دسته‌ها
اخبار

سالاد کدو سبز خیار – لیمو کاسه®


این سالاد کدو سبز خیار خام با وینگرت ریحان لیمویی یک راه سرگرم کننده و سالم برای لذت بردن از طعم های تازه تابستان است.

سالاد کدو سبز خیار.

هر تابستان برای کشاورزان بهشت ​​بازار در غرب میشیگان است. آ، هفته‌ها، زود بیرون می‌روم تا بتوانم جمعیت را ش،ت دهم و در جایگاه‌ها قدم بزنم. کشاورزان تقریباً من را به نام می شناسند که چقدر می آیم و از محصولات تازه زیبا نگاه می کنم. اگر شما نیز از شرکت کنندگان مکرر بازار کشاورزان هستید، ممکن است به دنبال دستور العمل جدیدی برای استفاده از برخی از این سبزیجات زیبا باشید. سالاد خیار کدو حلوایی من تازه و تند است، با یک وینگرت ریح، لیمویی خانگی خوشمزه. شاید این سالاد تابست، عالی باشد.

،اصر

  • کدو سبز: کدو سبز سرشار از آنتی ا،یدان است، وقتی خام خورده شود، طعم آن بسیار ملایم و کمی شیرین است.
  • خیار: خیار ترد، آبدار و معمولاً طعم شیرینی دارد.
  • آرگولا: راکت باغی نیز نامیده می شود، کمی ترش و فلفلی است که مکمل خیار و کدو سبز شیرین تر است.
  • گوجه گی،ی: آبدار و کمی شیرین، رنگ دلپذیری را نیز به سالاد اضافه می کنند.
  • آب لیمو: طعم مرکبات تازه، اسیدی و روشن که به سس سالاد می افزاید.
  • روغن زیتون: همراه با آب لیمو، روغن زیتون به ایجاد پایه برای سس سالاد کمک می کند.
  • ریحان: معطر و طعمی تقریبا ن،ایی دارد، با لیمو و دیژون طعمی را به سس اضافه می کند که برخی از مواد شیرین تر را متعادل می کند.
  • دیژون: پانسمان را کمی تسکین می دهد و به خوبی با ریحان و آرگولا جفت می شود.

طرز تهیه سالاد کدو سبز خیار

برش خیار برای سالاد

سالاد کدو سبز خیار را با شستن محصولات خود شروع کنید و سپس خیار و کدو سبز را به ورقه های نازک برش دهید. به نظر من دو راه آسان برای انجام این کار وجود دارد، یکی استفاده از مان،ین.

پوست کندن برش های کدو سبز

یا می‌تو،د از پوست‌کن سبزیجات نیز استفاده کنید تا همین اثر را داشته باشید.

کدو سبز و خیار در یک کاسه

زم، که کدو و خیار شما همگی برش خوردند، آنها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

اضافه ، روگولا به سالاد

سپس آرگولا را روی آن اضافه کنید.

افزودن گوجه فرنگی به سالاد

و بعد گوجه گی،ی نصف شده را اضافه کنید.

اضافه ، آب لیمو به سالاد

سپس برای شروع سس، آب لیموی تازه را اضافه کنید. همچنین می تو،د وینیگرت را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید، اما من دوست دارم آن را درست روی سالاد درست کنم.

ریختن روغن زیتون روی سالاد

بعد از آب لیمو، در روغن زیتون بریزید.

افزودن دیژون به سالاد

به دنبال کمی دیژون.

چاشنی سالاد خیار

ریحان چرخ کرده را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

سالاد را با هم بریزید

همه را با هم مخلوط کنید تا همه چیز به طور یکنواخت در سس پوشیده شود.

تزیین سالاد کدو سبز خیار با آب لیمو.

سالاد کدو سبز خیار را سرو کنید و از آن لذت ببرید!

تکان دادن آن

  • سبزیجات بیشتری اضافه کنید. می‌تو،د با افزودن مقداری پیاز قرمز به آن چاشنی کنید، یا با افزودن زیتون سیاه، حال و هوای مدیترانه‌ای بیشتری به آن ببخشید.
  • پانسمان را عوض کنید برای اینکه به وینگرت لطافت بیشتری داشته باشید، می تو،د سرکه با،امیک را اضافه کنید یا قبل از آب لیمو، طعم مرکبات را با مقداری پوست لیمو افزایش دهید. همچنین می تو،د سبزیجات تازه بیشتری مانند شوید یا جعفری اضافه کنید.

سوالات متداول:

چگونه خیارها را ترد نگه دارید؟

قبل از درست ، سالاد آنها را خیلی زود برش ندهید. قبل از استفاده آنها را در یک فضای تهویه شده تمیز و خشک نگه دارید.

چه نوع خیارهایی را نباید پوست بگیرید؟

در حالی که می تو،د پوست هر خیار را بخورید، گاهی اوقات پوست آن کاملا غلیظ و کمی تلخ است. خیار ،یسی و خیار ارمنی پوست نازک تری دارند و خوردن آن ها به صورت خام و بدون پوست لذت بخش تر است.

آیا خوردن کدو سبز به صورت خام مفیدتر است یا پخته؟

مانند بیشتر میوه ها یا سبزیجات، کدو سبز به صورت خام سالم تر است، زیرا پختن آن برخی از ویتامین ها را از بین می برد.

نمای کناری سالاد کدو سبز خیار

سالادهای تابست، بیشتر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این غذا را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن سالاد کدو سبز خیار.

این سالاد کدو سبز خنک و ترد، طرف تابست، عالی، خانواده شما را راضی می کند و در عین حال به شما کمک می کند کشوی پایینی یخچال خود را پاک کنید.

چنگال شما منتظر است.

سالاد کدو سبز خیار

سالاد کدو سبز خیار

این سالاد خیار کدو سبز خام با وینگرت ریحان لیمویی یک راه سرگرم کننده و سالم برای لذت بردن از طعم های تازه تابستان است.

آماده سازی: 5 دقایق

جمع: 5 دقایق

خدمات: 4

  • 1 کدو سبز متوسط
  • 1 خیار متوسط
  • 2 فنجان ها آرگولا
  • 1 فنجان گوجه گی،ی (نصف شده)
  • 1 آب لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه (چرخ کرده)
  • 1 قاشق چایخوری دیژون
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • در کف یک کاسه متوسط، وینگرت ریحان لیمو را با هم مخلوط کنید: آب لیمو و فلفل.

  • دو سر کدو سبز را برش دهید و از یک پوست کن سبزیجات برای ایجاد نوارهای بلند و پهن استفاده کنید. به نظر من راحت‌ترین کار این است که کدو سبز را روی تخته برش قرار دهید و سبزیجات را به صورت افقی پوست بگیرید.

  • همین کار را با خیار تکرار کنید و هر دو روبان کدو سبز و خیار را در کاسه روی وینگرت قرار دهید.

  • روگولا و گوجه فرنگی گی،ی را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبزیجات به طور یکنواخت با وینگرت آغشته شوند. چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن تنظیم کنید.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید


کا،ی: 94کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 7.1gپروتئین: 1.9gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 0.9gچربی های چند غیر اشباع: 6.1gسدیم: 367میلی گرمفیبر: 1.8gقند: 3.8g





منبع: https://thelemonbowl.com/cu،ber-zuc،i-salad/