دسته‌ها
اخبار

Air Fryer Elote – Fit Foodie Finds


ذرت سرخ کن بادی.

شما به همین راحتی عاشق خواهید شد ذرت سرخ کن بادی دستور آشپزی! ذرت تازه چاشنی شده و پخته می شود، سپس در یک پخش خامه ای پر از طعم های پنیری و خوش طعم مکزیکی می غلتاند. یام

الوت در بشقاب.

ذرت خیاب، Juicy Air Fryer

اگر هنوز الوت را امتحان نکرده‌اید، آماده شوید تا ذائقه‌هایتان با لذت منفجر شوند! این دستور پخت متوسط ​​بلال ذرت شما نیست. Elote ،یبی رویایی از ذرت خوشمزه، سس خامه ای، ادویه جات ترشی جات پر جنب و جوش و پنیر کوتیجای شور است که به خوبی با بسیاری از غذاها جفت می شود.

ما نسخه ای از این زیبایی را قبل از استفاده از دستور پخت ذرت خیاب، مکزیکی کبابی ساخته بودیم، اما مجبور شدیم نسخه سرخ کن هوا را امتحان کنیم، و ناامید نشد! به همان اندازه خوشمزه است اما راحتی را دارد که فقط یک سرخ کن هوا می تواند فراهم کند. شما آن را دوست خواهید داشت!

چرا شما آن را دوست دارم!

این یک دستور سرخ کن هوای آسان است که تنها در 20 دقیقه درست می شود.

با هر لقمه ای پر از عطر و طعم.

یک غذای جانبی خوشمزه برای هر من،تی.

ساخته شده با مواد ساده.

مواد لازم برای سرخ کن بادی الوت در کاسه.

الوت چیست؟

Elote، AKA Mexican Street Corn، ذرت پخته یا کبابی است که در مایونز، خامه ترش، پودر چیلی، آب لیموترش و پنیر کوتیجا ریخته می‌شود. گاهی تند سرو می شود و گاهی ملایم سرو می شود.

مال ما چه فرقی دارد؟ ذرت خیاب، مکزیکی کبابی ما برداشت ما از Elote است. قطعا به هیچ وجه معتبر نیست، اما ما از طعم غذاهای خیاب، محبوب مکزیکی الهام گرفتیم و می خواستیم آن را در سرخ کن هوا امتحان کنیم!

برای اطلاعات بیشتر، Isabel Eats را بررسی کنید دستور العمل معتبر Elote.

ذرت روی لپه در بشقاب.

Air Fryer Elote – آنچه شما نیاز دارید

  • ذرت داخل ظرف: مطمئن شوید که برای این دستور غذا مقداری زمان برای پختن و تمیز ، بلال ذرت خود اختصاص داده اید!
  • روغن زیتون: لپه های ذرت در روغن زیتون ریخته می شوند تا به چاشنی ها ب،بند و طعم غنی تری داشته باشند.
  • نمک و فلفل: نمک و فلفل واقعاً طعم آبدار ذرت را نشان می دهد.
  • ماست یون،: طبیعت تند و خامه‌ای ماست یون، باعث ایجاد سس الوت عالی می‌شود.
  • سس مایونز: سس مایونز یکی دیگر از مواد ضروری برای بدست آوردن طعم خامه ای و غنی در سس است.
  • پنیر کوتیجا: یک پنیر مکزیکی شور که طعم آن را به سطح دیگری می برد!
  • اهک: ما هم از آب لیموترش و هم از پوست لیموترش برای شیرینی تند استفاده کردیم.
  • فلفل هندی: عالی برای بالا بردن گرما! اگر می خواهید طعم خود را کمتر تند کنید، به جای آن از پاپریکا استفاده کنید.
سرخ کن هوا elot در بشقاب.

نحوه درست ، سرخ کن هوا Elote (4 مرحله آسان!)

ذرت فصل

سرخ کن هوا را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 4 خوشه ذرت را با آن بپاشید 1 قاشق غذاخوری روغن زیتونآن را با دست روی ذرت ماساژ دهید.

ذرت را مزه دار کنید ½ قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل.

نکته حرفه ای: اگر دوست ندارید ذرت را با دستان خود ماساژ دهید، توصیه می کنیم از کیسه ای به اندازه گالن استفاده کنید تا ذرت خود را با ادویه جات بپوش،د، زیرا ما دریافتیم که انجام این کار بسیار ساده است!

ابتدا روغن زیتون را روی هر لپه ماساژ دهید و سپس آن را در یک کیسه پ،تیکی بزرگ قرار دهید. روی ادویه ها بپاشید و سپس لپه ها را خوب تکان دهید.

ذرت را بپزید

بعد، اضافه کنید 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ته سرخ کن بادی و ذرت ها را داخل سبد سرخ کن بادی بریزید. ذرت را به مدت 10 دقیقه بپزید، ورق زدن در نیمه راه.

سس الوت درست کنید

در حالی که ذرت در حال پختن است، تمام مواد (به جز فلفل هندی) سس الوت را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.. سس را در یک بشقاب بزرگ بریزید و سس را به طور یکنواخت پخش کنید.

کت با سس

ذرت ها را از سرخ کن بادی خارج کنید و هر بلال ذرت را در سس الوت بغلت،د. از یک قاشق برای ریختن سس الوت بیشتر روی ذرت استفاده کنید. سپس ذرت را با فلفل کاین مزه دار کنید. لذت ببرید!

سرخ کن هوا elot در بشقاب با قاشق.

جفت های کامل دستور العمل

این دستور غذای سرخ کن بادی خوشمزه الوت را می توان در صورت جفت شدن با برخی از غذاهای اصلی و کناره های خوشمزه، بیشتر افزایش داد. در اینجا برخی از موارد دلخواه مطلق ما آمده است:

ذخیره سازی

اگر سس و مواد رویه از قبل روی آن وجود داشته باشد، باقیمانده سرخ کن هوا را تا یک روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.

اگر لپه بدون سس داریدآنها را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.

سرخ کن بادی با لقمه ای که در بشقاب از آن بیرون آورده شده است.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-elote/