دسته‌ها
اخبار

کیک نارگیلی تمشک سالم – دستور العمل های فصلی سالم


طرز تهیه این کیک نارگیلی سالم

یک ظرف آب در فر بگذارید تا کیک به طور یکنواخت بلند شود و کف آن زیاد قهوه ای نشود
فر را با ماهیتابه با آب آماده کنید تا لایه های کیک به طور یکنواخت بپزند و کف آن زیاد قهوه ای نشود.
مواد خشک را هم بزنید
ابتدا مواد خشک را با همزن بزنید

مرحله 1: فر را از قبل گرم کنید و قالب های کیک را آماده کنید

یک قفسه فر را در وسط فر بچینید. یک قفسه دوم زیر آن قرار دهید. یک ماهیتابه را با آب در طبقه پایینی قرار دهید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 2 قالب کیک عمیق 9 اینچی را با اسپری پخت و پز بپوش،د. خط با گردهای پوستی (به نکته*. مراجعه کنید)

مرحله 2: مواد خشک را هم بزنید

آرد کیک، آرد سبوس دار شیرینی، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سفیده های زده شده و ، تارتار
سفیده تخم مرغ زده شده
بعد از اضافه شدن ماست
خمیر بعد از ماست یون، اضافه می شود

مرحله 3: سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید

سفیده تخم مرغ و ، تارتار را با همزن ایستاده یا همزن دستی با همزن بزنید تا قله های نرم متوسطی تشکیل شود، حدود 1 دقیقه. سفیده ها را به یک کاسه متوسط ​​منتقل کنید.

مرحله 4: کره را بزنید

به پیوست دست و پا زدن بروید. کره و ¼ فنجان شکر را به کاسه اضافه کنید و روی متوسط ​​به بالا بزنید تا ، رنگ شود، حدود 1 ½ دقیقه. زرده ها را در حین هم زدن یکی یکی اضافه کنید. کناره ها را سوهان بکشید و به زدن ادامه دهید تا کاملاً سبک و پفی به نظر برسد. 1 فنجان ماست یون، را به تدریج با هم بزنید. دوباره کناره ها را ،اش دهید. با عصاره و،ل و نارگیل هم بزنید.

خمیر را بعد از اینکه مخلوط آرد با دست با مخلوط کره و شکر مخلوط می شود
خمیر را بعد از مخلوط ، آرد با مخلوط کره و شکر مخلوط کنید (زیاد هم نزنید)
خمیر را هنگامی که سفیده ها تا شده اند
بعد از اینکه سفیده ها تا خوردند خمیر را بزنید. سعی کنید زیاد مخلوط نکنید. نگه داشتن حدا،ر هوا در خمیر به لایه های کیک کمک می کند تا سبک و پف دار بمانند.

مرحله 5: مخلوط آرد را به کره اضافه کنید

موتور را خاموش کنید و مخلوط آرد را اضافه کنید. با دست با کاردک ،تیکی تا کنید. بیش از حد کار نکنید.

مرحله 6: سفیده تخم مرغ زده شده را داخل آن بریزید

سفیده تخم مرغ را تا زم، که هیچ رگه سفیدی باقی نماند، بریزید.

خمیر را داخل تابه های آماده پخش کنید
خمیر را داخل قالب های گرد 9 اینچی کیک آماده شده بریزید
لایه های تمام شده روی قفسه خنک کننده در قالب های کیک
لایه های پخته شده روی توری خنک کننده در قالب های کیک
لایه ها خنک می شوند
بگذارید لایه ها کاملا خنک شوند. همچنین می تو،د قبل از برش آنها را به مدت 30 دقیقه منجمد کنید تا به سفت شدن آنها کمک کنید

مرحله 7: خمیر را در تابه ها پخش کنید

خمیر را بین تابه های آماده شده ت،یم کرده و پهن کنید. قالب های کیک را در فر در طبقه وسط قرار دهید.

مرحله 8: کیک را بپزید – تست آماده بودن

بپزید تا پف کند و در امتداد لبه ها شروع به طلایی شدن ملایم کند. وقتی به آرامی لمس می‌شود، ،مت بالایی باید بین 22 تا 28 دقیقه به عقب برگردد. وسط کیک ها را با خلال دندان تست کنید. باید تمیز بیرون بیاد اجازه دهید کیک ها در تابه های خود روی توری خنک کننده حداقل 15 دقیقه خنک شوند. یک چاقو را در امتداد لبه ها بکشید. قبل از اینکه روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.

مخلوط فراستینگ قبل از افزودن ماست یون، به آن
فراستینگ با کره اضافه شده در داخل – قبل از اضافه شدن ماست یون،
فراستینگ با ماست یون، به آن اضافه شده است
فراستینگ با ماست یون، به آن اضافه شد

مرحله 9: فراستینگ را درست کنید

نوفچاتل را در یک کاسه با سرعت متوسط ​​بزنید تا نرم و یکدست شود. کره را هر بار دو قاشق غذاخوری اضافه کنید و مدام هم بزنید. ½ فنجان شکر نارگیل را اضافه کنید، سرعت را به متوسط ​​افزایش دهید و یکبار هم بزنید تا شکر در مخلوط کره حل شود و کاملاً پف کند، 3 دقیقه. مقدار کمی را بچشید تا مطمئن شوید که شکر دیگر دانه دار نیست. کناره ها را ،د کنید و 3 قاشق غذاخوری ماست یون، و 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل را با هم مخلوط کنید. اگر فراستینگ خیلی شل بود، آن را در یخچال بگذارید، یک یا دو بار هم بزنید تا کمی سفت شود، 20 تا 40 دقیقه.

لایه ها را به صورت ضربدری به لایه های کیک به ضخامت 1/2 اینچ برش دهید
لایه ها را به صورت ضربدری به لایه های کیک به ضخامت 1/2 اینچ برش دهید
بین هر لایه کیک مربای تمشک پخش کنید
مربای تمشک را بین هر لایه پخش کنید (هر کدام حدود 1/4 فنجان)
پنیر خامه ای را روی کیک و کناره ها پخش کنید
فراستینگ پنیر خامه ای را روی ،مت بیرونی کیک و کناره ها پخش کنید

مرحله 10: کیک نارگیل سالم را جمع کنید

گردهای روغنی را از کیک جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار تیز، هر لایه را از وسط نصف کنید (این کار در مجموع به شما 4 لایه می دهد.) ورقه های کوچک پوست را روی یک بشقاب که وسط آن را لمس کنید، بگذارید تا بشقاب از یخ زدگی محافظت شود. اولین لایه کیک را به سمت بالا وسط درزها قرار دهید. ¼ فنجان مربای تمشک را فقط روی لایه اول پخش کنید. روی آن را دو لایه دیگر کیک و مربا قرار دهید. لایه چهارم کیک را روی آن قرار دهید. فراستینگ را در تمام سطح و کناره های کیک پخش کنید.

نارگیل را روی مایه فراستینگ همه طرف و بالای کیک قرار دهید
نارگیل را روی تمام ،مت بیرونی کیک بکشید و روی کیک فشار دهید تا ،بناک شود
روی آن را با تمشک تازه قرار دهید
با تمشک تازه تزئین کنید

مرحله یازدهم: روی آن را با نارگیل و تمشک بریزید و خنک کنید

نارگیل را روی کل کیک بزنید. کیک را به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا در صورت ،وم مایه سفت شود. قبل از سرو روی کیک را با تمشک تازه تزئین کنید.

تکه ای از کیک در بشقاب با کیک در پس زمینه روی پایه کیک


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/coconut-raspberry-greek-yogurt-layer-cake/