دسته‌ها
اخبار

سالاد رشته فرنگی بادام زمینی [Glass Noodle Salad]


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

سالاد نودل بادام‌زمینی، نودل‌های شیشه‌ای جویدنی را با سبزیجات پر جنب و جوش و ترد در یک سس لیموی بادام‌زمینی غنی، خامه‌ای، طعم‌دار و غیرقابل مقاومت ،یب می‌کند. یک سالاد گیاهی مغذی، گیاهی و بدون گلوتن، تنها در 20 دقیقه آماده می شود!

سالاد نودل بادام زمینی تایلندی کامل شد [Gl، Noodle Salad] در یک کاسه سفید آبکاری شده است

نودل شیشه ای چیست؟

رشته فرنگی شیشه ای (همچنین نامیده می شود رشته فرنگی سلفون، فنسی، رشته فرنگی نخ لوبیا/ورمیشل، یا رشته ماش) نوعی نودل بدون گلوتن، خشک و بسته بندی شده است که معمولاً از ماش یا نشاسته سیب زمینی شیرین تهیه می شود. آنها معمولاً به رنگ سفید یا قهوه ای هستند و پس از پخته شدن، شفاف می شوند و از این رو لقب “نودل شیشه ای” را به خود اختصاص می دهند.

نودل های شیشه ای ضخامت های مختلفی دارند که رایج ترین آنها رشته های نازکی مانند ورمیشل است. آنها در عرض چند دقیقه پخته می شوند و بافت جویدنی (نه ،بنده) و طعمی بسیار خنثی دارند که آنها را برای افزودن به غذاهای تند مانند سیب زمینی سرخ کرده، سوپ ها و سالادهایی مانند این سالاد رشته فرنگی بادام زمینی عالی می کند.

سالاد 20 دقیقه ای بادام زمینی تازه و ترد

همین هفته گذشته، دسته بزرگی از سالاد بادام زمینی ترد را درست کردیم. با تصمیم به بازی با باقیمانده غذا، این سالاد نودل ترد را کشف کردیم و وسواس داریم. تازه، ترد، کمی جویدنی و مملو از طعم خامه‌ای، شور، معطر، کمی تند (اختیاری)، پر از اومامی است، در حالی که بدون لبنیات و گیاهی برای یک فصل تابست، رضایت‌بخش باقی می‌ماند.

این سالاد سبک و رضایت بخش با مواد ساده و ارزان تنها در 20 دقیقه (حتی کمتر در صورت جوشاندن و آبکشی نودل) سریع و آسان آماده می شود و سرشار از فیبر، مواد مغذی، آنتی ا،یدان ها و چربی های سالم است. همچنین برای آماده‌سازی من، است و به خوبی سفر می‌کند، برای خدمت به جمعیت در ،lucks، پیک‌نیک، و آشپزی من، است!

به دنبال غذاهای نودل ساده تری هستید؟ سالاد نودل کنجد سرد، سالاد نودل خیار گرم یا چاو من را ببینید.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

مواد لازم برای سالاد نودل بادام زمینی تایلندی [Gl، Noodle Salad] در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است

سالاد رشته فرنگی بادام زمینی کنجدی

  • رشته فرنگی شیشه ای: اینها ممکن است به ،وان نودل شیشه ای، رشته فرنگی/نودل با نخ لوبیا یا نودل سلفون بر،ب گذاری شوند.

این سالاد رشته فرنگی سرد نیز با آن کار خواهد کرد نودل های برنج (ورمیشل یا روبان)، رشته فرنگی برنج قهوه ای، یا رشته فرنگی Soba، اما دستورالعمل های پخت را بر اساس آن تنظیم کنید.

  • سبزیجات: این سالاد نودل بادام زمینی وگان به چندین ماده تازه برای ،یبی از بافت ها (مخصوصاً ترد) و طعم ها متکی است.
    • گوجه گی،ی (یا گوجه فرنگی)
    • ادامام (بخار پز/پخته)
    • خیار (از انواع پوست نازک و کم دانه مانند خیار ،ی/،یسی استفاده کنید)
    • کلم ،د شده (بنفش یا سبز)
  • گیاهان تازه: ،یبی از گشنیز (یا جعفری با برگ صاف) و در صورت تمایل، مقداری پیاز سبز (پیازچه) به سالاد نودل سرد با سس بادام زمینی، طعم تازه و معطری اضافه می کند.
  • بادام زمینی: از بادام زمینی ،د شده و بدون نمک استفاده کنید. برای افزایش طعم، آنها را به آرامی برشته یا برشته کنید. همچنین می تو،د به صورت دلخواه روی مقداری دانه کنجد (خام یا برشته) بپاشید.
  • برای تزئین: (همه اختیاری) ما عاشق تزیین این سالاد نودل شیشه ای سرد با تکه های لیموترش و تکه های فلفل قرمز (یا فلفل قرمز ریز ،د شده) هستیم.

سس بادام زمینی

  • کره بادام زمینی: ما رنگ و بافت کره بادام زمینی خامه ای (درشت یا صاف) را ترجیح می دهیم، اگرچه کره بادام زمینی طبیعی نیز موثر خواهد بود. توصیه می کنیم به دنبال گزینه ای با حداقل مواد اولیه و بدون شکر اضافه باشید.

برای یک نسخه بدون بادام زمینی از این سالاد رشته فرنگی، می تو،د از آن استفاده کنید کره بادام یا کره تخمه آفتابگردان.

  • معطر: استفاده از سیر تازه و زنجبیل طعم معطری کامل می بخشد.
  • من بید هستم: از سس سویا معمولی یا کم سدیم استفاده کنید. اگر فاقد گلوتن هستید، به جای آن از آمینوهای نارگیل یا تاماری استفاده کنید.
  • آب لیمو: برای افزودن درخشندگی و لطافت از آبلیموی تازه (یا آبلیمو) استفاده کنید.
  • سرکه برنج: این سرکه کمی شیرین برای اسیدیته بیشتر با آب لیموترش جفت می شود.
  • روغن کنجد: شما فقط به مقدار کمی روغن کنجد برشته شده نیاز دارید تا ته رنگی لطیف و در عین حال خوشمزه، برشته و آجیلی داشته باشید.
  • روغن زیتون: برای اینکه سس روی نودل ها را با طعم ابریشمی تری بپوشاند. در صورت تمایل حذف کنید.
  • اب: سس سالاد رشته بادام زمینی را به غلظت دلخواه نازک کنید. برای سس خامه‌ای از شیر نارگیل کنسرو شده (پرچرب یا لایت) استفاده کنید.

برای تهیه سالاد نودل بادام زمینی تند، اضافه کنید تکه های فلفل قرمز یا سس تندمانند سریراچا، به مزه. اگر فکر می کنید به آن نیاز دارد، مقدار کمی از آن شیرین کنندهمانند شربت افرا، آ، یا شکر نارگیل نیز ممکن است به تعادل اسیدیته (و ادویه در صورت استفاده) در این سس کمک کند.

چه چیز دیگری می توانم به سالاد نودل آسیایی سرد اضافه کنم؟

  • پروتئین: با اضافه ، توفو یا تمپه ترد یا ترد، یک وعده غذایی کامل (و در عین حال یک غذای دل،ب تر) را بیشتر کنید. سایر گوشت های ساختگی (مانند تکه های مرغ وگان یا میگوی گیاهی) نیز موثر خواهند بود.
  • اسفناج: نوار ریز برای افزودن مواد مغذی و رنگ اضافی.
  • جوانه لوبیا: برای افزودن یک کرانچ با طراوت، سبک و ترد.
  • سبزیجات دیگر: رنگ، مواد مغذی و/یا بافت را در این سالاد نودل ترد با افزودن موارد زیر تقویت کنید:
    • کلم بروکلی بلانچ شده/بخارپز یا کلم بروکلی پیاز قرمز خلال شده نخود برفی/شنگرو شکر نخود فرنگی فلفل دلمه ای جولین (قرمز، نارنجی یا زرد) تربچه ژولین
    • آووکادوی ورقه شده (دقیقا قبل از سرو اضافه کنید)
  • میوه: مقداری شیرینی به سالاد نودل بادام زمینی سرد با آناناس، انبه یا سیب ریز ،د شده اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد نودل شیشه ای بادام زمینی

چگونه نودل شیشه ای بپزیم؟

نودل های شیشه ای با خیساندن یا جوشاندن سریع و آسان آماده می شوند. روش ترجیحی ما برای سالاد نودل شیشه ای سرد، روش اول است که به محکم نگه داشتن آنها کمک می کند.

  • 1) نودل ها را به یک کاسه بزرگ و ضد حرارت اضافه کنید.
  • 2) آنقدر آب جوش بریزید تا نودل ها کاملاً زیر آب شوند.
  • 3) بگذارید 7 تا 15 دقیقه خیس بخورد تا نرم شوند.

متناوبا، از سوی دیگر، نودل ها را فقط 2-3 دقیقه بجوش،د. مواظب باشید زیاد پخته نشوید وگرنه خیس می شوند.

طرز تهیه سالاد نودل تایلندی سرد با سس بادام زمینی

  • 1) ابتدا رشته های لیو، را بپزید سپس آبکش کنید و در صورت تمایل با آب سرد آبکشی کنید (تا سریع خنک شوند) یا کناری بگذارید تا خنک شوند.
  • 2) در همین حین سیر و زنجبیل را ریز ،د کنید و تمام مواد سس کره بادام زمینی را در یک کاسه یا شیشه کوچک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
مواد لازم برای سالاد نودل بادام زمینی تایلندی [Gl، Noodle Salad] در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
مواد سس در یک کاسه شیشه ای در برابر یک سطح روشن
مواد سس برای سالاد نودل بادام زمینی تایلندی [Gl، Noodle Salad] در یک کاسه شیشه ای

اگر کره بادام زمینی کمی غلیظ است، آن را در مایکروویو گرم کنید فقط برای 10-20 ث،ه

  • 3) سپس خیار را بشویید و ریز ،د کنید، کلم را رنده کنید، گوجه فرنگی ها را نصف کنید و هویج ها را رنده کنید. همچنین گشنیز (و در صورت استفاده پیاز سبز) را نیز ،د کنید.
  • 4) همه مواد ،د شده را به یک کاسه بزرگ بریزید و نیمی از سس را به آن اضافه کنید تا کاملا بپوشد.
سبزیجات برای سالاد نودل بادام زمینی تایلندی [Gl، Noodle Salad] مسافرخانه یک کاسه سفید
فرآیند افزودن ادامام به کاسه سبزیجات
فرآیند اضافه ، پیاز سبز به کاسه سبزیجات را انجام دهید
فرآیند افزودن گشنیز به کاسه سبزیجات
فرآیند افزودن سس به کاسه سبزیجات
  • 5) نودل های شیشه ای و سبزیجات باقیمانده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ،یب شوند. بادام زمینی را درست قبل از سرو اضافه کنید و در صورت تمایل سالاد رشته بادام زمینی را با تکه های لیموترش، فلفل قرمز، پیاز سبز و دانه کنجد تزئین کنید.
فرآیند اضافه ، رشته فرنگی شیشه ای به کاسه سبزیجات
شات مخلوط ، سبزیجات و رشته فرنگی را با هم در یک کاسه سفید انجام دهید
فرآیند اضافه ، تاپینگ ها به سالاد نودل بادام زمینی تایلندی [Gl، Noodle Salad]

برای بهترین طعم، اجازه دهید سالاد رشته بادام زمینی برای آن بنشیند طعم ها را به مدت حداقل 30 دقیقه مخلوط کنید قبل از تزئین و سرو

یادداشت های دستور غذا

  • پانسمان را اصلاح کنید: هر ،صری را برای ایجاد نمایه طعم دلخواه خود تنظیم کنید. توصیه می کنیم برای طعم دادن، از ابتدا با سس سویا کمتر شروع کنید.
  • نودل ها را بپزید تا نرم شوند: اگر نودل ها را تا آل دنت بپزید، وقتی سرد شوند سفت می شوند، بنابراین در واقع بهتر است آنها را کاملاً بپزید.
  • برای نسخه کم کربوهیدرات: سعی کنید از رشته فرنگی کدو سبز استفاده کنید.
  • برای صرفه جویی در زمان: در صورت امکان از سبزیجات از قبل آماده (ورقه ای، ،د شده و …) استفاده کنید.
سالاد نودل بادام زمینی تایلندی کامل شد [Gl، Noodle Salad] در یک کاسه سفید آبکاری شده است

با سالاد رشته بادام زمینی چه چیزی سرو کنیم؟

این سالاد نودل بادام زمینی را به صورت سرد یا در دمای اتاق میل کنید، چه به تنهایی به ،وان غذای اصلی و چه به ،وان کناری:

دستورالعمل های ذخیره سازی

می تو،د سس بادام زمینی را از قبل آماده کرده و در آن نگهداری کنید در یخچال به مدت 1-2 هفته. می تواند جدا شود، بنابراین بین استفاده آن را خوب هم بزنید.

باقیمانده سالاد نودل شیشه ای را در ظرفی در بسته نگهداری کنید یخچال به مدت 4-5 روز. در روز دوم طعم بهتری خواهد داشت، اگرچه بهتر است قبل از مصرف 20 تا 30 دقیقه به دمای اتاق بازگردد.

ما منجمد ، آن را توصیه نکنید، زیرا بافت سبزیجات تازه ،اب می شود.

دستور العمل های بیشتر سالاد وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

سالاد نودل بادام زمینی تایلندی کامل شد [Gl، Noodle Salad] در یک کاسه سفید آبکاری شده است

سس بادام زمینی تاماری لیمو:

  • در یک کاسه یا شیشه کوچک، سس سویا، سرکه برنج، آب، آهک کره بادام زمینی، روغن زیتون، روغن کنجد، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه متوسط، رشته ها را طبق دستور بسته بپزید.

  • در یک کاسه سالاد بزرگ، کلم، گوجه فرنگی، خیار، ادامام، هویج، پیاز سبز و گشنیز را اضافه کنید. نیمی از سس را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • نودل ها را با مخلوط سبزیجات به یک کاسه سالاد بزرگ اضافه کنید. باقیمانده سس را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خوب ،یب شود.

  • آن را به سلیقه تزیین کنید و به صورت گرم یا سرد میل کنید.

  • پانسمان را اصلاح کنید: هر ،صری را برای ایجاد نمایه طعم دلخواه خود تنظیم کنید. توصیه می کنیم برای طعم دادن، از ابتدا با سس سویا کمتر شروع کنید.
  • نودل ها را بپزید تا نرم شوند: اگر نودل ها را تا آل دنت بپزید، وقتی سرد شوند سفت می شوند، بنابراین در واقع بهتر است آنها را کاملاً بپزید.
  • برای نسخه کم کربوهیدرات: سعی کنید از رشته فرنگی کدو سبز استفاده کنید.
  • برای صرفه جویی در زمان: در صورت امکان از سبزیجات از پیش آماده (ورقه ای، ،د شده و …) استفاده کنید.

کا،ی: 596کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 77gپروتئین: 16gچربی: 27gچربی های اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 14gسدیم: 858میلی گرمپتاسیم: 747میلی گرمفیبر: 8gقند: 7gویتامین A: 3014IUویتامین سی: 26میلی گرمکلسیم: 117میلی گرماهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: شام

غذا: آسیایی

روش: صد توپ

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: دستور العمل های آسیایی، سالاد نودل شیشه ای، پاستا بدون گلوتن، دستور العمل های بدون گلوتن، سالاد رشته فرنگی، سالاد رشته فرنگی بادام زمینی تایلندی، دستور العمل های تایلندی، سالاد نودل گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/peanut-noodle-salad-gl،-noodle-salad/