ایتالیایی برای “ماکارونی و لوبیا”، پاستا و لوبیا همچنین باید به “بهترین سوپ” ترجمه شود. ،یبی دل،ب از مواد اصلی انبارداری، سبزیجات، لوبیاها و گوشت چرخ کرده ،، طعم و سطح رضایت آن بسیار فراتر از مواد ساده است.
این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود
سنجاق آن!
شما احتمالا پاستا فاجیولی (تلفظ “پاستا فاج جولی”) را از باغ زیتون می شناسید یا آن را با سوپ مینسترون اشتباه می گیرید.
مینسترون با پاستا، لوبیا و سبزیجات نیز تهیه می شود، اما معمولاً گیاهی است و عموماً آبگوشت تر از پاستا فاگیولی است که با مخلوط ، لوبیا غلیظ تر می شود.
در مورد تفاوت بین این دستور پخت ماکارونی و آنچه ممکن است در یک رستوران زنجیره ای ایتالیایی داشته باشید، اجازه دهید به شما اطمینان دهم که این دستور غذا بسیار بهتر از نان های بدون ته است (مانند سوپ تورتلینی Crock،)!
دستور العمل سنتی ایتالیایی، آسان ساخته شده است
این دستور پخت سوپ پاستا فاجیولی از Instant Pot Pasta e Fagioli، یکی دیگر از غذاهایی که نباید از دست ندهید، اقتباس شده است. کتاب آشپزی من.
این یک غذای ایتالیایی ساده است که به راحتی آماده می شود (سلام، عجب یک دیگ!)، اما طعم آن پیچیده است و شما را سیر می کند.
- آسان. این دستور پخت ماکارونی فاجیولی به اندازه کافی برای یک آشپز مبتدی ساده است، اما به اندازه کافی خوشمزه است که متخصصان فهیم را خوشحال کند.
- بودجه دوستانه. سوپ پاستا فاجیولی مقرون به صرفه است. گوشت چرخ کرده را از فریزر و آن گوجه فرنگی های کنسرو شده ای را که از سال 2020 در پشت انباری چیده بودید خارج کنید.
- قابل انعطاف. هنگام تهیه این پاستا فاجیولی با استفاده از خلاقیت آشپزی خود، می تو،د با استفاده از خلاقیت آشپزی خود، Footfoot Contessa را کانالی کنید. این سوپ برای ،یب سبزیجات، لوبیاها و رشتههایی که در دست دارید، انعطافپذیر و بخشنده است.
طرز تهیه بهترین دستور پخت ماکارونی فاجیولی
سوپ پاستا فاجیولی در یک قابلمه آماده میشود و مرحله اضافی پوره ، سوپ، قوام خامهای عالی و خامهای ایجاد میکند.
بخش سخاوتمندانه ای به دست می آید و مانند یک قابلمه خوب فلفل قرمز، طعم بهتری دارد که روز بعد دوباره گرم شود.
مواد تشکیل دهنده
مبا، بازار
در حالی که این دستور ماکارونی فاجیولی با گوشت چرخ کرده درست میشود، میتو،د بخشی از سوسیس ایتالیایی را عوض کنید، بیکن یا پانچتا یا بوقلمون زیر آسیاب شده را اضافه کنید تا آن را لاغرتر کنید.
- لوبیا. دو قوطی لوبیا (نیازی به خیس ، لوبیاهای خشک نیست!) این سوپ را دل،ب تر و سیر کننده تر می کند. من از ،یبی از لوبیا قرمز تیره یا روشن و لوبیا سفید، مانند لوبیا شمالی، لوبیا کانلینی یا لوبیا دریایی استفاده کردم.
- سبزیجات. پایهای از پیاز و هویج تفت داده شده، پایهای خوشطعم ایجاد میکند و یک وعده سبزیجات به آن اضافه میکند و این را به یک شام یکپارچه تبدیل میکند.
مبا، بازار
با خیال راحت سبزیجات مورد علاقه خود را اضافه یا کم کنید. میتو،د سیبزمینی شیرین، قارچ یا ساقه کرفس را به همراه هویج اضافه کنید و/یا در انتها یک برگ سبز مانند اسفناج یا کلم پیچ را هم بزنید تا پژمرده شود.
- گیاهان و ادویه جات ترشی جات. سیر تازه ،د شده، برگ بو و چاشنی ایتالیایی طعمهای آشنای ایتالیایی را به سوپ اضافه میکنند، فلفل قرمز ،د شده برای کمی گرما، و سبزیهای تازه مانند جعفری یا ریحان به ،وان آ،ین کار.
- گوجه فرنگیها. یک قوطی بزرگ گوجه فرنگی له شده به آبگوشت عمق می دهد.
- ابگوشت. برای کنترل سطح نمک آب مرغ کم سدیم را توصیه می کنم، اما می تو،د از آب سبزیجات هم استفاده کنید.
- سرکه شراب قرمز. اسیدیته تمام طعم ها را متعادل می کند.
- پاستا. انتخاب سنتی رشته فرنگی برای ماکارونی فاجیولی، ماکارونی دیتالینی است، اما می تو،د از هر پاستا کوچکی مانند پوسته های کوچک یا ماکارونی آرنجی استفاده کنید. من از رشته فرنگی سبوس دار برای افزودن پروتئین و فیبر بیشتر به غذا استفاده می کنم.
- پنیر پارمزان. برای یک حرکت حرفه ای سرآشپز، پوست پارمزان را در سوپ خود بجوش،د و هنگام سرو، پارمزان را روی آن تازه رنده کنید. اکنون زمان قوطی سبز نیست.
جهت
- گوشت چرخ کرده ، قهوه ای در اجاق هلندی یا قابلمه بزرگ سوپ. در یک بشقاب بردارید.
- سبزیجات را در روغن زیتون روی حرارت متوسط تفت دهید. سیر را اضافه کنید.
- ۱ فنجان آب مرغ را اضافه کنید و بجوش،د.
- گوجه فرنگی های ،د شده را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط زیاد کنید. بجوش،د.
- باقیمانده آب گوشت، لوبیا، ادویه و پوست پارمزان را اضافه کنید. 10 دقیقه بجوش،د.
- ،متی از سوپ را با هم مخلوط کنید.
- ،مت مخلوط شده را دوباره داخل قابلمه هم بزنید.
- پاستا را هم بزنید، بگذارید تا بجوشد و بپزید تا پاستا آل دنته یا به دلخواه شما نرم شود.
- سرکه، جعفری و گوشت ، پخته شده را هم بزنید. با کمی پنیر پارمزان، کمی روغن زیتون و سبزیجات تازه آن را گرم سرو کنید. لذت ببرید!
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. باقیمانده ماکارونی فاجیولی را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
- برای گرم ،. روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا بخار شود.
- یخ زدن. ماکارونی فاجیولی را تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد، یک شب در یخچال ذوب کنید.
نکات ذخیره سازی
اگر مید،د که میخواهید باقیمانده غذا بخورید یا سوپ فریزر ماکارونی فاجیولی برای وعده غذایی بعدی درست میکنید، توصیه میکنم:
- ماکارونی پخته شده را جدا از سوپ نگه دارید نه اینکه آن را در قابلمه سوپ مخلوط کنید.
- این کار باعث میشود که پاستا در حین ذخیرهسازی، نرم نشود.
- در حین گرم ، مجدد سوپ، ماکارونی پخته شده را با آن مخلوط کنید.
نکته آماده سازی غذا
می تو،د سبزیجات خود را از روز قبل از پختن آماده کنید تا در زمان روز صرفه جویی کنید. آن را ،د کرده و سپس در یک کیسه زیپ دار در یخچال نگهداری کنید.
چه چیزی را با پاستا فاگیولی سرو کنیم
سوپ و سالاد یک دوتایی پویا هستند، به علاوه یک نان ،د شده برای فرو بردن در آبگوشت آبدار.
- فر هلندی. این کودک زیبا و بادوام برای همیشه ماندگار خواهد بود.
- چاقوی سرآشپز. شاید مهم ترین دارایی در هر آشپزخانه ای باشد.
- ،دکن گوشت. یک ابزار کوچک مفید برای ،د ، گوشت چرخ کرده در حین پختن.
آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟
به من بگو چه فکر می کنی!
امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.
اگر تنها چیزی که اکنون می تو،د به ایتالیایی بگویید “pasta ،ioli” (خوب، و “gelato”) باشد، آماده خواهید شد.
سوالات متداول
Pasta fazool همان چیزی است که در ایالات متحده به ماکارونی ،ioli گفته می شود. fazool از نام ناپلی آن، pasta e fasule گرفته شده است.
دستور تهیه سوپ ماکارونی فاجیولی حاوی گوشت چرخ کرده است، اما می توان آن را به راحتی حذف کرد، و علاوه بر این، از آب سبزیجات به جای آب مرغ استفاده کنید تا آن را گیاهی کنید. به لطف لوبیا، سوپ همچنان بدون گوشت بسیار دل،ب و سیر کننده خواهد بود.
یک مخلوط کن غوطه ور قطعاً یک ابزار مفید برای سوپ ها به طور خاص است، اما برای سوپ هایی که نمی خواهید کاملاً پوره شوند یا در مورد ،اصری که می خواهید دست نخورده باقی بمانند مشخص هستید، می توان به راحتی به طور تصادفی از حد مجاز گذشت و به بافت دلخواه نرسید. برای این سوپ، توصیه می کنم یک ،مت از سوپ را در مخلوط کن بریزید تا همه آن را با هم مخلوط نکنید.
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی ت،یم شده
- 1 پوند گوشت ، بدون چربی
- 1 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر ت،یم شده
- 4 هویج متوسط تمیز کنید و به تاس های 1/4 اینچی برش دهید (حدود X فنجان)
- 1 پیاز کوچک زرد ،د شده (حدود 1 فنجان)
- 3 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 1 قاشق غذاخوری)
- 4 فنجان ها آب مرغ کم سدیم ت،یم شده
- 1 28 اونس قوطی گوجه فرنگی ،د شده
- 1 15 اونس می تواند لوبیا قرمز روشن یا قرمز تیره سدیم را کاهش دهد. شسته و آبکش شده
- 1 15 اونس می تواند سدیم بزرگ شمالی، کانلینی یا لوبیا دریایی را کاهش دهد. شسته و آبکش شده
- 1 برگ بو
- 2 قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز ،د شده
- 1 فنجان ماکارونی مینیاتوری گندم کامل خشک دیلاتینی، پوسته های کوچک یا ماکارونی آرنجی (حدود 4 اونس)
- 1 قاشق سوپخوری سرکه شراب قرمز
- 1/4 فنجان جعفری تازه ،د شده یا 1/2 ریحان تازه ،د شده به علاوه اضافی برای خدمت
- آب یا آبگوشت اضافی به ،وان مورد نیاز
- پوست پارمزان اختیاری
-
در یک قابلمه سوپ بزرگ هلندی یا مشابه آن، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت ، و 1/2 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. گوشت را به مدت 5 تا 7 دقیقه با قاشق چوبی یا کفگیر بپزید تا رنگ صورتی باقی نماند. در یک بشقاب بردارید.
-
دما را به حد متوسط کاهش دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن، هویج، پیاز و 1 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. 8 تا 10 دقیقه با هم زدن مرتب بپزید تا سبزیجات نرم شوند و پیاز شروع به شفاف شدن کند. سیر را اضافه کنید و حدود 30 ث،ه تفت دهید تا معطر شود. 1 فنجان آب مرغ را اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید و قاشق را در ته ظرف بکشید تا تکههای غذا که روی آن گیر کرده است خارج شود.
-
گوجهفرنگیهای ،د شده را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط زیاد کنید. اجازه دهید گوجهفرنگیها به مدت 5 دقیقه بجوشد و قاشق را مرتباً کف تابه را هم بزنید و بتراشید تا ن،بد.
-
3 فنجان باقی مانده آبگوشت، لوبیا قرمز، لوبیا شمالی، برگ بو، چاشنی ایتالیایی، فلفل، فلفل قرمز و پوست پارمزان (در صورت استفاده) را اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید بپزد، هر چند دقیقه یکبار هم بزنید، به مدت 10 دقیقه.
-
چند ملاقه از سوپ را با احتیاط به مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را تا نیمه پر نکنید (مراقب باشید که پوست برگ بو را نبرید). پوره کنید تا یکدست شود، سپس دوباره داخل سوپ بریزید (همچنین می تو،د یک مخلوط کن غوطه وری را مستقیماً در قابلمه قرار دهید و برای مدت کوتاهی مخلوط کنید. می خواهید ،متی از لوبیاها را پوره کنید تا سوپ غلیظ شود اما هنوز مقدار زیادی لوبیا دست نخورده باشد-برگ بو را بردارید و در حالی که این کار را انجام می دهید پوست پارمزان را انجام می دهید تا مطمئن شوید که آنها را مخلوط نکنید، سپس آنها را دوباره به سوپ اضافه کنید.
-
پاستا را هم بزنید. سوپ را سریع و ثابت بجوش،د و بگذارید بپزد و مرتباً هم بزنید تا پاستا به ته قابلمه ن،بد تا پاستا تقریباً ۱۵ دقیقه آل دنته شود. در قابلمه را تا حدی بپوش،د تا سوپ روی اجاق شما نپاشد.
-
سرکه قرمز، جعفری و گوشت ، پخته شده را با هم مخلوط کنید. اگر سوپ غلیظتر از آنچه میخواهید بود، آب یا آب گوشت اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. مزه کنید و چاشنی را به دلخواه تنظیم کنید (من معمولاً چند قلقلی نمک اضافه می کنم). گرم، با پاشیدن سخاوتمندانه پارمزان، مقداری روغن زیتون و سبزیجات تازه دیگر سرو کنید.
- برای ذخیره ،: باقیمانده پاستا فاجیولی را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
- برای گرم ،: روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا بخار شود.
- یخ زدن: ماکارونی فاجیولی را تا 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد، یک شب در یخچال ذوب کنید.
کا،ی: 297کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 30gپروتئین: 25gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 0.3gکلسترول: 47میلی گرمپتاسیم: 987میلی گرمفیبر: 4gقند: 8gویتامین A: 7116IUویتامین سی: 16میلی گرمکلسیم: 96میلی گرماهن: 5میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.
ثبت نام من
سوپ های ایتالیایی مورد علاقه
منبع: https://www.wellplated.com/pasta-،ioli/