دسته‌ها
اخبار

50 غذای برتر جهان معرفی بهترین و برترین غذاهای جهان به همراه تصویر و محتویات

یک ناهار کامل و خوشمزه مکزیکی که در رتبه 26 برترین غذاهای جهان از بین 50 غذای برتر جهان قرار دارد. تهیه شده از گوشت چرخ کرده ، پیاز ، سالسا و ادویه های مختلف محلی که طعمی فوق العاده را به این غذای مکزیکی بخشیده است . اگر از طرفداران غذاهای حاوی گوشت هستید فجی تاس غذایی لذیذ و خوش طعم برای شما خواهد بود . ترکمن ها طبق رسوم خود روی زمین و دور سفره ‌ای به نام ثاچاق غذا می‌ خورند. از غذاهای محلی این خطه می ‌توان به بولامه، بورک، اکمک، باسترمه و… اشاره کرد ولی معروف ترین و محبوب ترین غذای آن ها چک درمه است که شباهت زیادی به استانبولی پلو دارد.

  • برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین فارسی زبانان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید.
  • کشورهای فرانسه، اسپانیا، ترکیه و ژاپن هم غذاهای خاص و متنوعی دارند.
  • سالتیمبوکا غذایی دلنشین است و هم به عنوان پیش غذا و هم اسنک سرو می‌شود.
  • این غذای محلی کانادایی از استان کِبِک در شرق کانادا بـه وجود امده اسـت و امروزه نه تنها دراین کشور بسیار مشهور و محبوب اسـت بلکه در فهرست غذا هاي خوشمزه ي جهان نیز قرار گرفته اسـت.

مواد تشکیل دهنده این پاستا عبارتند از ماکارونی کانلونی، روغن زیتون، پیاز، سیر، رزماری، تکه های فلفل قرمز، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، نخود سبز، کاهو و پنیر رومانو. وقتی از آشپزی ایتالیایی صحبت به میان می آید یکی از اصلی ترین آنها پیتزا و انواع شیرینی جات است. بدمزه ترین غذای دنیا مربوط به کشورهای جنوب شرقی آسیا است و بالوت نام دارد.

پروشوتو Prosciutto:

قابُلی پلو یا کابُلی پلو در واقع غذای ترک تباران افغانستان است. این غذا در بیشتر نقاط افغانستان، مناطقی از آسیای مرکزی مثل پاکستان، ازبکستان و… در ایران عزیزمان نیز به عنوان غذای افغانی محبوبیت پیدا کرده و حتی نزد ترک های تبریز و آذربایجانی ها هم معروفیت دارد. اما اگر به دنبال رستورانی برای خوردن قابلی می گردید باید بگوییم که مرکزش در خیابان گلشهر از مناطق حاشیه شهر مشهد است. این منطقه که سکنه افغانی قابل توجهی دارد میدان معروفی به نام «شلوغه بازار» دارد که اصل قابُلی را می توان آنجا پیدا کرد.

پنکیک مراکشی، میان وعده ای خوشمزه و پرطرفدار

با رشد و پیشرفت کشور و فرصت های بیشتر که در دسترس بودند، مهاجران از نواحی شرقی جهان، طعم ها، مزه ها و سنت های پخت غذا را به شکل های متفاوت وارد آمریکا کردند. آمریکایی‌ ها معمولاً از غذاهای خود اطلاع دارند و می‌ دانند که ریشه در کجا دارند، چگونه درست شده اند و فرهنگ کمپانی هایی که چنین مواد غذایی را تولید می‌ کنند را هم می‌ شناسند. همچنین تئوری آنها این است که میانگین آمریکایی‌ ها می‌ خواهند که غذاهایشان خیلی سریع و آسان درست شود.

بهترین غذاهای ایرانی

پیتزاهای میلان با خمیر نازک یک میلی‌ متری در تنور سنگی طبخ می شود. یکی از بهترین غذاهای توسکانی یا بهتر از آن ایتالیا، پانزانلا می باشد سالادی خوشمزه و لذیذ که از نان و گوجه فرنگی درست می شود و معمولا در ماه های گرم تابستان در ایتالیا سرو می شود. یک غذای روستایی کلاسیک، ریشه های آن در دشت های سبز توسکانی، جایی که کشاورزان مجبور بودند به محصولات کشت شده محلی برای تغذیه خود در هنگام کار تکیه کنند، دارد. نوکی یا نیوکی نوعی غذای خمیری و خوش طعم است که برای پخت آن از آرد سمولینا و گندم استفاده می کنند.