دسته‌ها
اخبار

4- کباب گوشت خوک و هلو از مواد تشکیل دهنده


یک بشقاب کباب هلو و گوشت خوک
کباب گوشت خوک و هلو 4 ماده ای در دستور العمل های فصلی سالم

این کباب‌های 4 ماده‌ای گوشت خوک و هلو که با ماریناد تریاکی درست شده‌اند بسیار آسان و من، کودکان هستند. آنها ساده و من، برای کباب ، در یک شب گرم تابستان هستند.

یک سینی کباب گوشت خوک و هلو با سالاد خیار و لیمو ترش

من در ابتدا این دستور غذا را در 7 ژوئن 2016 به اشتراک گذاشتم. من تصاویر و متن را به روز کردم تا امروز دوباره آن را با شما به اشتراک بگذارم.

چرا ما این دستور العمل را برای کباب گوشت خوک و هلو 4 ماده ای دوست داریم؟

آیا نمی د،د این کباب های گوشت خوک و هلو چه چیز فوق العاده ای دارند؟ چهار ماده. بدون ظرف (خوب، به جز تخته برش و سیخ کباب). و آنها به طور جدی خوشمزه هستند. یکی از چیزهایی که من به خصوص در مورد آنها دوست دارم این است که آنها از هلو تازه استفاده می کنند، که آن را به یک دستور پخت تابست، عالی تبدیل می کند – در طول فصل زودگذر میوه های هسته دار.

من عاشق کباب ، گوشت خوک هستم، مانند این فیله خوک کبابی و این تکه های گوشت خوک کبابی رزماری لیمو. اما کباب خوک کبابی هم عالی است. این سیخ‌های گوشت خوک با هلو برای سرگرمی فوق‌العاده هستند، زیرا یک دستور پخت آسان برای آماده‌سازی/آشپزی هستند.

نکات مهم دستور غذا

  • می تو،د آنها را از قبل آماده کنید.
  • گوشت خوک را برای چند ساعت یا یک شب مرینیت کنید.
  • یک راه عالی برای استفاده از هلوهای رسیده تابست،.
  • شما فقط به 4 ماده نیاز دارید.
  • اگر سرگرم کننده هستید، دستور غذا را به راحتی می توان دو یا سه برابر کرد.

نکات مواد لازم برای کباب گوشت خوک ترشی شده با هلو

مواد (گوشت خوک، هلو، پیاز و ماریناد) روی یک میز سفید
  • فیله گوشت خوک بدون استخوان: من اینها را هم با گوشت خوک و هم با گوشت خوک تست کردم و آنها را با گوشت خوک ترجیح می دهم. فقط گوشت لطیف تر است.
  • ماریناد کباب خوک: یکی از بهترین ،مت های این دستور پخت این است که می تو،د از هر نوع ماریناد ،یداری شده در فروشگاه برای این دستور استفاده کنید. ما ماریناد تریاکی را توصیه می کنیم زیرا طعم آن به خوبی با هلو هماهنگ می شود. این من است Teriyaki فروشگاه مورد علاقه ،یدو البته، شما همچنین می تو،د ماریناد Teriyaki خود را از ابتدا درست کنید.
  • هلو تازه: برای این دستور به دنبال هلوهای رسیده و نرم آزاد باشید. در صورت تمایل می‌تو،د میوه‌های هسته‌دار دیگری مانند آلو یا شلیل را بنوشید. هلو Clingstone نیز موثر است، اما ممکن است مجبور شوید مقداری از گوشت را جدا کنید تا گودال آن بیرون بیاید. هلوها را به 8 تکه (حدود 1 اینچ) برش دهید.
  • پیاز شیرین: برای این دستور من از پیاز شیرینی مانند ویدالیا استفاده می کنم، زیرا آنها ملایم، شیرین هستند و به اندازه پیاز قرمز یا زرد گزنده و قوی نیستند. اما این دستور العمل بسیار بخشنده است، پس فقط بد،د که می تو،د از هر نوع پیازی که در دست دارید استفاده کنید.

سوالات متداول و نکات تخصصی برای شیش کباب گوشت خوک و هلو

دستورالعمل ذخیره سازی:

باقیمانده غذا را در ظرف دربسته به مدت 1 روز در یخچال نگهداری کنید. می‌تو،د هلو و پیاز و گوشت خوک را از سیخ‌ها جدا کنید یا آن‌ها را کامل نگهداری کنید.

دستورالعمل های آماده سازی:

گوشت خوک را تا 8 ساعت مرینیت کنید. سپس آبکش کنید و در ظرف دربسته تا 1 روز در یخچال نگهداری کنید. هلو و پیاز را می توان تا 1 روز قبل ،د کرد. درست قبل از پخت و پز جمع کنید.

جایگزین برای سیخ های ف،ی:

اگر سیخ های ف،ی ندارید، می تو،د به جای آن از سیخ های چوبی استفاده کنید. اگر این کار را انجام دادید، حتماً قبل از مونتاژ آنها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا زیاد روی گریل نسوزند.

در اینجا نحوه روغن کاری قفسه گریل آورده شده است:

شما نمی خواهید فراموش کنید که قفسه گریل خود را روغن کاری کنید! اگر این کار را نکنید، اینها تمایل دارند به گریل ب،بند. یک دستمال کاغذی را خیس کنید یا پارچه آشپزخانه را با روغن کانولای ارگ،ک یا روغن آووکادو تمیز کنید. حوله را با انبر نگه دارید، حوله را روی قفسه گریل ،ید و آن را به سمت خود بکشید. اسپری پخت و پز را روی گریل داغ اسپری نکنید (مگر اینکه بخواهید ابروهای خود را از دست بدهید.)قفسه گریل را با کشیدن یک حوله آغشته به روغن در امتداد رنده های گریل روغن کاری کنید.

با کباب هلو خوک چه می شود؟

این کباب خوک و هلو را با یکی از این مخلفات ساده تابست، سرو کنید:

تغییرات برای امتحان

  • به جای ماریناد تریاکی از ماریناد مرغ جزیره ما استفاده کنید
  • به جای فیله گوشت خوک، سینه مرغ یا ران مرغ را امتحان کنید
  • به جای هلو با شلیل یا آلو میل کنید.
  • با اضافه ، مقدار زیادی از فلفل قرمز یا یک قطره سریراچا به ماریناد، کمی حرارت را اضافه کنید.
  • گوشت خوک را مرینیت نکنید و در عوض کباب ها را با سس باربیکیو ،ید. سس باربیکیو هلو ما را برای کباب هلو دوتایی امتحان کنید!

دستور العمل های اضافی کباب را امتحان کنید

وقتی هلو در فصل است، حتما هلو پ،نی، اسموتی ریکاوری هلو و هلو بلوبری ترد بدون گلوتن را امتحان کنید.

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این کباب های گوشت خوک، هلو و پیاز ویدالیا بسیار آسان درست می شوند و غذاهای بسیار کمی ایجاد می کنند!


  • 1 پوند گوشت خوک بدون استخوان، برش داده می شود 1تکه های اینچی
  • ¾ فنجان ماریناد تریاکی
  • 4 هلو، هسته گرفته و هر کدام را 8 تکه برش دهید
  • 1 پیاز شیرین بزرگ مانند ویدالیا را به تکه تکه کنید


  1. گوشت خوک و ماریناد تریاکی را در یک کیسه پ،تیکی بزرگ با قابلیت مهر و موم قرار دهید. هم بزنید تا گوشت خوک پوشانده شود. حداقل 2 و حدا،ر 8 ساعت در یخچال قرار دهید. خوب آبکش کنید و ماریناد را دور بریزید.
  2. گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  3. گوشت خوک، هلو و پیاز را روی 8 سیخ کباب ف،ی با مواد متناوب به سیخ بکشید.
  4. قفسه گریل روغن. گریل کنید، یک یا دو بار بچرخ،د، تا زم، که کباب ها شروع به جوشیدن کنند و گوشت خوک در مرکز آن به سختی صورتی شود، 7 تا 9 دقیقه. 5 دقیقه قبل از سرو روی حرارت بگذارید استراحت کند.

یادداشت

نکته آشپزی: شما نمی خواهید فراموش کنید که قفسه گریل خود را روغن کاری کنید! اگر این کار را نکنید، اینها تمایل دارند به گریل ب،بند. یک دستمال کاغذی را خیس کنید یا پارچه آشپزخانه را با روغن کانولای ارگ،ک یا روغن آووکادو تمیز کنید. حوله را با انبر نگه دارید، حوله را روی قفسه گریل ،ید و آن را به سمت خود بکشید. اسپری پخت و پز را روی گریل داغ اسپری نکنید (مگر اینکه بخواهید ابروهای خود را از دست بدهید.)

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • دسته بندی: ورودی
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 2 عدد سیخ
  • کا،ی: 270
  • قند: 25 گرم
  • سدیم: 757 میلی گرم
  • چربی: 3 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 34 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 27 گرم

کلید واژه ها: کباب خوک، گوشت خوک و هلو، کباب خوک و هلو

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/4-ingredient-pork-peach-kebabs/