دسته‌ها
اخبار

وافل کدو سبز (گندم کامل) – مناسب برای غذا خوردن


سعی می کنید بیشتر سبزیجات بخورید؟ مقداری کدو سبز رنده شده را در این دستور العمل وافل کدو سبز خوشمزه بریزید!

وافل کدو سبز با موز در بشقاب.

وافل برای فصل کدو سبز!

ما در اینجا در Fit Foodie Finds ایده های زیادی برای صبحانه داریم و آه آیا چیزی برای پنکیک و وافل داریم. دستور غذای امروز یک دستور غذای فصلی برای صبحانه تابست، است که شامل غلات کامل، کدو سبز ،د شده و تکه های شکلات است (چرا که نه؟).

چیزی که من در مورد این دستور صبحانه شیرین دوست دارم این است که در واقع یک وعده کامل سبزیجات در آنها وجود دارد. این وافل کدو سبز کرکی، لطیف و کاملا پخته است. یک مشت چیپس شکلات اضافه کردیم (چون که نه) و با شربت افرا سرو می کنیم!

PS: سعی کنید اینها را با هر نوع کدوی تابست، درست کنید!

کدو سبز و تخم مرغ ،د شده

مواد تشکیل دهنده ویژه

این وافل ها به طور طبیعی از شربت افرا و دارچین شیرین شده و با غلات کامل و روغن نارگیل تهیه می شوند. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • تخم مرغ
  • و،ل
  • شربت افرا
  • روغن نارگیل
  • شیر بادام
  • آرد گندم کامل سفید
  • کدو سبز
  • جوش شیرین
  • دارچین
  • نمک
  • تکه های شکلات

نکات مهم برای وافل کدو سبز

کدو سبز را رنده کنید: ما عاشق استفاده از رنده ضخیم هستیم تا بتو،د کدو سبز را واقعا ببینید! نگران نباشید، این کدو حلوایی خیلی معتدل نیست، در واقع طعم ملایمی دارد.

خمیر غلیظ خمیر خوبی است: این خمیر کمی نازکتر از خمیر پنکیک است، اما همچنان باید غلیظ باشد!

وافل ساز ندارید؟ آنها را به پنکیک تبدیل کنید، به همین سادگی است!

خمیر وافل

پیشنهادات خدمت

ذخیره سازی

وافل های خنک شده را در ظرف دربسته یا کیسه زیپ گالن در یخچال به مدت حدا،ر 3 تا 5 روز نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد: مجدداً به مدت 45 ث،ه تا 1 دقیقه در مایکروویو با حرارت بالا گرم کنید.

دستورالعمل فریزر

  1. بگذارید وافل ها کاملا خنک شوند.
  2. هر وافل را با فویل قلع محکم بپیچید و تا حد امکان هوا را از بین ببرید.
  3. تا 3 ماه فریز کنید.
وافل کدو سبز با شربت افرا

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

دستور العمل کدو سبز

دستورالعمل ها

  • ابتدا اتو وافل خود را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • در مرحله بعد کدو سبز را با رنده پنیر ،د کنید. از پارچه یا حوله کاغذی استفاده کنید تا با فشار دادن تا حد امکان رطوبت را از بین ببرید.

  • در یک کاسه بزرگ، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس مواد مرطوب را بدون روغن نارگیل اضافه کنید.

  • روغن نارگیل را ذوب کنید و سپس 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده را اندازه کنید و به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • اتو وافل را با اسپری پخت و پز روغن نارگیل در دو طرف اسپری کنید. سپس، حدود ⅔ فنجان خمیر را داخل آن بریزید. اتو وافل را ببندید، ورق بزنید و بگذارید حدود 1 دقیقه و 30 ث،ه تا 2 دقیقه و 30 ث،ه بپزد (بسته به داغ بودن اتو).

  • با موز برش خورده و شربت افرا سرو کنید.

نکات و نکات

  • خمیر باید کمی غلیظتر از خمیر پنکیک باشد، اما نه خیلی غلیظ! با 1 فنجان شیر بادام شروع کنید و اگر خیلی غلیظ بود یک قاشق غذاخوری اضافه کنید.
  • برای تهیه پنکیک: حدود ¼ فنجان به ¼ فنجان شیر بادام دیگر اضافه کنید تا خمیر کمی رقیق شود. در هر طرف حدود 1.5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.

ارزش غذایی

کا،ی: 386کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 53g پروتئین: 11g چربی: 15g فیبر: 6g قند: 22g

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds




منبع: https://fitfoodiefinds.com/w،le-wheat-zuc،i-c،colate-c،k-waffles/