دسته‌ها
اخبار

کیبه پخته (Kibbie) – لیمو کاسه®


کیبه پخته ۲

کیبه پخته شده یا کیبی یک دستور غذای سنتی لبن، است که در آن از گوشت چرخ کرده یا ، استفاده می شود و سپس با گندم بلغور، آجیل کاج و ادویه های گرم مانند دارچین و فلفل دلمه ای ،یب می شود.

سرو کیبه پخته.

غذای لبن، مورد علاقه شوهرم، کیبه پخته است. در حالی که از مواد زیادی استفاده نمی کند، از گوشت چرخ کرده و گوشت بره برای تهیه یک غذای لذیذ پر پروتئین و سیر کننده استفاده می کند. دستور غذای خانواده من خاطرات شیرینی را به همراه دارد، پس وقت آن رسیده که این خوبی را با بقیه شما به اشتراک بگذارم!

کیبه پخته چیست؟

کیبه پخته ،یبی از گوشت چرخ کرده، گندم بلغور بسیار ریز، فلفل دلمه ای، دارچین، کره شفاف و آجیل کاج برشته شده است. هر لقمه لطیف، آبدار و به طرز مست کننده ای خوشمزه است. این یک نوع پخته از یک غذای خام به نام کیبه نایه است. معمولاً با سالاد سبز سوری و سس ماست لبن خیار سرو می شود، این غذای لبن، در بهترین حالت خود است. همچنین به طرز شگفت انگیزی یخ می زند، بنابراین یک دسته بزرگ درست کنید و وسایل اضافی را برای یک شب دیگر منجمد کنید.

طرز تهیه کیبه پخته

اضافه ، آب داغ به بلغور گندم در کاسه

کیبه پخته خود را با آماده ، لایه اصلی گوشت شروع کنید. یک کاسه بزرگ با بلغور گندم خود بردارید و آب جوش را به آن اضافه کنید.

پوشاندن گندم بلغور

سپس مقداری پ،تیک بردارید و روی آن را بپوش،د. اجازه دهید حدود 10 دقیقه بماند، سپس آب اضافی بلغور خیس شده را تخلیه کنید.

پر، گندم بلغور با چنگال

یک چنگال بردارید و بلغور گندم نرم شده را پف کنید و برای مخلوط گوشت آماده کنید.

پیاز را در غذاساز ،د کنید

سپس در یک غذاساز1 عدد پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا ،د شود.

،د ، گوشت در غذاساز

سپس مخلوط گوشت چرخ کرده و ، را اضافه کنید.

افزودن مخلوط ادویه لبن، به گوشت

در مخلوط ادویه لبن، و همچنین مقداری نمک و فلفل بپاشید.

گوشت پالس شده

سپس نبض بزنید تا مواد کاملا با هم ،یب شوند و تقریباً شبیه خمیر شوند.

مخلوط ، گوشت در گندم بلغور

رب گوشت را با گندم بلغور نرم شده به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با دست هم بزنید تا یکدست شود.

اضافه ، کره شفاف به تابه

بعد برای درست ، فیلینگ، یک تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و رب را اضافه کنید.

تفت دادن پیاز

پیاز ،د شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود.

پختن گوشت با پیاز

بعد گوشت چرخ کرده و ، چرخ کرده را اضافه کنید و نمک بزنید.

چاشنی گوشت با ادویه لبن،

سپس مقدار بیشتری از مخلوط ادویه لبن، همه منظوره را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و بپزید تا گوشت قهوه ای شود.

اضافه ، آجیل کاج به گوشت

پس از پخته شدن، آن را با مغزهای کاج تمام کرده و از روی حرارت بردارید.

فشار دادن گوشت در تابه

سپس یک ظرف قابلمه آماده بردارید و نیمی از پوره گوشت را در ته آن پهن کنید. اگر دستان شما ،بنده شد، فرو بردن آنها در آب یخ کمک می کند.

اضافه ، فیله گوشت پخته به تابه

سپس مخلوط گوشت چرخ کرده پخته شده را بردارید و لایه زیرین را بپوش،د.

فشار دادن لایه بالایی گوشت پالس شده

ظرف را با پوشاندن مواد پر شده با باقیمانده خمیر گوشت تمام کنید.

ب، کیبه به الماس

یک چاقو بردارید و روی گوشت را به صورت مورب در جهات مخالف برش دهید تا الماس های کوچکی ایجاد کنید.

برس کشیدن قیمه روی کیبه

سپس قبل از قرار دادن در فر با دمای 400 برای حدود 45 دقیقه یا تا زم، که گوشت کاملا پخته شود، با مقدار بیشتری روغن آب شده ،ید.

کیبه پخته ۲

بعد از پخت از فر خارج کنید، با جعفری تازه، ریحان یا دانه های کاج اضافی تزئین کنید و از کیبه پخته شده خود لذت ببرید.

تعویض های آسان

  • انواع قیمه. شما می تو،د گی، خود را در خانه درست کنید، یا در هر فروشگاه مواد غذایی یافت می شود! با این حال، شما واقعاً به روغن روغنی نیاز دارید، کره معمولی یا روغن زیتون این کار را انجام نمی دهد.
  • فقط گوشت چرخ کرده اگر نمی تو،د گوشت بره را پیدا کنید یا نمی خواهید از آن استفاده کنید، می تو،د تمام کار را فقط با گوشت چرخ کرده انجام دهید.

سوالات متداول:

آیا فریزر کیبه پخته دوست دارد؟

بله، می تو،د آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

آیا می توان کیبه پخته را از قبل تهیه کرد؟

این یک غذای آسان است که از یک یا دو روز قبل آماده می شود، در یخچال در ظرف در بسته نگهداری می شود و بعداً در فر پخته می شود.

کیبه از کجاست؟

این غذا در غذاهای خاورمیانه، اما به طور خاص در سوریه، لبنان و ،یه محبوب است.

قیمه پخته.

غذاهای لبن، بیشتر

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن کیبه پخته

اگر کیبه نایه برای شما ترسناک به نظر می رسد، این کیبه پخته را به ،وان یک غذای خوشمزه برای شروع به شدت توصیه می کنم.

چنگال شما منتظر است.

کیبه پخته ۲

کیبه پخته

کیبه پخته شده یا کیبی، یک دستور غذای سنتی لبن، برای شام، با گوشت چرخ کرده یا بره همراه با بلغور گندم، آجیل کاج، دارچین و فلفل دلمه ای درست می شود.

آماده سازی: 30 دقیقه

پختن: 1 ساعت

جمع: 1 ساعت 30 دقیقه

خدمات: 15

  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و یک ظرف پخت 9*13 را کره ،ید. کنار گذاشتن

  • برای تهیه مخلوط گوشت پایه، بلغور گندم را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید و با آب داغ در حال جوش هم بزنید. روی کاسه را بپوش،د و بگذارید 10 دقیقه بماند سپس آب اضافی آن را خالی کنید.

  • گوشت بره چرخ شده و فیله را به الف اضافه کنید غذاساز و نبض بزنید تا به شکل خمیر ریز دربیاید. از غذاساز خارج کنید و همراه با گندم نرم شده، پیاز رنده شده و مخلوط ادویه لبن، همه منظوره در یک کاسه بزرگ قرار دهید. از دستان خود برای مخلوط ، خوب استفاده کنید. اگر مخلوط روی دست خیلی ،بنده شد، آن را در یک کاسه آب یخ فرو کنید.
  • برای تهیه فیلینگ، کره شفاف شده را در یک تابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. گوشت، آجیل کاج، پیاز، و ،یب ادویه جات لبن، همه منظوره را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت حدود 9 تا 11 دقیقه پخته شود.
  • برای فرم دادن به کیبه پخته شده، نیمی از مخلوط پایه گوشت را کف ظرف پخت پخش کنید. بعد، فیلینگ را روی لایه پایه پخش کنید. در انتها، مخلوط گوشت پایه باقی مانده را روی آن پخش کنید و با دست خیس کمی فشار دهید تا رویه صاف شود.

  • کیبه را به صورت مورب برش دهید تا الماس های کوچک تشکیل شود. اختیاری: در این مرحله می تو،د روی کره ذوب شده اضافی روی آن بچک،د.

  • تا زم، که گوشت کاملاً پخته شود، حدود 40-45 دقیقه بپزید. با لبان خیار سرو کنید.

خدمت: 2قطعاتکا،ی: 300کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 10gپروتئین: 18gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 9gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 0.4gکلسترول: 69میلی گرمسدیم: 61میلی گرمپتاسیم: 316میلی گرمفیبر: 3gقند: 1gویتامین A: 5IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 33میلی گرماهن: 2میلی گرم





منبع: https://thelemonbowl.com/baked-kibbeh/