نوارهای لطیف گوشت ، با زنجبیل، پیازچه، سیر و روغن کنجد پخته می شود تا این گوشت ، خوشمزه با رشته فرنگی برنج سرخ شود.
وقتی بزرگ شدم، خانوادهام وقتی بچه بودم هر آ، هفته غذای ویتنامی میگرفتند. من خاطرات خوبی از آن وعدههای غذایی دارم، و دوست دارم برخی از غذاهای مورد علاقهام را در آشپزخانهام بازآفرینی کنم و اکنون با بچههایم خاطرهسازی کنم. مای بیف فری با رشته فرنگی برنج یک غذای ساده و سریع است که برای شام شبهای هفته عالی است، اما حتی برای برخی از پرمصرفترین افراد هم خوشمزه و لذیذ است! و اگر شما یک ،صر را از دست داده اید؟ جای نگر، نیست! شما می تو،د هر گونه سبزیجات یا پروتئینی را که در دسترس دارید مصرف کنید و این سرخ ،ی را به هر روشی دوباره بسازید.
،اصر
- نودل های برنج: یک رشته فرنگی عالی برای سرخ ،ی، آنها فاقد گلوتن هستند و می پزند تا شفاف و جویدنی باشند.
- روغن: من دوست دارم از روغن آووکادو یا کانولا در هنگام درست ، سرخ ،ی استفاده کنم، اما میتو،د از روغن زیتون یا حتی روغن کنجد استفاده کنید تا واقعاً این طعم را به خود جلب کنید!
- فیله ،: من عاشق استفاده از استیک سیلیچه هستم زیرا گوشت ، بدون چربی است که در مقایسه با سایر برش ها لطیف و مقرون به صرفه است!
- پیاز: من از پیاز سفید یا زرد استفاده می کنم، زیرا هر دو ملایم هستند اما به خوبی کارامل می شوند تا طعم غذا را بیشتر کنند.
- پیازچه: پیاز سبز نیز نامیده می شود و طعم ملایم و فلفلی به آن اضافه می کند.
- من بید هستم: پایه سس، پر از طعم اومامی و شور است.
- سرکه برنج: ملایم تر و شیرین تر از سرکه سفید و افزودنی عالی به سس.
- روغن کنجد: از نظر طعم آجیلی و خاکی، می تو،د روغن کنجد برشته شده را نیز تهیه کنید که فقط طعم آجیل را افزایش می دهد.
- سیر: یک ماده تند و معطر به سس اضافه شده که پس از پختن آن شیرین می شود.
- زنجبیل: تعادل کاملی از شیرینی و تند، به خوبی با سیر و مواد دیگر جفت می شود.
طرز تهیه گوشت ، با رشته فرنگی برنج
گوشت ، خود را با رشته برنج شروع کنید و نودل ها را طبق دستورالعمل بسته قبل از آبکش ، و کنار گذاشتن آن بپزید. در حالی که رشته فرنگی در حال پختن است، پیاز و پیازچه خود را خلال کنید و گوشت ، را به صورت نوار برش دهید.
سپس سس سرخ شده را با سس سویا، سرکه برنج، روغن کنجد، سیر و زنجبیل با هم مخلوط کنید. من دوست دارم در صورت امکان از سیر و زنجبیل تازه استفاده کنم، اما خمیر زنجبیل یک جایگزین عالی است! و اگر گرمای بیشتری دوست دارید، می تو،د مقداری روغن چیلی نیز به آن اضافه کنید. نیمی از سس را بردارید و از آن برای خواباندن استیک استفاده کنید.
سپس روغن را در یک ماهیتابه یا ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و فیله را به میزان دلخواه بپزید، سپس آن را بردارید و کنار بگذارید. در همان ماهیتابه و روغن پیازها را تفت دهید تا کاراملی شوند.
وقتی پیازها شروع به شفاف شدن ،د، رشته برنج و گوشت ، را به همراه بقیه سس به تابه اضافه کنید.
تفت دهید تا همه چیز خوب مخلوط شود و گرم شود، سپس پیازچه ها را اضافه کنید.
با تزیین دانه های کنجد یا پیازچه اضافی سرو کنید و از گوشت ، سرخ شده با رشته فرنگی برنج لذت ببرید!
سوالات متداول:
آیا رشته برنج را قبل از سرخ ، هم میپزید؟
بله، شما هنوز هم باید رشته فرنگی خود را قبل از اضافه ، به سرخ ،ی در آب بپزید.
آیا سرخ ، سالم است؟
آره. در سرخ ، هم زدن روغن کمتری نسبت به سرخ ، عمیق مصرف می شود، زیرا تابه بسیار داغ نگه داشته می شود و غذای شما خیلی سریعتر پخته می شود و زمان کمتری را در روغن می گذر،د.
کدام تکه گوشت ، برای سرخ ، بهتر است؟
برش مورد علاقه من از گوشت ، برای سرخ ،ی، فیله گوشت ، است، می تو،د از لب به لب از سه نوک، ریبی، کمر بالا (نوار) یا فیله نیز استفاده کنید! برای بهترین و لطیفترین آشپز، نوارها را در برابر دانهها برش دهید.
دستور العمل های بیشتر هم بزنید
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
فرقی نمیکند دستور غذا را دقیقاً دنبال کنید، یا همه چیز را تغییر دهید تا آن را خودتان بسازید، در تهیه گوشت ، با رشته فرنگی من ناامید نخواهید شد.
چاپستیک های شما منتظر هستند.
گوشت ، با رشته فرنگی برنج
نوارهای لطیف گوشت ، با زنجبیل، پیازچه، سیر و روغن کنجد سرخ می شوند و سپس با رشته فرنگی برنج می ریزند.
آماده سازی: 10 دقایق
پختن: 20 دقایق
جمع: 30 دقایق
سنجاق
خدمات: 4
- 8 اونس رشته فرنگی نپخته (معمول یا عریض)
- 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو (یا روغن کانولا)
- 1 پوند فیله ، (به نوارهای نازک برش دهید)
- 1 متوسط پیاز (بریده شده)
- 1 دسته پیازچه (از طول و چهار ،مت شده)
- نمک و فلفل (چشیدن)
-
نودل برنج را طبق دستورالعمل بسته بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
-
سس سرخ شده را در یک کاسه کوچک بریزید و نیمی از آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و نصف دیگر را برای بعد نگه دارید.
-
نوارهای گردو را با نیمی از ماریناد داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
-
یک ووک یا تابه بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید. روغن آووکادو یا کانولا را به تابه اضافه کنید. قبل از اینکه گوشت ، را به تابه اضافه کنید، 30-45 ث،ه حرارت دهید. شروع به سرخ ، گوشت ، برای حدود 2 دقیقه کنید تا کمی پوسته شکل بگیرد. گوشت ، را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
-
در همان ماهیتابه پیازها را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید تا شروع به کاراملی شدن کنند. رشته فرنگی پخته و رزرو شده را به همراه سس سرخ شده باقیمانده و گوشت ، رزرو شده در تابه قرار دهید. (حتما آب میوه هایی که جمع شده است را در آن بگنج،د!) درست قبل از سرو پیازچه ها را هم بزنید.
مراقب باشید رشته برنج زیاد نپزد. در صورت شک، اشتباه کنید که نیم پز شده است، زیرا نمی خواهید بیش از حد بپزید و در نهایت با رشته فرنگی برنجی لطیف مواجه شوید.
خدمت: 1.5فنجان هاکا،ی: 433کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 52gپروتئین: 28gچربی: 11gچربی های اشباع شده: 2gکلسترول: 62میلی گرمسدیم: 982میلی گرمپتاسیم: 500میلی گرمفیبر: 2gقند: 2gویتامین A: 61IUویتامین سی: 4میلی گرمکلسیم: 50میلی گرماهن: 3میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/beef-stir-fry-with-rice-noodles/