در کمتر از 5 دقیقه می تو،د یک غذای خوشمزه درست کنید استیک فاهیتا ماریناد که استیک شما را با سالسا ورد، ادویه فاهیتا و کمی لیمو ترش می کند! این شروع عالی برای استیک فاهیتاس است.
ماریناد فاجیتا استیک نهایی
این ماریناد استیک فاهیتا به لطف مقداری آب پرتقال و پوست لیموترش، تمام طعم های فاهیتا مورد علاقه شما را با پیچ و تاب سبک و روشنی بسته بندی می کند. از این ماریناد فاهیتا استیک روی استیک کناری استفاده کنید و امروز یک دسته از بوریتوهای فاهیتا استیک ما را هم بزنید.
چرا استیک خود را مرینیت کنید؟
نرم ،: قرار دادن استیک در مرکبات و/یا محصولی بر پایه سرکه به نرم شدن گوشت کمک می کند. ایده آل برای فاهیتاس!
اضافه ، طعم: این ماریناد گوشت ، شما را با طعم های آبدار فراوان می کند و طعم طبیعی استیک را تکمیل می کند.
همه کاره: از این ماریناد استیک فاهیتا برای یک شب فاهیتا ک،یک استیک استفاده کنید، یا آنها را به بوریتوهای استیک شگفت انگیز ما تبدیل کنید!
مواد لازم ماریناد استیک فاجیتا
چه موادی در ماریناد فاهیتا استیک وجود دارد؟ برخی از مواد اولیه وجود دارد که معمولاً پایه ماریناد فاهیتا هستند و ما نیز پیچ و تاب خود را اضافه کرده ایم! در اینجا همه چیزهایی که نیاز دارید وجود دارد:
- سس سبز: ما عاشق طعمی که سالسا ورده به این ماریناد می دهد، هستیم، اما می تو،د از هر سالسا مخلوط شده ای که انتخاب می کنید استفاده کنید.
- آب پرتقال: کمی آب پرتقال این ماریناد را سبک می کند و به نرم شدن استیک قبل از پختن آن کمک می کند.
- سس ووسترشر: بسیاری از مارینادهای استیک دارای Worcester،re هستند و این ماریناد استیک فاهیتا نیز از این قاعده مستثنی نیست. از آنجایی که این سس بر پایه سرکه است و دارای موادی مانند آنچوی، سیر و تمر هندی است، سس شوری را درست میکند که با استیک کاملاً هماهنگ میشود.
- مزه آهک: یک لیموترش تازه رنده شده تارت و طعم های روشن را به این ماریناد اضافه می کند. ازش نگذر!
- ادویه ها: ما از ادویه های ک،یک فاهیتا از جمله پودر چیلی، پاپریکا، زیره آسیاب شده و پودر سیر استفاده می کنیم.
- روغن زیتون: روغن زیتون همه مواد ماریناد استیک را به هم متصل می کند.
- نمک دریا درشت: نمک به نرم شدن گوشت در حین ترشی ، آن کمک می کند
از چه نوع استیک برای فاهیتاس استفاده کنم؟
برش های مختلفی از استیک وجود دارد و شما می تو،د هر برش استیک را در این ماریناد فاهیتا مرینیت کنید. ما شخصا از این ماریناد فاهیتا استیک با برش های گوشت زیر استفاده کرده ایم:
سایر قطعات گوشت ، را می تو،د برای فاهیتا استفاده کنید
- گچبری
- ریبی
- استیک دامن
- پورترهاوس
آن را امتحان کنید
استیک فاجیتا بوریتوس
از این استیک فاهیتا ماریناد شده برای درست ، بوریتوهای استیک شگفت انگیز ما استفاده کنید. شما آنها را دوست خواهید داشت!
دریافت دستور العمل
چه مدت باید استیک ها مرینیت شوند؟
توصیه می کنیم استیک را حداقل به مدت 2 ساعت یا به مدت یک شب مرینیت کنید. هر چه مدت طول،تری استیک را مرینیت کنید، استیک شما لطیفتر خواهد بود. برخلاف ماهی قزل آلا، میتو،د استیک را برای مدتی طول،تر بدون آب پرتقال مارینت کنید.
نحوه مرینیت ، استیک برای فاجیتاس (3 مرحله)
- ،یب کنید: به سادگی تمام مواد را در یک کاسه یا شیشه ،یب کرده و مخلوط کنید تا ،یب شوند.
- Marinate: استیک خود را در یک ظرف یا کیسه بزرگ به اندازه گالن قرار دهید و در ماریناد بریزید. مطمئن شوید که همه طرف ها زیبا و روکش شده باشند.
- بگذار بنشیند: اجازه دهید استیک حداقل به مدت 30 دقیقه یا به اندازه یک شب خوابیده شود.
دمای داخلی استیک
هر ، در مورد اینکه چگونه استیک خود را می پسندد متفاوت است. ما طرفداران بزرگ یک استیک متوسط کمیاب هستیم، اما دمای داخلی استیک خود را وقتی تقریباً تمام شد بررسی کنید.
نادر: 130 درجه فارنهایت
متوسط نادر: 140 درجه فارنهایت
متوسط: 155 درجه فارنهایت
آفرین: 165 درجه فارنهایت
به یاد داشته باشید، همانطور که استیک شما پس از اتمام پخت استراحت می کند، دمای داخلی همچنان حدود 5 درجه فارنهایت افزایش می یابد.
آن را امتحان کنید!
Thermoworks Thermapen
سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.
موارد بیشتر مورد علاقه ما…
دستور پخت استیک
نکات و نکات
اطلاعات تغذیه ای شامل استیک کناری نمی شود.
ارزش غذایی
کا،ی: 61کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 3g پروتئین: 0.3g چربی: 5g فیبر: 0.3g قند: 2g
با ما هشتگ کنید
فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!
منبع: https://fitfoodiefinds.com/steak-fajita-mari،e/