دسته‌ها
اخبار

گوشت بوقلمون زمینی – Fit Foodie Finds


گوشت بوقلمون چرخ کرده.

این گوشت بوقلمون چرخ کرده یک برداشت سبک تر از گوشت ، سنتی است اما به همان اندازه خوش طعم و لذیذ است!

بوقلمون بدون چربی با پیاز، سیر، ادویه جات ترشی جات، و سس کچاپ ک،یک و ،یب ورسترشایر پخته می شود تا شام آ، هفته را درست کند.

گوشت بوقلمون چرخ کرده در بشقاب.

بهترین گوشت بوقلمون زمینی

فراخوان همه دوستداران گوشت. این دستور پخت آسان گوشت بوقلمون برای شما من، است! اگر قبلاً این غذای ک،یک را درست کرده باشید، می‌د،د که درست ، یک لوف گوشت که غلیظ یا خشک نباشد می‌تواند مشکل باشد. اما با این دستور العمل عالی، هر بار یک لوف گوشت خوشمزه و مرطوب و لطیف درست خواهید کرد!

گوشت بوقلمون آبدار خود را با سیب زمینی پخته و سبزیجات سبز برشته مانند مارچوبه، لوبیا سبز یا کلم برو،ل برای یک وعده غذایی عالی و آسان سرو کنید. این شاهکار گوشتی در سس کچاپ ریخته می شود، بنابراین بچه ها آن را دوست خواهند داشت!

چرا شما آن را دوست دارم!

پیروی از این دستور العمل آسان است و از مواد ساده ای استفاده می کند که احتمالاً از قبل در انبار یا یخچال خود خواهید یافت.

گوشت را با پیاز و سیر و ادویه های ساده چاشنی کرده و طعم آن را پر می کند.

این یک دستور غذای ک،یک و مورد علاقه خانواده است که حتی پرخاشگرترین غذاها نیز آن را دوست خواهند داشت!

مواد لازم برای گوشت چرخ کرده بوقلمون در یک کاسه.

مواد تشکیل دهنده گوشت چرخ کرده بوقلمون

گوشت

مواد تازه

  • پیاز زرد
  • سیر
  • تخم مرغ های بزرگ
  • شیر کامل
  • روغن زیتون

دانه ها

ادویه ها

  • نمک
  • فلفل سیاه
  • پودر سیر
  • فلفل قرمز

چاشنی ها

  • سس گوجه
  • سس ووسترشر
گوشت بوقلمون چرخ کرده در قالب نان.

طرز تهیه گوشت بوقلمون آسیاب شده

فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب نان استاندارد را با کاغذ روغنی بپوش،د.

پیاز سرخ شده + سیر

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد پیاز و کمی نمک اضافه کنید.

پیاز را 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و سیر ،د شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

سس را درست کنید

بعد، تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ همزن بزنید. سپس اضافه کنید شیر، 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ و سس ورسترشایر. همه مواد را با همزن بزنید تا ،یب شوند.

همه را با هم مخلوط کنید

افزودن بوقلمون آسیاب شده، ،ده نان، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، پیاز و سیر تفت داده شده و بقیه نمک به کاسه بزرگ همزن با مخلوط تخم مرغ. از دست خود استفاده کنید تا همه مواد را با هم مخلوط کنید.

نکته حرفه ای: روی گوشت بوقلمون زیاد کار نکنید وگرنه بافت و طعم خود را از دست می دهد.

گوشت خود را بپزید

مخلوط گوشت بوقلمون را به قالب نان آستردار منتقل کنید، روی لوف گوشت را با کاردک عصرانه کنید.

نان گوشت خود را به مدت 35 دقیقه بپزید. پس از اتمام پخت، آن را از فر خارج کرده و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ را روی آن بریزید. دوباره گوشت را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید یا تا زم، که مرکز گوشت به 165 درجه فارنهایت برسد.

نکته حرفه ای: بسته به درصد چربی گوشتتان، ممکن است مایع اضافی در تابه نان خود داشته باشید. در هنگام سرو از آن به ،وان آبگوشت استفاده کنید، یا دور بریزید – انتخاب شما!

خدمت + لذت ببرید

لوف گوشت را از فر خارج کرده و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه قبل از سرو استراحت کند. پس از آماده شدن برای سرو، دو طرف کاغذ روغنی را بلند کنید تا نان گوشت را از تابه خارج کنید.

آن را روی تخته برش قرار دهید و گوشت را به صورت ورقه ای برش دهید. سرو کنید و لذت ببرید!

ما دوست داریم که با گوشت خوری خود سرو کنیم یک طرف سبزیجات و نشاسته، مانند این کلم برو،ل بوداده و این سیب زمینی پخته شده.

گوشت بوقلمون چرخ کرده در قالب نان.

دمای داخلی برای ،یه زمینی

استفاده از دماسنج گوشت بهترین راه برای دانستن اینکه گوشت شما کاملا پخته شده است. دماسنج را در وسط نون گوشت ب،ب،د و تقریباً تا نیمه متوقف کنید. مقدار قرائت یک گوشت بوقلمون باید حداقل 165 درجه فارنهایت باشد.

اگر به دنبال انواع گوشت چرخ کرده دیگر در این میت لوف هستید، دمای داخلی باید به صورت زیر باشد:

  • گوشت ،: 160 درجه فارنهایت
  • گوشت خوک: 165 درجه فارنهایت
  • جوجه: 165 درجه فارنهایت
  • بوقلمون: 165 درجه فارنهایت

جدیدترین دستور العمل های ،یه

بیشتر

سوالات متداول

چرا نان گوشت بوقلمون من از هم می پاشد؟

متداول ترین دلیلی که یک لوف گوشت از هم می پاشد این است که مواد اتصال دهنده یا به اندازه کافی ندارد. به همین دلیل است که دستور پخت ما هم به تخم مرغ و هم آرد سوخاری نیاز دارد.

چرا مردم شیر را در گوشت می ریزند؟

زیرا آرد سوخاری شیر را خیس می کند و با هم رطوبت زیادی به گوشت شما می دهد.

آیا می توانم گوشت ، را جایگزین این گوشت بوقلمون کنم؟

اگر از گوشت چرخ کرده دیگری استفاده می کنید، توجه داشته باشید که محتوای چربی گوشت بر میزان رطوبت آن تأثیر می گذارد. اگر گوشتی با چربی بالاتر مانند گوشت ، یا خوک انتخاب می کنید، توصیه می کنیم این گوشت را در سینی فر لبه دار بپزید.

برش گوشت بوقلمون چرخ شده در بشقاب با مارچوبه.

ذخیره سازی

اجازه دهید گوشت تان کاملا خنک شود. سپس در ظرف دربسته انتقال دهید و حدا،ر 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد: قالب نان را با فویل بپوش،د و در دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که کاملا گرم شود بپزید. فویل حلبی را بردارید و 1 تا 2 دقیقه آ، را تفت دهید تا سس کچاپ روی آن کاراملی شود. با خیال راحت به میل خود سس کچاپ اضافه کنید.

آیا می تو،د گوشت بوقلمون را فریز کنید؟

آره! ابتدا اجازه دهید تا گوشت کاملا خنک شود. سپس آن را در پ،تیک و فویل آلومینیومی بپیچید. در فریزر نگهداری شود. این نان گوشت بوقلمون در صورتی که در ظرف در بسته یا در فریزر نگهداری شود تا 3 ماه نگهداری می شود.

هنگام ذوب: قبل از پیروی از دستورالعمل های گرم ، مجدد، اجازه دهید گوشت در یخچال کاملاً آب شود.

گوشت بوقلمون چرخ کرده در بشقاب.
گوشت بوقلمون چرخ کرده در بشقاب.

گوشت چرخ کرده بوقلمون

این گوشت بوقلمون چرخ کرده یک برداشت سبک تر از گوشت ، سنتی است اما به همان اندازه خوش طعم و لذیذ است!

آمادگی:15 دقایق

پختن:55 دقایق

جمع:1 ساعت 10 دقایق

چربی 6

کربوهیدرات ها 11

پروتئین 30

،اصر

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ½ پیاز زرد بزرگ چرخ کرده (~½ فنجان)
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • فنجان شیر کامل
  • ½ فنجان سس گوجه جدا شده (+ در صورت تمایل برای روکش بیشتر)
  • 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر
  • 2 پوند بوقلمون آسیاب شده
  • ½ فنجان ،ده نان ساده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب معمولی را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد پیاز و کمی نمک به روغن اضافه کنید. پیاز را 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و سپس سیر ،د شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. از روی حرارت بردارید.

  • تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید و سپس شیر، 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ و سس ورسسترشر را اضافه کنید و همه مواد را با همزن بزنید.

  • بوقلمون چرخ شده، پودر سوخاری، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، پیاز و سیر تفت داده شده و بقیه نمک را اضافه کنید و با دست همه مواد را با هم مخلوط کنید. بوقلمون را زیاد کار نکنید وگرنه بافت و طعم خود را از دست می دهد.

  • مخلوط بوقلمون را به قالب نان آستر داده شده منتقل کنید و با کاردک روی لوف گوشت را صاف کنید.

  • میت لوف را به مدت 35 دقیقه بپزید. نان گوشت را از فر خارج کرده و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ را روی آن بریزید. سپس دوباره گوشت را به مدت 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید یا تا زم، که مرکز گوشت به دمای 165 درجه فارنهایت برسد.

  • لوف گوشت را بردارید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه قبل از سرو بماند.

  • دو طرف کاغذ روغنی را بلند کرده و نان گوشت را از تابه خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید. نان گوشت را برش بزنید و سرو کنید.

نکات و نکات

  • مخلوط بوقلمون خام خیس خواهد شد. قرار است اینگونه باشد

ارزش غذایی

کا،ی: 221کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 11g پروتئین: 30g چربی: 6g فیبر: 1g قند: 4g


منبع: https://fitfoodiefinds.com/ground-turkey-meatloaf/