من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
این سالاد نخود عدس یک ناهار مقوی برای روزهای شلوغ می سازد! با استفاده از مواد ساده و مقرون به صرفه در کمتر از 30 دقیقه پخته می شود. یک سالاد نخود وگان که در صورت نیاز میتو،د آن را همراه خود حمل کنید!
عدس و نخود ،یبی شگفتانگیز خوشمزه را در این دستور تهیه سالاد وگان آسان میسازند. یک سس تاهینی سریع و آسان یک رویه خوشمزه درست می کند که تمام طعم ها را با هم ،یب می کند.
اگر عاشق این دستور غذا هستید، ممکن است از این سالاد عدس مدیترانه ای یا سالاد نخود اورزو نیز لذت ببرید.
چرا این دستور العمل کار می کند
- این سالاد عدس نخود است یک پایه محکم برای خلاقیت با استفاده از ،یبی از سبزیجات و ادویه جات.
- سالاد نخود وگان فوق العاده سریع! فقط در عرض چند دقیقه آماده است.
- برای تهیه غذا عالی است
- سلیقه ها گرم یا سرد عالی باعث انعطاف پذیری بیشتر برای وعده های غذایی می شود.
چه چیزی در این سالاد عدس و نخود مصرف می شود
این دستور تهیه سالاد آسان از چند غذای اصلی و سبزیجات تازه استفاده می کند. پیدا ، هیچ چیز خیلی سخت نیست و باید بتو،د با یک دویدن سریع به خواربار فروشی چیزهایی را که در حال حاضر ندارید جمع آوری کنید.
- روغن زیتون: فقط یک لمس برای پختن سبزیجات برای سالاد عدس و نخود.
- پیاز: من در این دستور پخت با پیاز زرد را ترجیح می دهم.
- فلفل دلمه ای: فلفل های رنگی شیرین تر از سبز هستند. فلفل دلمه ای قرمز، نارنجی یا زرد را برای بهترین طعم انتخاب کنید.
- چاشنی: پودر سیر، نمک و فلفل.
- حبوبات: ما از لوبیا گاربانزو، نخود AKA و عدس استفاده می کنیم. برای عدس، توصیه میکنم از انواع سبز، قهوهای یا سایر گونههایی استفاده کنید که در هنگام پخت خوب نگه میدارند. از استفاده از رنگ های قرمز یا زرد که نسبتاً نرم می شوند خودداری کنید.
- اسفناج: سبزی تازه و آسان که یک افزودنی خوشمزه به این سالاد نخود و عدس می دهد. همچنین می تو،د از کلم پیچ، آروگولا یا سایر سبزیجات استفاده کنید.
- ارده: خمیری ساخته شده از دانه های کنجد که برای تهیه سس سالاد وگان خامه ای عالی است.
- آب لیمو: در صورت امکان از لیموی تازه برای بهترین طعم استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد نخود عدس
- 1) پختن پیاز و فلفل را در ماهیتابه ای با روغن زیتون روی حرارت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زم، که کمی قهوه ای شود. یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، نمک و فلفل را به سبزیجات پخته شده اضافه کنید.
- 2) اضافه ، لوبیا گاربانزو را به پیاز و فلفل و 4 دقیقه دیگر تفت دهید.
- 3) اضافه کنید اسفناج و آب را در ماهیتابه قرار دهید و درب آن را ببندید و بپزید تا اسفناج پژمرده شود.
- 4) وقتی آماده شد، عدس را به مخلوط سالاد نخود اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و کنار بگذارید.
- 5) ،یب کنید تاهین، آب لیمو، نمک، فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر را در یک کاسه کوچک. آب گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- 6) باران ریز و نمناک سس تاهینی را روی سالاد عدس نخود قرار دهید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
- 7) لذت ببرید گرم یا سرد!
نکات تخصصی و سوالات متداول
- از مصرف عدس قرمز یا زرد خودداری کنید هنگام درست ، این سالاد عدس و نخود. آنها بیش از حد نرم و لطیف هستند.
- عدس و نخود را حتما آبکش کنید خوب تا مایعی به سالاد اضافه نکنند.
- باقی مانده ها را ذخیره کنید در یخچال تا پنج روز. من فریز ، این سالاد را توصیه نمی کنم. آن را سرد سرو کنید یا دوباره در مایکروویو یا تابه گرم کنید تا گرم شود.
هر کدام کارساز هستند اما من به شدت توصیه می کنم آنها را در خانه بپزید. کنترل بیشتری روی بافت خواهید داشت. برای سالاد، عدس بهتر است با کمی لقمه در آن پخته شود. در اینجا راهنمای عدس برای مرجع است.
زیبایی این دستور پخت هر دو عالی است! این باعث می شود ظرف در هنگام سرو آن بسیار انعطاف پذیرتر شود.
نحوه خدمت
در واقع، این سالاد نخود عدس یک وعده غذایی کامل در یک کاسه است، اما در اینجا ایده هایی برای سرو وجود دارد اگر به دنبال چیزی کمی قابل توجه تر هستید.
دستور العمل های بیشتر عدس که از آنها لذت خواهید برد
ع، ها توسط آلفونسو رویا
سالاد:
در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط روغن زیتون و پیاز و فلفل بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. ¼ قاشق چایخوری پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سپس لوبیا گاربانزو را به پیاز و فلفل اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از گذشت 4 دقیقه، اسفناج و آب را اضافه کنید و روی آن را بپوش،د تا اسفناج پژمرده شود.
عدس را به مخلوط سالاد نخود اضافه کنید و دوباره نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.
تزئین:
برای تهیه قطره تاهین: تاهین، آبلیمو، نمک، فلفل، ¼ قاشق چایخوری پودر سیر را با هم مخلوط کرده و آب گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در آ،، تاهینی را روی سالاد عدس بریزید و با هم مخلوط کنید.
از گرم یا سرد لذت ببرید!
- از مصرف عدس قرمز یا زرد خودداری کنید هنگام درست ، این سالاد عدس و نخود. آنها بیش از حد نرم و لطیف هستند.
- عدس و نخود را حتما آبکش کنید خوب تا مایعی به سالاد اضافه نکنند.
- باقی مانده ها را ذخیره کنید در یخچال تا پنج روز. من فریز ، این سالاد را توصیه نمی کنم. آن را سرد سرو کنید یا دوباره در مایکروویو یا تابه گرم کنید تا گرم شود.
کا،ی: 337کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 38gپروتئین: 16gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 4gچربی اشباع شده: 8gکلسترول: 0.2میلی گرمسدیم: 266میلی گرمپتاسیم: 793میلی گرمفیبر: 13gقند: 3gویتامین A: 3547IUویتامین سی: 18میلی گرمکلسیم: 108میلی گرماهن: 6میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
نویسنده: لورن بوسی
دوره: شام، سالاد
غذا: آمریکایی
روش: صد توپ
رژیم غذایی: وگان
کلید واژه ها: سالاد نخود، نخود، ناهار آسان، ناهار سالم، سالاد نخود عدس، عدس، دستور العمل های سریع، سس تاهینی، زیر 30 دقیقه، ناهار وگان، دستور العمل های گیاهی، دستور العمل های گیاهی، سبزیجات
منبع: https://plantbasedonabudget.com/lentil-chickpea-salad-with-tahini-dressing/