من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
گوجهفرنگی گی،ی بوداده سریع، آسان است و به لقمههای کاراملی تبدیل میشود و طعمی شیرین و غلیظ دارد. با سیر، سبزیها و سرکه با،امیک ،یب کنید تا بهترین پیشغذا، کنار یا رویه تابست، را داشته باشید که میتو،د تنها در 30 دقیقه از آن لذت ببرید!
گوجه فرنگی گی،ی سرخ شده در فر با سیر، با،امیک، + گیاهان
هیچ سبزی ای نیست که بتو،م از بالای سرمان به آن فکر کنیم که از تفت دادن سودی نداشته باشد. با این حال، در حالی که برشته ، مارچوبه، کلم بروکلی و کلم برو،ل ممکن است به ظاهر شدن طعم آنها کمک کند و کاراملی شدن و ترد شدن ظریف را به آن اضافه کند، تغییر شکل بین گوجه فرنگی خام و برشته شده در فر بسیار شگفت انگیز است.
چرا؟ از آنجا که تفت دادن گوجهفرنگی گی،ی بهترین راه برای نشان دادن شیرینی طبیعی و پختن مقداری مایع برای طعم غلیظی است که آنها را به لقمههای لطیف و خوش طعم تبدیل میکند که کاملاً به م،ای واقعی کلمه پر از طعم هستند. حتی اعضای خانواده شما که نسبت به سبزیجات محتاط هستند ممکن است از این موارد لذت ببرند.
این گوجهفرنگیهای گی،ی در ،یب با سیر، سبزیهای تازه و با،امیک ممکن است حتی از بقیه میز صبحانه، برانچ و شام شما بهتر جلوه کند! بنابراین، چه مقدار زیادی گوجه فرنگی برای استفاده دارید یا به راهی برای بازگرداندن زندگی به گوجه فرنگی های خارج از فصل یا کمی قدیمی نیاز دارید، آماده شوید تا عاشق این گوجه فرنگی های گی،ی سوخاری با سیر و با،امیک شوید!
مواد تشکیل دهنده
- گوجه فرنگیها: در حالی که این بار روی گوجه گی،ی تمرکز کرده ایم، می تو،د از این روش برای گوجه فرنگی تفت داده شده، گوجه فرنگی آلویی کوچک و سایر گوجه فرنگی های کوچک با اندازه مشابه استفاده کنید.
- روغن زیتون: در صورت امکان از روغن زیتون فوق بکر استفاده کنید، زیرا ،یب EVOO و گوجه فرنگی باعث افزایش جذب مواد مغذی و آنتی ا،یدان می شود.
- سیر: با حبه های سیر خجالتی نباشید. بو دادن طعم آنها را ملایم می کند.
- گیاهان تازه: ما از ،یب ریحان چرخ شده و جعفری ایتالیایی استفاده کردیم، اما شما می تو،د فقط از یکی استفاده کنید. سایر گیاه، که به خوبی با گوجه گی،ی پخته شده جفت می شوند عبارتند از آویشن، رزماری یا حتی چاشنی خشک ایتالیایی.
- چاشنی ها: برای درخشش طعم گوجه فرنگی پخته شده فقط به کمی نمک دریا نیاز دارید. در صورت تمایل، فلفل قرمز را برای مقداری ادویه اضافه کنید.
- سرکه بازامیک: گوجه فرنگی با،امیک برشته یک چیز بهشتی است. سرکه در فر کاراملی شده و شیرین می شود و در عین حال طعم و عمق روشنی به شما می دهد. با این حال، در صورت تمایل، سرکه را حذف کنید.
چه چیز دیگری می توانم به گوجه فرنگی سرخ شده در فر اضافه کنم؟
می تو،د به روش های مختلفی به دستور پخت گوجه گی،ی تفت داده شده اضافه کنید، از جمله اضافه ،:
- فلفل سیاه – به طعم
- فلفل دلمه ای – برای طعم بیشتر، ریز ،د شده است
- زیتون سیاه بدون هسته
- مخمر مغذی (یا یک پارمزان گیاهی قابل ،د ،) – برای طعم “پنیر”
طرز تفت دادن گوجه گی،ی
برای این دستور پخت گوجهفرنگی گی،ی فقط چهار مرحله بدون دردسر را دنبال کنید.
- 1) ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت/190 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر با کاغذ روغنی یا یک ظرف پخت با ورقه بالا آماده کنید.
- ۲) در همین حین، گوجهفرنگیها را از وسط نصف کنید (یا آنها را کامل رها کنید)، سیر را ،د کرده یا ،د کنید و سبزیهای تازه را ،د کنید (مقداری برای تزئین گوجهفرنگیهای گی،ی تفت داده شده کنار بگذارید).
- 3) همه مواد را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- 4) یک لایه به سینی فر آماده شده منتقل کنید و گوجه های گی،ی را به مدت 25 دقیقه در فر تفت دهید تا نرم شوند.
با گوجه گی،ی سوخاری چه چیزی سرو کنیم؟
میتو،د گوجهفرنگی گی،ی تفت داده شده در فر را گرم یا در دمای اتاق به دهها روش میل کنید. این به یکی از غذاهای مورد علاقه ما برای جفت شدن با هر وعده غذایی تبدیل شده است. ما از این گوجهفرنگیهای با،امیک سوخاری با:
- فوکاچیا یا نان ،د شده – برای غوطه ور ، / پخش ،، مانند پیش غذا بروشتا
- روی نان تست آووکادو
- بیش از پاستا (مانند پاستا پاستو) یا zoodles
- با برنج و ریزوتو
- با بلغور جو دوسر یا پولنتا
- در ساندویچ های گیاهی، روکش ها و برگرها
- در کنار توفو اسکرامبل، در املت های گیاهی، کرپ های شور و غیره.
- به سس پاستا تبدیل کنید
- به سالادها اضافه کنید – مانند سالاد کاپرز، سالادهای برگ دار و کاسه های بودا
- برای تزیین هوموس، دیپ لوبیا سفید و دیپ های دیگر
سوالات متداول
گوجه گی،ی سرشار از ویتامین های C و K، پتاسیم، فولات و آنتی ا،یدان است. حتی بهتر از آن، زم، که در روغن زیتون پخته می شود، آنتی ا،یدان لیکوپن به راحتی توسط بدن ما جذب می شود.
گوجه فرنگی گی،ی سرخ کن با هوا ساده، خوشمزه است و پخت آن کمتر از 15 دقیقه طول می کشد. سرخ کن هوا را با کاغذ روغنی / فویل بپوش،د (با طرفین برای گرفتن آب میوه). به مدت 12 تا 15 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت/200 درجه سانتیگراد سرخ کنید.
تفت دادن سریع 25 تا 30 دقیقه ای برای افزایش طعم و ایجاد بمب های طعم آبدار عالی است. با این حال، برشته ، آهسته دما را کاهش می دهد و زمان پخت را تا 2+ ساعت افزایش می دهد، در حالی که در حین پختن مایع اضافی برای گوجه فرنگی های شیرین تر، خوش طعم تر، اما «جونده تر» طعم را واقعاً متمرکز می کند.
نکات برتر دستور غذا
- کباب کامل یا نصف شده: گوجهفرنگی گی،ی تفت داده شده کامل تمایل به ،یدن دارند، بنابراین ظاهر آنها زیبا نیستند اما طعم عالی دارند.
- مایع سرخ ،ی را دور نریزید: این با طعم بسته بندی شده است و می توان آن را با گوجه فرنگی یا به طور جداگانه برای غوطه ور ، با نان، روی ماکارونی یا برنج و غیره سرو کرد.
- برای افزودن طعم دودی: از جوجه گوشتی درست در انتها روی گوجه فرنگی برشته شده در فر استفاده کنید.
دستورالعمل های ذخیره سازی
اجازه دهید گوجهفرنگیهای با،امیک تفت داده شده کاملاً خنک شوند، سپس آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید. یخچال به مدت 3-4 روز.
همچنین میتو،د گوجهفرنگیهای سرخ شده را در کیسههای فریزر یا ظروف فریز کنید 4-6 ماه. در صورت نیاز اجازه دهید یک شب در یخچال یخ بزنند.
به دوباره گرم کنید آنها را در زمان پخت مستقیماً داخل ماهیتابه بریزید یا در مایکروویو (2-1 دقیقه)، فر (با دمای 350 درجه فارنهایت تا گرم شدن) یا اجاق گاز گرم کنید. اگر کمی خشک به نظر می رسند، مقداری آب اضافه کنید و توجه داشته باشید که در حین گرم ، مجدد بیشتر از هم می ریزند.
دستور العمل های بیشتر گوجه فرنگی وگان
ع، ها توسط آلفونسو رویا
فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با یک حصیر سیلی، یا کاغذ روغنی بپوش،د.
در یک کاسه بزرگ، همه مواد را اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید
مخلوط گوجه فرنگی را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید و به مدت 25 دقیقه یا تا زم، که همه گوجه فرنگی ها برشته به نظر برسند بپزید.
- کباب کامل یا نصف شده: گوجهفرنگی گی،ی تفت داده شده کامل تمایل به ،یدن دارند، بنابراین ظاهر آنها زیبا نیستند اما طعم عالی دارند.
- مایع بو دادن را دور نریزید: این با طعم بسته بندی شده است و می توان آن را با گوجه فرنگی یا به طور جداگانه برای غوطه ور ، با نان، روی ماکارونی یا برنج و غیره سرو کرد.
- برای افزودن طعم دودی: از جوجه گوشتی درست در انتها روی گوجه فرنگی برشته شده در فر استفاده کنید.
کا،ی: 123کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 13gپروتئین: 3gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gسدیم: 326میلی گرمپتاسیم: 623میلی گرمفیبر: 2gقند: 7gویتامین A: 1650IUویتامین سی: 65میلی گرمکلسیم: 51میلی گرماهن: 2میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
دوره: ناهار
غذا: ایتالیایی
روش: فر
رژیم غذایی: وگان
کلید واژه ها: غذای جانبی سالم، دستور العمل های سریع، گوجه فرنگی سرخ شده، دستور العمل های فصلی، دستور العمل های تابست،، دستور العمل های گوجه فرنگی، خورش گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، دستور العمل های گیاهی، غذای جانبی وگان
منبع: https://plantbasedonabudget.com/roasted-tomatoes/