طبخ قورمه سبزی به زمان بسیاری نیاز دارد؛ زیرا با پخت طولانی، خورش جا افتادهتر و خوشمزهتر میشود. جالب است بدانید که روز اول آذرماه را به نام روز جهانی قورمه سبزی نامگذاری کردهاند. آش دوغ از آن دسته آشهایی است که کافی است فقط یکبار آن را امتحان کنید تا عاشق آن شوید؛ بهخصوص اگر به طعم ترشی در غذا علاقه داشته باشید. در مرحله بعد، گوجهفرنگی نگینی خرد شده را در قابلمه بریزید و آنها را برای چند دقیقه با پیاز داغ، سرخ کنید و تفت دهید.
- اگرچه بسیاری از این غذاها در هر دو استان مشترک هستند، اما با این حال برخی از این غذاها را به طور خاص متعلق به مازندران یا گیلان میدانند.
- اگر با کدوی تازه این غذا را بپزید، طعم آن عالی خواهد شد.
- از اسم باقلاقاتق میتوان حدس زد که عضو اصلی آن نوعی باقالی است.
- برای تهیه یک قورمه سبزی جا افتاده میتوانید یک بار سبزی را خوب سرخ کنید و سپس آن را با گوشت تفت دهید.
- دمپختک یکی از غذاهای محلی استان تهران است.یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست .
شاید درست به همین علت نتوان غذاهای محلی تهران را مانند دیگر استانها به تفکیک نام برد. آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس بلغورهای تفت داده شده را در قابلمه بریزید و آنها با یک قاشق چوبی، بهصورت دورانی هم بزنید تا زمانی که آب آن کم شود. در این مرحله، روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و اجازه دهید تا گمنه بوشهری برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز دم بکشد. آب برنج را دور بریزید و برنج را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
طرز تهیه کوفته گردو با لپه
آب مورد استفاده برای پخت کوفتهها نباید بیش از حد باشد؛ زیرا در غیر اینصورت کوفتهها از هم باز میشوند و ظاهر خود را از دست میدهند. اگر هویجها را خلالی خرد میکنید، در هنگام تفت، درب تابه را ببندید تا هویجها بپزند. سیبزمینی را نیز با کمی نمک و آب، آبپز کنید و پس از نیم ساعت، پوست آن را بکنید و رنده ریز کنید. از خرماهای درشت و سفت یا از خرماهای زردرنگ برای تهیه این غذا استفاده کنید.
شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمانشاه و طرز تهیه آنها آشنا شوید. علاوه بر این، ردپای غذاهای تند هندی و عربی نیز در گوشه و کنار مناطق مختلف خوزستان به چشم میخورد که خوردن هر یک از آنها لذتی دوچندان را نصیبتان میکند. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان خوزستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
از طعم و مزه فوقالعادهای برخوردار هستند و مردم این استان در مناسبتها و فصول مختلف، غذاهای متنوعی میپزند. ترخینه، یکی از غذاهایی است کهدر فصل زمستان و بهدلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده میشود. البته ترخینه را بهعنوان غذای محلی دیگر استانهای غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز میشناسند. خورش هویج، یکی از انواع خورشهای لذیذ ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز برمیشود. این خورش را معمولا با نامهای خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی نیز میشناسند.
داستان شنیدنی 20 غذای ایرانی معروف
جالب است بدانید که این قدمت باستانی را می توان از روی لوح ها و سنگ نوشته های تخته جمشید یافت کرد. بر اساس سنگ نوشته های قدیمی که متعلق به 515 سال قبل از میلاد است، بر روی برخی از آنها مواد اولیه و طرز تهیه فسنجان هک شده است. فرهنگ و سنت ایران تنها دیدنیها و لباسهای آن نیست، بلکه غذاهای سنتی ایرانی بسیار لذیذ و سالم در دنیا زبانزد است. در این مقاله قصد داریم این غذاها را به شما معرفی کنیم. ما تعدادی از بهترین غذاهای سنتی و پرطرفدار ایران را از سراسر کشور جمع آوری کرده ایم که در ادامه به اختصار به آنها میپردازیم.
طرز تهیه خورش بامیه مشابه دیگر خورشهای موجود در لیست غذاهای ایرانی است و با انواع گوشتها میتوانید آن را مقویتر و طعمدارتر کنید. طرز پخت انواع غذاهای ایرانی مجلسی آنقدرها هم که به نظر میرسد، سخت نیست. در میان این لیست، طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، و طرز تهیه باقالی پلو با گردن فوت و فنهایی دارد که اگر آنها را به خوبی رعایت کنید یک غذای ایرانی خوشمزه برای مهمانی هم خواهید داشت. زرشک پلو با مرغ امروز از غذاهای ایرانی معروف استبه گفته برخی از قدیمیها این غذا به سبب وجود نوعی گوشت در آن، یک غذای اعیانی بوده است. اگر عامه مردم میخواستند زرشک پلو بپزند، با افزودن سبزیجات و چاشنیهای دیگر، به آن طعم افزودنی میبخشیدند.
این کوفتهها را همراه با سیبزمینی در آب و رب میپزند. اناربیج یکی دیگر از خورشتهای لذیذ و از غذاهای سنتی گیلانی است. با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوشطعم هم استفاده شده است. برخی فسنجان را شیرین، برخی ترش و برخی هم ملس درست میکنند. کباب کوبیده هم با توجه به طعم لذیذ و عامه پسندش همواره عضو ثابتی در انواع مجالس ما ایرانی ها بوده است.
۲۶- خورش بامیه
به طور کلی در شهرهای شمالی ایران، غذاهای زیادی با طعم ترش پیدا خواهید کرد. مثل سیر که عضو اصلی غذاهای گیلانی بود، اناردون هم یکی از پایههای ثابت تمام غذاهای مازندرانی است. برای تهیه خورشت ناردون، ابندا مرغ را حسابی سرخ میکنند. در کنار آن اناردون و پیاز داغ و رب انار را هم سرخ میکنند. حالا وقتش است که این مواد را با هم ترکیب کنیم و بپزیم. اگر دوست ندارید خورشت ناردون شما خیلی ترش شود، میتوانید از کمی شکر برای شیرینتر شدن آن کمک بگیرید.