بزرگ ،یداری کنید. Maille و Pommery دو برند رایج هستند.
  • نمک و فلفل: فصل ،

طرز تهیه سس شوید خامه ای برای ماهی سالمون

ابتدا سس مایونز، لیمو و ماست یون، را با هم مخلوط کنید و سپس مواد درشت تر را به آن اضافه کنید

مرحله 1: ماست، مایو و لیمو را با همزن بزنید تا یکدست شود

ماست، سس مایونز و آب لیمو را با همزن بزنید تا یکدست شود.

مرحله 2: مواد باقیمانده را هم بزنید

شوید، موسیر، کپر (در صورت استفاده)، ،دل و نمک را با همزن بزنید. با فلفل مزه دار کنید. بلافاصله سرد کنید یا سرو کنید.

سس شوید خامه ای در یک کاسه سفید

نکات تخصصی و سوالات متداول

ماندگاری سس خامه ای با شوید تازه چقدر است؟

این سس شوید خامه ای را می توان از سه روز قبل درست کرد. در شیشه یا ظرف دربسته نگهداری شود. باقیمانده غذا را به مدت پنج روز نگه دارید. قبل از سرو خوب هم بزنید. اگر علائم آشکاری از فساد وجود دارد دور بیندازید.

آیا می توانم به جای شوید تازه از شوید خشک استفاده کنم؟

شوید خشک شده را می توان در یک پینچ زیر بستر قرار داد. از 2 قاشق چایخوری استفاده کنید. اگرچه در صورت امکان سعی کنید از شوید تازه استفاده کنید زیرا طعم برجسته ای دارد و واقعاً در این دستور غذا می درخشد!

سس خامه شوید با چه ،یبی می آید؟

این سس با ماهی سالمون و دیگر ماهی های تازه عالی است. ما آن را دوست داریم، به خصوص با ماهی آزاد سرخ شده یا ماهی های دیگر. با ماهی آزاد دودی یا قزل آلای دودی روی نان شیرینی یا نان تست چاودار سرو کنید. این یک جایگزین عالی برای سس تارتار برای همراهی سایر غذاهای دریایی است.

تغییرات برای امتحان

  • به جای شوید و موسیر از ،یب ترخون، پیازچه و کرفس استفاده کنید. این ،یب ک،یک به نام گیاهان خوب کمی طعم آنیس یا شیرین بیان دارد و با غذاهای دریایی فوق العاده است.
  • کپر را حذف کنید و یک قاشق غذاخوری ترب آماده شده را اضافه کنید. این به خصوص با گوشت ، عالی است!
  • از ، فرایچه یا خامه ترش به جای ماست یون، برای سس غنی تر و لطیف تر استفاده کنید.
  • مقدار سخاوتمندانه فلفل سیاه ، خورده را برای کمی لگد اضافه کنید!
سس شوید خامه ای که با قاشق روی یک تکه ماهی آزاد ریخته می شود

دستور پخت ماهی سالمون مورد علاقه

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سس شوید خامه ای برای تهیه ساده اما با طعم عالی، دستور العمل جدید سس شما برای ماهی سالمون خواهد بود. همچنین می توان آن را با ماهی های دیگر، غذاهای دریایی، مرغ و گوشت ، جفت کرد!


  • ¾ فنجان ماست یون، ساده، بدون چربی، کم چرب یا کامل
  • ¼ فنجان سس مایونز
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (یا سرکه شراب سفید)
  • 2 قاشق غذاخوری شوید تازه ،د شده
  • 1 قاشق غذاخوری موسیر ریز ،د شده
  • 1 قاشق غذاخوری کپر ریز ،د شده، اختیاری
  • 1 قاشق چایخوری ،دل درشت یا غلات کامل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک، یا به مزه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به مزه


  1. ماست، سس مایونز و آب لیمو را با همزن بزنید تا یکدست شود.
  2. شوید، موسیر، کپر (در صورت استفاده)، ،دل، نمک و فلفل را با همزن بزنید. بلافاصله سرد کنید یا سرو کنید.

یادداشت

جلو و باقی مانده را بسازید

این سس شوید خامه ای را می توان از سه روز قبل درست کرد. در شیشه یا ظرف دربسته نگهداری شود. باقیمانده غذا را به مدت پنج روز نگه دارید. قبل از سرو خوب هم بزنید. اگر علائم آشکاری از فساد وجود دارد دور بیندازید.

  • زمان آماده سازی: 5
  • زمان پخت: قبلا، پیش از این
  • دسته بندی: سس
  • روش: بدون آشپز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 2 قاشق غذاخوری
  • کا،ی: 51
  • قند: 0
  • چربی: 5 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 1 گرم
  • فیبر: 0
  • پروتئین: 1 گرم

کلید واژه ها: سس شوید برای سالمون، سس خامه شوید، سس شوید، سس خامه برای ماهی قزل آلا

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/creamy-dill-sauce-for-salmon/