دسته‌ها
اخبار

سالاد خرد شده لبنانی – The Lemon Bowl®


گوجه فرنگی، خیار، فلفل و پیازچه با جعفری، زعتر، لیمو و روغن زیتون در این دستور العمل سالاد ،د شده لبن، تازه و سالم ریخته می شود.

تزیین سالاد لبن، ،د شده.

همانقدر که من عاشق یک سالاد خوب و سنتی مجلسی هستم. با سبزیجات تازه و زیبا که هر هفته از بازار کشاورز دریافت می کنم، دوست دارم سالادهای ،د شده مختلف را آزمایش کنم. این هفته یک سالاد ،د شده لبن، با الهام از تربیت خودم و غذاهای خاورمیانه درست کردم. نکته جالب در مورد سالاد ،د شده این است که برخلاف سالاد کاهو، تا 3 روز در یخچال باقی می ماند. سبزیجات سفت تر به این سرعت پژمرده نمی شوند، بنابراین می تو،د به راحتی این سالاد را از قبل برای یک غذای جانبی سالم درست کنید!

،اصر

  • گوجه فرنگی: گوجه‌فرنگی آبدار، شیرین و سرشار از آنتی‌ا،یدان، پایه‌ای عالی برای سالاد ،د شده است.
  • فلفل دلمه ای: می تو،د از فلفل دلمه ای هر رنگی استفاده کنید و من اغلب دوست دارم از مخلوط قرمز، زرد و سبز استفاده کنم!
  • خیار: خیارهای ترد، آبدار و تا حدودی شیرین نیز برای هیدراته نگه داشتن شما عالی هستند.
  • جعفری: گیاهان تازه یک رویه عالی برای هر سالادی هستند. اگر جعفری ندارید، می تو،د از گشنیز، ریحان یا شوید استفاده کنید!
  • پیاز سبز: پیازچه نیز نامیده می شود، آنها طعم ملایم پیاز و مقداری رنگ به آن اضافه می کنند!
  • ن،ا: ن،اع تازه به این سالاد نه تنها طعمی عالی از طراوت می دهد، بلکه به آن طعم ک،یک لبن، نیز می افزاید.
  • لیمو: همراه با روغن زیتون، یک سس روشن و مرکباتی برای سالاد درست می کند.
  • روغن زیتون: روغن زیتون با طعم ملایم و سلامت قلب، بهترین سس سالاد را می سازد.
  • سیر: طعمی تند و معطر که به خوش طعم شدن سالاد کمک می کند.
  • زعتر: اگر با زعتر آشنایی ندارید، آن را مانند ادویه همه منظوره خاورمیانه در نظر بگیرید. برای چاشنی سالاد و همچنین گوشت و غذاهای دریایی عالی است!

طرز تهیه سالاد ،د شده لبن،

،د ، گوجه فرنگی

سالاد ،د شده لبن، خود را با شستن و ،د ، تمام سبزیجات و سبزی های خود شروع کنید.

افزودن گوجه فرنگی به سالاد 1

سپس سبزیجات ،د شده و سبزیجات ،د شده را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

رنده ، سیر

در حالی که می تو،د سس وینیگرت را در یک کاسه جداگانه درست کنید، من دوست دارم آن را درست روی آن درست کنم. بنابراین یک را بگیرید میکرو هواپیما و حبه های سیر خود را رنده کنید.

فشردن لیمو

سپس آب لیموی تازه و روغن زیتون را روی آن اضافه کنید.

پاشیدن زعتر

برای طعم دادن با زعتر و مقداری نمک و فلفل سیاه تمام کنید.

پرتاب سالاد

همه را با هم مخلوط کنید تا سالاد به طور یکنواخت در سس آغشته شود و سبزیجات به طور یکنواخت پخش شوند.

طرز تهیه سالاد لبن، ،د شده

در کنار غذای اصلی مورد علاقه خود سرو کنید و از سالاد ،د شده لبن، خود لذت ببرید!

سوالات متداول:

سالاد ،د شده چیست؟

برخلاف سالاد سنتی، سالاد ،د شده معمولاً بر پایه کاهو نیست. درعوض، با انواع سبزیجات تازه که در قطعات لقمه ای ،د شده و با یک وینگرت انتخابی شما ریخته شده درست می شود.

آیا تابوله سالاد ،د شده است؟

سالاد تبوله (یا تبولی) یک سالاد ریز ،د شده معمولاً با جعفری، گوجه فرنگی، ن،اع و بلغور گندم است. می توان آن را یک سالاد ،د شده در نظر گرفت، اما معمولاً وقتی می شنوم «سالاد ،د شده» به سالادهایی با سبزیجات ،د شده فکر کنید.

سالاد ،د شده از کجا آمده است؟

بسیاری از نقاط جهان سالادهایی دارند که می توان آنها را سالاد ،د شده در نظر گرفت، اما این اصطلاح واقعاً تا دهه 1950 شروع به استفاده نکرد.

سالاد لبن، ،د شده با زعتر.

سالادهای بی نظیر بیشتر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این غذا را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را درست کردید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن سالاد ،د شده لبن،.

تازه و خوش طعم، این سالاد ،د شده لبن،، یک طرف عالی برای گوشت یا ماهی کبابی است!

چنگال شما منتظر است.

سالاد ،د شده لبن، HR

سالاد ،د شده لبن،

گوجه فرنگی، خیار، فلفل و پیازچه با جعفری، زعتر، لیمو و روغن زیتون در این دستور العمل سالاد ،د شده لبن، تازه و سالم ریخته می شود.

آماده سازی: 15 دقایق

جمع: 15 دقایق

خدمات: 4

  • 1 متوسط گوجه فرنگی (قطعه شده)
  • 2 فلفل دلمه ای (هر رنگ، دانه و مکعب)
  • 1 فنجان خیار (قطعه شده)
  • ½ فنجان جعفری (چرخ کرده)
  • ½ فنجان پیاز سبز (قطعه شده)
  • ¼ فنجان ن،اع تازه (چرخ کرده)
  • 1 لیمو (آبمیوه گرفته شده)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 میخک سیر (چرخ کرده)
  • 1 قاشق سوپخوری زعتر
  • نمک و فلفل (چشیدن)
  • تمام سبزیجات و سبزیجات را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب لیمو و روغن زیتون بپاشید. سیر، زعتر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن تنظیم کنید.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

این سالاد در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز ماندگاری دارد.


خدمت: 1فنجانکا،ی: 108کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 10gپروتئین: 2gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 1gسدیم: 12میلی گرمپتاسیم: 357میلی گرمفیبر: 4gقند: 5gویتامین A: 2937IUویتامین سی: 109میلی گرمکلسیم: 57میلی گرماهن: 2میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/lebanese-c،pped-salad/