این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. به ،وان یک همکار آمازون، من از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.
اینها براونی چغندر آنقدر منحط و شکلاتی هستند که باور نمی کنید در خمیر چغندر وجود دارد! این دستور پخت براونی چغندر شکلاتی، تنها در 45 دقیقه با مواد ساده، بافتی را ایجاد می کند که (بدون جناس) براونی های شکلاتی تیره سنتی دیگر را ش،ت می دهد.

حتی اگر چغندر را دوست ندارید، این دستور پخت براونی سالم را دوست خواهید داشت. وقتی به براونی فکر می کنید، چغندر ممکن است ،صر اصلی نباشد، اما این براونی های چغندر شکلاتی نظر شما را تغییر می دهد. یک وعده دوم از این دستور براونی چغندر سالم را میل کنید و آن را یک وعده سبزیجات اضافی بنامید!
ممکن است شک داشته باشید که پخت با چغندر برای براونی ها مفید است. اما نکته شگفت انگیز در مورد پوره چغندر این است که فقط رطوبت و عمق طعم را اضافه می کند، بدون اینکه طعم واقعی چغندر بدهد!
این براونیهای چغندر کچلی در رژیم غذایی هر ،ی که میخواهد انتخابهای سالمتری داشته باشد و هر زمان که تمایل داشت همچنان از دسرهای خوشمزه لذت ببرد، جایگاهی دارد.
این دستور پخت براونی چغندر نیز اتفاقاً گیاهی است و به راحتی میتوان آن را بدون گلوتن درست کرد، اما شما اصلاً نمیتو،د تشخیص دهید زیرا آنها هم خشن و هم کیک هستند، و فراست شکلاتی منحط آنها را در بالا قرار میدهد!
👩🏽🍳 چرا این دستور غذا جواب می دهد
- گیاهی / گیاهی
- می توان آن را بدون گلوتن ساخت
- یک جایگزین سالم برای براونی معمولی
- مورد تایید کودک
- دستور پخت شیرینی آسان
- یک راه عالی برای دزدکی سبزیجات به دسر!
- ایده آل برای هوس شکلات
آ،ین ویدیوی دستور غذا!
🥘 مواد لازم
مواد تشکیل دهنده این دستور پخت براونی چغندر وگان را می تو،د در هر فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید و ممکن است بسیاری از آنها را در آشپزخانه خود داشته باشید. برای دستورالعمل های دقیق و اطلاعات تغذیه ای، کارت دستور غذا را در پایین همین پست ببینید.

- چغندر: شما می خواهید از چغندر قرمز برشته و ،د شده استفاده کنید، نه چغندر تازه. این ماده کلیدی به این قهوهایهای وگان بافتی مرطوب میدهد و فواید سلامتی را به این شیرینی اضافه میکند.
- سس سیب: سس سیب شیرین نشده یکی دیگر از موادی است که به براونی شما رطوبت می بخشد و بدون نیاز به شکر اضافه به شیرینی آن می افزاید.
- ارده: تاهینی به این براونی های چغندر شکلاتی تلخ طعم ملایمی می دهد.
- شیر جو دوسر: هر شیر گیاهی را می توان برای این دستور استفاده کرد، البته تا زم، که شیرین نشده باشد. این به مخلوط براونی و فراستینگ شما می رود.
- آرد همه منظوره و آرد گندم کامل: مخلوط ، آرد گندم کامل و آرد همه منظوره راه خوبی برای به دست آوردن فواید هر دو است. گندم سبوسدار سالمتر است و این براونیهای چغندر را مغذیتر میکند، در حالی که آرد همه منظوره به قهوهایهای شما سبکی و لطافت میدهد. آرد گندم غلیظ تر است، بنابراین مخلوط ، آن با همه منظوره برای بافت این دسر چغندر مفید است.
- پودر کاکائو تیره شیرین نشده: کاکائو از 100% کاکائو تهیه می شود. در این دستور، طعم شکلاتی شدیدی به این براونی ها و فراستینگ می دهد.
- بیکینگ پودر و جوش شیرین: بیکینگ پودر کمک می کند تا براونی ها بلند شوند تا صاف و ضعیف نشوند. استفاده از بیکینگ پودر و جوش شیرین با هم به خنثی ، اسیدهای موجود در دستور غذا کمک می کند و به براونی ها لطافت می بخشد.
- شکر نارگیل: شکر نارگیل مانند شکر قهوه ای شیرین است و شیرینی کاملی را در ،یب با سایر مواد به این براونی های سالم می دهد. همچنین می تو،د به جای شکر نارگیل از شکر ،ما (از ،مای مدجول) استفاده کنید.
- چیپس شکلاتی وگان: اینها طعم شکلات را یک درجه بالا می برند! اگر براونی شکلاتی ملایم تری را ترجیح می دهید، همیشه می تو،د این موارد را کنار بگذارید.
- آووکادو: این ماده برای فراستینگ شماست و چه فراستینگ خامه ای، صاف و خوشمزه ای ایجاد می کند! شما از محصول نهایی شگفت زده خواهید شد!
- شربت افرا: برای این دستور براونی چغندر شکلاتی، شربت افرا به ،وان یک شیرین کننده در فراستینگ اضافه می شود.
📖 تغییرات
- براونی چغندر بدون شکر: اگر می خواهید قند موجود در این دستور پخت براونی چغندر را حذف یا کاهش دهید، در اینجا چند گزینه دارید. برای گزینه قند کمتر، سعی کنید مقدار شکر و شربت افرا را 1/3 یا 1/2 کاهش دهید. برای گزینه ای بدون شکر، شکر نارگیل را با میوه راهب و شربت افرا را با انواع بدون شکر جایگزین کنید.
- براونی چغندر بدون گلوتن: این براونی های چغندر سالم را بدون گلوتن با جایگزینی آرد گندم کامل و آرد همه منظوره و استفاده از آرد همه منظوره بدون گلوتن درست کنید.
🔪 دستورالعمل
فر را از قبل گرم کنید، مواد خیس را با هم مخلوط کنید: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف پخت مربعی شکل 8×8 را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید. چغندر پخته شده، سس سیب، تاهین و شیر جو دوسر را به غذاساز با سرعت بالا اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.

مواد باقیمانده را مخلوط کنید: در یک کاسه بزرگ جداگانه، بقیه مواد خشک به جز چیپس های شکلات را با هم مخلوط کنید.

،یب مواد: مخلوط چغندر را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خوب ،یب شوند. سپس شکلات چیپسی ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

خمیر براونی را به ظرف پخت اضافه کنید: مخلوط شکلات را در ظرف پخت آماده شده بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. براونی در بالای آن کمی ، خورده است، اما در داخل همچنان رنگی است.

سرد: قبل از برداشتن، اجازه دهید تا براونی کاملاً در قالب خنک شود.

فراستینگ را آماده کنید: در حالی که براونی ها خنک می شوند، همه مواد فراستینگ را به غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا نرم و پفکی شود.

براونی فراست و سرو: براونی های خنک شده را با فراستینگ پوشانده و به 16 قطعه برش دهید. در دمای اتاق سرو کنید یا براونی ها را به صورت جداگانه در مایکروویو گرم کنید.

❓سوالات متداول دستور پخت
پاسخ این است که، بستگی دارد! اگر این براونی ها را با تن ها شکر و غلات تصفیه شده درست کنید، آن ها بیشتر از یک دسر سالم، یک خوراکی منحط هستند. اما این براونی های چغندر وگان با مواد سالم و شکر اضافه شده کمتر ساخته می شوند و جایگزین سالم تری برای براونی های معمولی می شوند.
چغندر یک سبزی نیروگاهی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. آنها کا،ی کمی دارند اما منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند فولات، منگنز، پتاسیم، آهن و ویتامین C هستند. تثبیت فشار خون بالا، و ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند.
استفاده از چغندر پوره شده، مرطوب ترین براونی هایی را که تا به حال چشیده اید، می سازد. مزایای سلامتی چغندر نیز یک مزیت است!
این براونی چغندر سالم را باید در ظرف در بسته در یخچال تا 4 تا 5 روز نگهداری کرد. من فریز ، این دستور را توصیه نمیکنم زیرا فراستینگ به خوبی یخزدایی نمیکند.
براونی شکلات و چغندر را می توان سرد یا گرم شده در مایکروویو سرو کرد. این ها را به تنهایی یا گرم شده با یک قاشق بستنی گیاهی سرو کنید.
💭 نکات تخصصی
- خمیر براونی خود را بیش از حد مخلوط نکنید تا براونی های شما لطیف بماند. سعی کنید به جای مخلوط کن از یک کاردک ،تیکی برای مخلوط ، استفاده کنید یا با سرعت کم مخلوط کنید.
- برای پا،ازی آسان، حتما از کاغذ روغنی در تابه براونی خود استفاده کنید. این مرحله را نادیده نگیرید!
- براونی های خود را زیاد نپزید: مطمئن شوید که این دسر چغندر را زم، که به نظر می رسد در اطراف لبه ها آماده شده است، بیرون بکشید، اما زم، که مرکز براونی ها هنوز کمی مرطوب است. وقتی آنها را بیرون کشیدید به پختن در تابه ادامه می دهند. اگر آنها را بیش از حد بپزید، بسیار شبیه کیک و کمتر شبیه به فاج خواهند بود.
- تا زم، که براونی ها خنک نشده اند، آنها را بریزد نکنید. اگر زم، که براونی های شما کمی گرم است، مایه کیک آب می شود!
- لقمه های براونی را امتحان کنید: براونی های خود را در قالب مافین درست کنید تا لقمه های شیرین و آسان براونی را انجام دهید.

🍫 دستور العمل های دسر خوشمزه بیشتر!

این دستور دسر خوشمزه را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور پخت زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!
شما همچنین می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، و پینترست برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!
📋 کارت دستور غذا
براونی چغندر
این براونی های چغندر به قدری منحط و شکلاتی هستند که باور نمی کنید در خمیر چغندر وجود داشته باشد! این دستور پخت براونی چغندر شکلاتی، تنها در 45 دقیقه با مواد ساده، بافتی را ایجاد می کند که (بدون جناس) براونی های شکلاتی تیره سنتی دیگر را ش،ت می دهد.
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت25 دقیقه
زمان کل45 دقیقه
دوره: پخت، دسر
غذا: آمریکایی، وگان
رژیم غذایی: وگان، گیاهخوار
خدمات: 16 براونی
کا،ی: 284کیلو کا،ی
برای فراستینگ شکلاتی
- اطمینان حاصل کنید که مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود تا توده های چغندر وجود نداشته باشد، ممکن است لازم باشد غذاساز را چندین بار در فاصله بین مخلوط ،، ،اش دهید.
- هر شیر گیاهی در این دستور العمل کار خواهد کرد.
- مطمئن شوید که بیش از حد نپزید تا از براونی های لذیذی مطمئن شوید.
- ضخامت فراستینگ را با افزودن کم و بیش شیر جو دوسر متن، با نیاز خود تنظیم کنید.
- برای درست ، بدون گلوتن، آردها را برای آرد بدون گلوتن جدا کنید.
خدمت: 1قهوه ای | کا،ی: 284کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 49g | پروتئین: 6g | چربی: 10g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 58میلی گرم | پتاسیم: 366میلی گرم | فیبر: 7g | قند: 20g
منبع: https://pickyeaterblog.com/beet-brownies/