دسته‌ها
اخبار

اسکوویچ ماهی جامائیکایی – کاسه لیمو


این دستور اسکوویچ ماهی جامائیکایی خوش طعم، تند است و کمی لگد دارد. ماهی سفید سفت که به طور سنتی با ماهی قرمز درست می‌شود، با فلفل، هویج و پیاز تفت داده می‌شود.

اسکوویچ اسنپر ماهی جامائیکایی

با داشتن یک شریک تجاری جامائیکایی، احتمالاً شما را شگفت زده نمی کند که من در طول حرفه ام در مورد آشپزی کارائیب چیزهای زیادی یاد گرفته ام. در واقع، اگر هنوز این کار را نکرده‌اید، حتماً سایر دستور العمل‌های جامائیکایی من از جمله گوشت خوک، چای ماهی (سوپ)، و برنج و نخود جامائیکایی را بررسی کنید. این بار تصمیم گرفتم دستور غذای دریایی را که در اوایل سال جاری در سفرم به جامائیکا عاشق آن شدم بپردازم: اسکوویچ ماهی جامائیکا. به طور سنتی با قیچی قرمز درست می شود، می تو،د از یک ماهی کامل یا فیله ماهی جداگانه استفاده کنید. پخت کامل ماهی کمی بیشتر طول می کشد، بنابراین تصمیم گرفتم یک نسخه ساده تر، شبانه هفته را با استفاده از فیله ماهی با شما به اشتراک بگذارم.

،اصر

  • اسنپر: در حالت ایده‌آل می‌تو،د از ماهی قرمز استفاده کنید، زیرا این همان چیزی است که به طور سنتی برای این غذا استفاده می‌کنند، اما اگر نمی‌تو،د ماهی قرمز تهیه کنید، می‌تو،د از ماهی سفید استفاده کنید.
  • چاشنی تند: بسته به نام تجاری، چاشنی تند می تواند چیزهای مختلفی داشته باشد، اما معمولاً از فلفل دلمه ای، فلفل دلمه ای، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، جعفری، شکر قهوه ای و دارچین تشکیل شده است.
  • فلفل قرمز: کمی کمک زیادی به ایجاد یک ضربه عالی از گرما می کند.
  • روغن سبزیجات: من دوست دارم از روغن نباتی در ماهیتابه استفاده کنم زیرا دود بالایی دارد.
  • هویج: شیرین و لطیف و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی سالم.
  • پیاز: من از پیاز سفید به دلیل طعم ملایم آن استفاده کردم که کاراملی می شود تا کمی شیرین باشد تا ادویه را در این ظرف متعادل کند.
  • فلفل دلمه ای: از فلفل دلمه ای هر رنگی که دارید استفاده کنید! من از فلفل زرد، قرمز یا سبز استفاده خواهم کرد. آنها طعم ملایم و شیرینی دارند.
  • کاپوت اسکاچ: بسیار گرم است، بنابراین مقدار کمی زیاد است، اما آنها همچنین دارای یک ته رنگ میوه ای شگفت انگیز هستند. اگر می‌خواهید غذا را ملایم‌تر نگه دارید، می‌تو،د از فلفل هابانرو نیز استفاده کنید یا از آن صرفنظر کنید.
  • آویشن: شاخه های آویشن تازه طعم معطر و چوبی شگفت انگیزی را به سس ارائه می دهند.
  • ادویه جامائیکا: فلفل دلمه ای جامائیکایی از یک توت فلفل دلمه ای خاص تهیه می شود و فقط کمی طعم کارائیب اضافی به غذا اضافه می کند. می تو،د از فلفل دلمه ای معمولی نیز استفاده کنید.
  • برگ بو: یک ماده معطر فوق العاده که تنها هدف آن طعم دادن به سس است و سپس قبل از خوردن حذف می شود.
  • سرکه برنج: یک نت ملایم و تند به سس اضافه می کند.
  • قند: این غذای دریایی را شیرین می کند و به تعادل گرما کمک می کند.

طرز تهیه اسکوویچ ماهی جامائیکایی

لیز و وینس در حال ساخت ماهی

برای اینکه مطمئن شوم دستور غذا را درست گرفته‌ام، وینس را با خودم، سرآشپز و صاحب غذا به آشپزخانه دعوت کردم. آشپزخانه آیرییک رستوران ارگ،ک جامائیکایی محلی در میشیگان غربی.

وینس در حال تهیه ماهی

یکی از اولین نکاتی که از وینس گرفتم این است که ماهی را به آرامی 3 یا 4 بار برش دهید، مراقب باشید تا تمام راه نفوذ نکنید. این به ادویه اجازه می دهد تا در داخل ماهی قرار گیرد که منجر به یک ظرف پای، بسیار خوش طعم تر می شود. علاوه بر این، این کار از جمع شدن ماهی هنگام پختن در ماهیتابه جلوگیری می کند.

لیز سیرینگ ماهی

در مرحله بعد، می‌خواهید فیله‌ها را از هر دو طرف با ،یبی از چاشنی جرک و چاشنی همه منظوره مورد علاقه خود مانند چاشنی نمک مزه دار کنید. سپس ماهی را در تابه داغ تفت دهید و قبل از برداشتن از ماهیتابه، هر دو طرف آن را تفت دهید تا طلایی شود.

تفت دادن فلفل و پیاز

در همان ماهیتابه، شروع به پختن هویج، فلفل و پیاز خواهید کرد. برای چاشنی بیشتر، یک دسته از مواد معطر از جمله آویشن تازه و فلفل اسکاچ را برای گرما اضافه می کنیم.

چاشنی ماهی

در حین حرکت حتماً نمک و فلفل اضافه کنید تا طعم آن در کل ظرف ایجاد شود.

اضافه ، سرکه به ماهی

برای لطافت بیشتر، سبزیجات را با سرکه و کمی شکر چاشنی می کنند. در حین رفتن طعم را بچشید و در صورت تمایل از اضافه ، سرکه یا شکر بیشتر نترسید.

آشپزی ماهی اسکوویچ

قبل از سرو، ماهی را در ماهیتابه برگرد،د تا دوباره گرم شود. مقداری نمک و فلفل سیاه را نیز به مزه مزه دار کنید.

سرو اسکوویچ ماهی جامائیکایی

سپس فیله های ماهی خود را بردارید و در بشقاب بگذارید و روی آن ها را با سبزیجات سرخ شده خوشمزه بپوش،د.

اسکوویچ ماهی جامائیکایی معتبر

نتیجه نهایی یک غذای ماهی خوش طعم است که شیرین، تند و کمی تند است. کاملا متعادل و پر از طعم، سرو کنید و از اسکوویچ ماهی جامائیکایی خود لذت ببرید!

سوالات متداول:

چرا به آن ماهی اسکوویچ می گویند؟

Escovitch (یا escoveitch) از غذای اسپ،ایی escabeche گرفته شده است که یک غذای ماهی ترشی و سپس سرخ شده است. جامائیکا دستور اصلی اسپ،ایی را گرفت و خودش درست کرد و اسم خودش را هم گذاشت!

اگر چاشنی تند و تیز ندارم از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟

می تو،د چاشنی کرئول را جایگزین کنید یا هر ،یب چاشنی همه منظوره دیگر به خوبی کار می کند.

آیا می توانم به جای آن ماهی را در فر بپزم؟

کاملا! به سادگی آن را بپزید یا آب پز کنید تا چنگال نرم شود و سپس سبزیجات را روی آن قرار دهید.

دستور العمل اسکوویچ ماهی

غذاهای دریایی خوشمزه تر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این ماهی را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز و وینس در حال خوردن اسکوویچ

قبل از سرو، من دوست دارم با کمی پیازچه تازه ،د شده تزیین کنم. به تنهایی خوشمزه است یا می تو،د با برنج جامائیکایی و نخود فرنگی سرو کنید.

چنگال شما منتظر است.

اسکوویچ اسنپر ماهی جامائیکایی

ماهی اسکوویچ جامائیکایی

این دستور غذای دریایی جامائیکایی اصیل به طور سنتی با عرق قرمز سرخ شده با مخلوطی شیرین، تند و کمی تند از فلفل، هویج و پیاز درست می شود.

آماده سازی: 15 دقایق

پختن: 25 دقایق

جمع: 40 دقایق

سنجاق

خدمات: 4

  • 4 فیله اسنپر (در حالت ایده آل قیچی قرمز)
  • 1 قاشق چایخوری نمک طعم دار شده
  • 1 قاشق سوپخوری چاشنی تند و سریع (یا چاشنی مورد علاقه شما مانند کریول)
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ¼ فنجان روغن سبزیجات (یا روغن دلخواه)
  • 1 متوسط هویج (ژولین پوست کنده و بریده شده)
  • 1 متوسط پیاز (برشهای نازک)
  • 2 فلفل دلمه ای هر رنگی (دانه شده و برش خورده)
  • 1 کاپوت اسکاچ (کل)
  • 4 شاخه ها آویشن تازه
  • ½ قاشق چایخوری ادویه جامائیکا (یا ادویه معمولی آسیاب شده)
  • 2 برگ بو
  • ¼ فنجان سرکه برنج طبیعی ناکانو (یا شراب قرمز)
  • 1 قاشق سوپخوری قند
  • نمک و فلفل
  • چرخ کرده پیازچه (تزیین اختیاری)
  • ماهی را از هر دو طرف به طور مساوی با نمک چاشنی شده، چاشنی تند و تیز و کاین مزه دار کنید. نیمی از روغن (2 قاشق غذاخوری) را در یک تابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. ماهی را به مدت 7 تا 9 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود و یک بار آن را برگرد،د. ماهی را از ماهیتابه خارج کنید؛ کنار گذاشتن

  • روغن باقی مانده را به همراه هویج ژولین به همان تابه اضافه کنید و یک ،ج ، نمک و فلفل. هویج را حدود 3-4 دقیقه تفت دهید تا زم، که نرم شود.

  • فلفل، پیاز و نمک و فلفل دیگر بپاشید. تفت دهید تا زم، که شروع به کاراملی شدن کنند، حدود 6-7 دقیقه، مرتباً هم بزنید. تمام مواد باقیمانده را اضافه کنید (کاپوت اسکاچ از طریق شکر) و خوب هم بزنید. بگذارید به جوش بیاید و سپس آن را کم کنید تا بجوشد. بپزید تا سبزیجات نرم شوند، 5-6 دقیقه دیگر.

  • ماهی را به ماهیتابه برگرد،د و روی آن را با فلفل بپوش،د تا ماهی دوباره گرم شود. چاشنی را بررسی کنید و در صورت ،وم تنظیم کنید. برای سرو بین دو کاسه ت،یم کنید. تزئین کنید با چرخ کرده در صورت تمایل پیازچه

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید


خدمت: 1فیلهکا،ی: 339کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 12gپروتئین: 36gچربی: 17gچربی های اشباع شده: 12gکلسترول: 85میلی گرمسدیم: 717میلی گرمپتاسیم: 767میلی گرمفیبر: 3gقند: 8gویتامین A: 5179IUویتامین سی: 84میلی گرمکلسیم: 43میلی گرماهن: 2میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/jamaican-fish-escovitch/