اینها فوق العاده خوشمزه هستند کوکی های کره ای بلغور جو دوسر قهوه ای بدون آرد هستند و روی آن نمک دریای پولکی برای داشتن طعم شیرین و شور می ریزند.
کوکی های بلغور جو دوسر نهایی
IMO، هیچ چیز بهتر از یک کلوچه جو دوسر خوب و دل،ب نیست. من آنها را برای دسر میخورم، آنها را برای صبحانه میخورم و آنها را برای میان وعده میخورم. هک، من همیشه یک کیسه شیرینی در فریزر برای مواقع اضطراری دارم.
این کوکیهای بلغور جو دوسر با کره قهوهای درست میشوند و هیچ آردی در آن وجود ندارد! این کوکیهای معروف ما با کره بادام زمینی بلغور جو دوسر هستند، اما با کره آجیل ملایمتر -> کره بادام درست میشوند.
چرا شما آن را دوست دارم!
بدون آرد
با کره قهوه ای افزایش یافته است
یک کوکی فریزر عالی
مواد تشکیل دهنده ویژه
این دستور العمل کوکی کره ای بلغور جو دوسر با مواد اولیه ای که احتمالا قبلاً دارید درست می شود!
- جو زودپز: در این کوکی ها به آرد نیازی نیست! مطمئن شوید که به جای جو دوسر سریع ب،ید.
- کره قهوه ای: ما با قهوه ای ، کره خود برای طعمی از طعم تافی، همه چیز را بالا می بریم.
- شکر قهوه ای و شربت افرا: قندهای مورد نیاز برای این شیرینی ها شامل شکر قهوه ای روشن و شربت افرا است.
- کره بادام: از آنجایی که در این دستور پخت آرد وجود ندارد، کره بادام واقعا به ،بیدن خمیر به هم کمک می کند. به راحتی می تو،د بادام هندی یا بادام زمینی را جابجا کنید.
- چیپس کره ای: کوکی های بلغور جو دوسر بدون چیپس کره ای چه خواهند بود؟
نکات مهم برای کوکیهای کرهای بلغور جو دوسر عالی
از جو زودپز استفاده کنید: در حالی که ما این دستور غذا را با پخت سریع و جو دوسر نورد شده، ما جو دوسر سریع پز را توصیه می کنیم زیرا خمیر شما بهتر با هم می ماند.
خمیر را سرد کنید: سرد ، خمیر از پخش بیش از حد شیرینی ها در حین پخت جلوگیری می کند.
کوکی ها را کمی پایین بیاورید: پیشنهاد میکنیم گلولههای خمیر کوکی را کمی به سمت پایین بکشید تا خمیر به شکل خمیر در نیاید.
بگذارید کاملا خنک شود: توصیه می کنیم قبل از دست زدن/خوردن، اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند تا از هم نپاشد. به یاد داشته باشید، آنها بدون آرد هستند، بنابراین به زمان خنکی نیاز دارند تا ببندند.
تغییرات
- از یک تراشه متفاوت استفاده کنید: فن کره ای نیست؟ سعی کنید از چیپس های شکلات، چیپس های شکلات سفید یا حتی چیپس های کره بادام زمینی استفاده کنید.
- از کره آجیل متفاوت استفاده کنید: این دستور را با کره بادام هندی یا کره بادام زمینی امتحان کنید.
- از عصاره متفاوت استفاده کنید: همه چیز را کمی مخلوط کنید و عصاره بادام یا نارگیل را امتحان کنید!
آ،ین دستور العمل های کوکی
بیشتر
ذخیره سازی
پیشخوان: این کوکی ها را در ظرف دربسته روی پیشخوان به مدت 3 تا 5 روز نگهداری کنید.
فریزر: این کوکی ها را در ظرف دربسته در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.
موارد بیشتر مورد علاقه ما…
کوکی های بلغور جو دوسر
،اصر
- 1/4 فنجان کره ذوب شده، بدون نمک
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
- 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1 تخم مرغ بزرگ
- 1/2 فنجان کره بادام کاملاً طبیعی و خامه ای (قطره ای)
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 2.5 فنجان ها جو زودپز در صورت تمایل بدون گلوتن*
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 فنجان چیپس کره ای
- نمک دریایی پولکی، برای رویه ،
دستورالعمل ها
-
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با اسپری ن،ب بپاشید.
-
سپس کره قهوه ای را درست کنید. کره را در یک قابلمه کوچک بریزید. حرارت را روی متوسط/بالا قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود. وقتی کره شروع به کاراملی شدن کرد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید در تابه بماند تا تمام کره قهوه ای شود.
-
در کاسه همزن، کره قهوه ای و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا گلوله ای باقی نماند. سپس شربت افرا، تخم مرغ، کره بادام و و،ل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
-
نمک، جو زودپز و جوش شیرین را اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه چیز با هم ،یب شود. چیپس کره را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
-
خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
-
2 قاشق غذاخوری پر از خمیر شیرینی را در دستان خود بریزید و آن را به شکل یک توپ در آورید. آن را روی ورق کوکی قرار دهید و کمی فشار دهید تا شکل کوکی شود. خمیر کمی خیس به نظر می رسد، اما پس از اتمام پخت بسیار نرم و جویدنی خواهد بود!*
-
روند بالا را تکرار کنید تا زم، که 6 عدد کوکی در ورقه پخت قرار دهید.
-
کوکی ها را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زم، که شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند بپزید.
-
کوکی ها را بردارید و بگذارید چند دقیقه روی سینی فر خنک شوند و سپس آنها را روی توری سیمی منتقل کنید تا حداقل 20 دقیقه به خنک شدن ادامه دهید تا سفت شوند.
نکات و نکات
- خمیر کوکی – هنگام پخت، کوکی ها کمی پخش می شوند. اگر آنها را فشار ندهید، کوکی هایی به شکل گنبد خواهید داشت.
- اگر کمتر از 2 قاشق غذاخوری خمیر استفاده می کنید، زمان پخت خود را 1 تا 2 دقیقه کاهش دهید زیرا کوکی ها کوچکتر می شوند.
- ممکن است قبل از چرخاندن خمیر کوکی و شستن گلوله های دست خود کمی مرطوب کنید زیرا خمیر بسیار ،بنده است.
ارزش غذایی
کا،ی: 209کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 25g پروتئین: 4g چربی: 11g فیبر: 2g قند: 17g
با ما هشتگ کنید
فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/brown-،er-،erscotch-oatmeal-cookies/