دسته‌ها
اخبار

بروشتا نان سیر کبابی – دستور العمل های ساده و سالم


به دنبال یک پیچ و تاب خوش طعم بر روی بروشتا ک،یک هستید؟ این دستور بروشتا نان سیر کبابی هوس شما را برآورده می کند. با نان کاملا برشته شده، روی آن مخلوط گوجه‌فرنگی لذیذ و کمی سیر، این غذای آسان برای هر جمعی خوشایند است.

چنگ زدن بروشتا نان سیر کبابی.

اگر از من بپرسید که یک پیش غذا یا پیش غذای عالی چیست، بروشتا در صدر این لیست قرار می گیرد. نان ترد، با گوجه فرنگی های آبدار و شیرین، و به راحتی به ،وان غذای انگشتی مصرف می شود؟ این یک بی فکر است! وقتی تابستان فرا می رسد، دوست دارم آن را به جای فر روی گریل درست کنم تا بتوانم آشپزخانه ام را خنک نگه دارم. من آن را با بروشتا نان سیر کبابی خودم کمی تکان می دهم. در حالی که سیر آنقدرها هم طعم جدیدی برای این غذا نیست، با اضافه ، آن در نان برشته شده و همچنین رویه گوجه فرنگی، کمی طعم و مزه بیشتری به خود می گیرد.

،اصر

  • باگت: نازک و پوسته‌دار آن را به گزینه‌ای عالی برای فینگر فود با اندازه لقمه تبدیل می‌کند.
  • کره: به نان باگت کمک می کند تا نان تست یکنواختی داشته باشد و در عین حال به نان سیر کمک می کند.
  • سیر: طعمی تند، معطر و آجیلی که هنگام پختن روی نان شیرین می شود، اما به دلیل خام بودن آن در رویه گوجه فرنگی، کمی تندتر می ماند.
  • گوجه گی،ی: ستاره رویه و لقمه های کوچک آبدار، خوبی شیرین. می‌تو،د از گوجه‌فرنگی رم یا گوجه‌فرنگی انگور نصف شده نیز استفاده کنید.
  • ریحان: طعم و رنگ تازه و فلفلی به ظرف اضافه می کند.
  • روغن زیتون: رویه گوجه فرنگی را می پوشاند و کمک می کند تا برش های نان کمی نرم شود تا جویدن آن آسان شود.

طرز تهیه بروشتا با نان سیر کبابی

سیر را در کره رنده کنید

بروشتا نان سیر کبابی خود را با تهیه کره سیر برای نان شروع کنید. کره نرم شده خود را در یک کاسه کوچک بریزید، سپس یک عدد را بردارید میکرو هواپیما و سیر خود را تازه با آن رنده کنید.

چاشنی کره سیر

سپس کره را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

کره سیر را با هم هم بزنید

یک چنگال بردارید و همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

قرار دادن کره سیر روی نان باگت ورقه شده

سپس، بسته به قوام، از چنگال، چاقو یا برس پخت و پز استفاده کنید تا کره سیر را در ،مت داخلی برش خود به صورت نیم باگت ،ید.

برشته ، نان باگت روی گریل

گریل خود را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید، سپس کره نان را ابتدا به مدت 3 دقیقه به سمت بالا برشته کنید، سپس برای حدود 2 دقیقه آن را برگرد،د تا کره نان برشته شود. مواظبش باش، نمیخوای بسوزه!

برش دادن گوجه گی،ی

برای تهیه رویه بروشتا گوجه فرنگی، ابتدا گوجه فرنگی های گی،ی خود را از وسط نصف کرده و سپس در یک کاسه بزرگ بریزید.

افزودن ریحان به گوجه فرنگی

سپس برگ های ریحان تازه خود را که ریز ،د کرده اید در کاسه گوجه فرنگی ببرید.

سیر را در کاسه رنده کنید

دوباره میکروپلین خود را بردارید و مقداری سیر تازه دیگر رنده کنید.

گوجه فرنگی را با روغن زیتون بریزید

و سپس روغن زیتون فوق بکر خود را روی آن بریزید و با مقداری نمک و فلفل کوشر مزه دار کنید.

هم زدن رویه گوجه فرنگی

به آرامی همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

روی نان سیر برشته شده با گوجه فرنگی

سپس کره نان کبابی خود را به سمت بالا بردارید و مخلوط گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید. من دوست دارم نان را از قبل برش بزنم.

بروشتا نان سیر کبابی

هنگامی که نان تست روی آن ریخته شد، آماده سرو و لذت بردن از بروشتا نان سیر کبابی خود هستید!

تکان دادن آن

  • طعم ایتالیایی را افزایش دهید. هنگامی که در روغن زیتون می ریزید، کمی سرکه با،امیک بریزید تا طعم تند، اما ک،یک ایتالیایی به آن اضافه شود.
  • مقداری پنیر اضافه کنید. مقداری پنیر پارمزان یا فتا بپاشید تا با طعم های دیگر خوشمزه شود.
  • نان های مختلف را امتحان کنید. می تو،د از نان فرانسوی پهن تر یا سیاباتای سنتی تر استفاده کنید.

سوالات متداول:

چه نوع ن، برای بروشتا بهتر است؟

از هر نان سفت با پوسته سفت می توان برای بروشتا استفاده کرد. نان سنتی ایتالیایی که از آن ciabatta استفاده می شود، اما بسیاری از مردم از نان فرانسوی نیز مانند باگت استفاده می کنند.

آیا نان بروشتا و سیر ی،ان است؟

نه، آنها ی،ان نیستند. حداقل نه از نوع نان سیر که ا،ر آمریکایی ها می خورند، اما شبیه به هم هستند.

آیا کروستینی همان بروسکتا است؟

خیر، چون از انواع نان استفاده می کنند. نان برای کراستینی معمولاً بسیار نازک تر است و نان برای بروشتا روستایی تر است.

نمای بالای بروشتا نان سیر کبابی.

طرف های کبابی بیشتر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این غذا را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن بروشتا نان سیر کبابی.

طعم لذیذ ایتالیا برای سرو در کنار شام، یا یک برنامه سریع و خوشمزه برای مهم،، بروشتا نان سیر کبابی من برای بسیاری از مواقع من، است.

بدون چنگال مورد نیاز است.

بروشتا نان سیر کبابی

بروشتا نان سیر کبابی

به دنبال یک پیچ و تاب خوش طعم بر روی بروشتا ک،یک هستید؟ این دستور بروشتا نان سیر کبابی هوس شما را برآورده می کند. با نان کاملا برشته شده، روی آن مخلوط گوجه‌فرنگی لذیذ و کمی سیر، این غذای آسان برای هر جمعی خوشایند است.

آماده سازی: 10 دقایق

پختن: 10 دقایق

خدمات: 10

  • 1 باگت (نصف شده، طولی)
  • ½ فنجان کره (نرم شده به دمای اتاق)
  • 4 میخک ها سیر (رنده شده)
  • نمک و فلفل (چشیدن)

بروشتا گوجه فرنگی

  • 2 فنجان ها گوجه گی،ی (نصف شده)
  • ¼ فنجان ریحان (شیفوناد)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 میخک سیر (رنده شده)
  • نمک و فلفل (چشیدن)
  • گریل را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید. در یک کاسه کوچک، کره نرم شده را با سیر رنده شده، نمک و فلفل با استفاده از چنگال با هم مخلوط کنید. مخلوط را به طور مساوی روی هر دو نیمه باگت پخش کنید. گریل، سمت کره را به مدت 3 دقیقه به سمت بالا، سپس آن را برگرد،د و کره را به مدت 2 دقیقه به سمت پایین تمام کنید (یک بار بچرخ،د.)

  • در حالی که نان در حال کباب شدن است، بروشتا گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط ​​(گوجه فرنگی با نمک و فلفل) با هم بریزید.

  • برای سرو، باگت ها را از گریل خارج کرده و به قطعات بزرگ برش دهید. برای سرو بروشتا گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید


خدمت: 1قطعهکا،ی: 179کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 14gپروتئین: 3gچربی: 13gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gچربی ترانس: 0.4gکلسترول: 24میلی گرمسدیم: 231میلی گرمپتاسیم: 107میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 461IUویتامین سی: 7میلی گرمکلسیم: 36میلی گرماهن: 1میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/grilled-garlic-bread-bruschetta/