دسته‌ها
اخبار

سالاد گوه | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این سالاد ، روشن، با طراوت و پر از طعم است. مهم نیست چه چیزی را سرو می کنید، این سالاد غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی است.

ع، نزدیک از Wedge Salad

اگر عاشق یک سالاد سرد در روزهای گرم هستید، پس این سالاد ، ای من، است. طراوت، ساده و خوش طعم است. ساخته شده با برگ های ترد کوه یخ، گوجه فرنگی های آبدار، و پنیر خامه ای بلوری، همه پایه ها را پوشانده است. بیکن طعمی شور و خوش طعم می دهد که نمی تو،د در برابر آن مقاومت کنید.

این سالاد که با یک سس پنیر آبی غنی و خامه ای آغشته شده است، بافت ها و طعم های زیادی برای لذت بردن به شما می دهد. من این را برای یک ناهار سبک یا به ،وان یک غذای جانبی شام دوست دارم. می تو،د به راحتی آن را برای ناهار کاری نیز بسته بندی کنید. این دستور غذا شما را اشتباه نخواهد کرد! بیایید ببینیم از چه چیزی برای تهیه این سالاد ، خوشمزه استفاده می کنید.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • کاهوی سالادی.
  • نوعی سس. خانگی یا ،یداری شده در فروشگاه.
  • گوجه فرنگیها.
  • بیکن.
  • پنیر آبی ،د می شود.
  • پیازچه.

نحوه برش کاهوی آیسبرگ برای سالاد ،

1. برگ های بیرونی کاهوی یخ را بردارید و دور بریزید. سر باقی مانده کاهو را بشویید و خشک کنید. آن را روی یک تخته برش بزرگ قرار دهید. سر کاهو را از وسط نصف کنید و سپس هر نیمه را دوباره برش دهید. هسته را از ، ها جدا کنید.

ب، سر کاهو

طرز تهیه بیکن برای سالاد ،

1. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا داغ شود، برش های بیکن را اضافه کنید و دو طرف آن را بپزید تا بیکن قهوه ای و ترد شود. از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید. پس از خنک شدن، به قطعات برش دهید.

سرخ ، بیکن

نحوه مونتاژ سالاد ،

1. ، های کوه یخ را روی بشقاب های سرو قرار دهید و با سس پنیر آبی به مقدار زیاد بریزید.

اضافه ، سس به کاهو

2. گوجه‌فرنگی ،د شده، پنیر بلوری، بیکن و پیازچه را روی آن‌ها قرار دهید. بلافاصله سرو کنید.

روی سالاد
برش ، سالاد

چه سس هایی با این سالاد کار می کنند؟

سس هایی که برای این سالاد بهترین کار را دارند معمولاً سس های خامه ای هستند، مانند پنیر آبی، رنچ یا سزار.

جایگزین بیکن

اگر نمی خواهید از بیکن برای این غذا استفاده کنید، می تو،د آن را جایگزین کنید آب نبات یا گردو برشته شده به ،وان یک جایگزین عالی بیکن این برای گیاهخواران عالی است!

طرز تهیه گردوی قندی

برای تهیه گردوهای شیرین، ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و نصف فنجان گردو، 1 قاشق غذاخوری شکر دانه‌ریز و 1 قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید. به یک کاغذ روغنی منتقل کنید و آجیل ها را بلافاصله جدا کنید.

سالاد ، بر روی یک بشقاب سفید

نکات و ترفندهای مفید

  • به دنبال کاهو با کیفیت خوب باشید. یک سر کاهو را انتخاب کنید که دارای برگ های تنگ و فنری بدون لکه های سیاه یا پژمرده باشد.
  • کاهو را بشویید. سر کاهو را کاملا بشویید تا هر گونه ،یفی که در برگ ها گیر کرده است خارج شود.
  • بیکن را ترد کنید. بیکن ترد خوشمزه ای به این سالاد اضافه می کند، بنابراین وقتی بیکن را از روی حرارت بردارید مطمئن شوید که خوب و ترد باشد.
  • گوجه فرنگی را ریز ،د کنید. چون ، خیلی بزرگ نیست، حتما گوجه ها را به اندازه بیکن ،د کنید. آنها باید کوچک باشند تا به بقیه مواد غلبه نکنند.

تغییرات این دستور غذا

  • پانسمان دیگری را جایگزین کنید. سس پنیر آبی برای سالاد ، ای مورد علاقه است، اما می تو،د این سس را با مزرعه، هزار جزیره، سزار یا وینگرت با،امیک نیز درست کنید.
  • مقداری پروتئین اضافه کنید. مقداری مرغ، استیک یا میگو ،د شده را به این سالاد خوشمزه اضافه کنید تا سیر کننده تر شود.
  • پنیرهای مختلف را جایگزین کنید. به جای پنیر آبی، این سالاد را با پنیر فتا، پنیر موزارلا، پنیر چدار یا گورگونزولا درست کنید.
  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای ،د شده، پیاز، زیتون، خیار یا تکه‌های هویج را می‌توان به این غذا اضافه کرد.

نحوه ذخیره سازی

می‌تو،د کاهوی آیس‌برگ را به‌تنهایی، در بسته‌بندی پ،تیکی یا در ظرف دربسته با دستمال کاغذی، در یخچال تا ۷ روز نگهداری کنید. سالاد ، فقط یک یا دو روز پس از پوشیدن دوام خواهد داشت. بهتر است فقط به اندازه ای که می خواهید بخورید درست کنید.

این سالاد ، را با چه چیزی سرو کنیم

  • نان. این سالاد را با یک طرف میل کنید نان سیر سرخ کن هوا، نان ذرت، یا مقداری برشته شده نان تخت سیب زمینی با کره
  • سوپ. آن را با یک کاسه جفت کنید سوپ قارچ دل،ب، سوپ سریع اورزو، سوپ رشته فرنگی نخودچی، یا سوپ کلم بوقلمون.
  • پاستا. آن را با یک بشقاب پاستا به این صورت سرو کنید پاستا رادیاتوره در سس خامه ای، پاستا پنیر کاواتاپی، پاستا مو فرشته مرغ، یا پاستا فلفل سوخاری خامه ای.
  • پروتئین ها از این سالاد ، در کنار آن لذت ببرید سرخ ،ی هوا تکه های گوشت خوک، سینه مرغ پر شده با اسفناج، یا فاجیتای میگو.
سالاد ، در بشقاب با سبزیجات در پس زمینه

این سالاد ، بسیار خوشمزه است و با همه چیز خوب است. از سرو آن با تمام غذاهای مورد علاقه خود برای یک غذای جانبی با طراوت یا حتی یک ناهار سبک لذت ببرید.

دستور العمل های سالاد خوشمزه تر برای امتحان ،:

سالاد ،

ت،ا شف

این سالاد ، روشن، با طراوت و پر از طعمی لذیذ است. مهم نیست چه چیزی را سرو می کنید، این سالاد غذای جانبی عالی در این فصل است.

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان کل 15 دقایق

دوره سالاد

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 209 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="22256" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="22256" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="22256" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 سر کاهوی سالادی
  • 4 برش ها بیکن
  • 1 فنجان گوجه گی،ی، ،د شده
  • ½ فنجان پنیر آبی ،د می شود
  • ¼ فنجان پیازچه، ،د شده
  • ½ فنجان نوعی سس

دستورالعمل ها

کاهو را آماده کنید

  • برگ های بیرونی کاهو یخ را جدا کرده و دور بریزید. سر باقی مانده کاهو را بشویید و خشک کنید. آن را روی یک تخته برش بزرگ قرار دهید. سر کاهو را از وسط نصف کنید و سپس هر نیمه را دوباره برش دهید. هسته را از ، ها جدا کنید.

بیکن را آماده کنید

  • یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا داغ شود، برش های بیکن را اضافه کنید و دو طرف آن را بپزید تا بیکن قهوه ای و ترد شود. از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید. پس از خنک شدن، به قطعات برش دهید.

سالاد را جمع کنید

  • تکه های یخ یخ را روی بشقاب های سرو قرار دهید و با سس پنیر آبی به خوبی بپاشید.

  • روی قاچ ها را با گوجه فرنگی ،د شده، پنیر بلوری، بیکن و پیازچه بپوش،د. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

از سس پنیر آبی ،یداری شده در فروشگاه یا خانگی استفاده کنید.

چه سس های دیگری با این سالاد کار می کند؟

سس هایی که برای این سالاد بهترین کار را دارند معمولاً سس های خامه ای هستند، مانند پنیر آبی، رنچ یا سزار.

جایگزین بیکن

اگر نمی خواهید از بیکن برای این غذا استفاده کنید، می تو،د آن را جایگزین کنید آب نبات یا گردو برشته شده به ،وان یک جایگزین عالی بیکن این برای گیاهخواران عالی است!

نکات و ترفندهای مفید

  • به دنبال کاهو با کیفیت خوب باشید. یک سر کاهو را انتخاب کنید که دارای برگ های تنگ و فنری بدون لکه های سیاه یا پژمرده باشد.
  • کاهو را بشویید. سر کاهو را کاملا بشویید تا هر گونه ،یفی که در برگ ها گیر کرده است خارج شود.
  • بیکن را ترد کنید. بیکن ترد خوشمزه ای به این سالاد اضافه می کند، بنابراین وقتی بیکن را از روی حرارت بردارید مطمئن شوید که خوب و ترد باشد.
  • گوجه فرنگی را ریز ،د کنید. چون ، خیلی بزرگ نیست، حتما گوجه ها را به اندازه بیکن ،د کنید. آنها باید کوچک باشند تا به بقیه مواد غلبه نکنند.

تغذیه

کا،ی: 209کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 8gپروتئین: 10gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 0.03gکلسترول: 27میلی گرمسدیم: 646میلی گرمپتاسیم: 377میلی گرمفیبر: 2gقند: 5gویتامین A: 1059IUویتامین سی: 14میلی گرمکلسیم: 150میلی گرماهن: 1میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/wedge-salad/