این ماریناد اصیل کارنه اسادا که فقط با چند ماده ساده درست شده است با سس سویا، آب مرکبات و ادویه های گرم مانند زیره و میخک درست می شود. از کارنه اسادا روی برنج یا در تورتیلاهای گرم لذت ببرید.
من چند سال پیش در سفرم به سانته فه عاشق کارنه آسادا شدم. دودی، لطیف، آبدار و خوشمزه، نمی توانستم صبر کنم تا به خانه برسم و خودم آن را بازسازی کنم. معمولاً با تورتیلاهای ذرت گرم سرو می شود، همچنین روی یک بستر برنج و لوبیا یا روی یک کاسه سالاد مکزیکی نیز خوشمزه است. این غذا برای تمام خانواده من مورد استقبال قرار گرفته است، بنابراین شما قطعاً می خواهید ماریناد Carne Asada من را امتحان کنید.
،اصر
- نارنجی: آب پرتقال شیرین و مرکباتی به لطیف شدن گوشت و افزودن طعم آن کمک می کند.
- اهک: همراه با آب پرتقال، آب لیموترش طعم مرکبات اصیل بیشتری را به کارنه اسادا اضافه می کند.
- سیر: کمی تند و طعم آن مغزی است
- من بید هستم: طعم و مزه ی امامی عالی و شور را به گوشت اضافه می کند.
- روغن زیتون: به حجم دادن به ماریناد و پوشاندن گوشت کمک می کند.
- سرکه سیب: گرما و ادویه را با مقداری اسیدیته متعادل می کند.
- ادویه های گرم: زیره و میخک به هم می پیوندند تا به ایجاد حرارت دودی و گرم برای استیک کمک کنند.
- نمک و فلفل: طعم ها را متعادل و تقویت می کند.
- استیک دامن: مرمر شده برای طعم قوی، ماریناد را خیس می کند تا لطیف و خوشمزه شود.
طرز تهیه ماریناد کارنه اسادا
ماریناد کارنه اسادا را با آب پرتقال و لیموترش در یک کاسه شروع کنید.
بعدی را انتخاب کنید میکرو هواپیما و سیر را در آب رنده کنید و زیره، حبه، نمک و فلفل بپاشید.
سپس سس سویا را به کاسه اضافه کنید.
به دنبال آن سرکه سیب و روغن زیتون.
همه را با همزن بزنید و سپس روی استیک بریزید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند، اما ترجیحا یک شب.
بعد از اینکه استیک را مرینیت کردید، گریل خود را روی حرارت زیاد گرم کنید و استیک خود را حدود 4 دقیقه بپزید.
اجازه دهید استیک حدود 10 دقیقه استراحت کند، سپس آن را به صورت نوارهایی برش دهید.
با تزیین با گشنیز تازه و آب لیمو ترتیلا یا برنج سرو کنید و از ماریناد کارنه اسادا لذت ببرید!
سوالات متداول:
چه مدت باید گوشت ، را ماریناد کنید؟
در حالت ایده آل، گوشت ، را به مدت 4 ساعت یا تا یک شب خوابانده کنید. اگر وقتتان کم است، حتی فقط یک ساعت کارتان را انجام می دهد.
چرا باید اجازه بدهم گوشت قبل از سرو استراحت کند؟
قبل از سرو، اجازه دهید گوشت حداقل 10 دقیقه استراحت کند. این باعث می شود که آب میوه ها دوباره توزیع شوند. اگر زود برش دهید، همه آن آب میوه های خوشمزه آزاد می شوند و از بین می روند.
بهترین برش گوشت ، برای کارنه آسادا چیست؟
میخواهید از برشهای مرمری خوب مانند استیک دامن یا استیک صاف اتو شده استفاده کنید. از طرف دیگر، استیک کناری نیز کار می کند.
دستور العمل های بیشتر گریل
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
یک غذای آسان و خوشمزه برای درست ، بیرون روی گریل، این ماریناد کارنه اسادا را خودتان امتحان کنید!
چنگال شما منتظر است.
ماریناد کارنه اسادا
این ماریناد اصیل کارنه اسادا که فقط با چند ماده ساده درست شده است با سس سویا، آب مرکبات و ادویه های گرم مانند زیره و میخک درست می شود. از کارنه اسادا روی برنج یا در تورتیلاهای گرم لذت ببرید.
آماده سازی: 10 دقیقه
پختن: 1 ساعت
جمع: 1 ساعت 10 دقیقه
سنجاق
خدمات: 6
-
همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی استیک دامن که در یک ظرف بزرگ پخت قرار داده شده بریزید. روی آن را بپوش،د و به مدت 4 ساعت یا یک شبه ماریناد کنید.
-
برای پخت، گریل را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید. استیک را به مدت 3 تا 4 دقیقه در هر طرف کباب کنید تا متوسط به ندرت باشد. قبل از سرو 10 دقیقه استراحت دهید.
این دستور برای 2 پوند استیک دامن درست شده است.
خدمت: 6اونسکا،ی: 333کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 5gپروتئین: 34gچربی: 20gچربی های اشباع شده: 5gکلسترول: 95میلی گرمسدیم: 824میلی گرمپتاسیم: 517میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 61IUویتامین سی: 15میلی گرمکلسیم: 27میلی گرماهن: 3میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/carne-asada-mari،e/