دسته‌ها
اخبار

Protein Cake Pops – Fit Foodie Finds


کیک پروتئینی پاپ می کند.

کیک خود را بخورید و آن را هم بخورید، با این خوشمزه ها کیک پروتئینی پاپ می کند! طعم آنها درست شبیه کیک است، در یک گاناش شکلاتی غنی پوشانده شده اند و یک میان وعده سالم و پروتئین بالا را به وجود می آورند که به راحتی می توان آن را زودتر از موعد درست کرد و در هر زمان از آن لذت برد.

کیک پروتئینی در آب پاشیده می شود.

لقمه های پروتئین کیک تولد

با این توپ های کیک خوشمزه، هر روز شبیه تولد شما خواهد بود! فقط یک دسته بزرگ از این کیک‌های پروتئینی را بپزید، آن‌ها را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید، و برای خودتان یک دستور دسر ضعیف دارید که هر زمان که شیرینی‌تان به سراغتان آمد آماده است.

و حدس بزنید چه؟ درست ، آنها بسیار آسان است! در این دستور پخت نیازی به پخت نیست، زیرا خمیر از مواد ساده ای مانند کره بادام هندی، پودر پروتئین، جو، عسل و غیره درست می شود. آنها را در شکلات ذوب شده آغشته کنید، مقداری آبپاش و ویولا اضافه کنید – تولد شما مبارک!

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

طعم خمیر درست شبیه کیک است!

آنها میان وعده من،ی برای حمل و نقل هستند.

پودر پروتئین به اینها انرژی بیشتری می بخشد!

مواد لازم برای کیک پروتئینی در کاسه ها ریخته می شود.

کیک پروتئین فواید سلامتی را افزایش می دهد

این توپ های پروتئینی خوشمزه کیک نه تنها منبع عالی پروتئین هستند، بلکه حاوی چربی های سالم و کربوهیدرات های پیچیده هستند تا ساعت ها احساس سیری داشته باشید.

به علاوه، با موادی مانند کره بادام هندی و عسل که ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را فراهم می‌کند، این کیک‌های پروتئینی مفرط هستند که می‌توانند به سبک زندگی پرمشغله شما کمک کنند.

راهنمای پودر پروتئین

به دنبال بهترین پودر پروتئین برای ،ید هستید؟ ما را بررسی کنید راهنمای استفاده از پودر پروتئین جایی که ما بهترین پودرهای گیاهی و پروتئین آب پنیر خود را به اشتراک می گذاریم.

مواد تشکیل دهنده کیک پروتئینی در یک کاسه.

مواد تشکیل دهنده ویژه

  • کره بادام هندی: کره بادام هندی چکه ای کاملا طبیعی به این دستور غذا می افزاید. همچنین به ،وان یک ،ب خوب عمل می کند و رطوبت زیادی را اضافه می کند. در صورت تمایل می تو،د از کره آجیل دیگری استفاده کنید!
  • پودر پروتئین و،ل: ما طعم پودر پروتئین و،ل را با این دستور دوست داریم، اما کره بادام زمینی یا پودر پروتئین شکلات به همان اندازه طعم خوبی خواهند داشت.
  • جو دوسر سریع پز: این جو به ایجاد بافت عالی در این دستور غذا کمک می کند.
  • عسل: عسل یک ماده ضروری برای شیرینی است و کمک می کند تا همه مواد ما به یکدیگر متصل شوند.
  • رنگین کمان می پاشد: شما نمی تو،د کیک پاپ بدون برخی از پاشیدن! با رنگ‌ها وحشی شوید و به اندازه دلخواه خود به آن اضافه کنید.
  • عصاره و،ل: طعمی به آن اضافه می کند و شیرینی آن را افزایش می دهد.
  • شکلات چیپسی: شکلات چیپسی های نیمه شیرین و ذوب شده، پوششی صاف و خوشمزه برای این کیک پاپ ها ایجاد می کند.
  • خامه غلیظ: ،ی غنی به گاناش اضافه می کند.
  • نمک پولکی: کمی نمک پولک شده فقط این کیک را به سطح بعدی می برد!
خمیر کیک پروتئینی در یک کاسه.

طرز تهیه کیک کیک پروتئینی

خمیر کیک درست کنید

مواد لازم برای توپ ها را در یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید.

سپس از یک ظرف چوبی استفاده کنید تا مخلوط شوند. در نهایت، ممکن است ورز دادن خمیر با دست راحت تر باشد. خمیر باید چکش خوار و کمی روغنی باشد.

اگر نیست، با قاشق چایخوری آب بیشتری اضافه کنید تا به خمیری شبیه به خمیر شیرینی تبدیل شود.

رول به توپ + یخ

در مرحله بعد، از یک قاشق غذاخوری بیسکویت استفاده کنید و توپ ها را بین کف دست خود بغلت،د. توپ ها را روی یک بشقاب کاغذ روغنی قرار دهید.

زم، که توپ ها رول شدند، بشقاب را به فریزر منتقل کنید تا توپ ها سفت شوند.

گاناش خود را درست کنید

شکلات چیپسی ها را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید و مایکروویو را با فواصل 30 ث،ه ای روی حرارت زیاد قرار دهید و هر بار هم بزنید. این کار را تکرار کنید تا شکلات یکدست شود.

سپس خامه غلیظ را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید و در مایکروویو به مدت 30-50 ث،ه یا تا زم، که خامه گرم شود، نه اینکه بجوشد.

خامه را به آرامی داخل شکلات بریزید، مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست و براق شود.

توپ های خمیر کت

یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و یک قفسه ف،ی روی کاغذ روغنی قرار دهید. توپ ها را از فریزر خارج کنید. از یک چنگال برای فرو بردن توپ ها در شکلات استفاده کنید و آن را کاملاً بپوش،د.

بعد، روی چنگال کنار کاسه ضربه بزنید تا بتو،د تا حد امکان شکلات اضافی را حذف کنید. از یک سیخ چوبی یا خلال دندان استفاده کنید توپ پروتئینی را از چنگال بیرون بیاورید و روی یک قفسه ف،ی برگرد،د.

پاپ های پروتئین را با اسپرینک، و نمک بپاشید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام توپ ها را بپوش،د.

دوباره منجمد کنید

هنگامی که کیک شما همه با گاناش شکلاتی پوشانده شد، ورق را به مدت حداقل 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکلات سفت شود.

مونتاژ + سرویس

کیک را از فریزر خارج کنید و کف هر کیک یک چوب آبنبات چوبی ب،ب،د. بلافاصله بخورید یا در فریزر نگهداری کنید تا آماده شود. لذت ببرید!

توپ های کیک پروتئینی روی یک صفحه کوکی.

نکات برتر

کره بادام هندی به این کیک های پروتئینی طعم «خمیر کیک» می دهد. اگر از کره آجیل دیگری استفاده کنید، طعم آن را تغییر می دهد.

به کره بادام هندی چکه ای نیاز دارید: این دستور نیاز به کره بادام هندی قطره ای دارد. ما عاشق برند Good and Gather در تارگت، همراه با Trader Joe هستیم. اگر کره بادام هندی شما چکه نمی کند، این دستور العمل کار نخواهد کرد.

انتخاب پودر پروتئین شما بر بافت توپ های پروتئینی تأثیر می گذارد: اگر از آب پنیر یا پودر پروتئین مبتنی بر کلاژن استفاده می کنید، احتمالاً به بیش از 1/3 فنجان نیاز خواهید داشت. ما این دستور غذا را با پودر پروتئین Vanilla Garden of Life تست کردیم و باید از یک قاشق غذاخوری پودر پروتئین اضافی استفاده کنیم. با 1/3 فنجان شروع کنید و از آنجا افزایش دهید.

جدیدترین دستور العمل های دسر

بیشتر

کیک پروتئینی روی یک ورقه کوکی می ریزد.

سوالات متداول کیک پروتئینی

از چه نوع پودر پروتئینی استفاده کنم؟

با وجود انواع مختلفی از پودرهای پروتئینی، تشخیص اینکه کدام یک به بهترین وجه نیازهای شما را برآورده می کند، دشوار است. در اینجا لیستی از بهترین توصیه های پودر پروتئین ما برای پخت، اسموتی ها و هر چیز دیگری وجود دارد:

آیا باید کیک هایم را در شکلات آغشته کنم؟

جواب منفی! پاپ ها بدون آن هنوز هم خوشمزه هستند. حتی می‌تو،د شکلات را با پوشش دیگری مانند شکلات سفید یا حتی کارامل جایگزین کنید.

آیا می توانم این کیک های پروتئینی را زودتر درست کنم؟

آره! این کیک پاپ ها را می توان تا دو ماه در فریزر نگهداری کرد. فقط پنج ده دقیقه قبل از خوردن آنها را از فریزر خارج کنید تا کمی آب شوند.

ذخیره سازی

باقیمانده کیک پروتئینی را تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

یخ زدن: قبل از انتقال به ظرف دربسته مانند کیسه Ziploc یا کیسه Stasher، بگذارید کیک کاملاً روی یک ورقه پخت منجمد شود و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

کیک پروتئینی با لقمه ای از آن.
کیک پروتئینی با لقمه ای که از آن خارج شده است.

کیک پروتئینی پاپ

اینها کیک پروتئینی پاپ می کند طعمی مانند کیک دارند، با گاناش شکلاتی غنی پوشانده می شوند و یک خوراکی با پروتئین بالا، میان وعده یا شیرینی را تشکیل می دهند. لذت ببرید!

آمادگی:30 دقایق

پختن:3 دقایق

جمع:33 دقایق

چربی 15

کربوهیدرات ها 16

پروتئین 6

،اصر

توپ پروتئینی

  • 1 فنجان کره بادام هندی چکه ای کاملا طبیعی*
  • 1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری پودر پروتئین و،ل
  • 1/2 فنجان جو زودپز
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 2 قاشق غذاخوری رنگین کمان آبپاش + بیشتر برای نورد
  • 2 قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • 2 قاشق چای خوری اب

دستورالعمل ها

  • مواد لازم برای توپ ها را در یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید.

  • از یک ظرف چوبی استفاده کنید تا مخلوط شوند. در نهایت، ممکن است ورز دادن خمیر با دست راحت تر باشد. خمیر باید چکش خوار و کمی روغنی باشد. اگر اینطور نیست، با قاشق چایخوری آب بیشتری اضافه کنید تا به خمیری شبیه به خمیر شیرینی تبدیل شود.

  • از یک قاشق غذاخوری بیسکویت استفاده کنید و توپ ها را بین کف دست خود بغلت،د. توپ ها را روی یک بشقاب کاغذ روغنی قرار دهید. وقتی توپ ها رول شدند، بشقاب را به فریزر منتقل کنید تا توپ ها سفت شوند.

  • چیپس های شکلات را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید و به مدت 30 ث،ه در مایکروویو با حرارت بالا قرار دهید و هر بار هم بزنید. این کار را تکرار کنید تا شکلات یکدست شود.

  • خامه غلیظ را به یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو اضافه کنید و به مدت 30 تا 50 ث،ه یا تا زم، که خامه گرم شود، نه جوشانده، در مایکروویو قرار دهید.

  • خامه را به آرامی داخل شکلات بریزید و مواد را هم بزنید تا یکدست و براق شود.

  • یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و یک قفسه ف،ی را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

  • توپ ها را از فریزر خارج کنید. از یک چنگال برای فرو بردن توپ ها در شکلات استفاده کنید و آن را کاملاً بپوش،د.

  • روی چنگال کنار کاسه ضربه بزنید تا بتو،د تا حد امکان شکلات اضافی را جدا کنید. از یک سیخ چوبی یا خلال دندان استفاده کنید تا توپ پروتئینی را از چنگال جدا کرده و روی یک قفسه ف،ی برگرد،د. پاپ های پروتئین را با اسپرینک، و نمک بپاشید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام توپ ها را بپوش،د.

  • ورق را به مدت حداقل 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

  • تکه های کیک را از فریزر خارج کرده و کف هر کیک را یک چوب آبنبات چوبی ب،ب،د. فوراً بخورید یا در فریزر نگهداری کنید تا برای لذت بردن آماده شوید.

نکات و نکات

  • کره بادام هندی به این کیک های پروتئینی طعم «خمیر کیک» می دهد. اگر از کره آجیل دیگری استفاده کنید، طعم آن را تغییر می دهد.
  • کره بادام هندی: این دستور نیاز به کره بادام هندی قطره ای دارد. ما عاشق برند Good and Gather در تارگت، همراه با Trader Joe هستیم. اگر کره بادام هندی شما چکه نمی کند، این دستور العمل کار نخواهد کرد.
  • پودر پروتئین: اگر از آب پنیر یا پودر پروتئین مبتنی بر کلاژن استفاده می کنید، احتمالاً به بیش از 1/3 فنجان نیاز خواهید داشت. ما این دستور غذا را با پودر پروتئین Vanilla Garden of Life تست کردیم و باید از یک قاشق غذاخوری پودر پروتئین اضافی استفاده کنیم. با 1/3 فنجان شروع کنید و از آنجا افزایش دهید.

ارزش غذایی

کا،ی: 213کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 16g پروتئین: 6g چربی: 15g فیبر: 1g قند: 8g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/protein-cake-pops/