دسته‌ها
اخبار

استیک سرخ کن هوای شاداب – Fit Foodie Finds


پختن یک استیک بی عیب و نقص با این کار آسان‌تر نبوده است استیک سرخ کن بادی دستور آشپزی! تنها در 10 دقیقه بهترین برش استیک را خواهید داشت که از بیرون کاملاً ترد و در داخل آبدار است.

استیک سرخ کن هوا برش داده شده در بشقاب.

استیک سرخ کن هوای PERFECT

ما نمی‌تو،م دستور العمل‌های سرخ‌کن هوا را در اینجا در Fit Foodie Finds دریافت کنیم! این کار آشپزی را بسیار راحت و آسان می کند. و از آنجایی که ما یک دستور مرغ سرخ کن با هوای آبدار، دستور ماهی قزل آلا سرخ کن هوا، و یک دستور پخت گوشت خوک سرخ کن با هوا داریم، فقط باید ع، خود را با یک استیک سرخ کن با هوا شلیک کنیم!

با کمی ظرافت و تست طعم، استیک سرخ کن بادی عالی را به شما ارائه می دهیم که دندان های خود را در آن فرو می برید. استیک با مالش خشک خانگی فوق العاده ما پوشانده شده است و می توان آن را به سلیقه شما طبخ کرد. این یک چیز زیبایی است.

چرا شما آن را دوست دارم!

در عرض چند دقیقه یک استیک آبدار درست می کند، بدون نیاز به اجاق گاز!

استیک لطیف در داخل و قهوه ای طلایی در خارج دریافت می کنید.

هیچ محدودیتی برای طعم دادن به استیک خود وجود ندارد. می تو،د ساده بروید یا از چاشنی استیک خانگی ما استفاده کنید.

چاشنی استیک در بشقاب.

ساخته شده با مواد ساده

  • استیک: استیک های نواری ریبی یا نیویورکی بهترین انواع استیک برای این دستور پخت استیک سرخ کن هوا هستند!
  • روغن زیتون: روغن زیتون طعم غلیظی می بخشد و از ،بیدن استیک به سبد سرخ کن با هوا جلوگیری می کند.

چاشنی استیک خانگی ما را امتحان کنید!

چاشنی استیک خانگی ما بسیار خوب است، این روش جدید مورد علاقه شما برای چاشنی استیک خواهد بود! این نه تنها خوشمزه است، بلکه یک پوسته ترد به استیک شما اضافه می کند. فقط همه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و طعم سحر و جادو را بچشید. این از چه چیزی ساخته شده است:

  • نمک کوشر
  • فلفل سیاه آسیاب شده تازه ،د شده
  • پودر سیر
  • شکر قهوه ای روشن
  • تکه های فلفل قرمز
استیک در سرخ کن بادی.

چقدر طول می کشد تا استیک را با هوا سرخ کنید؟

زمان پخت استیک سرخ کن بادی بستگی به این دارد که استیک خود را چگونه دوست دارید. دماهای زیر هم با استیک های نواری نیویورک و هم با استیک ریبی آزمایش شدند. در اینجا زمان‌های مختلفی وجود دارد که از نادر تا خوب انجام شده در مقیاس هستند:

  • 135 درجه فارنهایت – نادر
  • 140 درجه فارنهایت – نادر متوسط
  • 150 درجه فارنهایت – متوسط
  • 165 درجه فارنهایت – آفرین

نکته حرفه ای: به خاطر داشته باشید که هرچه برش گوشت شما بزرگتر باشد، زمان بیشتری برای پختن آن نیاز دارد.

استیک پخته شده در سرخ کن بادی.

طرز تهیه استیک کاملاً پخته شده در سرخ کن هوا

استیک فصل

استیک خود را با آن مزه دار کنید 1 قاشق غذاخوری استیک خشک مالش (یا بیشتر در صورت تمایل) و ادویه را در دو طرف استیک ماساژ دهید. اجازه دهید استیک به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بماند.

سرخ کن هوای آماده

بعد، سرخ کن را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در کف سرخ کن بریزید.

استیک بپزید

استیک را به سرخ کن بادی منتقل کرده و با بقیه روغن زیتون بریزید. 10 دقیقه بپزید و نیمی از آن را برگرد،د.

استراحت و خدمت

وقتی استیک به 135 درجه فارنهایت رسید (برای کمیاب متوسط)، استیک را از سرخ کن بیرون بیاورید و قبل از برش دادن 10 دقیقه استراحت دهید.

سرو کنید و از استیک خوشمزه خود لذت ببرید!

آ،ین دستور پخت استیک

بیشتر

استیک سرخ کن هوا برش خورده روی تخته برش.

چه چیزی را با استیک سرخ کن هوا سرو کنید

وقتی ،ت به سرو با استیک سرخ‌کن هوا می‌رسد، ما شما را تحت پوشش قرار می‌دهیم. می تو،د استیک را در کنار سبزیجات برشته یا همراه با نشاسته های خوشمزه سرو کنید:

سبزیجات سرخ شده

نشاسته ها

نکات و ترفندهایی برای استیک عالی

برای جلوگیری از پخته شدن بیش از حد استیک، مطمئن شوید که سرخ کن هوای خود را قبل از شروع پختن استیک کاملاً گرم کرده اید. این کار از پختن ،مت بیرونی استیک قبل از گرم شدن مرکز جلوگیری می کند.

اجازه دهید استیک ها حداقل 15 دقیقه قبل از سرخ شدن در هوا به دمای اتاق برسند تا بهترین نتیجه را بگیرند.

به یاد داشته باشید که استیک شما پس از اتمام پخت به زمان استراحت نیاز دارد. 10 دقیقه برای این کار در نظر بگیرید!

استیک سرخ کن بادی برش داده شده در بشقاب با چاقو.

سوالات متداول

آیا استیک در سرخ کن هوا خوب است؟

آره! این یک روش خوشمزه برای پختن استیک است که از بیرون ترد و از داخل لطیف و آبدار است.

آیا باید استیک خود را در سرخ کن هوا برگردانم؟

توصیه می کنیم استیک خود را تا نیمه های زمان پخت در سرخ کن هوا برگرد،د تا مطمئن شوید که از هر دو طرف ترد می شود.

ذخیره سازی

استیک سرخ کن خود را به همراه آب میوه های باقیمانده در یک ظرف دربسته قرار دهید و آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

یخ زدن، آن را در ظرف من، فریزر قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد استیک، می تو،د آن را به مدت 20 تا 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید یا دوباره روی اجاق گاز گرم کنید تا داغ شود.

استیک برش خورده.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-steak/