میگوی چیلی و لیمویی یک شام خوشمزه شب هفته با کمی ادویه و طعم فراوان است! دستور العمل سریع و آسان میگو که با مواد ساده تهیه می شود و در کمتر از 20 دقیقه یک غذای دلپذیر را برای جمعیت ایجاد می کند! مقداری برنج سفید آماده کنید و بیایید آشپزی کنیم!
ما عاشق غذاهای دریایی در اینجا هستیم، مانند خوردن غذاهای دریایی حداقل دو بار در هفته! زیبایی شام غذاهای دریایی این است که سبک، سالم، سریع، فوق العاده آسان و بسیار رضایت بخش هستند! دستور پخت میگوی چیلی لیموی امروزی یکی از آنهاست. به ویژه میگو بسیار سریع پخته می شود مانند این Chimichurri میگو که روی گریل پخته می شود.
چرا عاشق دستور العمل میگو لیمو چیلی خواهید شد
- خیلی خوشمزه است!
- اگر برنج شما آماده باشد، غذا در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود!
- لازم نیست میگو را مرینیت کنید، سس به اندازه کافی خوش طعم است!
- بهتر است برای این دستور غذا میگوی تمیز، پوست کنده و دم کرده ب،ید زیرا باعث صرفه جویی در وقت شما می شود!
- می تو،د به اندازه دلخواه با سس تند یا ملایم بخورید.
- میگو در داخل فوق العاده لطیف است و به لطف پوشش سبک نشاسته ذرت، از بیرون ترد ظریفی دارد.
- در مورد سس، طعم تند و شیرین آسیایی با مقدار زیادی لیمو و گشنیز دارد.
- شما می تو،د ظرف را زودتر از موعد درست کنید!
- غذاهای باقیمانده روز بعد طعم بسیار خوبی دارند و به راحتی گرم می شوند.
مواد لازم برای میگو لیمو چیلی
- میگو -خام، پوست کنده و رگه شده
- زنجبیل و سیر تازه – برای سس چرخ کرده/رنده شده
- من بید هستم – برای طعم
- دانههای فلفل قرمز-– برای گرما
- سس داغ سریراچا – کم و بیش به سلیقه شما
- فلفل تازه -حرارت در سس لیمو چیلی
- آب لیمو
- اب – برای رقیق ، سس
- شکر قهوه ای روشن –-برای متعادل ، طعم های قوی
- گشنیز – برای طراوت و درخشندگی سس
- روغن کنجد – برای طعم دادن و برای پختن میگو
طرز تهیه میگو با لیمو چیلی
- با پوشاندن می،ا با آرد همه منظوره شروع کنید و کمی نمک اضافه کنید.
- شما یک لایه نازک آرد می خواهید و نه یک پوشش سنگین.
- یک تابه ن،ب را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن کنجد را به آن اضافه کنید. سپس میگو را در یک لایه اضافه کنید. مهم است که میگو در یک لایه برای آن پوسته ترد باشد.
- میگو را فقط زم، که طلایی شد برگرد،د – که حدا،ر 2 دقیقه در هر طرف طول می کشد. و هنگامی که آنها آماده شدند، می،ا را از ماهیتابه خارج می کنید.
- در آن مرحله سس لیمو چیلی را درست میکنید، روغن کنجد، زنجبیل، سیر، سس سویا و آب را اضافه میکنید، سپس بقیه مواد را اضافه میکنید و سس را به جوش میآورید.
- می،ا را دوباره در تابه بریزید و بگذارید فقط یک دقیقه در سس بجوشد. کار را با گشنیز تمام کنید.
- میگو را روی برنج با تمام سس اضافی سرو کنید!
نکات و پرسشهای متداول درباره طرز تهیه میگو با لیمو چیلی
- برای صرفه جویی در زمان، میگوی پوست کنده، صاف شده و تمیز شده را برای این دستور تهیه کنید.
- می،ا را قبل از تفت دادن با یک پوشش بسیار سبک آرد/نشاسته ذرت بپوش،د. اطمینان حاصل کنید که گرد و غبار اضافی را پاک کنید.
- می،ا را زیاد نپزید زیرا ،تیکی و سفت می شوند. فقط دو دقیقه در هر طرف
- هنگام سرخ ، میگو از شلوغی تابه خودداری کنید، ممکن است لازم باشد این فرآیند را در چند دسته انجام دهید.
- ادویه را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید، کم و بیش فلفل، فلفل فلفل قرمز و سریراچا اضافه کنید.
- ما دوست داریم میگو را با برنج سفید سرو کنیم، اما مطمئناً می تو،د آن را با رشته فرنگی یا سالاد برای یک وعده غذایی سبک تر میل کنید.
- باقیمانده غذا را در ظرف در بسته نگهداری کنید و روز بعد در مایکروویو گرم کنید.
آیا می تو،د از میگوی منجمد برای تهیه این دستور استفاده کنید؟
آره! من امروز از میگو یخ زده استفاده کردم، اما آن را در یخچال یخ زدایی کردم و سپس به دستور پخت ادامه دادم.
آیا باید میگو را مرینیت کنید؟
از آنجایی که سس فوق العاده خوش طعم است، میگو اصلا نیازی به ماریناد ندارد.
با میگو چیلی لیمو چیلی سرو می کنید؟
در حالی که ما آن را با برنج سفید دوست داریم، مطمئناً می تو،د آن را با نودل، تاکو، سالاد و موارد دیگر لذت ببرید!
دستور العمل های محبوب غذاهای دریایی
سی باس شیلی
تارتار ماهی تن
صدف سبز
گوش ماهی سرخ کن بادی
کالاماری
تارتار ماهی قزل آلا
صنایع دستی پخته شده
تاکو ماهی سالمون
ماهی پخته شده مدیترانه ای
رول ،چنگ
میگو آهکی چیلی
میگوی چیلی و لیمویی یک شام خوشمزه شب هفته با کمی ادویه و طعم فراوان است! دستور العمل سریع و آسان میگو که با مواد ساده تهیه می شود و در کمتر از 20 دقیقه یک غذای دلپذیر را برای جمعیت ایجاد می کند! مقداری برنج سفید آماده کنید و بیایید آشپزی کنیم!
،اصر
میگو
-
2
پوند
میگو
خام، پوست کنده و رگه شده -
1/2
فنجان
آرد همه منظوره -
1/4
قاشق چایخوری
نمک
چشیدن -
2
قاشق غذاخوری
روغن کنجد
سس لیمو چیلی
-
1
قاشق سوپخوری
روغن کنجد -
1
قاشق چایخوری
زنجبیل
چرخ کرده -
3
میخک ها
سیر
چرخ کرده -
1
قاشق چایخوری
خلال فلفل قرمز
کم و بیش به سلیقه -
1/4
فنجان
من بید هستم -
2/3
فنجان
اب -
1
قاشق سوپخوری
آب لیمو -
1/4
فنجان
شکر قهوهای -
2
قاشق چایخوری
سریراچا
کم و بیش به سلیقه -
1/3
فنجان
گشنیز
چرخ کرده -
1
فلفل قرمز
برای طعم دادن
دستورالعمل ها
-
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و میگو را به آن اضافه کنید. روی می،ا را در یک لایه نازک بپوش،د و آرد اضافی را از بین ببرید.
-
روغن کنجد را در تابه ای گرم کنید و می،ا را در یک لایه به آن اضافه کنید. ممکن است لازم باشد این مرحله را به صورت دسته ای انجام دهید زیرا نمی تو،د تابه را شلوغ کنید.
-
بعد از 2 دقیقه، می،ا را برگرد،د و دو دقیقه دیگر آن را بپزید تا طلایی شود و سپس می،ا را از ماهیتابه خارج کنید.
-
این کار را با می،ای باقیمانده تکرار کنید و در صورت نیاز روغن کنجد اضافی را به تابه اضافه کنید تا ن،بد.
-
برای تهیه سس: روغن کنجد و سیر و زنجبیل را اضافه کنید.
-
یک دقیقه تفت دهید و سپس بقیه مواد را به جز گشنیز به آن اضافه کنید. سس را به جوش آورده و سپس حرارت را کم کنید.
-
میگو را دوباره به سس اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوش،د تا همه طعم ها گرفته شود. سپس با گشنیز تمام کنید.
-
میگو را روی برنج سفید سرو کنید و لذت ببرید!
یادداشت های دستور غذا
نکات و پرسشهای متداول درباره طرز تهیه میگو با لیمو چیلی
- برای صرفه جویی در زمان، میگوی پوست کنده، صاف شده و تمیز شده را برای این دستور تهیه کنید.
- می،ا را قبل از تفت دادن با یک پوشش بسیار سبک آرد/نشاسته ذرت بپوش،د. اطمینان حاصل کنید که گرد و غبار اضافی را پاک کنید.
- می،ا را زیاد نپزید زیرا ،تیکی و سفت می شوند. فقط دو دقیقه در هر طرف
- هنگام سرخ ، میگو از شلوغی تابه خودداری کنید، ممکن است لازم باشد این فرآیند را در چند دسته انجام دهید.
- ادویه را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید، کم و بیش فلفل، فلفل فلفل قرمز و سریراچا اضافه کنید.
- ما دوست داریم میگو را با برنج سفید سرو کنیم، اما مطمئناً می تو،د آن را با رشته فرنگی یا سالاد برای یک وعده غذایی سبک تر میل کنید.
- باقیمانده غذا را در ظرف در بسته نگهداری کنید و روز بعد در مایکروویو گرم کنید.
آیا می تو،د از میگوی منجمد برای تهیه این دستور استفاده کنید؟
آره! من امروز از میگو یخ زده استفاده کردم، اما آن را در یخچال یخ زدایی کردم و سپس به دستور پخت ادامه دادم.
آیا باید میگو را مرینیت کنید؟
از آنجایی که سس فوق العاده خوش طعم است، میگو اصلا نیازی به ماریناد ندارد.
با میگو چیلی لیمو چیلی سرو می کنید؟
در حالی که ما آن را با برنج سفید دوست داریم، مطمئناً می تو،د آن را با نودل، تاکو، سالاد و موارد دیگر لذت ببرید!
ارزش غذایی
میگو آهکی چیلی
مقدار در هر خدمت
کا،ی 222
کا،ی از چربی 99
٪ ارزش روزانه*
چربی 11 گرم17%
چربی اشباع 2 گرم13%
چربی اشباع نشده 5 گرم
چربی تک غیراشباع 4 گرم
سدیم 1025 میلی گرم45%
پتاسیم 137 میلی گرم4%
کربوهیدرات ها 29 گرم10%
فیبر 1 گرم4%
شکر 14 گرم16%
پروتئین 4 گرم8%
ویتامین A 351 IU7%
ویتامین سی 20 میلی گرم24%
کلسیم 27 میلی گرم3%
اهن 1 میلی گرم6%
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
منبع: https://www.t،urplefigs.com/chili-lime-shrimp/