این کیک قهوه دارچین streusel دستور پخت کامل صبحانه شیرین است! برای صبحانه های آسان در طول هفته با یک فنجان قهوه در میان جمعیت یا وعده غذایی آماده کنید. لذت ببرید!
طرز تهیه کیک قهوه آسان
صبحانه سرو می شود! و این کیک قهوه ای استروسل دارچینی کاملا شیرین است. آن را با یک فنجان قهوه جفت کنید و بهترین راه را برای شروع روز خود خواهید داشت.
چرا شما آن را دوست دارم!
این یک وعده برانچ تعطیلات آسان است. آن را زودتر از موعد آماده کنید تا قبل از آمدن مهمانان آماده باشید.
طعم فوق العاده ای دارد، به خصوص با یک فنجان قهوه جفت می شود.
رویه دارچینی استروسل خانگی و بسیار خوش طعم است
مواد لازم کیک قهوه
تاپینگ استروسل
کیک قهوه
- مواد خشک: شما نیاز دارید آرد همه منظوره، پودر خمیرمایه، نمک و دارچین آسیاب شده
- مواد مرطوب: شکر قهوه ای روشن، عصاره و،ل، کره بدون نمک، روغن آووکادو، شیر بادام و تخم مرغ.
طرز تهیه کیک قهوه
رویه streusel را آماده کنید
اضافه ، جو دوسر نورد شده، آرد، شکر قهوه ای، کره، دارچین و عصاره و،ل را در یک کاسه مخلوط کنید. مواد را با هم برش دهید تا کرانبل شکل بگیرد. یام
خمیر کیک قهوه را آماده کنید
آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را در ظرفی بریزید و هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه شکر قهوه ای، عصاره و،ل و کره را با همزن برقی مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود. سپس با روغن آووکادو بریزید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد، تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند و سپس 1 فنجان شیر به خمیر اضافه کنید.
اگر قوام غلیظ و خامه ای بود خمیر شما آماده است. اگر خمیر شما مانند خمیر کوکی خیلی غلیظ است، هر بار 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا به غلظت نازکی برسد.
کیک قهوه را جمع کنید
مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. یک فنجان از خمیر را بردارید و آن را به یک کاسه منتقل کنید. 2 قاشق چایخوری دارچین را به 1 فنجان خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا ،یب شوند. خمیر با دارچین باید رنگ دارچینی تیره تری داشته باشد.
نیمی از خمیر غیر دارچینی باقی مانده را کف قالب کیک بریزید و با استفاده از کاردک خمیر را به طور یکنواخت پخش کنید.
خمیر دارچین را در قالب کیک بریزید و آن لایه را به طور یکنواخت پخش کنید. کیک را با بقیه خمیر غیر دارچینی تمام کنید و لایه رویی را صاف کنید.
رویه استروزل را به بالای کیک اضافه کنید و به آرامی با دست روی کیک را فشار دهید.
پخت کیک قهوه
کیک را به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید و با چادر فویل بپوش،د و 30 دقیقه دیگر بپزید.
اگر وسط کیک بیشتر پخته است، کیک را از فر خارج کنید.
بگذارید خنک شود و لذت ببرید!
اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه قبل از سرو خنک شود.
تعویض آسان مواد
روغن آووکادو –> سس سیب
شیر بادام –> هر شیر
جو دوسر نورد شده –> پخت سریع جو
نکات و ترفندها
- سعی کنید بعد از مخلوط ، مواد مرطوب و مواد خشک با هم، اجازه ندهید خمیر زیاد بماند. بیکینگ پودر زم، که خیس می شود فعال می شود و اجازه دادن به آن برای مدت طول، ممکن است باعث ایجاد کیک خیس شود!
- هنگامی که خمیرهای مختلف را در مرحله 7 می گذارید، خیس ، کاردک ممکن است به پخش شدن خمیر کمک کند.
ذخیره سازی
کیک قهوه خود را در یک ظرف دربسته (یا در تابه ای که با پوشش پ،تیکی در آن پخته شده است) در یخچال نگهداری کنید. تا 3 روز.
برای فریز ، کیک قهوه، مطابق کارت دستور تهیه و پخت کنید. بعد از خنک شدن کامل کیک قهوه روی آن را با پ،تیک و فویل آلومینیومی بپوش،د. آن را تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.
برای گرم ، مجدد: هنگامی که آماده گرم ، مجدد کیک قهوه هستید، آن را از فریزر خارج کرده و پوشش پ،تیکی و فویل حلبی را بردارید. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15-25 دقیقه بپزید.
دستور پخت کیک قهوه
این کیک قهوه ترد را درست کنید. با یک تاپینگ کرامبل خوشمزه، خمیر دارچین درست می شود و با یک فنجان قهوه کاملاً هماهنگ می شود.
آمادگی:25 دقایق
پختن:1 ساعت
جمع:1 ساعت 25 دقایق
چربی 23
کربوهیدرات ها 59
پروتئین 7
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک آلومینیومی 8×8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید. کنار بگذارید.
-
رویه streusel را آماده کنید. جو دو سر حلقه شده، آرد، شکر قهوه ای، کره، دارچین و عصاره و،ل را به یک کاسه همزن اضافه کنید. از یک قاشق استفاده کنید (یا دستانتان بهتر عمل کند) و مواد را با هم برش دهید تا به شکل ،د شوند. این ممکن است 4-5 دقیقه طول بکشد. رویه streusel را برای بعد کنار بگذارید.
-
سپس آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را در ظرفی بریزید و هم بزنید. کنار بگذارید.
-
در یک کاسه جداگانه شکر قهوه ای، عصاره و،ل و کره را با همزن برقی مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.
-
روغن آووکادو را در مخلوط خامه ای بریزید و با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. 1 فنجان شیر به خمیر اضافه کنید. اگر قوام غلیظ و خامه ای بود خمیر شما آماده است. اگر خمیر شما مانند خمیر کوکی خیلی غلیظ است، هر بار 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا به غلظت نازکی برسد.
-
مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. یک فنجان از خمیر را بردارید و آن را به یک کاسه منتقل کنید. 2 قاشق چایخوری دارچین را به 1 فنجان خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا ،یب شوند. خمیر با دارچین باید رنگ دارچینی تیره تری داشته باشد.
-
در مرحله بعد، نیمی از خمیر غیر دارچینی باقی مانده را در کف قالب کیک بریزید و با استفاده از یک کاردک خمیر را به طور یکنواخت پخش کنید. خمیر دارچین را در قالب کیک بریزید و آن لایه را به طور یکنواخت پخش کنید. کیک را با بقیه خمیر غیر دارچینی تمام کنید و لایه رویی را صاف کنید.
-
رویه استروزل را به بالای کیک اضافه کنید و به آرامی با دست روی کیک را فشار دهید. کیک را به مدت 30 دقیقه بپزید و روی آن را با چادر فویل بپوش،د و 30 دقیقه دیگر بپزید. اگر وسط کیک بیشتر پخته است، کیک را از فر خارج کنید (بعد از اینکه از فر خارج کردید تا چند دقیقه به پخت ادامه می یابد).
-
اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه قبل از سرو خنک شود.
نکات و نکات
- سعی کنید بعد از مخلوط ، مواد مرطوب و مواد خشک با هم، اجازه ندهید خمیر زیاد بماند. بیکینگ پودر پس از خیس شدن فعال می شود و اجازه دادن به آن برای مدت طول، ممکن است باعث ایجاد کیک ،یف شود.
- وقتی خمیرهای مختلف را در مرحله 7 میگذارید، خیس ، کاردک ممکن است به پخش شدن خمیر کمک کند.
- با شربت افرا، آیسینگ یا یک فنجان قهوه سرو کنید.
ارزش غذایی
کا،ی: 469کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 59g پروتئین: 7g چربی: 23g فیبر: 2g قند: 21g
منبع: https://fitfoodiefinds.com/coffee-cake-recipe/