ردی)، به عنوان جدیدترین سامانه رزرو آنلاین اقامتگاه در ایران شروع به فعالیت کرده است. اگر قصد مسافرت به هرکدام از مناطق کشور را دارید، میتوانید از خدمات سایت بوم گردی جهت رزرو اقامتگاه های مطمئن و تضمین شده استفاده کنید. انواع اقامتگاه و ویلا در سراسر ایران از طریق سایت بومگردی قابل اجاره هستند.
در کنار این آبشار رود کارون به آرامی جاری است و در ترکیب با انارستان ها و شالیزارهای روستای دره عشق و دورک شاهپوری، فضای شگفت انگیزی را به وجود آورده است . آبشار تونل کوهرنگ، از سرازیر شدن آب تونل اول کوهرنگ به وجود آمدهاست. این تونل به منظور انتقال آب چشمه کوهرنگ و دیگر چشمهها به زاینده رود ایجاد شدهاست. سفر به این استان کوهستانی هم از طریق زمینی، با خودروی شخصی، تور مسافرتی یا اتوبوس و هم به صورت هوایی امکانپذیر است. بهجای لیمو امانی میتوان از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آب لیمو نیز استفاده کرد. بهجای لوبیا قرمز میتوانید از لوبیا چیتی یا لوبیا سفید هم استفاده کنید.
- لوبیا چیتی را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- این نان طعم شیرینی دارد و پس از پخته شدن، میتوان به آن شیره انگور یا خاک قند اضافه کرد.
- در برخی دستورهای شیشلیک کبابی از آبلیمو تازه، آب انار، دارچین و میخک نیز استفاده میکنند که به سلیقه افراد برمیشود.
- کلم پلو، غذایی محبوب در میان ایرانیان است که به روشهای مختلفی در سراسر ایران طبخ میشود؛ اما اصالت آن به شهر شیراز برمیشود.
- در انتها آرد را با نصف لیوان آب حل کنید و در آش بریزید تا آش غلیظ شود.
کباب سرداشی در همدان همراه با نان سنگک و سبزیجات تنوری شده سرو میشود و غذایی بسیار لذیذ و اشتهابرانگیز است. تکههای گوشت را با ادویهها و یک عدد پیاز خرد شده در یک کاسه بریزید و با دستانتان گوشت را به این مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه دهید تا گوشت برای چند ساعت در یخچال مزهدار شود. یک عدد پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت مزهدار شده را با پیازها تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. در ادامه پوره گوجهفرنگی را به آنها بیفزایید و اجازه دهید تا این مخلوط روی حرارت ملایم گاز با هم بپزند و آب گوجهفرنگی کاملا کشیده شود.
یکی از غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری که معمولاً این غذا را برای صبح زمستان می پزند. عدس را تمیز کرده و با گوشت چرخ کرده با بدون گوشت می پزند پس از پخته شدن مقداری آویشن و سیر و فلفل و روغن به آن را طعم دار کرده و می کوبند و آب آنرا جدا کرده و با نان خشک می خورند و کوبیده آنرا با نان. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمانشاه و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
این استان از نظر جاذبه های طبیعی، تاریخی، اجتماعی و فرهنگی بسیار غنی است. غارها ، رودها و آبشارها، تالاب ها و چشمه های زیادی در سطح استان پراکنده هستند که هر یک مناظر بدیع و دلپذیری را به وجود آوردهاند. پیوند آب با عناصر طبیعی مانند دره سبز هزار و اقلیم مناسب، آبشار زیبای آتشگاه را در فاصله ۴۰ کیلومتری شهر لردگان به وجود آورده است . آبشار درهعشق، در شهرستان اردل در مجاورت روستای درهعشق در ۱۱۰ کیلومتری شهرکرد واقع است. این آبشار بیش از یکصد متر ارتفاع دارد و در مجاورت رود کارون قرار دارد.
غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری
آب این چشمه از گواراترین آبهای جهان است و خواص درمانی از قبیل جلوگیری از پوسیدگی دندان و درمان سنگ کلیه دارد. مناظر چشمگیر و فضاسازی اطراف چشمه، این مکان را در ردیف زیباترین گردشگاههای شهرستان کوهرنگ قرار دادهاست. این غذا معولا گوشت كوبیده ندارد و مواد آن بههمراه آب آن خورده میشود؛ اما میتوان آن را شبیه آبگوشت ساده نیز سرو کرد. اگر مرغ شما پخت، اما خورش به روغن نیفتاد، مرغ را از غذا دربیاورید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود. در تهیه این نسخه از فسنجان بهجای رب انار از ماست یا کشک استفاده میشود و به همین دلیل، طعم این فسنجان با هر فسنجانی که تاکنون امتحان کردهاید، متفاوت است. سپس این عصاره که به آن «کلگ» نیز میگویند، برای یک هفته در آب خیس میشود تا بهصورت خمیر دربیاید.
طرز تهیه انواع شیرینی شیر؛ شیرینی سنتی آذربایجان
سینی را برای یک تا دو ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود. سپس شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه بپزد. برای سرو، عنکاس را در ظرف بکشید و دور آن را با پیاز و تربچه تزئین کنید. برخی افراد در ابتدا ماهی را باسیر خرد شده، زردچوبه، فلفل قرمز، نمک، پودر زنجبیل، روغن زیتون و آب لیمو ترش مخلوط میکنند و برای یک ساعت در یخچال قرار میدهند تا ماهی کاملا مزهدار شود.
استان آذربایجان غربی در شمال غرب ایران، یکی از زیباترین شهرهای ایران است که با وجود بناهای تاریخی، آبوهوای مدیترانهای و غذاهای محلی متنوع، مقصدی بی٬نظیر برای گردشگری غذایی به شمار میآید. در مرحله پایانی از طرز تهیه کباب بختیاری یک عدد فیله گوشت و یک عدد فیله مرغ به صورت یک در میان در سیخ بگذارید و روی آتش با داخل تابه کباب ها را آماده کنید، نوش جان. رفته رفته و در دوران قاجار قلیه جای خودش را به خورش میدهد و تنها غذاهای جنوبی دیگر با این نام خوانده میشدند.
سفر خود را برنامهریزی کنید
خراسان جنوبی در بخش جنوبی خراسان در شرق ایران، با قدمتی طولانی دارای غذاهای محلی بسیاری است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما در سفر به این منطقه، آنها را مزه کنید. برای خوشمزهتر شدن خورش قورمه سبزی، این خورش را با گوشت گوسفند و قلم گوسفند درست کنید. البته برای تهیه این خورش میتوان از گوشت گوساله، مرغ، بوقلمون یا حتی قارچ نیز استفاده کرد. از طعم و مزه فوقالعادهای برخوردار هستند و مردم این استان در مناسبتها و فصول مختلف، غذاهای متنوعی میپزند.