دسته‌ها
اخبار

سوپ تره سیب زمینی خامه ای وگان


با تمام شدن زمستان و نزدیک شدن بهار، سوپ تره سیب زمینی وگان یک پل خوب بین دو فصل است. این بسیار خامه ای و طعم دهنده است در حالی که از حداقل مواد استفاده می کند و به سرعت و به راحتی با هم ،یب می شود!

سوپ تره سیب زمینی خامه ای وگان را در یک کاسه در برابر پس زمینه ای روشن کامل کرد

سوپ سیب زمینی یکی از آن غذاهایی است که با بودجه بسیار عالی عمل می کند. این با مواد ساده و ارزان ساخته شده است. به‌علاوه، به‌خوبی یخ می‌زند، بنابراین احساس نمی‌کنید که هیچ یک از آن را هدر خواهید داد!

این غذا به اندازه کافی دل،ب است که غذای اصلی باشد، مخصوصاً وقتی با یک تکه نان فوکاچیا، بیسکویت های پف دار یا یک سالاد کوچک در کنار آن سرو می شود.

اگر عاشق این سوپ سیب زمینی گیاهی هستید، ممکن است از این سوپ عدس و سیب زمینی یا سوپ کدو و سیب زمینی شیرین نیز لذت ببرید.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • یک دسته بزرگ می سازد. ایده آل برای انجماد مقداری برای یک روز دیگر.
  • مواد ساده این دستور پخت سوپ تره سیب زمینی از مواد آسان و عمدتا تازه استفاده می کند.
  • دل،ب و راضی کننده. سوپ سیب زمینی شما را سیر می کند و از درون مانند یک آغوش گرم احساس می کنید!

آنچه در این دستور غذا می گنجد

سوپ سیب زمینی و تره فرنگی فقط با چند خواروبار ساده درست می شود که می تو،د به راحتی در چند دقیقه از فروشگاه تهیه کنید. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

مواد تشکیل دهنده سوپ تره سیب زمینی خامه ای با یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • روغن زیتون: برای تفت دادن تره فرنگی عالی است اما در صورت تمایل می تو،د آن را با روغن گیاهی دیگری تعویض کنید.
  • تره فرنگی: این معطر نسبت به پیاز و سیر، طعمی ملایم تر و شیرین تر از پیاز دارد.
  • سیب زمینی روست: سیب زمینی مورد علاقه من برای سوپ تره فرنگی سیب زمینی وگان. می تو،د از یک سیب زمینی همه منظوره دیگر نیز استفاده کنید.
  • آب سبزیجات: این سوپ از پخت و پز با آب سبزیجات سود می برد زیرا طعم بیشتری را اضافه می کند که با استفاده از آب نمی تو،د دریافت کنید.
  • گیاهان دارویی: این سوپ با برگ بو و رزماری طعم دار شده است.
  • شیر نارگیل: کنسرو شیر نارگیل نسبت به سایر شیرهای گیاهی حالت خامه‌ای بیشتری به آن می‌دهد.
  • مخمر تغذیه ای: به سوپ کمی طعم «پنیردار» می دهد.
  • آب لیمو: از لیموی تازه فشرده برای روشنایی درست در پایان پخت و پز استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی خامه ای

در اینجا چیزی است که در تهیه این سوپ آسان انجام می شود. برای اطلاعات بیشتر، دستورالعمل های دقیق در کارت دستور غذا را بررسی کنید.

  • 1) روغن زیتون را گرم کنید در یک قابلمه بزرگ تره فرنگی ،د شده را اضافه کنید. آنها را حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا معطر و نرم شوند.
فرآیند اضافه ، تره فرنگی به ماهیتابه
  • 2) سیب زمینی را اضافه کنید، آبگوشت، برگ بو و رزماری در قابلمه. به آرامی بجوش،د سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد، در قابلمه را ببندید و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زم، که سیب زمینی ها به راحتی له شوند بپزید.
فرآیند اضافه ، سیب زمینی به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، آب سبزیجات به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، برگ بو به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، رزماری به تابه
فرآیند مخلوط ، مواد با هم در تابه
  • 3) شیر نارگیل را اضافه کنید، مخمر تغذیه ای، آب لیمو، نمک و فلفل به میزان دلخواه.
فرآیند اضافه ، شیر نارگیل به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، مخمر مغذی به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، آب لیموی تازه به ماهیتابه
  • 4) از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید سوپ را مخلوط کنید تا ، رنگ شود. همچنین می تو،د از مخلوط کن معمولی استفاده کنید و سوپ را به صورت دسته ای مخلوط کنید.
تصویر فرآیند استفاده از مخلوط کن غوطه وری در تابه

نکات تخصصی

  • آیا می خواهید مقداری پروتئین اضافه کنید؟ لوبیا سفید را به سوپ اضافه کنید. پس از مخلوط شدن سوپ، آن ها درست داخل سوپ پوره می شوند.
  • ایده ضایعات صفر! سبزی تره فرنگی را به صورت نوار برش دهید و آنها را سرخ کنید تا روی سوپ ترد شود.
  • از سیب زمینی های مومی مانند سیب زمینی قرمز استفاده نکنید. آنها به نرمی پخته نمی شوند و وقتی مخلوط می شوند کمی غلیظ و ،ب مانند می شوند.
  • برای یک سوپ خامه ای تر، از شیر نارگیل اضافی از قوطی استفاده کنید.

سوالات متداول

چرا سوپ سیب زمینی من ،بناک است؟

این زم، اتفاق می افتد که سوپ بیش از حد مخلوط شده باشد یا از نوع اشتباهی از سیب زمینی استفاده کرده باشید. برای بهترین نتیجه، از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید و با ضربان زدن مخلوط کنید. اگر باید از مخلوط معمولی استفاده کنید، این کار را در دسته‌های کوچک انجام دهید و سریع بپزید تا از مخلوط ، بیش از حد سوپ جلوگیری کنید.

آیا می توانم پوست سیب زمینی را در سوپ بگذارم؟

قطعا اگر بخواهید! سوپ ممکن است آنقدر خامه ای نباشد که با پوست کنده آن می شود، اما همچنان طعم خوشمزه ای دارد و حاوی تمام مواد مغذی موجود در پوست سیب زمینی است. فقط مطمئن شوید که سیب زمینی های خود را کاملا بشویید و بشویید.

نحوه ذخیره سازی

  • یخچال: تا پنج روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.
  • فریزر: پس از سرد شدن، آن را تا سه ماه در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • گرم ، مجدد: سوپ را در قابلمه برگرد،د و روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید تا کاملا داغ شود. به میزان لازم آب اضافه کنید تا سوپ رقیق شود.

نحوه خدمت

دستور العمل های بیشتر سوپ وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

سوپ تره سیب زمینی خامه ای وگان را در یک کاسه در برابر پس زمینه ای روشن کامل کرد

سوپ تره سیب زمینی خامه ای وگان

رنه پرس

با تمام شدن زمستان و نزدیک شدن بهار، سوپ تره سیب زمینی وگان یک پل خوب بین دو فصل است. این بسیار خامه ای و طعم دهنده است در حالی که از حداقل مواد استفاده می کند و به سرعت و به راحتی با هم ،یب می شود!

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

دوره شام نهار

غذا آمریکایی

خدمات 8 سروینگ ها

کا،ی 236 کیلو کا،ی

  • روغن زیتون را روی حرارت ملایم در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. تره فرنگی ،د شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا معطر و نرم شود. سیب زمینی، آب گوشت، برگ بو و رزماری را اضافه کنید و بگذارید تا به آرامی بجوشد. روی قابلمه را کم کنید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بپزد تا سیب زمینی ها به راحتی له شوند.

  • شیر نارگیل، مخمر مغذی، آب لیمو، نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید و با استفاده از مخلوط کن غوطه ور یا مخلوط کن معمولی به صورت دسته ای، مخلوط کنید تا ، رنگ شود.

  • آیا می خواهید مقداری پروتئین اضافه کنید؟ لوبیا سفید را به سوپ اضافه کنید. پس از مخلوط شدن سوپ، آن ها درست داخل سوپ پوره می شوند.
  • نان کنار! این سوپ فوق العاده با نان یا کروتون هماهنگ می شود.
  • ایده ضایعات صفر! سبزی تره فرنگی را به صورت نوار برش دهید و آنها را سرخ کنید تا روی سوپ ترد شود.
  • از سیب زمینی های مومی مانند سیب زمینی قرمز استفاده نکنید. آنها به نرمی پخته نمی شوند و وقتی مخلوط می شوند کمی غلیظ و ،ب مانند می شوند.
  • برای یک سوپ خامه ای تر، از شیر نارگیل اضافی از قوطی استفاده کنید.

کا،ی: 236کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 38gپروتئین: 6gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 0.4gچربی اشباع شده: 2gسدیم: 1538میلی گرمپتاسیم: 834میلی گرمفیبر: 3gقند: 4gویتامین A: 897IUویتامین سی: 15میلی گرمکلسیم: 45میلی گرماهن: 3میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/،ato-leek-soup/