دسته‌ها
اخبار

بهترین گواکاموله خانگی (در 10 دقیقه!)


گواکامول
گواکامول
طرز تهیه گواکاموله
گواکامول در یک کاسه

این دست پایین است بهترین دستور پخت گواکاموله خانگی در اینترنت و با آووکادوی آبدار، آب لیموترش، گشنیز، سیر و نمک درست شده است.

گواکامول در کاسه با غوطه ور شدن دست.

ما نه تنها عاشق خوردن گواکاموله خانگی با چیپس ترتیلای نمکی هستیم، بلکه یک تاپینگ مورد علاقه، غوطه ور شدن و پخش ، بسیاری از وعده های غذایی مورد علاقه ما مانند بوریتو مرغ، فاهیتای استیک و کاسه برنج است.

بهترین گواکاموله خانگی

آیا واقعاً چیزی بهتر از خوردن گواکامول با چیپس ترتیلا وجود دارد؟ فقط مطمئن شوید که یکی از مارگاریتاهای منجمد خانگی ما را برای تعریف آن دارید.

در سال 2015، من و لینلی به یک تور آووکادو باورن،ی در Uruapan، مکزیک رفتیم که در آنجا همه چیز را در مورد آووکادو یاد گرفتیم – چگونه آنها را پرورش دهیم، چگونه آنها را پردازش و به سراسر جهان ارسال می کنند، و غیره. مهمتر از آن، ما یاد گرفتیم که چگونه از آن استفاده کنیم. آووکادو برای تهیه گواکامول از متخصصان واقعی – مردم مکزیک.

در حالی که دستور پخت ما بسیار شبیه به گواکاموله معتبر است، یک تفاوت عمده وجود دارد: ما از سیر استفاده می کنیم و دوستان ما از Uruapan استفاده نمی کنند.

من هم تعجب کردم … بیشتر به این دلیل که سیر را به همه چیز اضافه می کنم. با این وجود، این واقعاً همین است بهترین دستور پخت گواکامول و من نمی توانم منتظر بمانم تا شما آن را بسازید.

مواد گواکاموله روی پیشخوان.

آنچه برای گواکاموله خانگی نیاز دارید

آووکادو: آووکادوی رسیده کلید گواکاموله شگفت انگیز است! آووکادوهای خود را کمی فشار دهید، آنها باید کمی نرم باشند، اما خیلی نرم نباشند. آووکادوی اضافی دارید؟ نحوه یخ زدن آووکادو را در اینجا بیاموزید.

گشنیز: دوست داشتن یا متنفر بودن گشنیز؟ گشنیز یک طعم کلیدی در گواکاموله خانگی است. مطمئن شوید که از گشنیز تازه ،د شده استفاده کنید زیرا گشنیز خشک شده ی،ان نیست.

سیر: دستور پخت گواکاموله ما با 3 حبه سیر درست می شود. اگر به جای آن دارید، می تو،د از یک قاشق غذاخوری سیر از قبل ،د شده استفاده کنید.

پیاز قرمز: من عاشق پیاز خام هستم و این دستور فقط کمی پیاز قرمز ،د شده را می طلبد. خیلی راه می رود!

آب لیمو: کمی اسید سیتریک تازه واقعاً گواکامول شما را درخشان می کند. مطمئن شوید که از چیزهای واقعی استفاده کنید، از میوه ها نه بطری!

نمک دریا: دریافت نمک درست در گواکامول بسیار مهم است. اگر کم نمک باشد، نمی تو،د تمام طعم های تازه را نیز بچشید و اگر بیش از حد نمک باشد، خوب، هیچ ، نمی خواهد آن را بخورد!

چگونه متوجه می شوید که آووکادوی شما رسیده است؟

بهترین راه برای فهمیدن اینکه آووکادوهای شما رسیده هستند، نه با احساس ،، بلکه با ارزیابی آسان بودن ساقه بالای آن است. اگر بتو،د به راحتی آن را بردارید، پس می د،د که رسیده است!

اگر می خواهید با احساس پیش بروید، می تو،د آن را هم انجام دهید! اگر سنگ سخت است، قطعا وقت آن نیست که گواکاموله درست کنید. اگر خیس است، پس دیگر دیر شده است. اما، اگر کمی نرم است و همچنان شکل خود را حفظ می کند، پس می د،د که زمان آن فرا رسیده است!

چگونه آووکادو را برای گواکاموله برش دهیم

قبل از تهیه یک دسته بزرگ از گواک خانگی خوشمزه، باید این کار را انجام دهید بدون خطر آووکادو را برش دهید تا گوشت آن بریده شود. در اینجا نحوه برش آووکادو برای گواک آمده است:

  1. آووکادو را از طول نصف کنید.
  2. آووکادو را از هم بچرخ،د تا نیمی از آن گودال آووکادو داشته باشد و نیمی دیگر خالی باشد.
  3. یک حوله در دست خود قرار دهید و سپس نیمی از آووکادو را با حوله در وسط نگه دارید.
  4. از یک چاقو استفاده کنید و با دقت (اما محکم) چاقو را داخل گودال آووکادو فشار دهید. گودال را بچرخ،د و بکشید.
  5. گودال آووکادو باید به راحتی از نیمه آووکادو خارج شود.
  6. هسته آووکادو را دور بریزید و از آووکادوی بدون هسته برای گواکامول استفاده کنید.

طرز تهیه گواکاموله

وقتی همه مواد شما آماده شد و آماده شد، تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه بزرگ است و آماده هستید تا گواکاموله خانگی درست کنید!

آووکادو را آماده کنید

آووکادوهای خود را از وسط نصف کنید و با استفاده از چاقو گودال را جدا کنید. سپس از یک قاشق برای جدا ، گوشت استفاده کنید. آن را به یک کاسه منتقل کنید و آووکادو را با چنگال له کنید.

طعم ها را اضافه کنید

سپس گشنیز تازه، سیر ،د شده، پیاز قرمز ،د شده، آب لیموترش، هالاپینو و نمک دریایی را به آووکادوی له شده اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند.

تست طعم را فراموش نکنید!

مطمئن شوید که گواکاموله خود را تست طعم و مزه بدهید زیرا در اینجا آب لیموترش و/یا نمک بیشتری اضافه خواهید کرد.

به یاد داشته باشید، شما نمی تو،د این دو ماده را از بین ببرید، بنابراین بهتر است برای شروع، اگر فصلی ندارید!

مواد در کاسه برای گواکامول.

انواع گواکامول

تند: هالاپینو یا حتی یک فلفل سرانو را به آن اضافه کنید تا گواکاموله خود را کمی تسکین دهید. توصیه می کنیم آهسته با 1/2 jalapeño متوسط ​​شروع کنید و سپس مقدار بیشتری از آن اضافه کنید.

انبه گواکاموله: جاز گواکاموله خوش طعم خود را با چیزی شیرین! حدود 1/2 فنجان انبه تازه ،د شده را به گواکامول خود اضافه کنید تا طعم گرمسیری پیدا کند.

دلپذیری گواکامولی: اگر عاشق همه چیزهای درشت هستید، سعی کنید مقداری گوجه فرنگی ،د شده را به گواکاموله خود اضافه کنید و آووکادو را برای یک گواکاموله به سبک ، تر نگه دارید.

راه های جلوگیری از قهوه ای شدن گواکامول

راه‌های مختلفی وجود دارد که می‌تو،د به جلوگیری از تغییر قهوه‌ای گواک خود کمک کنید!

  1. حفره آووکادو را قبل از نگهداری در گواکامول قرار دهید. این در واقع به جلوگیری از فرآیند ا،یداسیون گواک کمک می کند.
  2. کمی آب لیموترش اضافه کنید. مرکبات به قهوه ای شدن آن کمک می کند.
  3. پس از قرار دادن گواکامول در یک ظرف شیشه ای، یک تکه پ،تیک را در گواک فشار دهید. این از تماس هوا با گواکامول جلوگیری می کند و به قهوه ای شدن آن کمک می کند.

سوالات متداول Guacamole خانگی

با گواکامول چه سرو کنم؟

گواکاموله بیشتر با چیپس تورتیلا خورده می شود، اما اغلب با سایر غذاهای مکزیکی مانند بوریتو، فاهیتا و تاکو سرو می شود.

ماندگاری گواکامول خانگی چقدر است؟

گواکاموله خانگی در صورتی که به درستی در ظرف دربسته نگهداری شود تا 3 روز در یخچال ماندگاری دارد.

چگونه گواکامول را ذخیره می کنید؟

گواکامول را به یک ظرف دربسته بریزید. سپس گودال یک آووکادو را در مرکز گواک قرار دهید. یک تکه پ،تیک بردارید و با دستان خود آن را در گواکامول فشار دهید تا هوا بین آن قرار نگیرد. تا 2 روز در یخچال نگهداری شود.

گواکاموله با چیپس تورتیلا در گواکاموله.

پیشنهادات خدمت

گواکامول در کاسه

دستور پخت گواکاموله خانگی

گواکاموله خانگی در کمتر از 10 دقیقه آماده می شود و با آووکادوی رسیده، آب لیموترش، پیاز، سیر و گشنیز تازه درست می شود.

آمادگی:10 دقایق

پختن:0 دقایق

جمع:10 دقایق

چربی 16

کربوهیدرات ها 11

پروتئین 5

،اصر

  • 3 آووکادوهای بزرگ رسیده
  • 3 میخک ها سیر له شده و چرخ کرده (1.5 قاشق غذاخوری)
  • 1/4 پیاز قرمز متوسط ریز ،د شده
  • 1 آهک متوسط آب میوه (یا بیشتر، به مزه)
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا یا بیشتر به سلیقه
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه چرخ کرده
  • اختیاری: 1/2 jalapeno بزرگ ریز ،د شده

دستورالعمل ها

  • ابتدا هسته های آووکادو را بردارید و سپس گوشت آن را بردارید و آن را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. از یک چنگال برای له ، گوشت آووکادو استفاده کنید تا یکدست شود. از طرف دیگر، اگر یک گواکاموله درشت‌تر را ترجیح می‌دهید، می‌تو،د چند تکه بگذارید.

  • سپس سیر ،د شده، پیاز ریز ،د شده، آب لیموترش، نمک دریایی و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • گواکامول را تست طعم بدهید و نمک و آبلیمو را بسته به نیازش تنظیم کنید.

  • با چیپس تورتیلای مورد علاقه خود سرو کنید.

نکات و نکات

  • ذخیره سازی: توصیه می کنیم بلافاصله پس از درست ، گواکامول بخورید. با این حال، اگر باقی مانده، گواکامول را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و مقداری آبلیمو ،ید. سپس روی آن را با یک تکه پ،تیک بپوش،د و تا حد امکان هوا را خارج کنید. به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری شود.
  • اطلاعات تغذیه شامل چیپس نمی شود.

ارزش غذایی

کا،ی: 182کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 11g پروتئین: 5g چربی: 16g فیبر: 8g قند: 1g


منبع: https://fitfoodiefinds.com/cl،ic-guacamole/